כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
http://scottrope.typepad.com/scott_rope/files/VW_20_b3.mov לא נראה לי שישדרו את הפרסומות הזו בארץ...
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
באופן אישי אם הייתה אפשרות יותר גרועה מ-4, הייתי בוחר אותה. פשוט נמאס ממנה ומההמלצות המפגרות שלה. :bash: עוד מישהו מסכים איתי?
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
כמתכנת אתרים מזדמן, התבקשתי להוסיף פרסומת קופצת לאתר מסויים (לא חלון קופץ, אלא פרסומת שמופיעה בתוך הדף ומכסה את התוכן עד שלוחצים X). עוד לא נתתי תשובה, אך בכוונתי לסרב, מטעמים 'אידאולוגיים' - אני חושב שפרסומות קופצות, זזות ומהבהבות מכל סוג שהוא צריכות לעבור מן העולם, והסוג שצויין הוא אחד הגרועים לטעמי. אשתי חולקת עלי וטוענת שזה בכלל לא מפריע לאנשים וזה רק אני. היא גם הוסיפה "תשאל בפורום הזה שלך, תראה מה הם חושבים". אז הנה אני שואל: מה דעתכם על פרסומות קופצות, זזות ומהבהבות? מה דעתכם על פרסומות בכלל? האם זה לא מפריע, או שמתרגלים, או שזה דבר שצריך להעבור מן העולם? וגם: האם יש מקום למפתח אתרים לנסות להימנע מהשתתפות ביצירת פרסומות כאלה, או לפחות להביע את דעתו לממונים עליו (ב…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני קורא הרבה חומר (כתבות, ביקורות, מאמרים, מדריכים וכו') באתר מאז שנת 2001, וידוע שסיימתי קורס טכנאים בג'ון ברייס ואני מתכוון להמשיך ל- MCITP: MCSE 2008 (אלא אם כן אצטרך לעשות את הקורס טכנאים החדש קודם, או את הקורס טכנאים למערכות עסקיות)- אבל השאלה שלי היא כזו: אני לא רוצה שכל החומר שאני מדפיס מהאתר ילך לזבל, באמת שלא, ולכן עוד ב-2001 קניתי לי קלסר גדול לאחסן בו הרבה חומר, וחשוב לי מאוד לדעת- עד כמה מקצועי החומר שיש באתר? עד כמה רחוק אפשר להגיע עם כל הביקורות/מאמרים/כתבות/מדריכים האלה? התשובה חשובה לי מאוד!!!
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הדיבור הנפוץ הוא ששינה צריכה להיות בת 6-8 שעות ורצופה, אך האם גם שעה-חצי שעה פה ושם מסייעות? אני חייל ומתחילת החטיבה אף פעם לא הלכתי לישון לפני 12-1 בלילה, ללא קשר לשעה בה אני צריך להתעורר. זה כמובן הביא לבקרים קשים מדי פעם אבל בסה"כ אני בסדר. נניח ואני ישן 4 שעות, קם לאוטובוס ב6:15 לבסיס ויורד ממנו ב7, האם 45 הדקות האלו עזרו לי, או סתם דחו את שלב הערנות שלי? ועד כמה כל העניין מזיק לאורך זמן? בימי הלימודים ישנתי יותר (לקום ב8 ולא ב5-6) ובשנה וחצי האחרונות בצבא השינה הממוצעת שלי היא 4-5 שעות במקרה הטוב והיציאות שלי 3/4 מהחודש הן יומיות. תמיד יש את האפשרות להמשיך לישון עוד שעה-שעתיים בבסיס ובאוטובוסים אך כאמור נשאלת השאלה - עד כמה זה טוב?
