עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by HeaT-SinK,

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  2. הקדמה קצרה: שירים אלו הובאו, משום שהורגש הצורך לשפוך את כל דברי הנאצה כנגד הממסד, שנשמרו בפנים במשך שנים. שיר על החיים --------------- אני לא יודע למה שתיתי.. מים מהברז והם היו טעימים. אתמול בא איזה אחד צלצל באינטרקום שאל אותי לפתע יש לך מים בברז אמרתי לו לא! למה מה - אני פראייר ?! מי ששותה לבד מים מהברז עם טעם הלוואי של ביציי יתושים מת לבד נו..זה ברור. פזמון: תמי 4 זה חרטה! הטעם הוא שונהה. X1 שירותים בשקל ----------------- הסתובבתי עם חברים בעיר פתאום נתקפתי לחץ אטומי אני חייב לשירותים ניסיתי להתאפק אבל כבר לא יכולתי נכנסתי לשירותים בשקל התאים היו תפוסים אין ברירה - למשתנה! התחלתי להשפריץ ולפתע לידי החל כושי גדול להציץ התביישתי התכווצתי הכושי צחק עשיתי לו את החג פיזמון…

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  3. Started by tominalex,

מישהו יודע למה ביכלל השביתות האלה מתקיימות ? :-\

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  4. Started by chris_u16,

רק לפני כמה ימים נפתח וכבר נפרץ

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  5. NGN במהירות 50M מישהו יודע פרטים על התקדמות הנושא ?

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  6. Started by arkady,

הייי : ) ידידה שלי רוצה לעשות יום הולדת בפלמחים בשעות הלילה ביום שישי. עכשיו שמעתי שמועה שמסתובבים שם בני מיעוטים שונים שעלולים להיות מסוכנים מאוד [ברמה של גניבה, מכות ולעיתים אף רציחות]. האם הדבר הוא מבוסס או שהוא שקר גס? אני בטוח שאין לאנשים פה מקורות בטוחים, אבל עדיף משהו מאשר כלום, יש למישהו מושג?

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  7. למעלה ליד השם, נכתב לי מטעם הישרדות שאני אומר:"גמר הישרדות בנענע 10 מירית על בטוח תיקח, אריק ונטע לי שיחקו מלוכלך יותר..." בחיים לא כתבתי את זה בפייסבוק, זה נכתב לי בשעה 16:13 וכתוב ליד via Nana. יש סיבה לדאגה? בגלל מה זה יכול להיות?

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  8. Started by Lev-UFO-Child,

דני יצא לרחוב בדרכו אל חברו רן בדרכו למעבר החציה הוא ראה...

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  9. קורית לי לעיתים בעייה ביוטיוב כאשר אני מעלה סרטון, ורוצה להחליף את תמונת הפתיחה (Thumbnail) שלו, מכיוון שהמקורית לא נראית טוב, או באיכות גרועה, בעת שאני בוחר תמונת פתיחה אחרת בעריכה ושומר את השינויים, התמונה נעלמת לזמן רב (לפעמים למשך כמה ימים) או לצמיתות. מה הסיבה לבעייה?

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  10. הם שלחו מייל ללקוחות שהייתה להם טעות במערכת ולא נגבה סכום של שמונה שקלים. בהתחלה חשבתי שזה לחודש אחד אבל שלחו לי שוב החודש.

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  11. Started by Alexkmr,

הסרט שודר כמה פעמים בהוט. מדובר בסרט פעולה\פשע\דרמה דרום אמריקאי\מקסיקני לפי מה שאני זוכר, מתחוללות מלחמות בין אירגוני פשע, ויש צלם חובב שהתחיל לצלם אותם, ונהיה סוג של חבר שלהם. הוא זכה לעבוד בעיתון ושם התחיל לפרסם את התמונות. משהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  12. Started by Born2Kill,

שלום, כיוון ש-WWE משודר כל יום שבת באיחור של שבועיים בערך אז רציתי לדעת מאיפה אני אוכל להוריד או לצפות מהאינטרנט WWE מעודכן.... תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  13. Started by RTTW,

http://www.new7wonders.com/index.php?id=476 אז מה דעתכם, מי יהיו פלאי העולם החדשים שיוכרזו עוד חודש ב-7 ביולי ;D

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  14. Started by glassmoon,

האם עדיף לקנות משחב בחנות מקומית למי שגר רחוק מהמרכז? כי רוב המרכזים של האתרים להזמנה נמצאים במרכז, ובמקרה שצריך שרות אז זה יכול להיות לא נוח...

