כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,573 דיונים בפורום זה
-
אני לא יודע אם זה במכוון או לא ואם זה זמני או קבוע, אבל הבוקר לא ניתן להגיע יותר לאתר שלהם.
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 1 תגובה
- 227 צפיות
- 2 followers
-
-
-
לא מספיק אני נראה כמו אחד... עכשיו זה גם צריך ללוות אותי עד יומי האחרון.
-
הלכתי היום לחפש נעליים בכל ירושלים.. הייתי ב20 חנויות ספורט בערך................... באף אחת מהחנויות לא הייתה מידה 47.5 שזה גדול אבל לא איזה שאקיל אוניל, יש לי 500 חברים עם המידה הזאת... כל מי שמעל 188 נועל 47. בקיצור אני מוצא את עצמי פשוט הולך עם חתיכת גומי ואזיקון שמתחבר לרגל.. בדיוק כמו באפגניסטן.. כי פשוט אין נעליים .. אין להשיג. מרוב הקמצנות והחמדנות הם מביאים נעליים במידה 43 ו44 וכל השאר אין לא מביאים.. אפילו ענקי ספורט שאני לא אציין את שמם. אין מה לעשות, גם נעליים צריך להזמין מהאינטרנט.. בקרוב גם את החלב והלחם והביצים נזמין מאיביי, גם משחות שיניים אולי בקרוב... מה שמצחיק זה שפשוט אין להשיג כלום בארץ, אז אתה מזמין מחו"ל ולוקחים לך מיסים כי "לא קנית בארץ" ... תסלחו…
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
פשוט לא יאמן. חבר שלי הראה לי את זה, ולא האמנתי שזה באמת שודר בערוץ 10. (מתוך תוכנית "הדוגמניות"). אני הייתי בטוח שמדובר במשו מבויים או שהיא מסתלבטת עליה. רמת הידע של הבולנדינית הזאתי במצב קשה מאוד. קשה, קשה קשה קשה מאוד! תהנו! כפתור ימני שמירה בשם
-
- 117 תגובות
- 9.7k צפיות
-
-
אישה בת 75 מהעיירה קארלסטד שבמרכז שוודיה נכנסה לספרי ההיסטוריה לאחר שחנכה בביתה את חיבור האינטרנט המהיר ביותר בעולם. סיגבריט לות'ברג, המתגוררת בבית קטן וציורי, זכתה לקבל חיבור במהירות מטורפת של 40 ג'יגה לשניה. פי כמה מאות מחיבור האינטרנט הביתי הממוצע. זאת הפעם הראשונה שבית פרטי מתחבר לרשת במהירות כזאת. אבל סיגבריט, שמעולם לא השתמשה באינטרנט עד עכשיו, היא לא בת 75 מין המניין. היא אימו הביולוגית של פיטר לות'ברג, חלוץ אינטרנט שוודי, שאירגן את הקומבינה ביחד עם המועצה המקומית. פיטר נחשב לאחד המומחים הגדולים בעולם בתחום הרשתות, ועובד כיום כיועץ חיצוני לפיתוח בחברת Cisco. חנונים מרחבי העולם רואים בו כסוג של גורו לאחר שתיכנן כמה מהמודמים והראוטרים הטובים בשוק. אגב, כמו כל גאון,…
-
- 61 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 187 צפיות
- 1 follower
-
-
-
הרגע חזרתי הבייתה וקיבלתי מספר הודעות כאלה: Look, a new office killer game. Go download and join the rest of us! My nick there is Miril! http: //el.qu ijindeshkinmas.com/programs/ lkncs/dty/msdfg.zip תיזהרו ממנו...הוא מופץ בקצב מדהים... בכלל תיזהרו מאוד מהאיסיקיו ואל תיכנסו לאף לינק שלא הגיע אליכם במתוכנן (גם אם הוא סתם לתמונה או אתר לא ידוע). אני מקווה שICQ יתקנו את הפירצות שלהם ומהר....
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
-
כן כן, הג'י טי אס שכולנו כל כך מכירים הלך... :'( ביי ביי...
