עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by amit_amit,

אהלן לכם, אני מבקש הערכת מחיר למפרט של המחשב שלי (מה שמופיע בפרופיל בתור מםרט מחשב) תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  2. עכשיו אני רוצה לקנות מוצר מסוים בחנות בחו"ל (דרך האינטרנט) ולהורים שלי יש רק ויזה רגילה (+ישראכרד) האם זה אפשרי או שחייבים כרטיס אשראי מיוחד שמאפשר לקנות גם בחו"ל?

• 8 תגובות
    • 707 צפיות
  3. נתחיל מהשאלה על פייסבוק - מישהו מכיר Facebook live messenger? נכנסתי לקישור בקבוצה הזאת, קפצה לי הודעה "ספר לחברייך" באנגלית והחלון מייד נסגר, חשוד. דבר שני, יש תרגיל שאני רגיל לקרוא לו אקדחים, אבל כמעט אף אחד לא מכיר אותו, לפחות לא בשם הזה =/ זה הולך ככה: עומדים על רגל אחת, רגל שנייה באוויר מכופפים את הרגל שעליה עומדים עד הסוף, ואז עולים למעלה חזרה הרגל השנייה כל הזמן ישרה באוויר, לא נוגעת ברצפה בלי עזרה - לא שמים רגל שנייה על הרצפה, לא דוחפים את הרצפה עם היד אשמח לשם בעברית/אנגלית/שתי השפות^^ תודה איל.

4. לפי מה שאני יודע זה אמור לפעול באמצעות BlueTooth, למערכת באוטו יש כמובן אופציה של PHONE.. מישהו במקרה יודע איך הולך החיבור של זה , איפה עושים את זה וכמה זה אמור לעלות ?

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  5. Started by UltraWaveMUSA,

כדאי לי לקנות בגדים בארץ [בד"כ סואטצ'ר עולה 250 שקל של בילבונג אבל אחד לא יספיק] או לחכות לחופש חנוכה ולקנות בתאילנד בגדים? אין לי בקושי בגדים לבית ספר כי תרמתי את הרוב [בגדי חורף] שנה שעברה... מעוניין לשמוע ממי שהיה שם בקשר לבגדים...

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  6. Started by R0ck,

חג שמח! 8) [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  7. Started by freee,

שלום, בתאריך 6.1.07 יש לי בגרות בלשון אני בכיתה י"ב ואני עושה בגרות חוזרת על הבגרות שהיתה לי בלשון בכיתה י'. המבחן נקרא:לשון,הבנה והבעה שאלון א' ,מספר שאלון:011107. לפי המיקוד של החורף, יש חלק ב' של המבחן-ניתוח של ערכים(מן המילונים:אבן שושן[המהדורה החדשה,2003],מילון ההווה) והשוואה בניהם. מי שבבקשה מבין בנושא שיתן לי חומר על שתי המילונים האלה מה בדיוק אני צריך לדעת לנושא זה,לפני שנתיים נפלתי על זה והלכו לי רוב הנקודות. הורדתי כמה בגרויות אך עדיין אני לא מבין בזה. גם יעזור לי אם תתנו לי את הקשרים הלוגים שצריך לדעת לבחינה זו. הבגרות עוד שבוע בול ואני חייב להזדרז. תודה לעוזרים באמת תודה.

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  8. Started by arik100,

יש לי בתיקיה אלבומים רגילים ואז הכל סבבה אבל הבעיה היא בשימוש בפלאפון ב חלוקה לאלבומים. יש לי כמה אלבומים ו השארתי מספר שירים מכל אלבום. איך אני מבטל את השיוך שלהם לאלבום לגורם להם להיות משויכים לאלבום אחד? תודה

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  9. Started by starter,

מה לדעתכם עלה יותר האוטו או האופניים ? לדעתי האופניים ;D אנשים אם סדר עדיפויות... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 707 צפיות
  10. Started by Yamabushi,

עד היום בבוקר הוא לא עבד בכלל, לקח לעמודים כמעט 6 דקות להיטען... מה נסגר?

