כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
-
לכתבה
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
- 1 follower
-
-
-
הכותרת מדברת בעד עצמה. אני מטורף על המשקה הזה ולא ראיתי אותו להשגה בארץ בשום מקום ואני פשוט חייב אותו אז אם מישהו יודע על איזשהו מקום או משהווווו שניתן להשיג בבקשה שירשום.
-
- 27 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
היי חבר'ה, תוכלו לעזור לי למצוא מהיכן אני קונה את הפקקים הנ"ל שימנעו מאבק מיותר להיכנס לחיבורים? דוגמא להמחשה:
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
כתבתי פה הודעה בקשר לאתר BUX... לפי הידוע לי לא עברתי על אף חוק מחוקי הפורום... למה ההודעה נמחקה?
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
השאלה בכותרת מת על הגבינה הזו, אני זוכר את הטעם שלה כ"כ טוב עוד כשהיו מביאים אותה לסופר סנטר של פעם, ואז הפסיקו. מחפש בנרות, ואם למישהו יש מושג איפה ניתן למצוא (עוד יותר טוב אם בראשל"צ ) אשמח למידע! נ.ב אה וכן, אני מדבר גם על המוקצפת...מדהימה!
-
- 8 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
שלום, גלשתי בבלוג מוזיקה מסויים ופתאום לאחר כשבוע הוא לא נותן לי להכנס מדובר בבלוג משירות BLOGER של GOOGLE , " נראה שלא הוזמנת לקרוא את הבלוג הזה. אם אתה סבור כי מדובר בטעות, ייתכן שכדאי לך לפנות למחבר הבלוג ולבקש הזמנה. " איך אני מבקש הזמנה? ואיך פתאום זה קרה? והאם יש אפשרות לצפות בתוכן הישן שנצפה בבלוג ?
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
-
יצא לי לראות לאחרונה את הקליפ של השיר של מטליקה ( ONE ) , וגם לשמוע את השיר. מישהו הבין על מה מדובר שם ? אני חייב לדעת, הקליפ הזה פשוט צמרר אותי ! איזה קליפ מפחיד ! לא הבנתי מה הרעיון של השיר הזה - לבן אדם אין רגליים,ידיים,ראייה,שמיעה,קול ? הוא איבד אותם במלחמה ?
-
- 42 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
קניתי לוח אם משומש ASROCK P4FSB1333-650 ב 100 שקל , ציפסט 945G זה יקר ? 3 חודשים אחריות הבעיה בלוח שאם אני נכנס לביוס ועושה ברירת מחדל בהגדרות הוא עושה OC ? במקום לאפס את ההגדרות עושה את הבאס של המעבד 266X12 במקום 200X12 ואז אני צריך לעשות הכול ידני , והזכרונות הוא מראה 533 במקום 667 ואז אני צריך לכוון את זה גם ידני לא מבין למה ? שאני רואה בביוס 333X2-667 ב CPUZ אני רואה רשום 250X2 למה ? משהו מוזר לאללה מכפלה רשום 4/5 ובביוס אין לי אפשרות לשחק עם זה הלוח מאוד בסיסי . http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P4FSB1333-650
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
הדיבור הנפוץ הוא ששינה צריכה להיות בת 6-8 שעות ורצופה, אך האם גם שעה-חצי שעה פה ושם מסייעות? אני חייל ומתחילת החטיבה אף פעם לא הלכתי לישון לפני 12-1 בלילה, ללא קשר לשעה בה אני צריך להתעורר. זה כמובן הביא לבקרים קשים מדי פעם אבל בסה"כ אני בסדר. נניח ואני ישן 4 שעות, קם לאוטובוס ב6:15 לבסיס ויורד ממנו ב7, האם 45 הדקות האלו עזרו לי, או סתם דחו את שלב הערנות שלי? ועד כמה כל העניין מזיק לאורך זמן? בימי הלימודים ישנתי יותר (לקום ב8 ולא ב5-6) ובשנה וחצי האחרונות בצבא השינה הממוצעת שלי היא 4-5 שעות במקרה הטוב והיציאות שלי 3/4 מהחודש הן יומיות. תמיד יש את האפשרות להמשיך לישון עוד שעה-שעתיים בבסיס ובאוטובוסים אך כאמור נשאלת השאלה - עד כמה זה טוב?
