כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
ביצעתי אצלם 3 הזמנות וכל פעם חיכיתי שבועות ארוכים זה נורמלי ?
-
צלמים בני 16+- בשביל לא לפתח פה ספאם, מי שמתאים, שרק ישאיר הודעה ואני אפנה בפרטי. תודה מראש.
-
שלום לכולם, אם חלילה חייל-לוחם, בן-יחיד, בזמן שירות חובה, נופל בקרב, כמה כסף מקבל אותו אדם שרשום כיורש, נקרא לזה, והאם ההורים זכאים להטבות למיניהן? שאלה נוספת: האם זה משנה אם הוא בן-יחיד שהוריו חתמו כהסכמה לשירות קרבי, אם הוא נפל בקרב, באימונים, בתאונת דרכים באזרחות או בכלל התאבד?
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
-
שמתי לב שלעיתים יש סוגים של עבודות בלוחות חיפוש עבודה שלא ידוע לי על תפקיד מסויים. אני מחפש אתר שמסביר סוגים שונים של עבודות קיימות בתעסוקה או יותר טוב פורום דיון על עבודות איפה אנשים מספרים על חוויה שלהם בעסודות שעבדו בהן. מישהו יודע?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב , נכנסתי לפורום בהמלצת חבר לאחר שהקמתי עסק לפני כמה חודשים למחשבים אבל תמיד נתקלתי בבעיה של תימחור חלקים ושרות . מצד אחד אני לא אימפריה כמו חברות הענק אין לי כסף לתת חלקים ברמה נמוכה ללא התקנה ועוד להרוויח ומצד שני אני אוהב את המקצוע וחבל לי לסגור את התיק , וגם אם יכולתי למכור חלק ללא התקנה לא הייתי עושה את זה אני לא סופרמרקט לרכיבי מחשב אני רוצה להיות מעבדה לתת שירות היום כל אחד שיש לו טיפה כסף פותח "עסק למחשבים" ובגלל שהוא רק מוכר חלקים הוא בכלל לא צריך לבוא מהתחום יש זילות בענף ואני לא מעוניין להיות בנישה הזאת אז ככה .. מכיוון שאתם הרבה יותר שנים ממני בתחום המחשבים ויותר מביני עניין השאלה היא כזאת ... אני חייב לציין לפני שאני עסק שמשלם מע"מ הכול לא עוסק זעיר ..…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מנסה לתפוס את שירות הלקוחות של הוט בטלפון. יש לציין שאתמול ניסיתי להתקשר ושמעתי הודעה ש"זמן ההמתנה ארוך מהרגיל" ולכן ניתקתי והיום ניסיתי שוב. התקשרתי, והתחלתי להמתין לנציג.... לאחר 17 דקות של המתנה (!), לא כולל כל הלחיצות והקשת מספר הטלפון בתחילת הדרך, ללא מענה - השיחה פשוט נותקה! התקשרתי שוב, והפעם... לאחר 17 דקות של המתנה (!), לא כולל כל הלחיצות והקשת מספר הטלפון בתחילת הדרך, ללא מענה - השיחה פשוט נותקה! איזה מין דבר זה?! הם בוודאות לכאורה (...) עושים את זה בכוונה, לא יכול להיות שבדיוק לאחר 17 דקות של המתנה, פעמיים ברצף, השיחה מתנתקת "בטעות".. פשוט חוצפה!
-
- 129 תגובות
- 20.4k צפיות
-
-
במשבר הכלכלי שהיה בארה"ב בשנת 1929 האם היה לו השפעות על הכסף לדוגמא אינפלציה וירידה משמעית בערך הדולר? והאם משהו כן שגשג בתקופה זו של המשבר?מניות מסויימות שקשורות לתחום מסויים? זה לעבודה בהיסטוריה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
ערכתי חיפוש ולא מצאתי משהו אחר. יצרתי קשר עם ניו אג וקיבלתי שוק שראיתי את זה: We also only accept orders pre-paid by a credit or debit card issued and drawn from an American bank אז אני צריך חנויות אחרות בארה"ב,תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
שלום. יום רביעי לפנות בוקר אני טס ואני אהיה בדיוטי פרי פה בישראל. עכשיו בדיוטי פרי לפי מה שאני יודע די זול מכשירים וזה. מה כדאי לקנות? שנה שעברה קניתי בדיוטי פרי בהולנג אייפוד מיני. יש לי את סוני אריקסון W800 גם. אני רוצה משהו שיהיה סביר והגיוני שכדאי ומשתלם לקנות כי אחרי הכל ההורים משלמים ולא בא לי שזה יהיה יקר, אבל זה פעם השנה אז למה לא אז מה אתם מציעים? אני חשבתי על מכונת גילוח, אבל בא לי משהו שקשור למחשב אולי או סתם איזה גאד'ט תותח שגם אבא שלי יתלהב ממנו. תודה