-
- 17 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום כל אחד בוודאי שואל את עצמו כמה אני ישקיע על מחשב חדש, נכון? אז בואו נומר שיש לבנאדם 10000 שקל למחשב חדש שיחזיק ל3 שנים והוא אומר חבל לי להשקיע את כל הכסף עכשיו, יותר טוב לחלק אותו ל2 ולקנות עכשיו ב5 אלף ועוד 1 וחצי ב5 אלף הנותרים ולקנות יותר טוב, נכון? לא נכון.... אני אומר שאם למשל הוא יקנה עכשיו GIFA 4 440 MX ב- 200 שקל בערך ועוד שנה וחצי במתאיים הנותרים כרטיס אחר יותר טוב שעולה עכשיו 400 שקל ועוד שנה וחצי יעלה 200, אז בעצם הוא בזבז אותו דבר! לא? ואל תגידו לי שזה לא ככה שהמחיר משתנה ליותר זול או משהו כזה! כי זה בדוק על דוגמא של חבר שלי! אז לא עדיף לקנות את היקר שעולה 400 שקל כבר עכשיו... ואני מדבר על בנאדם שיש לו 400 ביד! מה שנאמר על ה-GIFA 4 זה נכון גם לגב…
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
לא יודע, יצא לי לראות איזה 2-3 סרטים של מישל דורושינסקי הזה... וכל פעם הרמה מפתיעה... מסתבר שעכשיו הם החליטו לעשות מעיין סרטון שמכיל "מבט ראשון" על מוצרים, אחת לכמה זמן: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3165299,00.html לא ברור לי מה המטרה... כאילו רואים אותו מחזיק את המוצרים וזהו... הוא לא אומר משהו עליהם, את הרמקולים בכלל לא שומעים, על ה IPOD הוא סתם מ**** את השכל, והוא מהלל אותו, בעוד שבאותו עמוד יש הפניה לביקורת (המאוד חובבנית ד"א) על הנגן: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3162114,00.html ששם הוא קיבל ציון מאוד נמוך של 2 מתוך 5 (הם אפילו לא עקביים). יוזמה ברוכה, אבל אם כבר עושים מבט ראשון, שיתנו קצת יותר בשר על המכשירים שהם מציגים, זה נראה כאילו הם עשו אי…
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
ברוך השם הזמנתי כרטיס מסך חדש במקום הג'יפורס 4 אמיקס 440 (בעע) עכשיו יש את אוכלי הדבש המעצבנים שהזמנתי מהם ביום חמישי שעבר והם התחייבו ל 7 ימי עבודה, שכבר עברו. עכשיו בדרך היתה בעיה עם הכרטיס אשראי ( הקלדתי ספרה לא נכונה ), אז היה עיקוב, אבל כאחד שההזמנה שלו עוקבה הייתי מצפה שככה יום ראשון איזה שליח יקיש על דלתי, אם לא יתנו לי תשובה ספציפת מחר \ ייקח עד יום חמישי השבוע אני ערן, פונה לגדעון רייכר ולכל המדורים\תוכניות כאלה של "דפקו אותי" אז אם יש לכם הצעות, נסיון, או סתם ספאם להזריק... שפכוווו
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
מתל אביב (רמת החיל) לרחובות? משהו מכיר.. ? ואיפה אפשר לבדוק את זה???
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נעליים אבל לא יהיה לי מזומנים עד הערב... ובגלל שאני לא רוצה להיות בלחץ אני מעדיף לקנות מחר.. עד מתי בערך פתוחות חנויות מחר? החנויות עובדות במתכונת של יום שישי?
-
- 2 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
ואם אני רוצה לעשות באינטרנט, איך ואיפה עושים את זה בדיוק?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות שווארמה בפיתה אבל לא יהיה לי מזומנים עד הערב... ובגלל שאני לא רוצה להיות בלחץ אני מעדיף לקנות מחר.. עד מתי בערך פתוחות שווארמיות מחר? השווארמיות עובדות במתכונת של יום שישי?
-
- 18 תגובות
- 3k צפיות
-
-
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הסרטים שברשימה וכמובן ביס פלנט. התנפצות- הדיט שתקע אותי- אהבה בתפריט- 1408- -הנעלם- מה עדיף, מה כדאי? כמובן שעם החברה. מה מומלץ? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני דקה בדיוק קבלתי את ההודעה הזאת באיסיקיו: לאור המצב הבטחוני הקשה חברת האייסיקיו החליטה לעשות משהו בנידון, על כל 20 איש שמקבלים את ההודעה הזאת חברת האייסיקיו תשלח טיל גרעיני על לבנון. אנא מכם שילחו זאת לכמה שיותר אנשים. חשבתי שראיתי כבר את כל ההודעות המפגרות אבל זאת באמת קרעה אותייייייייי!! חחחחחחחחחחחחחחחחח
-
- 22 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
כרגע חזרתי משרפה שקרתה שתי בניינים מאיפה שאני גר (רחוב רוטשליד בתל אביב), השרפה פרצה בבית משרדים כנראה מקצר או פלילים, אבל לא על זה פתחתי את התרד. אלה בגלל תפקוד המשטרה בזמן האירוע. לאחר שהגיעו הכבאיות, הגיעו גם החלמאים בכחול. כמובן הם הגיעו עם שאגות סירנות, אבל לא בשביל להשליט סדר, אלה בשביל להסתכל על השרפה. מכוניות עוברות באדום מאחורי הגב שלהם בשביל לראות את השרפה, אבל הם בשלהם, הם לא רוצים להפסיד את כל האקשן, קטנועים נוסעים על המדרכות או על הכביש אבל נגד כיוון התנועה, והשוטרים אפילו לא ענידו עפעף. והשיא היה כאשר רוכב קטנוע מסכן החליק על הכביש (במהירות יחסית גבוהה) ונכנס ברמזור בחוזקה 10 מטר מאחורי השוטרים, לא קרה לרוכב משהו רציני, הוא קם ישר על רגליו, אבל לשוטרים לקח א…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני בן 18, מצבי החברתי מצויין, יש לי ביטחון עצמי וכו' לא הייתה לי חברה רצינית לכל אורך התיכון וגם לא בחטיבה, תמיד הרגשתי שהן מטומטמות מדי/לא עמוקות מספיק/לא בוגרות, וגם עכשיו יש לי אופציות. עוד שבוע בערך מסיימים לימודים ואני עדיין בתול, הפגישות בשישי זה בד"כ סרט/אחד החברים ככה שהמעגל החברתי לא מתרחב. אני לא יודע אם להתפשר על מה שמוצע לי כרגע מבחינת הבנות שאוהבות אותי (בערך 4), אולי אני מתנהג כמו איזה פלצן מתנשא אני ממש לא יודע. אני לא יודע אם אני צריך לשכנע את החברים להתחיל לצאת למועדונים כדי להכיר בנות חדשות, מה לעזאזל אני עושה?
