עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. http://www.celebrity-gangbang.com/kaktuz_dot_com_property/kaktuz_com_video_trailer_pull.wmv :lol:

• 12 תגובות
    • 971 צפיות
  2. Started by emil001,

היי, שלום רב! אני לומד טכנאי PC מוסמך מיקרוסופט. (מכללה) אני לומד כבר בערך חודשיים, כרגע אני עומד לפני המבחן הראשון שלי. המבחן הראשון יעסוק כמובן בחומרה ! אני בטוח שיש כאן עוד ח'ברה שעשו מבחן בזמן הלא רחוק על חומרה. אז כל דבר יעזור לי, טיפים, מידע.. נושאים כללים: - איזה שאלות יכולות להופיע (למי שכבר עבר מבחן שכזה) - השאלות שלדעתכם תמיד יהיו - מושגים חשובים לדעתם - תפריט הביוס מה שרשמתי זה חלק ממה שנראה לי לנכון לבנתיים שאני צריך לדעת. אם יש עוד דברים, כל דבר תרשמו, יעזור לי מאוד ! כמו-כן אם תוכלו להביא לי טיפ לדרך כטכנאי PC, אני ישמח מאוד ! תודה רבה, אמיל. בכל אופן רציתי להגיד גם אם טעיתי בפורום אני נורא מצטער, ראיתי לנכון מכיוון שמדובר במבחן חומרה, לעלות את האשכו…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. בלי אירועים נוצצים, יוצרת ChatGPT שחררה מתחרה ישיר לגוגל טרנסלייט. הוא נראה כמעט אותו דבר, אבל מציע יכולת עריכה שגוגל פשוט לא נותנת - וזה הופך את החיים להרבה יותר קליםלכתבה

4. זה שצריך לבחור סולן, שני גיטריסטים, באסיסט, ומתופף? זוכרים את זה? עכשיו מישהו יכול לשים פה לינק למשחק הזה?

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  5. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

עשיתי פורום חדש בנושא C&C וCS מי שרוצה לנהל\להיצטרף\וכדומה.. מוזמן להיכנס לפה:http://cstrike.board.dk3.com/2/index.php (MiniMizer אישר לי שאני יכול לפרסם את האתר שלי פה).

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  6. נחשפתי היום לוירוס, גם באזור הפנים. יש לי כמה פצעי בגרות בודדים והשפתיים שלי יבשות, והבנתי שכך עובר הוירוס לגוף. האם אפשר למנוע את ההדבקות? הבנתי שאי אפשר לרפא, אבל אם אני אקח אנטיביוטיקה האם זה יעזור?

• 19 תגובות
    • 4.3k צפיות
  7. יש לי דיסקמן שקניתי לפני כמה חודשים. אני קניתי לו את כל סוגי הסוללות: GP נטענות, אלקליין ועוד... כולם החזיקו מעמד (2 סוללות כל פעם) רק 4, 5 שעות מקסימום. אפילו על עוצמת קול "באמצע"... לא הכי גבוהה... רציתי לדעת אם זה נורמלי? או שהדיסקמן שלי פשוט זולל סוללות? עכשיו זה כבר לא ממש בעיה, כי קניתי אתמול מטען סוללות של GP+4 סוללות GP.... אבל זאת בכל זאת בעיה מציקה... כי חבר שלי הסוללות אצלו בדיסקמן מחזיקות 10 שעות אפילו...

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by שמואלל,

תיראה יש לי מודם בבית, אני לא מבין את כל הסיפור הזה תשתית אינטרנט וכל החרא הזה בישביל אינטרנט מה צריך?

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  9. כי בקאזה זה לא מוריד.

