כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע איך אני יכול להוריד את משחק הגמר של פנתניקוס נגד צסקא?? פיספסתי את המשחק ואני מת לראות אותו
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני עושה משהו ב3ds ואני צריך את הגודל בפסנטימטרים מישהו יודע כמה זה 4X10 בפיקסלים? תודה מראש!!
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בדרך לשיפוץ הבית ולפי התוכניות המחשב שלי יהיה ממוקם בצידו של קיר אחד שלהחדר על שולחן העבודה שלי, והמטרה היא שהוא יהיה מחובר אל הטלוויזיה ממוקמת המרכז של הקיר שלידו, המחשב מיועד לשמש גם כmediacenter וגם כמחשב אישי, הוא יהיה מחובר לסראונד וישמש לכל צורכי המחשוב שלי, גלישה צפייה בסרטים - HD - מוזיקה מחשחקים ועוד הבעיה נוצרת כשאני לא יכול לקבוע את "מרכז הכובד הטכנולוגי של החדר" במיקום אחד מכיוון שאני צרך גם עמדת עבודה וגם HTPC ולא מעוניין בשני מחשבים, מה הפתורות שאתם יכולים להציע לי לבעיה זו
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם. סיימתי סוף סוף יא, נשאר לי רק הבגרות בלשון. אז ככה, אני דיי חושש בקשר לבגרות כי אני לא יודע כלום על ה"פועל". כל הנושאים האחרים אני יודע, חוץ מה"פועל" שבו אני בכלל לא יודע מזה גזרות. והנושא הזה הוא תופס 25 נקודות בבגרות, שזה המון וחבל לי לבזבז אותם. מאיפה אני יכול ללמוד בחינם על נושא ה"פועל" בלשון? יש איזה אתר לימוד טוב שמלמש הכול על הנושא? אני חייב עזרה, כדי לעבור את הבגרות הזאת! תודה זה מאוד חשוב לי.
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אם תספיקו לראות ..... האתר סובל התעללות קשה בזמן האחרון, כל כך קשה עד שהוא ירד עד להודעה החדשה. האם כל כך קל להרוס ולהשחית אתר ? והאם יש מה לעשות בנדון ?! לפי מה שאני יודע הפורץ לאתר HW נתפס ולכן הפסיקו הפריצות אך מה היה קורה אם לא ? האם זה היה יכול להגיע לרמה של האתר FILENEXUS ?
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה שייך לפורום הזה,השאלה היא כזאת: אם אני קונה מחשב בחלקים האחריות עליהם היא רק מאותה חנות שקניתי אותם או גם בכל חנות אחרת שאלך אליה?
-
- 9 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יצא ל T.I. בתחילת החודש אלבום חדש שנקרא : T.I.P. VS. T.I. , שמעתי אותו , ואני חושב שזה אלבום גדול !!! מעניין אותי - מה אתם חושבים עליו? http://www.youtube.com/user/TIvsTIP
-
- 10 תגובות
- 724 צפיות
-
-
טוב ככה , אני ודוד שלי פקפק אם הסתפקתם להכיר may-zohar היינו עושים שטויות ונשפכים מצחוק במשחק הזה... כנראה שיש אנשים שלקחו את זה יותר ברצינות מאיתנו , אז למה לדבר הרבה ? הנה הלינק - http://www.gwaihir.pwp.blueyonder.co.uk/bhd/movies/no3.wmv המלצה - תורידו את הסרטון (16MB) ורק אז תראו......ואממ...להדליק רמקולים. החצי דקה הראשונה משעממת...אל תסגרו את הסרט - תראה עד הסוף הנאה מובטחת !!! ואממ...ב0:30 מתחיל שיר....למישהו יש מושג איך קוראים לו ?
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3105185,00.html
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
-
היי, אני מחפש חנות לקנות בא ציוד סקי, רק מאחר ואני צריך אותו לשימושים לא רק לסקי אני חשבתי לקנות ACG של נייק. השאלה היא האים יש חנות סקי טובה בארץ או חנות שמוכרת את ליין המוצרים של ACG של NIKE (מקווה שהמחירים בארץ לא יעלו ב300% מחו"ל). חוץ מזה הבנתי שאני יכול לקנות באיביי , רק שאני לא הכי מאושר לקנות ביגוד באינטרנט, למישהוא יש הצעות או מקומות שהוא מכיר? תודה רבה!!!.
