עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by imac,

אני רוצה לקנות נעליים אבל לא יהיה לי מזומנים עד הערב... ובגלל שאני לא רוצה להיות בלחץ אני מעדיף לקנות מחר.. עד מתי בערך פתוחות חנויות מחר? החנויות עובדות במתכונת של יום שישי?

• 2 תגובות
    • 4.2k צפיות
  2. ואם אני רוצה לעשות באינטרנט, איך ואיפה עושים את זה בדיוק?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני רוצה לקנות שווארמה בפיתה אבל לא יהיה לי מזומנים עד הערב... ובגלל שאני לא רוצה להיות בלחץ אני מעדיף לקנות מחר.. עד מתי בערך פתוחות שווארמיות מחר? השווארמיות עובדות במתכונת של יום שישי?

• 18 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. Started by yot,

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. הסרטים שברשימה וכמובן ביס פלנט. התנפצות- הדיט שתקע אותי- אהבה בתפריט- 1408- -הנעלם- מה עדיף, מה כדאי? כמובן שעם החברה. מה מומלץ? תודה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Lirux,

לפני דקה בדיוק קבלתי את ההודעה הזאת באיסיקיו: לאור המצב הבטחוני הקשה חברת האייסיקיו החליטה לעשות משהו בנידון, על כל 20 איש שמקבלים את ההודעה הזאת חברת האייסיקיו תשלח טיל גרעיני על לבנון. אנא מכם שילחו זאת לכמה שיותר אנשים. חשבתי שראיתי כבר את כל ההודעות המפגרות אבל זאת באמת קרעה אותייייייייי!! חחחחחחחחחחחחחחחחח

• 22 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. Started by ETB,

כרגע חזרתי משרפה שקרתה שתי בניינים מאיפה שאני גר (רחוב רוטשליד בתל אביב), השרפה פרצה בבית משרדים כנראה מקצר או פלילים, אבל לא על זה פתחתי את התרד. אלה בגלל תפקוד המשטרה בזמן האירוע. לאחר שהגיעו הכבאיות, הגיעו גם החלמאים בכחול. כמובן הם הגיעו עם שאגות סירנות, אבל לא בשביל להשליט סדר, אלה בשביל להסתכל על השרפה. מכוניות עוברות באדום מאחורי הגב שלהם בשביל לראות את השרפה, אבל הם בשלהם, הם לא רוצים להפסיד את כל האקשן, קטנועים נוסעים על המדרכות או על הכביש אבל נגד כיוון התנועה, והשוטרים אפילו לא ענידו עפעף. והשיא היה כאשר רוכב קטנוע מסכן החליק על הכביש (במהירות יחסית גבוהה) ונכנס ברמזור בחוזקה 10 מטר מאחורי השוטרים, לא קרה לרוכב משהו רציני, הוא קם ישר על רגליו, אבל לשוטרים לקח א…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by AZO,

אני בן 18, מצבי החברתי מצויין, יש לי ביטחון עצמי וכו' לא הייתה לי חברה רצינית לכל אורך התיכון וגם לא בחטיבה, תמיד הרגשתי שהן מטומטמות מדי/לא עמוקות מספיק/לא בוגרות, וגם עכשיו יש לי אופציות. עוד שבוע בערך מסיימים לימודים ואני עדיין בתול, הפגישות בשישי זה בד"כ סרט/אחד החברים ככה שהמעגל החברתי לא מתרחב. אני לא יודע אם להתפשר על מה שמוצע לי כרגע מבחינת הבנות שאוהבות אותי (בערך 4), אולי אני מתנהג כמו איזה פלצן מתנשא אני ממש לא יודע. אני לא יודע אם אני צריך לשכנע את החברים להתחיל לצאת למועדונים כדי להכיר בנות חדשות, מה לעזאזל אני עושה?

