עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by eranmoses,

אני מעוניין ללמוד קורב webmaster בגון ברייס משהו יכול להמליץ או להסתייג?

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  2. Started by עמיר,

http://www.youtube.com/watch?v=KIeVe3uiDek&mode=related&search= and hopefully with this review i helped save some lives :lol:

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  3. Started by ^HocK^,

thnx

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  4. Started by yigal33,

אייך מזייפים רטיו באתר הזה? http://www.bitsoup.org/browse.php תודה יש לי תוכנה והיא לא עושה תעבודה? לכל המומחים תודה

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  5. Started by PhP dUdE,

אז ככה אח שלי מתלונן כול שעה שהמחשב פועל לאט מאז שהחלפתי לו ספק כוח. אז פשוט נשבר לי הז**ן מזה אז החלטתי לבדוק.. החלפתי לו לספק הישן והכול פועל בסדר חוץ מהסאונד שהוא כזה לא יודע כאילו שיש בו חשמל סטטי.. אז המסקנה הנלמדת מנושא זה אל תחליפו ספק בלי לבדוק קודם,ולמחשבים תמיד יש בעיות אתה פתור אחת צצות עוד 3

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  6. Started by navk2,

האתר התאפיין במספר משחקים מועט יחסית (פחות מחמישים)שסודר בטבלה שבה ישריבועים שמציג כל משחק - במסך הראשי של האתר ומשם היית בוחר משחק. עוד משהו מיוחד שהיה בו זה שלכל המשחקים הייתה את אותה אווירה ילדותית וסגנון ציור בהיר כזה. יש 2 משחקים שאני זוכר ממש טוב, אחד בנוי איזה סצנה של צ'אק נוריס שבו הוא קופץ על רכבת וצריך להגיע לקטר ומשחק שני, זה שאתה משחק שני עכברים שצריך שאחד יפיל לשני גבינה ממדפים. פעם אחרונה שביקרתי באתר היה לפני 3 שנים לפחות ככה שיכול ליהיות שהוא השתנה אבל הם משהו מכיר אני באמת אודה לו.

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  7. Started by hell,

שלום אני התחלתי לעבוד דרך כוח אדם המרומי אצלי ביוקנעם ואני עובד כבר יום שלישי במיפעל פלסטיק עכשיו אמרו לי שהתשלום הוא לפי שעה והוא 18 שקל לשעת עבודה. כשהסיעו אותי לעבודה אתמול שאלו אותי איזה מישמרת אני עובד אז עניתי בצהריים 3וחצי -11 וחצי והנהג אמר שיש לי מזל כי משלמים יותר משו כמו 21 שקל לשעה אני כולי היתי מבסוט ויום למחרת נסעתי עם נהג אחר והוא אמר שהשינוי בתעריף הוא רק משעה מסויימת נידמה לי שהוא אמר 6 בערב או משו כזה... אני אשמח אם תוכלי להגיד לי בדיוק איזה תעריף הוא לאיזה תווח שעות או להפנות אותי למקום שאפשר לימצוא את זה שם תודה

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  8. Started by IlanF,

http://blog.inforall.net/2008/09/21/idigital-store-%D7%94%D7%A4%D7%AA%D7%99%D7%97%D7%94-%D7%94%D7%A8%D7%A9%D7%9E%D7%99%D7%AA/ סיקרנו לכם את פתיחת החנות בפוסט נחמד. תכננו לסקר את הפתיחה לייב, אבל היה בעיה בWIFI. עוד תמונות/סרטונים בדרך.

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  9. זאת עם הגלדיאטור שמתחיל לשיר כי הם יכולים לעצור את הסרט באמצע הוא נראה מוכר, הוא שחקן או משהו? שהקיסר עוצר אותו אז הוא מוריד את הקסדה ואומר what?! בקיצור הבנתם כן? הוא שחקן מוכר או שהוא סתם אחד?

• 7 תגובות
    • 684 צפיות
  10. בבקשה תגידו לי חנות שמוכרת חומרה ושולחת לארץ...

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  11. Started by NM,

לחצתי לפני כמה זמן באיזה פורום פה באתר ליידע ועכשיו כל הזמן האימייל שלי מוצף בהודעות יש דרך לבטל את זה?

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  12. Started by chelsky26,

שלום לכל חברי הפורום היום קניתי קריוקי הזמנתי חברה לערב, באתי הביתה ויש לי פנצ'ר אשמח אם תוכלו לעזור,הבעיה היא בחיבורים. לפטופ שלי מחובר לטלויזיה אני רוצה לשמוע פלייבק מהמחשב שיעבור לתמונה בטלויזיה אבל לאיפה בעצם אני מחבר את הקריוקי כדי שכל זה יפעל ביחד? האם מתאם אודיו למחשב יכול לפתור את הבעיה? שבעצם קריוקי יחובר למחשב ומהמחשב לטלויזיה. אם יעזור אז גם איפה אפשר למצוא מתאם כזה? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  13. דוד שלי טס כל שבעיים +- לUSAהבעיה שהוא טס לדרום USA כי העבודה שהוא עושה שם היא במקסיקו, אז הוא טס לUSA שם הוא לן ובבור הוא נוסע למקסיקו איזה שעה-שעתיים. עכשיו איך אני יכל להיות בטוח שNEWEGG עושה לשם מילוחים? כמה מישלוח עולה? וכמה זמן לוקח לו להגיעה?