-
- 98 תגובות
- 14.9k צפיות
-
-
ערב טוב. כתבתי לא מזמן בפורום משחקים שקניתי מהאתר pcgames, את המשחק red alert 3... המשחק הגיע אלי ללא ה-CD KEY. שלחתי אליהם אימייל והם טענו שזה באמת מוזר שהגיע בלי ונתנו לי מספר טלפון של הד-ארצי על מנת שיתנו לי אחד חדש... יום למחרת צלצלתי... וכמובן עם השירות המדהים בארץ, אמרו לי שיחזרו אלי ולא חזרו. צלצלתי שוב-פעם לאחר כמה ימים, ואמרו לי שיחזרו אלי שוב...[כן, אתם מנחשים נכון, שמו עלי זי*]. אחרי יום-יומיים צלצלתי אליהם שוב ואמרו שזה קשור לאטארי ושהם בחופשה עכשיו [כמה צפוי], והם יחזרו רק אחרי יום-יומיים [לא זוכרת כמה ימים בדיוק הוא אמר לי]. בקיצור, צלצלתי לאטארי והם אמרו לי שהם יעבירו את המידע לאיזה אנשים במחסנים ואז יתנו לי קוד חדש... ושוב, אף אחד לא חזר אלי. צלצלתי אליהם …
-
- 25 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לקחת את הדברים עם קורט מלח,,, אבל על פניו הגיע הזמן להתקדם מעבר לברברת וברברת הנגד ולעשות מעשים בשטח. https://tech.walla.co.il/item/3503936
-
- 0 תגובות
- 338 צפיות
- 1 follower
-
-
מרגישים בודדים? רוצים לצאת לפאב להטביע את יגונכם בטיפה המרה? רוצים לחגוג יומולדת או כל אירוע אחר, אבל אין אף אחד זמין שיכול (או רוצה, אנחנו לא שופטים) לצאת איתכם לשתות משהו? הכירו את הפיתרון לכל בעיות הבדידות שלכם – "דרינקי". בני אדם הם אובר-רייטד, בשביל לשתות עם מישהו ולספר לו את כל הצרות שלכם כל מה שאתם צריכים זה בקבוק עם משהו טוב לשתות, וכמובן – רובוט שישתה ביחד איתכם. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%A2%D7%93%D7%99%D7%A3-%D7%A8%D7%95%D7%91%D7%95%D7%98-%D7%97%D7%91%D7%A8-%D7%9E%D7%90%D7%A9%D7%A8-%D7%97%D7%91%D7%A8-%D7%A8%D7%95%D7%91%D7%95%D7%98/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם ,שמי רון ואני חדש במערכת הפורומים ובאתר בכלל . כרגע אני משרת בצבא, בתור מפקד קורס טמ"מ (טכנאי מערכות מחשב) ,ולפני שהגעתי לפיקוד שירתתי כטכנאי . אני ממש לפני שחרור(חודשיים) ויש לי כמה לבטים לגבי ההמשך באזרחות . אני פשוט אשטח כאן את כל האפשרויות ואודה לכם אם תתיחסו לכל אחת מהן כולל לתת את המסקנה הסופית שהיא מה עדיף לעשות . (אוף דה רקורד אני אומר לכם שיש לי מן הסתם ידע רב בסיסטם ,ומבחינת תקשורת, כל השירות הצבאי שלי עבדתי עם מוצרי CISCO, ותנסו לכוון את זה לעובדה שאני רוצה לעסוק בטכנאות שטח או כרש"צ בעתיד בנושא של תקשורת נתונים,אבטחת מידע וסיסטם ,אחד מהם או כולם). חשבתי עם השחרור להתחיל ללמוד בג'ון ברייס קורס MCITP שאורך כשנה ובינתיים לעבוד בבקרים במה שיהיה . הא…
-
- 6 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
-
סמסונג מסירה מידע על תאריכי השקת One UI 7 בארה"ב, מעוררת חשש לעיכובים נוספים בהפצת העדכון המיוחללכתבה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-