כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
בשביל 6.95$ ל25 שקיות אני חושב שאני אשיג לעצמי. הבטחתי לעדכן אתכם לגבי המכירה של השקיות האלו (לחצו על התגובה בשביל לראות את הדיון המקורי), וקיימתי קיבלתי היום מייל שמודיע שהתחילו למכור את השקיות: במייל הראשון שקיבלתי (בציטוט בתחילת ההודעה) כתוב 6.95$ ל25 שקיות, המחיר קצת עלה, זה 8$ ל25 שקיות ו5% ילכו לתרומה (לא נכלל ב8$) ככה שסה"כ זה 25 שקיות ל10$, אכן לא זול אך גימיק מגניב לגמרי. באתר שלהם יש עוד כמה גימיקים נחמדים מאוד (תזהרו מהמחירים) http://www.thinkofthe.com/
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3252725,00.html#n
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מאמין שרבים כאן מכירים את אתר PAYPAL. יש שם בעיה ;כתושב ישראל שיש לו חשבון בנק בישראל , אין אפשרות למשוך את הכספים הניכנסים לחשבוני ב PAYPAL , לחשבון הבנק שלי בישראל. האם יש דרך לפתוח חשבון בנק באמריקה? לחשבון בנק כזה ניתן להעביר את הכספים מ PAYPAL ) אנא תנו לי פירוט והסבר בעניין. תודה ZATAR
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אז שמי הוא אור [= אני בקרוב מאוד מעלה סידרה חדשה שתיהיה רק ביוטיוב ואני צריך את עזרתכם כדאי שהיא תמשיך אני צריך שתכנסו לדף שלי ביוטיוב ותעשו Subscribe אז זה הדף שלי http://www.youtube.com/user/orTHINGS אני צריך כמה שיותר אנשים ככה הסדרה תשרוד יותר זמן וחשוב להגיד שזה לא סתם הפקה מסריחה כמו שאתם רואים ביוטיוב בדרך כלל זה עם אולפן, מצלמות, עורכים ועוד... וזה הולך להיות באנגלית אז בבקשה אנשים תכנסו ותעשו לי Subscribe http://www.youtube.com/user/orTHINGS וחשוב להגיד שאין לי רווח אישי מזה! אני עושה זאת רק למען הנהת הצופים וכמובן שגם אני יהנה וילמד ממה שיגידו לי [= תודה ושיהיה שבוע טוב [=
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
-
שמוכרת רכיבים טובים ולא משומשים, שיש לה שירות טוב ומחיר סביר וטוב. אני הייתי מעדיף שהחנות תהיה בחיפה, אבל גם הקריות והרדיוס הזה יהיו טובים עם החנות תהיה מספיק טובה... אבקש שם החנות וקישור לאתר שלהם. תודה ש
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אוקי, אז למי שלא יודע קוראים לי iakovl ואני מכור כבד של אנימה. עד כמה כבד? תוך חודש אני חוצה את קו ה 1T (לאלו שלא מבינים = 1024 גיגה) כלומר יש לי הרבה מאוד אנימה... את כל העסק הזה אני שומר על המחשב ועל דיסקים של DVD העניין הוא שמרוב DVD אני לא מצליח לשמור על סדר שלהם בשביל מעקב אחרי כל האוסף שלי יש לי את ANIDB עם בסיס הנתונים שלי בפנים (בלי זה אין לי מושג מה הייתי עושה) אבל מרוב דיסקים שמסתובבים בין מס' קייסים אני כבר מבולבל קייס אחד של 144 מלא לגמרי קייס שני של 188 מתמלא במהירות אני אפילו לא יודע כמה יש בו. אני צורב תוך כדי שאנחנו מדברים בשביל להוריד קצת חומר גמור מהמחשב שלי לDVD השאלה שלי היא איך אני יכול לעקוב אחרי כל זה אשמח לקבל רעיונות מכם
-
- 9 תגובות
- 837 צפיות
-
-
http://www.linuxdevices.com/articles/AT2269911435.html מי רוצה לנסות?
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני מעוניין ללמוד הנדסאי אנרגיה במכללת אורט סינגלובסקי. השאלה אם התמונה המצתיירת מהימודים מתאימה למציאות? האם זה מקצוע כל כך נדרש? ומה בעצם לומדים שם? אשמח לעזרה בנושא, שחר
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה רשימה של שירים לא משנה מאיזה סוגים. תודה
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
http://www.autospies.com/article/index.asp?articleId=7655&categoryId=23 שיהיה בריא...
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ביצעתי אצלם 3 הזמנות וכל פעם חיכיתי שבועות ארוכים זה נורמלי ?
-
צלמים בני 16+- בשביל לא לפתח פה ספאם, מי שמתאים, שרק ישאיר הודעה ואני אפנה בפרטי. תודה מראש.