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  11. היי, לפני כמה זמן ישבתי עם חברים ועישנתי קצת חשיש, שלפי מה שהבנתי מוגדר שסם קל. הסבירו לי שזה יוצא מהמערכת תוך שבועיים-שלוש. זה נכון? כמה זמן לדחות את הצו הראשון? (הוא היה אמור להיות ב20.8 ) אם משהו יכול קצת להסביר לי על התהליך שעובר בצו הראשון בבדיקת שתן... תודה, יובל.

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  12. Started by Milk-Inc,

www.tweaktown.com אתר מאוד נחמד!

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  13. אני מחפש לעשות משחק מעניין (לא REVERSI ולא דוראק(רוסית) ולא סוליטר) יש למישהו הצעות? (למי שלא יודע הפרוייקט חייב לכלול בינה מלאכותית)

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  14. היי אנשים, חברים שלנו מארה"ב חוזרים, ואני רוצה לנצל את חלון ההזדמנויות הזה לכך שהם יקנו לי מפרט שארכיב בnewegg. אז באמת, מה שרציתי לשאול זה - אם הם מביאים את זה במכולה, כשהמחשב לא מורכב, זאת אומרת בחלקים (מעבד, כ. מסך, מארז בנפרד וכ"ו), הם יצטרכו לשלם מע"מ? יש לציין שהם תושבים חוזרים ששהו בחו"ל מעל ל6 שנים. תודה.

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  15. מי שיודע הייתה תאונה קשה מאוד לאחד ממנחי טופ גיר, אני לא ממש זוכר איך קוראים לו אבל אני חושב שהמונד. הוא היה במצב קשה ואז יציב. מישהו יודע מה קורה איתו עכשיו ?

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  16. ילדים שלי, בואו!

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  17. Started by The Dom,

אחרי גלישה מרובה ביוטיוב ( ) גיליתי שיש אנשים משועממים לא פחות ממני שעושים COVERים לשירים - פשוט מחליפים את המילים. הנה כמה: בריטני ספירס - TOXIC (זה מצחיק) http://www.youtube.com/watch?v=CfxkO5zCueU&mode=related&search= SOAD- CHOP SUEY EVANECENCE- call me when ur sober fall out boy- this ain't sin וזה בין המצחיקים ביותר שמה: NIGHTWISH-WISHMASTER **ד"א בלי שום קשר לסרטונים עכשיו ראיתי כוכב נולד (מפגש משפחתי) - ומרגול רצתה להגיד באנגלית "כמו שזה" ויצא לה AS IS..... (במקום AS IT IS )

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  18. אם אני מעלה לסרטון ליוטיוב והוא עולה על מספר צפיות מסויים אני מקבל משהו מזה ? כן או לא? בלי ציניות בבקשה.

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  19. *נבדק ואומת

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  20. Started by IlanF,

http://blog.inforall.net/2008/09/21/idigital-store-%D7%94%D7%A4%D7%AA%D7%99%D7%97%D7%94-%D7%94%D7%A8%D7%A9%D7%9E%D7%99%D7%AA/ סיקרנו לכם את פתיחת החנות בפוסט נחמד. תכננו לסקר את הפתיחה לייב, אבל היה בעיה בWIFI. עוד תמונות/סרטונים בדרך.

