עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Ninfo,

אהלן..! תשמעו יש לי אפשרות להזמין מחשב מחו"ל במחיר ספקים דרך חברה. עכשיו, אני לא יודע עד כמה זה יותר זול ולכן אני לא יודע איזה מפרט להרכיב כי אני לא יכול להעריך תקציב.. אם מישהו יודע מהם מחירי הספקים בחו"ל, אני מדבר על ארה"ב... ועד כמה זה יצא לי יותר זול להזמין משם שיעזור לי להרכיב מפרט. דרך אגב, אני לא צריך לשלם על מכס. תודה מראש. דן [br]פורסם בתאריך: 28.06.2008 בשעה 05:26:16 מישהו???????????

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  2. Started by Yehudaa,

X וקו מעליו זהו הממוצע median זהו החציון תודה לעונים עריכה :פתרתי את התרגיל ....

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  3. Started by shirs1,

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=52476&item=5111923980&rd=1#ebayphotohosting אולי חלקכם כבר ראה תמחשב הזה אבל זה מה נקרא GLOBAL KILLER ARMMAGEDDDDDDDDDON זה משהו מטורף !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 7 תגובות
    • 671 צפיות
  4. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

מי שלא יוגע מה זה אז אני יסביר לו. נגיד אני אומר מילה נגיד "בורקס" ואתה צריך להגיד את הדבר הראשון שעולה לך בראש נגיד "תפוח אדמה" ככה. אז אני מתחיל. "גזר"

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  5. Started by ORrrr,

אנשים אני מבקש מכל לשון של בקשה אם מישהו יכול לתת לי מאיפה אני יכול להוריד או אולי אפילו את הסרט עצמו של The Little Mermaid II - Return To The Sea ואני בכלל לא צוחק נתפסה עלי רוח סקטי דיסני ואני מוריד את כל מה שאני מכיר.. אז בבקשה.. אם מישהו יכול לעזור לי..

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  6. ללא תוכן

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  7. אם תספיקו לראות ..... האתר סובל התעללות קשה בזמן האחרון, כל כך קשה עד שהוא ירד עד להודעה החדשה. האם כל כך קל להרוס ולהשחית אתר ? והאם יש מה לעשות בנדון ?! לפי מה שאני יודע הפורץ לאתר HW נתפס ולכן הפסיקו הפריצות אך מה היה קורה אם לא ? האם זה היה יכול להגיע לרמה של האתר FILENEXUS ?

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  8. Started by stone cold,

http://computers.walla.co.il/?w=/4007/1051576 אני יודע שיש הרבה סרטונים של גולשים אבל אם להיות רציניים הרבה גולשים באתר בגלל דברים מסחרים ואני אישית לא יגלוש באתר בלי זה

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  9. אז ככה, יום ראשון יש לי מבחן ואני אבוד, החסרתי 9 שעות מהשיעור עקב הבגרויות האחרונות ובדיוק בשעות אלה הכיתה למדה משהו חדש. משהו בשם מרבב וכדומה. אין באפשרותי להשיג חומר ברגע זה ואני חייב אותו עכשיו בשביל לקרוא ולנסות לפתור תרגילים אחרת אני אכשל ביום ראשון =\ כמו כן, IG וחבריו לבן גוריון, אשמח אם תוכלו להתחבר ולהביא לי את ההרצאות אשר סוכמו והועלו לאתר. תודה מראש לכולם

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  10. Started by m.l,

הכירו לי אותה....עכשיו תגובה רצינית תנו לי...איך היא? וזו התמונה שיש לי למרות שהיא באיכות חרא זה מה שידידה שלי שלחה לי

• 6 תגובות
    • 671 צפיות
  11. Started by IlanF,

בממיר של הוט בלי לדעת את הססמא הנוכחית? ואני לא רוצה להתקשר אליהם... לא רוצה להתחיל עם הז**ני שכל של הוט האלה...

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  12. ...אין מה להוסיף...