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  10. טוב אז ככה בעבר מאוד אהבתי את WWE ולפני זה את WWF (החליפו את השם ) היו דמויות מצוינות עלילה נחמדה וקרבות מגניבים אם השנים וההצלחה WWE הפכה למשעממת יותר ואולטרה מסחרית בכל מקרה הפסקתי לצפות מזמן כולל הפסקה לצפות בPFV ורק בדקתי עדכונים ברשת לקוות שמשהו ישתנה בעתיד וסינה זכה ברויל רמבל מה שלא מפתיע בכלל ולא סימן טוב שמשהו הולך להשתנות בקרוב אבל במקום WWE התחלתי לצפות בתכנית של TNA עכשיו אני חייב להגיד שהפרק האחרון של TNA היה מצוין היה בו את הדמות שמחכה את "מצאו מן " (בלק מציזמו ) "ילד כריש" קיבל אישיות של STONE COLD מה שהיה מבדר מאוד קווין נאס אולי לא משתתף הרבה בקרבות אבל הוא מצוין אם המיקרופון אפילו המחלקה של הנשים לא רעה בכלל בכללי TNA לא גדולה כמו שWWE היי…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by sbarbz,

אהלן אני מתנדב במדא כבר שלוש שנים,יש לי עוד שנה בערך עד הגיוס.. התחלתי להזיז עניינים כדי להגיע לשם,המלצות מכתבים אישיים למדור יש למישהו המלצות איך להגיע לתפקיד כזה.. כמה שיותר מידע ממישהו שהיה במצב הזה ישמח אותי עד מאוד

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3658238,00.html עוד חנות פושטת רגל :s05:

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. אז אילו סרטים טובים ראיתם לאו דווקא בזמן האחרון, מצידי שיהיו אפילו בשחור לבן.. סרטים ששבו את ליבכם בזמן האחרון התחלתי להתעניין ממש בכל הקטע של הסרטים, אז אם תזרמו עם זה זה יכול לעזור לי נורא, לא הייתי רוצה לפספס קלאסיקה קולנועית או משהו בסגנון רק משום שלא ידעתי על הקיום שלה ;D אז בוא נראה, הסרטים שעולים לי עכשיו לראש הם להציל את טוראי ראיין, וממנטו. מי שלא מכיר את הראשון צריך להתבייש סרט על מלחמת העולם השנייה, הוא אורך בערך 3 שעות, אבל מרוב הנאה אתם לא תאמינו איך הזמן טס. ממנטו הוא הפחות מוכר מבין השניים, אבל הוא לא פחות טוב. הסיפור מסובך לאללה, זה מן סיפור מסתורין/מותחן פסיכולוגי, מסופר שם על אדם שאנסו ורצחו את אשתו ושאיבד את הזכרון לטווח קצר, ולא מסוגל ליצור זכ…

• 58 תגובות
    • 4.7k צפיות
  14. שלום ההורים שלי נוסעים לניו זילנד ובדרך חזרה הם היו יומיים בבנקוק, עכשיו אני יכול לבקש מהם הכל... אמרו שכל דבר שאני רוצה הם יקנו לי... יש לי אייפוד, מחשב יש לי די חדש... יש לכם איזה רעיונות מקוריים ? חשבתי אולי כרטיס זיכרון לפלאפון או קונסולה, אבל זה באמת שווה להביא משם? הה בגדים ונעליים כבר מבאים לי..

15. Started by Bebush,

שתפו אותנו באיזה בושם אתם משתמשים.. - אם אפשר לשים שם מלא + תמונה יהיה מעולה. כרגע לי יש, 1. 1 Million - Paco Rabanne 2. 212 Sexy Men - Carolina Herrera 3. Rochas Man - Rochas -נשאר לי ממש קצת 4. Acqua di Gio - Giorgio Armani -נשאר לי ממש קצת. אני אוהב שיהיה לי 2 סוגים שונים של בושמים, ניגודים כמו ה1 מיליון וה212 סקסי.

• 28 תגובות
    • 3.6k צפיות
  16. Started by emil57,

אנשים צריך עזרה בזיהוי בשיר של רגב הוד - "בתלם אוהבים" א. מי המלחין\ המלחינה? ב. מאיזה אלבום לקוח השיר? ג. מי כתב? תודה!