• 98 תגובות
    • 14.7k צפיות
  9. Started by Tanya,

ערב טוב. כתבתי לא מזמן בפורום משחקים שקניתי מהאתר pcgames, את המשחק red alert 3... המשחק הגיע אלי ללא ה-CD KEY. שלחתי אליהם אימייל והם טענו שזה באמת מוזר שהגיע בלי ונתנו לי מספר טלפון של הד-ארצי על מנת שיתנו לי אחד חדש... יום למחרת צלצלתי... וכמובן עם השירות המדהים בארץ, אמרו לי שיחזרו אלי ולא חזרו. צלצלתי שוב-פעם לאחר כמה ימים, ואמרו לי שיחזרו אלי שוב...[כן, אתם מנחשים נכון, שמו עלי זי*]. אחרי יום-יומיים צלצלתי אליהם שוב ואמרו שזה קשור לאטארי ושהם בחופשה עכשיו [כמה צפוי], והם יחזרו רק אחרי יום-יומיים [לא זוכרת כמה ימים בדיוק הוא אמר לי]. בקיצור, צלצלתי לאטארי והם אמרו לי שהם יעבירו את המידע לאיזה אנשים במחסנים ואז יתנו לי קוד חדש... ושוב, אף אחד לא חזר אלי. צלצלתי אליהם …

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. לקחת את הדברים עם קורט מלח,,, אבל על פניו הגיע הזמן להתקדם מעבר לברברת וברברת הנגד ולעשות מעשים בשטח. https://tech.walla.co.il/item/3503936

11. מרגישים בודדים? רוצים לצאת לפאב להטביע את יגונכם בטיפה המרה? רוצים לחגוג יומולדת או כל אירוע אחר, אבל אין אף אחד זמין שיכול (או רוצה, אנחנו לא שופטים) לצאת איתכם לשתות משהו? הכירו את הפיתרון לכל בעיות הבדידות שלכם – "דרינקי". בני אדם הם אובר-רייטד, בשביל לשתות עם מישהו ולספר לו את כל הצרות שלכם כל מה שאתם צריכים זה בקבוק עם משהו טוב לשתות, וכמובן – רובוט שישתה ביחד איתכם. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%A2%D7%93%D7%99%D7%A3-%D7%A8%D7%95%D7%91%D7%95%D7%98-%D7%97%D7%91%D7%A8-%D7%9E%D7%90%D7%A9%D7%A8-%D7%97%D7%91%D7%A8-%D7%A8%D7%95%D7%91%D7%95%D7%98/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שבוע טוב לכולם ,שמי רון ואני חדש במערכת הפורומים ובאתר בכלל . כרגע אני משרת בצבא, בתור מפקד קורס טמ"מ (טכנאי מערכות מחשב) ,ולפני שהגעתי לפיקוד שירתתי כטכנאי . אני ממש לפני שחרור(חודשיים) ויש לי כמה לבטים לגבי ההמשך באזרחות . אני פשוט אשטח כאן את כל האפשרויות ואודה לכם אם תתיחסו לכל אחת מהן כולל לתת את המסקנה הסופית שהיא מה עדיף לעשות . (אוף דה רקורד אני אומר לכם שיש לי מן הסתם ידע רב בסיסטם ,ומבחינת תקשורת, כל השירות הצבאי שלי עבדתי עם מוצרי CISCO, ותנסו לכוון את זה לעובדה שאני רוצה לעסוק בטכנאות שטח או כרש"צ בעתיד בנושא של תקשורת נתונים,אבטחת מידע וסיסטם ,אחד מהם או כולם). חשבתי עם השחרור להתחיל ללמוד בג'ון ברייס קורס MCITP שאורך כשנה ובינתיים לעבוד בבקרים במה שיהיה . הא…

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. Started by D.Man,

מישהו יודע איפה אפשר להשיג FIRMWARE לDVD של חברת GRUNDIG דגם GDIVX110? לא יודע אם השאלה מתאימה לפה, פשוט לא ידעתי איפה ניתן לשאול.. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  14. סמסונג מסירה מידע על תאריכי השקת One UI 7 בארה"ב, מעוררת חשש לעיכובים נוספים בהפצת העדכון המיוחללכתבה

15. Started by kola,

מתי הדבר יתבצע? מישהו יודע אם יש לזה תדירות מסויימת כי התרחש שינוי מהותי בכל הנושא של המחירים והטכנולוגיה לעומת מה שמוצע שם תודה מראש

• 0 תגובות
    • 448 צפיות
  16. כן, מה שקראתם. הרקע של שולחן העבודה ב - XP "משודרג" ל - 4K. אני אישית, רחוק מלהיות מרוצה. שפטו בעצמכם - https://tech.walla.co.il/item/3585683

17. שלום, אני לא מצליח לעדכן מודעות למכירה לאחר שפירסמתי אותם, האם זה אפשרי בכלל לעדכן?

