עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by radioactive,

למבינים בלבד

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  2. Started by mrsph666,

בתקווה שיש פה מישהו שדובר גרמנית, אני צריך לתרגם את המשפט הבא: I hope you're having great time there. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  3. Started by davidcohen,

היי יש לנו הוט בבית ובשלט שלהם יש גם אפשרות של ווליום אבל זה לא עובד ובשביל להגביה ולהנמיך אני משתמש בשלט הרגיל של הטלויזיה (גם הכיבוי וההדלקה של הטלויזיה זה ככה). איך אני מגדיר את הווליום שיהיה מהשלט שהוט מביאים במקום להשתמש בשני שלטים כל פעם ? תודה

• 2 תגובות
    • 3.9k צפיות
  4. Started by Tycoon,

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=147979.20 אני בטוח שגם על הת'ראד הזה (שאני מאד מתכנן בקפידה לא לעבור איתו על חוקי הפורום )ימחק או יצונזר חבל שלא ניתנה לי האפשרות להגיב במקום ובמקום זה מצאתי אפס שקורא לי חוצפן לעניין התראד שננעל רבותיי המנהלים ושאר קוראים וחברי קהילה פתחתי את הת'ראד הזה במטרה לעניין את כולם במפגש extreme שבו בכירי האוברקלוקרים בארץ יקחו חלק ואולי הזכרתי במילה אחת את שם החנות (מה לעשות ששם החנות מופיע בכתובתו זה המקום היחיד שנכתב) שגם הלינק לא בא למכור כלום אלה רק להודיע על פתיחה וכתובתה לא באתי למכור כלום חוץ ממפגש של כמה מהאנשים החזקים באוברקלוק הישראלי שאני יודע שזה לשמחתם של רבים מחברי הקהילה עשרות מחברי הקהילה שנפגשים מתרשמים מחלי…

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  5. Started by djelectric,

מישהו מוכן להסביר לי את זה? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=QSQ9400

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  6. Started by LL@SS,

איבדתי אותה לפני כמה חודשים ואני חייב אותה עכשיו, איך אני מנפיק חדשה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 22.1k צפיות
  7. Started by Tomerb1,

לא הייתי בטוח איפה לרשום את זה... אבל יש לי בעיה מאוד מוזרה בפייסבוק בפיירפוקס. עד עכשיו הכל היה תקין, לא עשיתי שום דבר מיוחד. ופתאום הפייסבוק נראה ככה: (לינק שיהיה אפשר לראות נורמלי) http://i51.tinypic.com/208h7hx.jpg וב Internet Explorer הכל תקין. ניסיתי למחוק עוגיות וכאלה שום דבר לא עזר. אשמח לעזרה תודה!

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  8. אני מחפש אתר דרכו אפשר להיכנס לאתרים אחרים שחסומים אצלי בעבודה לא מדובר על אתרי סקס unblockall.net לא שווה כלום, פותח לי רק את העמוד הראשון מישהו מכיר אתר אחר שכן עובד טוב ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by OutRaGe,

היי יש לי שאלה לגבי המספרים האלה : 5,37,12,27 האם הם מספרים טיפולוגיים ? חיפשתי על זה קצת מידע..לא מצאתי

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  10. אני שואל לגבי הוכחת O לדוגמא לפי ההגדרה אם 1 הוא חסם עליון של 2 אז נחפש קבועים n0 ו c , כמובן שניהם גדולים מ 0 ,(n0 מספרים שלמים ו c כמובן שלא) שהחל מ n שגדול מ n0 אז 1 כפול c גדול שווה מ 2-זו ההגדרה , ברור לי למה זה החל מn0 מסויים,כי מדבאים באינסוף ורוצים ששם יהיה חסם עליון,שהחל ממספר מסויים עד אינסוף הוא חסם עליון שלו אבל מה ה c מייצג? למה צריך אותו בהגדרה? (ברור לדוגמא שאם ה c חוסם את ה n0 זו סתירה) אבל מה ההיגיון בלהכפיל מ c יותר מכך, כאשר מוכיחים O(גדול) מספיק למצוא c כלשהו(יכול להיות שרק עבור c כלשהו היא חסם עליון ועדיין נקרא לה חסם עליון? אולי יש אינספור c שזה לא כך והיא פתאום חסם תחתון? אז כיצד זה מוכיח) אבל כשמוכיחים o (קטן) צריך לכל c למה? יש לי כיוון אבל לא מ…

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by rk666,

זאת השאלה. שמעתי שיש איזה תוכנה שעושה לך את זה אשמח לקבלה או לקבל הנחיות לאיך לכתוב קורות חיים.