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
היי אני מחפש אתר אינטרנט ש במקום שאני יעבור עשרות מגה דרך האיימיל אני יעלה לשם ויתן לאנשים כתובת ויורדו משם מחפש אתר נוח וקל להפעלה
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
רוצה לקנות שק איגרוף ומתח מאיפה לקנות? וכמה כל דבר אמור לעלות?
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
קרואים לי איתי, אני מקווה שיהיה לי כאן כיף הן מבחינת העשרת הידע בנושא מחשבים, והן מבחינת חברותא. אז שיהיה לכולם חג שמח! :-)
-
- 9 תגובות
- 724 צפיות
-
-
פשוט לא יאמן רוקי בלבואה ! Is back in business to kick some asses old school style http://vod.walla.co.il/?w=//1009317 אז מה אתם אומרים יצליח ? .... לי זה דווקא נראה דיי מעניין, יותר מסופרמן לפחות ושאר החרא הממוחזר שיוצא בזמן האחרון כדי לסחוט עוד כמה טיפות דולרים אחרונות
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני וחברים שלי מתכננים נסיעה לחרמון מיאזור מודיעין וחרמון ללא רכב פרטי... לכן חשבתי על שתי אופציות מתחנה מרכזית בת"א או מהמרכזית בחיפה.... למישהוא יש מושג אילו קוים מגיעים לשם מהמקומות הנ"ל וכמה הם עולים? תודה מראש רז
-
- 9 תגובות
- 724 צפיות
-
-
טוב, אפילו ממש טוב... Spirit Of A Dream דגימונת קטנה מהיכולות של הבחור, פשוט תאווה לאוזניים, אמביינט ברייק מדהים ביופיו.
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
-
שלום,היום הלכתי ל-Office Depot --> וראיתי שם ספר של טכנאי PC על הדרך שמחבר הספר קוראים לו דורון סיון , הספר הוא צהוב כתום כזה , הוא עולה 170 ש"ח האם כדאי לי לקנות אותו? הוא יהווה לי עזרה בעתיד ? נ.ב הספר מדבר על חומרה , תוכנה , בעיות נפוצות ופתירתן , אבטחת מידע והגנה ורשתות... ועוד כמה נושאים אבל אלו בעיקרון , אנא תאמרו לי האם כדאי לי לרכוש את הספר , יש אותו למישהו פה? בתודה , VL.
-
- 10 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מבחן דרכים שנעשה לגולף שנת 2000 2000 סמ"ק.לא משנה לי אם הכתבה באנגלית או בעיברית! בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
כמו שכולם שמים ? חח אני מחפש את זה כבר הרבה זמן ולא מוצאאאא תודה לעוזרים ומה בקשר לכוכבים האלה? אני גם רוצה 5 כוכבים כול כמה זמן עולה כוכב ? מה צריךל לעשות בישביל זה חחחחחח?
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
בעקבות סתימת פיות מעיקה, אני נאלץ לפנות אליכם מכובדי הפורום הנאלח הנ"ל בתחינה מרה לשים קץ למסע ההשמצה והדלגטימיציה חסר הגבולות והמעצורים של קנוניית מנהלי פורום "ספאם" (ע"ע כללי) שמדכאת אותי בכלל ואת חברי הפורום בפרט ולהפך, חוזר חלילה. אני מבקש מחברי צוות האתר לפעול ברגישות ולא להגיב פה יותר. תודה. בבקשה.
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
ראיתי את זה לפני שבועיים שלושה ואני לא מוצא את זה עכשיו זה בן אדם שנלחם בפרה ,בסגנון של מטריקס , אם מישהו יודע איפה אני יכול למצוא את זה תודה .
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
http://www.buzzhumor.com/videos/1242/Farting_Girlfriend
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
זה הולך ככה לוחצים על באנרים של פירסומות משאירים את הקישור שלהם כמה שניות שצריך ומקבלים על כל באנר איזה רבע דולר פחות או יותר ,צוברים לפחות 50 דולר ואז אתה יכול לדרוש את הפאיי צ'ק ואתה מקבל 50 דולר או יותר וממשיך לצבור ,קיצר הרשמה בחינם ופשוט לוחצים על איזה כמה פרסומות ביום ועושים כל יום איזה כמה דולרים סוף החודש זה משתלם... אני עכשיו נרשמתי לזה אמרתי מה יש לי להפסיד עם המשכורות העלובה של הצבא כבר אתה נואש חחחחחחחחחחח קיצר אחים שלי בהצלחה עם הכסף הנה הקישור:
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-