כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
שיר הפתיחה של מיגרש ביתי ושיר הפתיחה של סקראבס תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
??? אפשר גם תל-אביב, אבל רק אם החנות באמת שווה.
-
- 8 תגובות
- 725 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לקנות משחקים לxbox360 (שיגיע אליי בקרוב) עכשיו ראיתי בEBAY משחקים ב30-40 דולר.. השאלה שלי היא האם יכולה להיות בעיית גרסאות יענו אם אני קונה משחק מארה"ב והמכשיר שלי אירופי??? עוד שאלה אם אני קונה משחק בפחות מ50 דולר אין מס כל שהוא נכון<? ואם כבר על איזה אתרים אתם ממליצים ששולחים משחקים לארץ?
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
איך מורידים את האזהרה החיבור שלך אינו פרטי האם מישהו יודע?
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
Team Fortress 2: Bethesda VS EA Mythic נחמד ביותר..
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום, אפשר לקבל הסבר לגבי הבחירה בחלק האחרון של בחינת הבגרות בתנ"ך(תכנית חדשה)- כמה שאלות חתך וכמה שאלות בהיקף מצומצם(לא כולל עלילות הראשית)? בנוסף על כך, מה הכוונה לשאלות "באותו הנושא"? אותו נושא בחירה או אותו פרק בתנ"ך או אותו רעיון כללי? Thanks in advance.
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
-
יש כאלה שיגדירו את הדבר הבא כרצף של תקלות טכניות/זבל/שואת עולם. אני מגדיר זאת "אומנות" (אעוווו, Fancyyy). אחד הטק-האוסים הקשים, מומלץ להאזנה תחת השגחת הורים בלבד. http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&gf316ufid=E0BC0A94544672235697F4A75301
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
1. לא עשו לי ראיון אישי, אמרו לי שהיום לא עושים. זה אומר שיזמנו אותי שוב? 2. בסוף הפסיכוטכניים היה מין שאלון, ששאלו אותי בין היתר אם הייתי רוצה להיות בחיל טכני (אוויר, חימוש, קשר) כטכנאי, ואם אני אתנגד\אהיה מרוצה במקרה ששבצו אותי שם. האם השאלון הזה זהה לכל אחד שמסיים את המבחנים הפסיכוטכניים, או שהוא משתנה לפי מספר התשובות הנכונות שלי (המערכת יודעת לבדוק מיד הרי)? 3. מה אומר, בכללי, פרופיל 82 (תת משקל)? 4. איך אני יכול לדעת כמה קיבלתי בפסיכוטכני? 5. מה קורה עכשיו? ובלי קשר, אם אני מעוניין במקומות כמו 8200, גמא או משהו אחר דומה, אני צריך לפנות לאנשהו או למישהו? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
-
חיפשתי את זה בגוגל, זה לאנשים שהצבא חושב שקשה להם בבית, לא קשה לי בבית, אני רוצה שמישהו שזה באמת מגיע לו יקבל את ההטבות שלהם, יש לכם מושג איך אני יכול לרמוז להם את זה בלי להגיד להם את זה מול הפרצוף? (אני לא ממש רוצה להסתבך עם הצבא) נ.ב : עכשיו זה בדיוק 2 שורות, רואה ברק? לא כל הודעה שלי זה מאמר
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
הייתם פשוט צריכים להסביר את המצב לפני שסמת את ההודעות הקופצות האלה. והאנשים לא היו הולכים נגדכם ככה. עכשיו מה שנותר לעשות, זה רק להוציא הודעה שתסביר את המצב של האתר, וכולם ירגעו. ללכת ראש בראש עם הגולשים לא תעזור.
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
-
אהלן לכם, אני מבקש הערכת מחיר למפרט של המחשב שלי (מה שמופיע בפרופיל בתור מםרט מחשב) תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
עברתי עם האוטובוס בדרכי לביה"ס וראיתי את הפרסומת הזאת, כשחזרתי צילמתי את זה, כמובן שיש פה פנייה לקהל הרוסי בלבד, אז מה כתוב פה? ולמה מראים את ליברמן עם אף ארוך?
-
- 7 תגובות
- 725 צפיות
-
-
והבן (או היותר צעיר) שר את מה שהאבא אומר והאבא של את מה שהילד אומר
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש כזה במציאות? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 725 צפיות
-
-
עשיתי משם הזמנה לפני רבע שעה (פעם ראשונה). נכנסתי אחרי רבע שעה לבוק מה קורה עם ההזמנה והאתר לא פועל לי (כבר התחילו להתחמק הזו** ;D). אין תוכנות ריגול/טרויאנים/וירוסים במחשב ואתרים אחרים (כמו האתר הזה) פועלים לי מצויין (חוץ מעוד כמה אתרים שבהם יש לי את אותה הבעיה). האתר שלהם קרס אומה?
-
- 7 תגובות
- 725 צפיות
-
-
-
תחילתה של טרילוגיית מלחמת כוכבים חדשה בפתח, ובמסגרת קומיק-קון קיבלנו הצצה אל מה שמתרחש בין הטייקים של אחד מהסרטים המדוברים ביותר אי פעם לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/צפו-בהצצה-אל-מאחורי-הקלעים-בפרק-החדש-של/
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
בקרוב חברה של אימי טסה לארצות הברית , בתה גרה שם ואני מעוניין לרכוש מחשב של Alienware לשלוח לביתה והיא תקח אותה ארצה , לפי מה שהבנתי קודם כל יש צורך בחשבונית מיוחדת שצריך לבקש מהחנות על מנת לקבל החזר מע"מ אם רוכשים מוצר בחו"ל , דבר שני כמה יהיה עלי לשלם על מחשב שמחירו $799 - $899 , ומישקלו של המחשב הוא כ4.5LBS ואני מעריך כי יחד עם הקופסא והכל הוא ישקול כ2קילו (אם זה חשוב בכלל ) , אני שוב מציין ואומר כי הוא יגיע לארץ בייבוא אישי ע"י בן אדם , כמה , בנוסף למחיר של המחשב בחו"ל יהיה עלי לשלם על מנת להעביר אותו בצורה חוקית לארץ ? האם אפשר להעביר בצורה אינה חוקית ולא לשלם יותר מהמחיר בחו"ל? עד כמה זה מסוכן ומה יש לעשות? מצטער על כל השאלות , זה פעם ראשונה פשוט , תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
-
אני כרגע כיתה י"ב, ולא דיברו איתנו בכלל על האפשרות הזאת אז לא ידעתי על קיומה, אשמח אם מישהו יסביר לי איזה מסלולים עדיפים יש, אם זה בכלל כדאי וכו'.. (מחיפוש קצר ראיתי שיש עשרות אפשרויות) אשמח לתשובות.. (ד"א יש לי פרופיל 64)
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-