-
שלום לכולם, אם חלילה חייל-לוחם, בן-יחיד, בזמן שירות חובה, נופל בקרב, כמה כסף מקבל אותו אדם שרשום כיורש, נקרא לזה, והאם ההורים זכאים להטבות למיניהן? שאלה נוספת: האם זה משנה אם הוא בן-יחיד שהוריו חתמו כהסכמה לשירות קרבי, אם הוא נפל בקרב, באימונים, בתאונת דרכים באזרחות או בכלל התאבד?
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
-
שמתי לב שלעיתים יש סוגים של עבודות בלוחות חיפוש עבודה שלא ידוע לי על תפקיד מסויים. אני מחפש אתר שמסביר סוגים שונים של עבודות קיימות בתעסוקה או יותר טוב פורום דיון על עבודות איפה אנשים מספרים על חוויה שלהם בעסודות שעבדו בהן. מישהו יודע?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב , נכנסתי לפורום בהמלצת חבר לאחר שהקמתי עסק לפני כמה חודשים למחשבים אבל תמיד נתקלתי בבעיה של תימחור חלקים ושרות . מצד אחד אני לא אימפריה כמו חברות הענק אין לי כסף לתת חלקים ברמה נמוכה ללא התקנה ועוד להרוויח ומצד שני אני אוהב את המקצוע וחבל לי לסגור את התיק , וגם אם יכולתי למכור חלק ללא התקנה לא הייתי עושה את זה אני לא סופרמרקט לרכיבי מחשב אני רוצה להיות מעבדה לתת שירות היום כל אחד שיש לו טיפה כסף פותח "עסק למחשבים" ובגלל שהוא רק מוכר חלקים הוא בכלל לא צריך לבוא מהתחום יש זילות בענף ואני לא מעוניין להיות בנישה הזאת אז ככה .. מכיוון שאתם הרבה יותר שנים ממני בתחום המחשבים ויותר מביני עניין השאלה היא כזאת ... אני חייב לציין לפני שאני עסק שמשלם מע"מ הכול לא עוסק זעיר ..…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מנסה לתפוס את שירות הלקוחות של הוט בטלפון. יש לציין שאתמול ניסיתי להתקשר ושמעתי הודעה ש"זמן ההמתנה ארוך מהרגיל" ולכן ניתקתי והיום ניסיתי שוב. התקשרתי, והתחלתי להמתין לנציג.... לאחר 17 דקות של המתנה (!), לא כולל כל הלחיצות והקשת מספר הטלפון בתחילת הדרך, ללא מענה - השיחה פשוט נותקה! התקשרתי שוב, והפעם... לאחר 17 דקות של המתנה (!), לא כולל כל הלחיצות והקשת מספר הטלפון בתחילת הדרך, ללא מענה - השיחה פשוט נותקה! איזה מין דבר זה?! הם בוודאות לכאורה (...) עושים את זה בכוונה, לא יכול להיות שבדיוק לאחר 17 דקות של המתנה, פעמיים ברצף, השיחה מתנתקת "בטעות".. פשוט חוצפה!
-
- 129 תגובות
- 21k צפיות
-
-
במשבר הכלכלי שהיה בארה"ב בשנת 1929 האם היה לו השפעות על הכסף לדוגמא אינפלציה וירידה משמעית בערך הדולר? והאם משהו כן שגשג בתקופה זו של המשבר?מניות מסויימות שקשורות לתחום מסויים? זה לעבודה בהיסטוריה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
ערכתי חיפוש ולא מצאתי משהו אחר. יצרתי קשר עם ניו אג וקיבלתי שוק שראיתי את זה: We also only accept orders pre-paid by a credit or debit card issued and drawn from an American bank אז אני צריך חנויות אחרות בארה"ב,תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
שלום. יום רביעי לפנות בוקר אני טס ואני אהיה בדיוטי פרי פה בישראל. עכשיו בדיוטי פרי לפי מה שאני יודע די זול מכשירים וזה. מה כדאי לקנות? שנה שעברה קניתי בדיוטי פרי בהולנג אייפוד מיני. יש לי את סוני אריקסון W800 גם. אני רוצה משהו שיהיה סביר והגיוני שכדאי ומשתלם לקנות כי אחרי הכל ההורים משלמים ולא בא לי שזה יהיה יקר, אבל זה פעם השנה אז למה לא אז מה אתם מציעים? אני חשבתי על מכונת גילוח, אבל בא לי משהו שקשור למחשב אולי או סתם איזה גאד'ט תותח שגם אבא שלי יתלהב ממנו. תודה
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אהלן חברה! אז ככה הגעתי למצב בלמידה שלי לנגן על חשמלית שאני זקוק לתווים וטיפים ואין לי מקום אמין לקבל אותם (בחינם כמובן, רוב התקציב שלי הולך על לימוד גיטרה קלאסית).... אשמח לשמוע על איזה פורום טוב, רצוי בעיברית.... אגב אם למישהו יש להציע לי איזה קטע סולו לחשמלית אשמח לקבל (רצוי תווים+טאבים... אבל גם תווים/טאבים לחוד יתקבלו בשמחה)..... הרמה שלי בחשמלית היא בינונית אבל מכיוון שיש לי רקע נגינה רחב עם גיטרה אני קולט מהר.... תודה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-