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אהלן חברה! אז ככה הגעתי למצב בלמידה שלי לנגן על חשמלית שאני זקוק לתווים וטיפים ואין לי מקום אמין לקבל אותם (בחינם כמובן, רוב התקציב שלי הולך על לימוד גיטרה קלאסית).... אשמח לשמוע על איזה פורום טוב, רצוי בעיברית.... אגב אם למישהו יש להציע לי איזה קטע סולו לחשמלית אשמח לקבל (רצוי תווים+טאבים... אבל גם תווים/טאבים לחוד יתקבלו בשמחה)..... הרמה שלי בחשמלית היא בינונית אבל מכיוון שיש לי רקע נגינה רחב עם גיטרה אני קולט מהר.... תודה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני ממש מתלבט איפה ללמוד את המקצוע. האופציות שלי הם או להתחיל השנה באריאל (סמסטר אביב-פברואר) או שנה הבאה להתחיל בשנקר (שמעתי שהם מכללה מעולה ללימודי הנדסה). בשביל להתקבל לשנקר צריך פסיכומטרי של 620 ולעשות מכינות בפיזיקה ומתמטיקה. באריאל צריך לעשות רק את המכינות. ההתלבטות שלי קשה מכיוון שלשנקר אני אוכל להירשם רק באוקטובר הבא וכך אני מפסיד שנה, לעומת זאת באריאל אני יכול להתחיל ללמוד עכשיו. אני כרגע בן 23.5 והתואר שאני מתכוון לעשות הוא אורך כ-4 שנים. כל החברים שלי מתחילים ללמוד השנה (יש הרבה שבאריאל). ויש גם את הקטע שאריאל הופכים לאוניברסיטה (האם זה יותר אטרקטיבי?) ביום פתוח שהייתי שם היו מלא סטודנטים שנרשמו. צריך את עזרתכם- האם זה משמעותי תואר מאריאל או משנקר? אם יש לכם ע…
-
- 10 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4268639,00.html השפעת הפרוטוקולים
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שירות הטלוויזיה של סלקום ממשיך בנסיונו לצבור תוכן איכותי, הפעם עם הסכם מעניין מול אולפני דיסני קשה לומר ששירות הסלקום TV, שהושק לפני שנה בדיוק, יצר מהפכה של ממש בעולם הטלוויזיה הישראלי, אך עם כ-50,000 משתמשים שבחרו להתחבר לחבילת הוידאו האינטרנטית שעולה 100 ש"ח בחודש (לעומת פי 2 או פי 3 אצל המתחרות הוותיקות Yes ו-Hot), אין ספק שמדובר בעוד גורם מתפתח שיש לשים אליו לב. במהלך שנת הפעילות הראשונה ראינו את סלקום מתאמצת להגיע להסכים שיאפשרו לה לספק לצופים תוכן מגוון ומעניין יותר, לא תמיד בהצלחה, אך כעת מסתמן שהיא כן הצליחה להגיע להסכם שיתן לה דחיפה משמעותית קדימה. בחברה הכריזו רשמית על הסכם אל מול אולפני דיסני הבינלאומיים, שיביאו את הסרטים העדכניים שלהם לשירות הישראלי …
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אם אני לומד במגמת טכ"מ, ובוחר להגביר פיזיקה.. ונגיד שאני מקבל נכשל בבגרות בפיזיקה בשקלול הסופי.. אז מה קורה מבחינת הבגרות? אני עדיין זכאי לקבל תעודת בגרות? או שחייבים להשלים מקצועות כאלה שהייתי פטור מהם כטכ"מ? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
טוב אחרי שהעלתי מלא שטויות לפאלפון די נגמר לי המקום... הבעיה שהעלתי את כל הצילצולים ישירות לרשימת הצלצולים ולא לגלריה ככה שאין לי מושג איך אני מוחק את זה. הצלצולים נמצאים יחד עם אלה שהגיעו עם המכשיר ככה שאני צריך לדעת איך למחוק את אלה שהעלתי או את אלה שהגיעו איתו (אותו דבר). יש לי כבל ואני עובד עם התוכנה oxygen phone manager איזהו רעיון?
-
- 7 תגובות
- 782 צפיות
-
-
הלך לי כרטיס מסך ששווה 900 ש"ח. אני לא עשיתי את זה, הוא התחמם למוות (אני מנחש כי הוא עושה בעיות לפי טמפ החדר). לי אין הסמכה של טכנאי אבל אני בכל זאת התעסקתי במחשב (מודינג) מה שכולל פירוק והרכבה פעמיים, שחיטה די עצבנית של המארז שעכשיו שוקל חצי, ועוד. אני גם שמתי את הכרטיס במחשב אחר כדי לוודא שזה באמת הוא (אחרי שבמשך חודש כל פעם שהוא עשה בעיות נגעתי בו וכל הכרטיס היה חם מספיק בשביל לעשות כוויה*) והתוצאה היא שהכרטיס אכן התפגר. השאלה אם משהו מכל מה שעשיתי בחצי שנה האחרונה יכול היה לבטל לי את האחריות? כי אני 100% לא הרסתי אותו. המחשב אצלי רק חצי שנה. הוא חדש יחסית. *אני לא טיפש. אני פשוט מאוד עמיד לחום, כל פעם שאני מבשל עפות עליי טיפות של מים רותחים או שמן רותח ולא מזיז לי.
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=WW8oigDn6lg :-X
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מוכר כרטיסים להופעות שבניצנים: 1. מוקי+מוש בן ארי 2. היהודים 3. משינה! 4.פורטיסחרוב! 5.אביב גפן כל מי שמעונין לקנות במחיר מצוין ! שיפנה אלי ב: ICQ 199242260 MSN liorm6@walla.co.il או אימל lior11@gmail.com כל הקודם זוכה!
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלחו לי הודעות פרטיות לפני כמה ימים לפייסבוק, מחקתי אותן. קיימת איזה דרך לשחזר אותן?
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
אני עומד בפני נסיעה לפולין עם השכבה וחשבתי על הנגן והמצלמה שאני צריך להטעין שם... מה עם השקעי חשמל, זהים לאלה שבארץ? אשמח לשמוע חויות שלכם מהמסע שבטח חלקכם עברו...
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-