• 0 תגובות
    • 7.9k צפיות
  18. Started by HingedEmu2,

רק אני שמתי לב שלכל מי שיש win8 מופיע במקום של המערכת הפעלה nt6.2? זה בר תיקון? סתם משהו ששמתי לב אליו

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  19. אז ככה, לפני כחצי שנה רכשתי מכשיר GPS דגם c320 עם מפה Igo6 מבאג. לאחרונה אורו עייני בנוגע לעידכוני מפות והתחלתי לחקור קצת את העניין. חברת Igo נותנת עדכון אחד קדימה בחינם. תאריכי העדכון האחרונים שלהם הם: יולי 2006 יולי 2007 ינואר 2008 המכשיר נרכש אחרי יולי 2007 אך הגיעה עם מפה של 2006 כלמר אני יכול לעדכן את המפה ל2007 ללא תשלום ואליו ל 2008 אני יצטרך לשלם בסביבות ה 400 שקלים. טענתי היא שאני צריך לקבל עדכון ל 2008 ללא תשלום. באג מאשימה את היבואן (רונלייט) וטוענת שהיא רק משווקת (על שירות כנראה שהם לא שמעו) רונלייט מצידם אומרים שבאג האחראים והם נותנים אחריות על החומרה. ניסיתי לאיים בתביעה בבית משפט ולבקש מנהל מבאג אך הם סרבו ("רק חלק מהבקשות אנו מעבירים למנהל") מה דעתכם? מי…

• 4 תגובות
    • 6.4k צפיות
  20. גוגל מביאה את חוויית המשתמש המוכרת מאנדרואיד אל הדפדפן השולחני שלה עם עדכון קטן אך שימושי לכתבה

21. Started by Symbore,

לפני כשנה החלפתי את ההיגוי של שמי הפרטי באנגלית וסוף כל סוף הצלחתי לסיים להחליף את שמי בכל המוסדות למעט תעודת נכה. למען האמת אינני זוכר איפה קיבלתי תעודה ומהיכן הם לקחו את הפרטים אני רק זוכר שזה לא היה דרך משרד הבטחון (התעודה היא די סימלית אבל זה מציק לי בעין) מישהו יכול לשפוך אור בנושא?

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  22. פתאום האינטרנט לא הגיב לי הכל התנתק אני מנסה להכנס לאתר וזה נכנס לי לאתר של SMILE אומר לי שמעדכנים תשתיות ושירות משהו כזה ואני צריך להוריד איזה משהו והשם משתמש שלי מוסיפים לו 202 בסוף (נניח RAN אז RAN202) למישהו קרה?

23. השדרוג ל-12MBIT נושא פרות.

24. הלכתי היום בבוקר בסביבות 9:30 (פותחים ב 9:00) והיה סגור על מנעול ובריח. לפני כמה דקות הרמתי טלפון וענה לי המענה המעצבן עם השיר המעצבן של אנאסטזיה אבל לא משנה איזה אופציה בחרתי זה תמיד חוזר לתחילת המענה ואף אחד לא עונה. אולי הם כולם גרים בירושלים ונתקעו בשלג? [glow=green, 2, 300]עדכון[/glow] ההודעה מגלובס: [glow=yellow, 2, 300]ההודעה הועתקה בשלמותה מהאתר של גלובס (http://www.globes.co.il/) ומובאת כלשונה. ההודעה מובאת לכאן רק לנוחות הגולשים באתר ובאמת שלא מתוך רעיון שבירת זכויות. [/glow] חנות אספקת המחשבים המקוונת פלונטר נסגרה לאחר שנקלעה לקשיים אחד מבעלי החברה ל"גלובס": "החברה נמצאת כיום במו"מ למכירה עם שלושה גורמים. אנו מקווים שיהיה פתרון כבר מחר או בתחילת השבוע" אופק …

• 35 תגובות
    • 3.4k צפיות
  25. Started by Ghosthunter,

נראה לי שמפנים אותו עכשיו.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.