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  12. Started by amd@ati,

סליחה שאני מטריד אתכם בשאלות מעין אלה, אבל אשמח לשמוע את דעתכם. רציתי לשאול אתכם לגבי השעון הבא: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1GYEFA119BK יש לו המון פונקציות ואפשרויות, רציתי לדעת אם זה יכול להוביל לקלקול מהיר יותר של השעון, או לירידה בדיוק? אם מישהו מכיר את השעון הספיצפי (הוא די נפוץ) אשמח לקבל חוות דעת... תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  13. Started by UNDERDOG,

איך עושים מספר חסוי הכוונה שכשאני מתקשר למישהו הוא לא יראה את המספר שלי?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by RGod,

שלום חברים ,מבקש המלצות לסרטים טובים -קומדיות ,דרמות פעולה וכו תודה !

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  15. Started by huber,

שלום לחברי הצוות. מנסה להעלות מודעה בטריידזון, כל הזמן מקבל הודעתת ERROR 101. ניסיתי מכמה מחשבים וכמה דפדפנים, אותה התוצאה. אשמח למענה.

16. Started by Khadosh Baroho,

שלום, יש שיר שאני מחפש כבר זמן מה ולא יודע את שמו, ביצעתי הקלטה שלי מזמם אותו בתקווה שאולי תוכלו לעזור. השיר לדעתי מאמצע שנות ה -90 והוא באנגלית ושר אותו גבר. https://ufile.io/ddh9z הקובץ כאן ומשקלו 292 קילובייט נ.ב זה לא קובץ זדוני. תודה!

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  17. Started by napoleon45,

בשעה טובה נפתח סניף של החנות באילת. רק משיטוט ראשוני, המחירים בהתאם, אבל .... לא מצויין בהרכבת מחשב לדוגמה, שאין / אסור להרכיב מחשב מהחלקים שרוכשים בסניף. כלומר, להבדיל מהחנות בארץ, לא תוכלו לקבל מחשב מורכב באילת. תקנו אותי אם אני טועה.

18. Started by SpiritKnight,

אני מחפש חנות שתוכל לבדוק לי את המחשב במחיר סביר. זיגזג רוצים 150 שקל רק כדי לבדוק לי את המחשב וPCH מחיר זהה לפי מה שראיתי באתר. ממש לא בא לי לשלם 150 שקל בשביל שבסוף יגידו לי שכבל לא היה מחוזק כמו שצריך ובגלל זה המחשב לא עלה.

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  19. Started by 6kwar,

זה הפורום הכי טוב בעולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  20. Started by klayton,

Artist: Camo & Krooked Title Of Album: Cross The Line Original Release Date:: October 3, 2011 Label: Hospital Records Genre: Drum and Bass, Breakcore Total Time: 59:10 Tracklist: 1. Get Dirty (Featuring TC) (04:51) 2. All Fall Down (Featuring Shaz Sparks) (03:46) 3. Breezeblock (04:32) 4. Cross The Line (Featuring Ayah Marar) (04:35) 5. Make The Call (Featuring TC) (03:28) 6. Run Riot (04:36) 7. Anubis (04:40) 8. In The Future (Featuring Jenna G & Futurebound) (05:14) 9. The Lesson (Featuring Skittles) (03:28) 10. Watch It Burn (Featuring Ayah Marar) (03:29) 11. Hot Pursuit (04:20) 12. Funk You (04:58) 13. Far Away (04:10) 1…

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  21. Started by rino,

הנה דוגמה לפורום שעוזר לאנשים בבעיות המחשב שלהם. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  22. Started by Cranchh,

טוב אני יתחיל ככה... אני עושה לי משהוא מיוחד בבית ואני צריך בשביל זה טרמפולינה מקיר לקיר!!!! אם למישהוא יש מושג או איזשהוא כיוון איפה אני יכול לחפש זה נורא יעזור לי... ולא סתם טרמפולינה משהוא כזה איכותי עם קפיצים שמתחברים לקיר... תודה!!!! עריכה: סליחה על הסימני שאלה....

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  23. יש איזה אתר שאני אמור להמנע מלהכנס אליו בשבוע האחרון. יש אפשרות בפיירפוקס פשוט לחסום אותו?נניח ואני אקליד והוא לא יתן לי. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.