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אז הפעם אני מחפש את הפלאש הזה שהתפרסם פעם על איזה ילד שמתקשר ללשכת גיוס בקשר לצו ראשון, ובוכה שהוא "יליד נובמבר" או משהו כזה.. הוא גם אמר "עברי לידר רולז"... כל קישור יתקבל בברכה..
-
- 3 תגובות
- 887 צפיות
-
-
מישהו מכיר שיר שהפזמון שלו הולך בערך ככה wake up wake up wake up oh oh ohh שמעתי אותו באיזה חנות ונדלקתי עליו, הסגנון נשמע די ישן - וגם חבר שלי אמר לי שהוא די ישן. מספיק אם אתם זוכרים את שם הלהקה, או רק את שם השיר. בתודה מראש שמעון
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אך, הגאווה הישראלית, הטנק הכי חזק בעולם שום דבר לא יכול להכניע אותו. ראינו, גם לפני חודש וגם היום בבוקר הפלסטינים הצליחו לפרק לו את הצורה. ועוד יום ניצחון לפלסטנים. :AR15:
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האמת לא התלהבתי מהעונה הראשונה, ולכן הפסקתי שם... אבל מכיוון שאני יודע שיש הרבה מעריצים של הסדרה, יש פרק פתיחה כפול ביום ראשון... תכינו את ה BITTORRENT שלכם www.fox.com/24/ בלי להסגיר פרטים לגבי העלילה, האם העונות קשורות אחת לשניה או שאני יכול לראות את הרביעית בלי לדעת בדיוק מה קרה בעונות הקודמות ? (והאם העונות משתפרות או שזה כמו שהיה בעונה הראשונה?).
-
- 7 תגובות
- 754 צפיות
-
-
בתאריך ה-9.5.05, בשעה 9:00 בבוקר תתקיים הבגרות במדעי המחשב ב'. (לגבי מדעי המחשב א', אני לא יודע מה השעה). לכן, לכל מי שניגש לבחינה ויש לו חומר ותרגילים לתרגול שיפרסם פה ויוכל לעזור לשאר הניגשים. אני למשל מחפש מקור שאלות + פתרונות שאוכל לתרגל לקראת הבגרות. אגב, לנבחנים במדעי המחשב ב' השנה, איזה מסלול הביה"ס שלך בחר? לנו זה מודלים חישוביים (ועיצוב תוכנה כמובן). תודה רבה, בהצלחה לכולם, רן!
-
- 10 תגובות
- 883 צפיות
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 292 צפיות
- 1 follower
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 338 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, בגלל סיבות רבות החליטו הורים שלי לעבור להתגורר באוסטרליה שבה יש לנו דודים וקרובי משפחה.. לאחר תהליך לא קצר של כמעט 3 שנים, קיבלנו את הוויזות והאישור לעבור. כעת כל מה שנותר לנו זה למכור את כל מה שיש בכדי להגיע לאוסטרליה עם כמה שיותר כסף ולא להסתבך על העברת דברים לחול כי בעצם אנחנו מתחילים שם את החיים מחדש, בית, עבודה, מסגרת חינוכית וכדומה.. עכשיו אני לומד כרגע בכיתה ט', בן 15 ונמצא בהקבצות א' בכל המקצועות (פיזיקה, מתמטיקה, אנגלית), רציתי לדעת האם לדעתכם אני יצליח להתאקלם בהצלחה מבחינה לימודית הן בגלל השפה שיהיה עליי ללמוד בצורה מעמיקה והן בגלל הרמה שכאמור ישראל אחת המדינות הנכשלות בתחום החינוך, אני ישמח מאוד שתביעו את דעתכם בנושא, תודה מראש
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז ככה, עוד כמה ימים אני ניגש לטסט ראשון ואני לחוץ מאוד, אם אפשר לקבל טיפים איך לעבור את הטסט הזה אני אשמח מאוד, בעיקר מאלה שנוהגים הרבה שנים, ואלה שעברו לא מזמן טסט, ואיך אני יכול להרשים את הטסטר? מקווה שזה לא דיון ספאם או משהו כזה.
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
-
-