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  21. Started by NeptuneMB,

מעניין אותי לדעת מהו מחשב החלומות של כל אחד מחברי הפורום...אתכם לא??? :s05: המטרה היא לבנות את מחשב חלומותיכם (בלי הגזמה עולמית...) ללא תקציב מוגבל... כי כמעט כולנו מוגבלים בתקציב (מעצבן) כשרוצים לקנות מחשב חדש. כשאתם מרכיבים תציינו מאיזה אתר הרכבתם את המחשב(גם מחו"ל אפשר),כמה המחיר שלו,ואם זה ב$$$,אז תחשבו את המחיר בשקלים כשאתם מגיעים לחישוב הכללי,כמו כן תסבירו למה בחרתם בכל חלק... אבל לא להרכיב חלקים שעדיין לא שווקו ברחבי העולם!!!! מה שצריך לעשות זה פשוט,... להרכיב מפרט אשר כולל: 1.מעבד 2.לוח אם 3.הארד דיסק (עד 250GB) 4.זיכרון (עד 2GB) 5.כ.מסך 6.כ.קול 7.מארז 8.ספק כוח 9.אמצעי קירור (מארזים/מעבד/כ.מסך/מים/הארד דיסק) 10.מסך (עד 19'/CRT/LCD) 11.מקלדת 12.ע…

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  22. ישנו אתר שנקרא 'סודות' (http://www.sodot.tv/Site/index.asp אם מישהו מעוניין). רשמית האתר הינו בנושאי "יהדות וקבלה", ואני לא ארחיב כאן על מטרותיו בפועל כפי שאני רואה אותן. בכל מקרה, לאתר הזה יש רשימת תפוצה. כתובת המייל שלי צורפה לרשימה זו ללא הסכמתי וללא שביקרתי בכלל באתר האמור. זה קרה עוד לפני התיקון לחוק - אבל גם לפי הנוסח הישן מדובר בהתנהלות לא חוקית. זו עבירה מס' (1). כאשר החוק נכנס לתוקף, כל אתר בעל רשימת תפוצה חוייב לבקש הסכמה 'פעילה' מצד הגולשים להמשיך ולקבל מיילים מהאתר. האתר הנ"ל נמנע מלעשות זאת, ובמקום זה נשאר הכיתוב הישן והטוב "אם דואר זה פגע בפרטיותך אנו מתנצלים. להסרה לחץ כאן". זו עבירה מס' (2). העניין הוא שגם ה"לחץ כאן" הזה לא עובד. לא מדובר לינק אוטומאטי המת…

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  23. Started by liav25,

שלום לכולם K + S8 => אני יודע שהמטען של K זה +1 והמטען של S זה -2 רציתי לשאול האם המקדם צריך לשנות לי משהו ? זתומרת, אני צריך לכפול את המטען +1 של K גם במטען -2 של S וגם במקדם ? בנוסף, האם התשובה היא תרכובת כמו בשאלה הראשונה או שהפלוס וההפרדה נשארים ורק אני צריך לשנות מקדמים ? תודה לעוזרים. אגב אם מישהו יודע רק את התשובה שיכתוב ואני אנסה להסיק מסקנה

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  24. הי, הזמינו לי לפני מספר ימים האוסינג לנוקיה 6120C מאיביי ממוכר בשם Jntmobile, היו לו 16,2XX קניות ו96.5% פידבק חיובי. עכשיו קיבלתי אימייל ממי שהזמין לי שהמוכר כבר לא פעיל ובדקתי בעצמי האוסינג לבן אם עדיין יש ועוד כמה מוצרים שראיתי שהוא מוכר, ואין כלום (הזמנתי את השחור אם מישהו אי פעם הזמין ל6120 וראה). זה קרה למישהו פעם? המידע שיש כאן זה בערך כל מה שיש לי, אם למישהו יש מושג אם עבדו עליי/ רגיל/ או בכלל משהו שיכול לעזור אני אשמח לשמוע.

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  25. Started by amit_amit,

שלום לכולם, לפני כמה זמן לא זוכר כמה אבל בטוח אחרי תחילת שנה"ל הנוכחית מישהו נתן פה קישור למשחק אינטרנט שבו כל שלב עוברים יצורים שצריך להרוג אותם בעזרת מערך מכונות שיורות די דומה לCanyon Defence במיניקליפ http://www.miniclip.com/games/canyon-defense/en/ תודה לעוזרים (אני מחפש את הקישור) או את שם המשחק

• 4 תגובות
    • 706 צפיות

דיונים חדשים בפורומים