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  14. הסיפורים לבגרות בספרות בקבצי אודיו למי שמעוניין לקראת הבגרות ביום חמישי 2:30 , או למי שרוצה להרחיב את אופקיו (כן בטח..). http://msradio.huji.ac.il/wwwroot/ulpanpatuach.htm אני הולך להיקבר בסיכומים של אלוני יצחק עכשיו (אין לי מחברת ספרות )..

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  15. הי, הזמינו לי לפני מספר ימים האוסינג לנוקיה 6120C מאיביי ממוכר בשם Jntmobile, היו לו 16,2XX קניות ו96.5% פידבק חיובי. עכשיו קיבלתי אימייל ממי שהזמין לי שהמוכר כבר לא פעיל ובדקתי בעצמי האוסינג לבן אם עדיין יש ועוד כמה מוצרים שראיתי שהוא מוכר, ואין כלום (הזמנתי את השחור אם מישהו אי פעם הזמין ל6120 וראה). זה קרה למישהו פעם? המידע שיש כאן זה בערך כל מה שיש לי, אם למישהו יש מושג אם עבדו עליי/ רגיל/ או בכלל משהו שיכול לעזור אני אשמח לשמוע.

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  16. כולם סקרנים בקשר למחירים ככה אנחנו הישראלים לא מוכנים לשלם יותר ממישו אחר אחרי חפירות רבות הועברתי לקשרי לקוחות של בזק בינלאומי וקיבלתי את ההצעה 49 ש"ח לספק לשנה במהירות 4 מגה והובטח לי כמובן שזה המחיר הכי זול שאפשר לקבל..(ברור) אחר כך חוברתי בועידה לבזק וקיבלתי את המחיר 89 ש"ח על תשתית. הנותנת שירות של בינלאומי אמרה לי שאפשר להשיג יותר זול ואכן אחרי זה קיבלתי 79 ש"ח. בסוף כל הסיכומים ההיא מבינלאומי אמרה לי שבסכום הסופי 79+49 זה הזול ביותר שיש ואם אני מוצא מישהו שהוא לא עובד בבזקבינלאומי והוא מקבל שקל אחד פחות בחשבון אני מקבל אינטרנט חינם והשיחה מוקלטת... מה דעתכם על החבילה הזאת בכלל? זה זול ? משתלם ? אני חושב שזה חשוב לשתף בדברים כאלה כי החברות האלה כלכך שקרניות…

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  17. שלום ... אחרי חיפוש אחרי המון שירים ודיסקים הבנתי אני חושב את סוג השירים שאני אוהב... אני אוהב שירים כמו : run it step up (ממש חזק של DARIN) yeah (כבר לא ממש) its gonna be me (ישן מאוד) בכללי זה נראה לי כמו פופ (ואולי טיפה מוזקיה שחורה או משהו כזה).. אם משהו הבין את איך נשמעת המוזיקה שאני מחפש בבקשה שיכתוב לי כמה שמות של שירים חזקים בשבילי בבקשה! תודה רבה לכולכם!

• 8 תגובות
    • 684 צפיות
  18. Started by Aviko,

תנו בראש! לדעתי נימי צריך... הוא שאלטר

• 11 תגובות
    • 684 צפיות
  19. שמעתם על הטענות של מתימטיקאים דתיים על קיום מבנה מתימטי בתנ"ך שחוזה את ה"עתיד"? הרי זו הוכחה לקיומו של אל היודע ומתכנן את כל מה שקורה מיסביבנו!!! אז הנה האמת: (המתימטית לפחות... ;D) אתם חייבים לקרוא גם על התוכנה להפקת מרגליות בגימטריה ;D ;D ;D נו אז מה יהיה??

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  20. Started by R0ck,

יש כאלה שיגדירו את הדבר הבא כרצף של תקלות טכניות/זבל/שואת עולם. אני מגדיר זאת "אומנות" (אעוווו, Fancyyy). אחד הטק-האוסים הקשים, מומלץ להאזנה תחת השגחת הורים בלבד. http://www.yousendit.com/transfer.php?action=download&gf316ufid=E0BC0A94544672235697F4A75301

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  21. Started by xyo,

אני צריך לקנות אופנים 24,26 אינץ' יד ראשונה חשוב מחיר זול ויופי חשבתי על אלה http://www.netoshops.co.il/product.asp?productid=3731 איך אני ידע איך נראות האופנים אם רשום התמונה להמחשה בלבד :'( ואם יש מה להמליץ לי אז תגידו :-*

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  22. Started by J S Bach,

אני כותב ממאק ויש לי בעיה לפעמים בעת צפייה בסרטים באינטרנט, הדפדפן הוא ספארי.דוגמה לבעייה היא ב-גיימטריילרס - הסירטון לא רץ ובעת שאני גולל את העמוד למטה ואז חוזר מופיעה תמונה אחרת , של המשך הסרט אבל הוא לא ממשיך, אשמח לקבל עזרב וייעוץ.

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  23. Started by Zadu,

תאחלו מזל טוב יש לי יומלדת היום של 16!!

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  24. בכל מיני תחומים. מישהו מכיר??

• 3 תגובות
    • 684 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.