-
- 17 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
-
מישהו מכיר חנויות אירופאיות ששולחות חומרה לכל אירופה? במיוחד לליטא. לא ממש ידעתי איפה לפרסם את זה אז.. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
האפשריות שקיבלתי: דורשים מיונים: קצין שלישות, קצין לוגיסטיקה מדריך נוער בסיס, מדריך נוער מרחב מנהל תשתיות המחשוב, תכניתן ללא מיונים: מש"ק שלישות חובש קרבי שוטר צבאי מפעיל תקשוב מבצעי מש"ק מערך, מפעיל מודיעין אלקטרוני מוטס מפעיל ציוד מכני הנדסי, נהג מפעיל מנוף, נהג משא כבד, מש"ק תנועה והובלה, נהג הובלה רכז דת, משגיח כשרות חייל במערך הטכנולוגי בחיל האויר, חייל במערך הטכנולוגי ביבשה אני חושב לבחור: עם מיונים: מנהל תשתיות המחשוב, תכניתן קצין שלישות, קצין לוגיסטיקה מדריך נוער בסיס, מדריך נוער מרחב בלי מיונים: מפעיל מודיעין אלקטרוני מוטס חייל במערך הטכנולוגי בחיל האויר מפעיל תקשוב מבצעי מש"ק תנועה והובלה מש"ק שלישות שוטר צבאי משגיח כשרות מישהו קיבל גם? מה דעתכם?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://hellsgate.online.ee/~mait/fahrschule.swf חברה זה פחות או יותר מה שקורא במדינה שלנו דרך אגב מי שלא מצליח לפתוח את הלינק אז צריך לסמן את כולו להעתיק ואז לעשות paste לתוך האקספלורר
-
- 6 תגובות
- 903 צפיות
-
-
ראיתי את זה היום זה סרטון מצחיק אבל לא יפה לצחוק http://poststuff4.entensity.net/041206/media.php?media=tarzan.wmv
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כמה מושגים , ואני אשמח אם תגידו/תפרשו לי אותם: * אוסמוזה * משתנה תלוי/בלתי תלוי * לחץ תורגור בתודה מראש, יאיר :hi:
-
- 4 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות שולחן במחשב לא משנה לי אם הוא יהיה מעץ/זכוכית העיקר- מה שיותר זול עדיף קודם כל סליחה על הציור הזה אין לי VISIO ובצייר קשה לי לעבוד הכחול זה המיטה הירוק זה ארון האדום זה המקום המיועד למחשב החץ זה הדלת נפתחת לבפנים אך לא מפריעה למיקום המחשב אני חשבתי שהשולחן יהיה על ה1.4 או חלק ממנו עם קצת עומק השאלה היא כמה צריך? ואיפה אפשר לקנות דבר כזה בזול? בנוסף אשמח להוסיף לשולחן מין כוננית מגירות למטה כזאת תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
צריך את המילים של השיר הזה
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
תפילת יזכור - יזכור עם ישראל יִזְכֹּר עַם יִשׂרָאֵל אֶת בָּנָיו וּבְנוֹתָיו, הַנֶּאֱמָנִים וְהָאַמִּיצִים, חַיָּלֵי צְבָא-הֲגָנָה לְיִשׂרָאֵל, וְכָל לוֹחֲמֵי הַמַּחְתָּרוֹת וַחֲטִיבוֹת הַלּוֹחֲמִים בְּמַעַרְכוֹת הָעָם, וְכָל אַנְשֵי קְהִילִיַּת הַמּוֹדִיעִין וְהַבִּטָּחוֹן וְאַנְשֵי הַמִּשְׁטָרָה אֲשֶׁר חֵרְפוּ נַפְשָׁם בָּמִלְחָמָה עַל תְּקוּמַת יִשְׂרָאֵל, וְכָל אֵלֶּה שֶׁנִּרְצְחוּ בָּאָרֶץ וּמִחוּצָה לָהּ בִּידֵי מְרָצְחִים מֵאִרְגּוּנֵי הָטֶּרוֹר. יִזְכֹּר יִשׂרָאֵל וְיִתְבָּרַך בְּזַרְעוֹ וְיֶאֱבַל עַל זִיו הָעֲלוּמִים וְחֶמְדַת הַגְּבוּרָה וּקְדֻשָׁת הָרָצוֹן וּמְסִירוּת הַנֶּפֶש אֲשֶׁר נִסְפּוּ בַּמַּעֲרָכָה הַכְּבֵדָה. יִהְיוּ חַלְלֵי מַעַרְכוֹת יִשְֹ…
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
http://zone.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=2710&id=668865 וואלה התעלו על עצמם, שוב
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני רוצה ללמוד הנדסת חשמל בטכניון, מכיוון שאני עדיין בשירות הסדיר (מסיים ביולי) לא הספקתי לעשות פסיכו, ככה שאין מצב אני נרשם השנה. מכיוון שאני לא רוצה לאבד שנה, חשבתי להתחיל בתוכנית "אפיק מעבר לטכניון" באוניברסיטה הפתוחה, מה שאומר שאני אלמד את רוב הקורסים שתלמדי הפקולטה בטכניון לומדים באותה שנה, ובשנה הבאה, כלומר אוק' 2011 אני אמשיך בטכניון את שנה ב', זאת בהנחה כמובן שאצליח לעבור את כל הקורסים הנדרשים בממוצע מעל 85. שאלה לאלה מכם שלומדים/למדו בטכניון, האם לדעתכם התוכנית כדאית? או כאלה שלמדו דרך האפיק, האם כל הסיפור אפשרי בכלל, כי הבנתי שיש הרבה למידה עצמית, לא שיש לי בעיה עם זה, שמעתי שגם ככה השנה הראשונה די קשה... מה אתם אומרים? חוץ מזה אם שי לכם המלצות כלשהן…
-
- 21 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
היי התחלתי לעבוד בשעה טובה ומוצלחת כטכנאי PC בבי"ח קפלן ברחובות לפני כשלושה שבועות. אני כמעט ללא נסיון, אבל הבוס שם ראה שיש לי כח רצון ללמוד ובזכות לחץ של אחד העובדים שבזכותו בכלל הקורות חיים שלי הגיעו לשם התקבלתי לעבודה! הבעיה בבי"ח היא שצריך לרוץ ממקום למקום ואין זמן לנשום..ולאחד בלי נסיון כמוני זה נהפך לגהנום. כמובן שאני לומד דברים חדשים אבל בקצב הזה בואו נגיד...או שיטיסו אותי משם עוד כמה חודשים..או שבגלל חוסר הנסיון שלי אני אסבול הרבה מאוד זמן עד שהנסיון שלי באמת יהיה שווה משהו. הגעתי למסקנה שצריך להתקדם לבד בבית..הדברים העיקריים שצריך לדעת שם [ובעצם בכל מקום שדרוש בו טכנאי] הם הגדרת מדפסות, אופיס, Win Server 2003, Win XP, exchange ועוד כמה דברים שבטח שכחתי. יש לי מחש…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-