כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
ראיתי פעם אחר שבתוכו (בלי הוררדת תוכנה או משהוא כזה...) יש מילים עם המנגינה ברקע... אני צריך את האתר שוב... אם למישהוא מכיר את האתר אשמח לכתובת... תודה....
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
סתם משהו נחמד. שטויות במחשבים
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
-
אני צריך לדעת איזה רסיברים (A/V) יש להם בחנות (דגם, מחיר). באתר שלהם יש רק חלק מהדברים. אם במקרה מישהו יודע, זה יעזור מאוד....
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
-
אחחח הנוסטלגיה: http://www.00fun.com/lifebefore.shtml
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שמתי לב שרוב הקהילה הזאת אוהבת מאוד מכוניות (ספורט בעיקר) חשבתי למה לא נפתח פורטל עברי ראשון מסוגו אשר יכולל חדשות כלל עולמיות על כל מני מירוצים טכנולוגיות וכו' אני מוכן לעזור לעצב את האתר אנחנו זקוקים לאנשים שיכתבו לו את הסקריפטים של החדשות ולכתבות וכו'
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
קצת מזכיר לי את הצבא: "תתפלל ש ס.מ"פ לא יתפוס אותנו ישנים בשמירה"..... אורי ומישה מטילי האימה.
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
-
הנה 10 עובדות על החיים שלנו, מי שמכיר מכיר ומי שלא שייהנה.......(לא היה לא כוח לתרגם אנשים) 1. During an hours swimming at a municipal pool you will ingest 1/12 litre of urine. 2. In an average day your hands will have come into indirect contact with 15 penises (touching door handles etc.) 3. An average persons yearly fast food intake will contain 12 pubic hairs. 4. In a year you will have swallowed 14 insects - while you slept! 5. Annually you will shake hands with 11 women who have recently >>masturbated and failed to wash their hands. 6. Annually you will shake hands with 6 men who have recently masturbated >>and failed to wash their hands. 7. In a lif…
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
סתם רציתי להראות לכם עד כמה הבית ספר שלי אכזרי, ואני רק בכיתה ט !! (אם המנהלים חושבים שהת'רד טיפשי, תמחקו, לא משנה לי...) הנה מערכת השעות שלי ראשון משעת 0 עד שעה שמינית (9 שעות!!) שני 7 שעות שלישי 6 שעות רביעי 7 שעות חמישי משעת 0 עד שעה שמינית (9!!) שישי 6 שעות :-[ :AR15: :asthanos: :hanged: :boid: (בבקשה אל תמחקו ת'סמיילים, הם מבטאים את מה שאני מרגיש!) כל אחד מוזמן לרשום ת'מערכת שעות שלו ולראות אם יש לו גיהינום "יותר חם" משלי.....
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
-
-
האם קיים מכשיר DVD אשר מסוגל לנגגן סרטי Divx (אני מתכוון כמובן לנגן DVD לסלון) האם אני היחיד שחשבתי על הרעיון המהפכני/חסכוני הזה???
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
http://www.holdthebutton.com/
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני מחפש אתר\ים שיהיו כמו אנציקלופדיה גדולה אני צריך לסכם כרגע (במסגרת ביה"ס כמובן) על בית הלל, בית שמאי, ויוסף בן מתתיתיהו אני בטוח שבמהלך השנים שנשארו לי בביה"ס אני אצטרך להכין עוד לא מעט סיכומים אז אם מישהו יכול לתת לי כתובת של אתר (בעברית), שיהיו בו סיכומים במכלול נושאים -אני אשמח מאוד :saint: שנה טובה וקלה לכולם!
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
Private Media Group, a publicly traded adult entertainment site based in Spain, on Thursday said it has made an offer to acquire the assets of defunct song-swapping site Napster. In a statement issued from Barcelona, Private Media said that it had offered to acquire the Napster trademark and Napster.com Internet address for 1 million shares of Private Media common stock, valued at about $2.4 million. Private Media shares closed down 11 cents at $2.41 on the Nasdaq on Thursday. A representative for Napster, which recently closed its doors and terminated all but a few of its remaining 42 staffers as it prepared to go into Chapter 7 liquidation, was not available for comm…
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
כבר 3 שבועות שזיגזג בעמוד הראשי מוכרת כרטיס של חברת הרשקולס... (פורטיסימו הרשקולס)
-
אנשים בבקשה אני צריך עזרה, אני חייב לדעת מה הדבל השעות ביניננו לבין ארה"ב, ואני יודע שזה 7 אבל אני צריך בדיוק לדעת איזה שעה יהיה בישראל עם בארה"ב השעה היא 9pm C.T שאני אפילו לא יודע מה זה C.T. מישהוא יכול להגיד לי? או אולי יש למישהוא אתר לדברים כאלה? בבקשה זה דחוף!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אתחיל קודם בשאלה אליכם.... למי מאיתנו אין חלק ישן או מיותר של מחשב שנשאר משידרוג של מחשב קודם, או מפירוק של מחשב ישן? מי מאיתנו לא מצא את עצמו אוגר ספק ישן, כרטיס קול משומש או אפילו ספק שלא נמצא כבר בשימוש ותוהה מה כבר ניתן לעשות עימו? אני מניח שרובכם תסכימו איתי כי התשובה לכך היא "אני" אצל רובנו. אז למה לא לעשות משהו שימושי עם החלקים המיותרים???? אתם שואלים את עצמכם למה אני כותב את זה אז כך: אני במקצועי טכנאי מחשבים, מקטנות רדפתי אחרי נושא המחשבים, זה עיניין אותי, ריתק אותי - שעות, התעניינתי והשכלתי, ועד היום אני רודף אחרי הנושא הזה במטרה להעשיר ולהעמיק את ידיעותי בנושא. כיום שאני בעל ידע רב בנושא (לדעתי ולדעת רבים...), שמתי לעצמי מטרה אחת! והיא: לקדם את נושא ה…
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אם תספיקו לראות ..... האתר סובל התעללות קשה בזמן האחרון, כל כך קשה עד שהוא ירד עד להודעה החדשה. האם כל כך קל להרוס ולהשחית אתר ? והאם יש מה לעשות בנדון ?! לפי מה שאני יודע הפורץ לאתר HW נתפס ולכן הפסיקו הפריצות אך מה היה קורה אם לא ? האם זה היה יכול להגיע לרמה של האתר FILENEXUS ?
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
-
מחפש אתר של מוזיקה עברית. אם יש אתר הורדות - מה טוב
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-