עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכולם. כבר זמן מה שאני עושה מאמצים בכדי להתקבל ליחידת ממר"ם בצבא, אך ללא הואיל. כל אחד אומר לי משהו אחר, ואני כבר לא יודע למי להקשיב.. אחרי מאמצים רבים והרבה "אי הבנות" כשרציתי לדבר עם איזה קצין שיוכל לאתר אותי ולקבל אותי ליחידה הם הביאו לי פקס, וביקשו ממני לישלוח את בקשתי בכתב. כאן אני פונה אליכם ומבקש את עזרתכם בעיניין, מה עלי לכתוב במכתב? האם כדי לציין שיש לי רקע במחשבים בכלל, ובתיכנות בפרט? האם יש נקודות חשובות שרצוי מאד לכתוב\לציין? ומה בעיקרון אני אמור לכתוב במכתב זה? חשוב לציין שאין לי פרופיל קרבי, ואני מעוניין להתעסק במחשבים בצבא, בעיקר בתיכנות. אם יש לכם עוד רעיונות למה עלי לעשות בכדי שאתקבל לממרם אשמח לשמוע עליהם! כל פיסת מידע חיונית אודות נושא ז…

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  2. Started by איתמר,

המחשב שלי (כתוב בצד) אני מתלבט בין האם לשדרג מחשב או לקנות חדש אם אני משדרג אני יוציא בסביבות 3000 ואם אני קונה חדש אני יקנה משהו בסיבות 8000 אז אפשר בבקשה עצה מה לעשות לקנות או לשדרג.דרך אגב אני יעשה את זה בקיץ

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  3. Started by someone,

בכל הלוחות שהסתכלתי בהם יש בדרך כלל שם, דגם, לפעמים מחיר, אבל מה שאני מחפש זה תמונה של הרכב, ותהיתי אם למישהו יש לינק לאתר טוב אם תמונות של מכוניות לפי יצרן\דגם\שנה? תודה מראש תומר

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  4. Started by rk666,

http://www.flexbeta.net/main/comments.php?id=11903&catid=1 תהנו

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  5. בבקשה תגידו לי חנות שמוכרת חומרה ושולחת לארץ...

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  6. מישו יודע איפה ניתן להכסן כדי לעלות אותו לחתימה שלי? ואיך עושים את זה?

7. רק שבמקום שישיר אותו מישהו מאייפל 65, שרה אותו איזה מישהי, והמילים טיפה שונות.. מישהו יודע על מה אני מדבר? move your body and your soul משהו כזה, וזה שיר דאנס כזה

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  8. Started by darq,

לדעתי יש בפרסומת פלאש בעיה, כי טוחנת לי את המעבד ,וזה קורה רק עם הפרסומת הזאת אני מתכוון לזאת שבצד שמאל. בידקו את זה, אולי יש בעיה בקוד.

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  9. Started by HFDO5,

אני יודע שבפורומים פה אסור לפרסם אז מישהו יכול להציע לי איפה אפשר לפרסם? היה פעם בוואלה וכאלה לוחות אבל היום הם שולחים כולם ללוח הבטוח וזה פרסום בתשלום.. : מישהו יכול להציע מקום טוב לפרסום? ואם אסור לפרסם אתרים כאלה פה אז אוליי בפרטי.. :-\

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  10. שלום לכולם. נתקלתי באיזה וידיו בעודי משוטט ביו-טוב ונפלתי על וידיו עם שיר טוב (על תיתייחסו לוידיו) מישהו יכול להגיד לי בבקשה מה השם של השיר המתנגן ? הינה הלינק: *זה לא איזה שיר אחד מאחד המטריקסים ? Help

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  11. יש לי אתר אינטרנט חדש ועשיתי לו דף בפייסבוק כמובן אם מישהו יכול לתת לי הצעות יעול כאלה ואחרות איך לקדם את הדף והאם בכלל עשיתי אותו נכון וטוב! אשמח לצעות יעול מועילות ,תודה. http://www.facebook.com/pages/mkrzym-lwwynr-sbk-Win1coil/121191821251185?v=app_4949752878&ref=sgm

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  12. אם תספיקו לראות ..... האתר סובל התעללות קשה בזמן האחרון, כל כך קשה עד שהוא ירד עד להודעה החדשה. האם כל כך קל להרוס ולהשחית אתר ? והאם יש מה לעשות בנדון ?! לפי מה שאני יודע הפורץ לאתר HW נתפס ולכן הפסיקו הפריצות אך מה היה קורה אם לא ? האם זה היה יכול להגיע לרמה של האתר FILENEXUS ?