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  15. Started by J.allmighty,

http://rapidshare.com/files/6161271/LeT_.wma

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  16. אהלן חבר'ה... קראתי עכשיו בYNET שיש שביתה מחר http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3378986,00.html "במשרד הרישוי לא תהיה קבלת קהל" זה אומר שאני לא אוכל לגשת לתאוריה מחר?

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  17. Started by UponTheRose,

היי,אני יודע שיש חלקים בארץ בהם לא קולטים טוב את תשדירי הDVB-T שזה טלוויזיה דיגיטלית עם ערוצים בחינם אתם יכולים להגיד באיזה ערים יש קליטה טובה ובאיזה רעה?? אני אשמח לדעת מראש כי אני עם אנטנה חיצונית עם מחשב נייד ורוצה לברר איפה אפשר לצפות באיכות גבוהה בשידורים תודה

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  18. Started by NuXeR,

שלום, כבר זמן מה אני מחפש קתודות במחירים סבירים בארץ, בעלי זמינות במלאי.. בכל החנויות שבדקתי או שלא היה זמין במלאי, או שהיו רחוקות והמשלוח היה יקר, עד שהיום ראיתי היום ב- pccoolשיש סניף בנתניה ו-2 קתודות אולטרא SunBeam עולות רק 65 ש"ח , מחיר זול ללא ספק. התקשרתי לוודא שהמוצר זמין במלאי והודעתי שאני אגיע בשעות אחרי צהריים. כאשר הגעתי לחנות המוצר המבוקש נמצא, אך לאחר בדיקה באתר המחיר היה 99 ש"ח ולא 65 ש"ח כפי שראיתי בבית.. המוכר אמר לי כי הם עדכנו מחירים . אני, שבאתי במיוחד (אני לא מנתניה) והתקשרתי לוודא - סיפרתי לו כי המוצר עלה 65 ש"ח כשיצאתי מהבית, וללא וויכוח קיבלתי את המוצר במחיר הקודם. כל הכבוד

19. Started by oba3k,

מחפש מוזיקה קצבית. עם מקצב שאני חושב קוראים לו שמיניות כלומר חשוב קצב קבוע מהיר. אני מחפש פחות טראנסים כלומר הכי טוב זה חידושים של שירים ישנים או רימקסים שלהם. גם עברית זה נחמד. אני ארשום כמה שירים שאהבתי אולי זה יעזור: global DJ - סאן פראנסיסקו DJ LEE - fight hard CASCADA- EVERY TIME WE TOUCH SPECIAL D - HERE I AM

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  20. Started by huber,

http://www.cio.com.au/article/268510/slideshow_--_tech_yesteryear_where_old_computers_find_their_final_resting_place?img=12444&ssid=1

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  21. http://www.msnbc.com/modules/yip03/slideshow.asp?speed=lo

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  22. אני מוריד דברים פתאום על 2-15 קיי, בלילה אולי זה יקפוץ ל200.. (במקום 500 כל הזמן) האם זה רק אצלי ?

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  23. Started by E. Shambuzzi,

אפשר בבקשה לקבל הערכת מחיר למחשב יד שנייה עם המפרט הבא: מעבד- E8400 קירור - AC Alpine 7 לוח- ASUS P5K-SE זיכרונות - 4GB DDR2 Corsair HDD - Seagate 500GB 32MB כרטיס מסך - GTX260 192SP ZOTAC צורב LG X20 SATA ספק HEC 500W מארז - JSP-Tech H550-D-F25 שוקל למכור ולקנות מחשב חדש תודה!

דיונים חדשים בפורומים