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  13. Started by intel suck,

איפה אני יכול להשיג מחירון רכב תנו לינק תודה

14. Started by nehmia,

לא היה כתוב פה על איזה סשן שלהם??

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  15. Started by lior46,

הוא צריך להיות ממש קל אבל אני לא מצליח משום מה... האיבר הרביעי בסדרה הנדסית גדול ב 3 מהאיבר השלישי וקטן ב 18 מהאיבר השישי,מצא את המנה ואת האיבר הראשון, תודה לפותרים

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  16. Started by OutRaGe,

שלום חבר שלי לחוץ רצח בגלל המגנים בפיזיקה שהמגן השני היה בו תר' מהספר מכינה לטכניון והיה קשה והכל(מסיימים יא'...) בכל אופן הוא רוצה להשיג את הספר הזה לפני המגן השלישי למישו יש מושג אם אפשר להשיג ואיך ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  17. אז ככה, אני בדילמה חחח.. אני לא יודע ממי כדאי לקנות מחשב... מוצע לי בערך אותו מחשב משני מקומות שונים: 1) מהחנות פה למטה, שבעל החנות אני ממש מיודד איתו כמה שנים, הוא בחור ממש נחמד שאני יכול לסמוך עליו שהוא יתן לי מחשב טוב עם חלקים טובים, והוא תמיד יעזור לי כשאני אצטרך.. תמיד הוא מלווה לי חלקים סתם ככה לנסות בלי תשלום והוא באמת נותן לי פריווילגיות כל הזמן... אבל מה, הוא יחסית יקר מאוד, כי הוא לא יבואן או משהו, הוא לא מתעסק עם כמויות גדולות... 2) ממישהו שקיבלתי את הטלפון שלו ממישהו שאני מכיר, הוא נשמע בטלפון בחור אמין, גם כן נשמע נחמד, הוא ישב והרכיב איתי בטלפון מחשב בחלקים שאני בחרתי והגענו למחיר לא גבוה בכלל יחסית למחשב כזה... הוא המליץ לי על חלקים והכל... הוא עובד בחברה ש…

• 7 תגובות
    • 670 צפיות
  18. רוצה כמה כמה לינקים ואתרים לאוניברסטאות בשוודיה עדיף באנגלית . אם אפשר לינקים בעברית על האוניברסטאות שמה. כי אני שוקל ללמוד רפאה בשוודיה. תודה לכל העונים

• 8 תגובות
    • 670 צפיות
  19. Started by guysfa,

רציתי לדעת אם זה מסובך להרכיב מחשב לבד? ואם יש איזה תמיכה בנושא

• 7 תגובות
    • 670 צפיות
  20. Started by xyo,

אני צריך לקנות אופנים 24,26 אינץ' יד ראשונה חשוב מחיר זול ויופי חשבתי על אלה http://www.netoshops.co.il/product.asp?productid=3731 איך אני ידע איך נראות האופנים אם רשום התמונה להמחשה בלבד :'( ואם יש מה להמליץ לי אז תגידו :-*

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  21. Started by Cable,

היי, עכשיו חבר שלי שלח לי משחק כזה שצריך לשלוח כדור והעביר אותו מצד לצד במסך... ולא הצחתי לעבור את השלב השביעי... http://www.donpixel.com/play/en/050912180926/

• 9 תגובות
    • 670 צפיות
  22. Started by Born2Kill,

שלום, כיוון ש-WWE משודר כל יום שבת באיחור של שבועיים בערך אז רציתי לדעת מאיפה אני אוכל להוריד או לצפות מהאינטרנט WWE מעודכן.... תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 670 צפיות
  23. Started by יניב קופר,

GenuineIntel, Intel Pentium 4, MMX @ 2800 MH

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  24. Started by Classified,

מישהו יודע כמה עונות ופרקים יש בסדרה?

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  25. Started by sir f,

יש שם כמה קטעים ברוסית, מה משמעותם?

• 0 תגובות
    • 670 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.