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  13. יש אתר כלשהו עם עוד לא מעט תמונות שלה... בבקשה אל תשאלו למה אני צריך אותו... :-X חחח.. אם מישהו יודע, שיבורך..

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  14. Started by Kolshamen,

לא בטוח שזה המקום אבל אני צריך המלצה כי לא הצלחתי למצוא טלפון כזה! תודה. ;D

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  15. תשמעו אני קניתי את המחשב שבצד מKSP וראיתי בכמה הודעות שאתם לא יכולים לפתוח את המארז בגלל המדבקות שיש מאחורה אז תשמעו משהו אני שאלתי שם והם אמרו לי שאפשר לפתוח אחת מהדלתות והאחריות לא תיבטל!!! כמובן שפותחים את הצד שרואים את כל המחשב ולא את הצד שרואים תגב של הלוח אם אז אין לכם בעיה לפתוח צד אחד של המארז והאחריות לא תיפגם ואני לא מבין מה רע בחנות הזאת תראו לי מקרים שהיא עשתה לכם משהו רע ?

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  16. עשיתי משם הזמנה לפני רבע שעה (פעם ראשונה). נכנסתי אחרי רבע שעה לבוק מה קורה עם ההזמנה והאתר לא פועל לי (כבר התחילו להתחמק הזו** ;D). אין תוכנות ריגול/טרויאנים/וירוסים במחשב ואתרים אחרים (כמו האתר הזה) פועלים לי מצויין (חוץ מעוד כמה אתרים שבהם יש לי את אותה הבעיה). האתר שלהם קרס אומה?

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  17. Started by Iron Man,

לינק

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  18. לא יודע אם לבכות או לבכות...

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  19. Started by ben060,

לא ידעתי איפה לפתוח אז פתחתי פה מה שאני צריך זה מכשיר קטן שיוכל לקלוט מילים מכמה מטרים ממנו ולהקליט אותם. אני יודע שיש את זה בנגנים אבל אני צריך שכל הכסף ילך רק על המקלט עצמו וכך אני יקבל מיקרופון טוב יותר אין תקציב - כמה זה כבר יעלה? אשמח שתמליצו לי על משהו טוב

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  20. קורית לי לעיתים בעייה ביוטיוב כאשר אני מעלה סרטון, ורוצה להחליף את תמונת הפתיחה (Thumbnail) שלו, מכיוון שהמקורית לא נראית טוב, או באיכות גרועה, בעת שאני בוחר תמונת פתיחה אחרת בעריכה ושומר את השינויים, התמונה נעלמת לזמן רב (לפעמים למשך כמה ימים) או לצמיתות. מה הסיבה לבעייה?

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  21. יש חנות כזו מישראל כולה באנגלית היה לי אתהאתר היה בוא הכל זה מתחיל pc מישהו יודע? בטוח הביאו מלא פעמיפ פה

22. Started by darkman,

בארץ או בחול זה לא משנה רצוי שיהיה בהם לוח קניה ומכירה. סתם בשביל הנוסטלגיה לאבא שלי יש רדיו משנת 1937 מבין הראשונים בכפר סבא philco http://webpages.charter.net/kk5fe/philco.htm

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  23. יש לי בעיה והיא ככה... עשיתי כל מה שצריך במדריך... אבל שאני עושה קבל/שלח הוא מבקש ממני סיסמה ושם, אני שם אותם תוך כמה שניות הוא שוב עולה וכן הלאה... הנה החלון שקופץ- [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  24. Started by iakovl,

כידוע בכיתה י"א מקבלים את המכה הגדולה - עבודת גמר אני בחרתי את הנושא הקרוב אלי ביותר (כמעט) הצמכרות לאינטנט, רובנו מכורים אפילו אם אנחנו מכחישים בפומבי. אני מעוניין שכל אחד שיכול יעזור.

• 8 תגובות
    • 708 צפיות

דיונים חדשים בפורומים