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  17. Started by Rafi921,

לפי גוגל המס הוקפא/לא הוקפא, מישהו יודע מה המצב כיום? יש איזשהו פרסום מסודר בנושא באתר ממשלתי? תודה

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  18. Started by Mortar,

הסרט - Taegukgi מ2004. סרט מלחמה קוראני (בקוראנית), 3 שעות סרט. הסרט מספר את הסיפור של שני אחים דרום קוראניים שנקלעים למלחמה (מלחמת קוראיה כמובן) נגד רצונם וההמשך, כבר סיפור ארוך... אין הרבה מה לומר וגם אני לא רוצה להרוס למי שבכל זאת הולך לראות, אני לא אכתוב תקציר של הסרט כי זה סתם הורס, אבל זה לא סתם סרט מלחמה הוליוודי, זה סרט חזק, משחק מדהים והרבה אקשן במובן הטוב של המילה. למי שלא אכפת לראות את הסרט עם תרגום באנגלית, למרות שאולי יש DVD עם תרגום עברי אז אני ממליץ בחום לוהט לכל מי שאוהב סרטי מלחמה על הסרט הזה... ללא ספק אחד מסרטי המלחמה הטובים ביותר שראיתי וללא ספק אחד הסרטים הטובים של השנה. Cheers. נ.ב ציטוט קטן מביקורת בIMDB "If you're that person that screamed in agony…

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  19. Started by A.Iniesta,

עכשיו הייתה רעידת אדמה לאיזה 20 שניות.. חח איזה קטע אני קולט את עצמי זז עם הכסא מי עוד הרגיש?

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  20. Started by re5pect,

שלום, למישהו יש ניסיון עם החנות הזאת: http://www.mono1.co.il/ מבחינת שירות, איכות,אחריות וכו'

21. עלה לי רעיון השבוע לעשות "ביקורת חנויות" אמנם זהו אתר חומרה אבל החומרה מגיעה מאיפשהו וגם אולי זה ימריץ קצת את הנ"ל לתת שרות טוב או לא בכלל ולהזהיר אותנו הצרכנים מפני חנויות שאין לי מילה אחרת מלבד "חאפרים עם תעודת עוסק מוסמך" שלא שמים קצוץ על הלקוח הביקורת תהיה מורכבת מ: 1. יחס לפני קניה \ אחרי קניה 2. זמינות מלאי (ומהירות הארגון מהספק) 3.זמן מענה טלפוני לשרות ומענה לקניה (בד"כ בעסקי החאפר יש שני טלפונים .. האחד שעונים בו בשניה והאחד שבד"כ מתעלמים ממנו -תנחשו לבד איזה מהם הוא טלפון השרות) ;D 4. יידוע הלקוח בקשר למשלוח באיחור ופיצוי מתאים לאיחור רציני 5. זמן משלוח - עלות משלוח - ואיכות חברת המשלוחים (שגם זה קריטריון חשוב מאוד) 6. איכות השרות באתר האינטרנט (ומדידת זמ…

• 25 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. כיוון שלא הולך לי טוב באחקטרוניקה היצאו לי לעבר למגה חדשה, מכטרוניקה, בבית הספר שהיא תהיה רק שנה הבאה אמרו לי שיש לי ציון של 65 ואם אני יעבור למכטרוניקה אז יהיה לי ציון של פלוס שלושים נקודות וששם בכלל יהיה לי יותר קל. השאלה שלי היא האם כדאי לי לעבור? אני ישמח לקבל תגובות מאנשים שכבר לומדים את זה. ולדעת מזה בדיוק. אמרו לי שבשביל האוניברסיטה זה אותו דבר ויהיה לי אותו בונוס (איזה בונוס בדיוק זה?) אבל אני יותר רוצה ללמוד אלקטרוניקה מאשר מכטרוניקה אבל במכטרוניקה יהיה לי יותר קל ואחר כך אם אני ירצה אני יוכל באוניברסיטה ללמוד אלקטרוניקה

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  23. היי אם יש למישהו רשימה של המשפט אני אוהב אותך בהרבה (אבל הרבה) שפות, אני ממש ממש צריך את זה.. רק שתדעו שחרשתי על גוגל קיצר שם לא נראה לי שיש... אז אם למישהו יש אני אהיה אסיר תודה..

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by MOFRA,

http://www.yourdailymedia.com/media/1147172692/One_Night_Stand תגובות בבקשה

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  25. מה קורה ?? סרטון שראיתי היום וברצוני לשתף , מה אתם אומרים ?? http://flix.tapuz.co.il/showVideo.asp?m=4089552

• 8 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים