עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by dddd01,

כתבה נחמדה שקראתי והחלטתי להביא שתקראו גם אתם... תהנו... http://computers.walla.co.il/?w=/4/716346

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  2. Started by AMIT_MEG,

שיהיה באתר קניות של מודינג מאוורירים ותאורה תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  3. Started by x-amin,

http://www.heep.co.il/51-he/Heep.aspx?FileID=33373 תהנו חברה

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  4. שלום לכם, אני צריך את המנגינה של התוכנית "מצב האומה", אבל אני לא יכול לחתוך אותה מאחד הפרקים שלהם כי אני צריך את המנגינה בלי מחיאות הכפיים ובלי שום דבר באמצע, רק את המנגינה. (לדוג' הייתי צריך גם את המנגינה של "לעוף על המיליון" ואותה הוצאתי ממשחק רשת של התוכנית) אשמח מאוד אם תעזרו לי למצוא, זה צריך לעבור עריכה כלשהי עד מחר בבוקר. אריאל

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  5. החלטתי להרים את הכפפה ולרכז את כל ההודעות בדיון מרוכז.

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  6. אז איפה אפשר לצפות בהמראה של החללית סמארט? ולא בסלקום..אלא בטלויזיה או באינטרנט..

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  7. מישהו יודע אם ואיפה אני יכול לצפות במשחק הזה באינטרנט?

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  8. נתנו לנו עבודת סיכום על מרכז הכובד. יש שאלה אחת שלא הצלחתי, עזרה בבקשה!!! דחוף! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  9. ראיתי רמקולים במחיר מאוד זול יחסית לאיכות לפי הנתונים http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3304945&Sku=L23-6335 ואני מעוניין לרכוש אותם השאלה אם הם בכלל מוכרים לישראלים ואיפה עושים הזמנות ? לא מבין בזה

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  10. קודם כל, נתקלתי במספר בעיות בהמשך החישוב, ולכן העלתי את את הבעיה לפניכם. מקווה שתוכלו לעזור לי. ידוע שניתן להכניס כל סרט שיצא עד היום לתוך 1 ג'יגה של זיכרון. 1 GB = 2^10 MB = 2^10*2^10 KB = 2^10*2^10*2^10 B = 8*2^30 bit כל מדיה אלקטרונית, בסופו של דבר היא רצף בינארי של אפסים ואחדות. לכן, מקומבינטוריקה, אנחנו מגיעים לעובדה שישנם 2^ (8*2^30) סידורים אפשריים של אפסים ואחדות על מנת לייצר 1GB של זיכרון. ( 2 אפשרויות לכל ביט : אפס או אחד , למשך 1GB של זיכרון). אבל, פה מתחילה הבעיה. רצף סתמי של אחדות ואפסים לא בהכרח יתקמפל ( או מה שלא יהיה המונח הנכון במקרה זה) לכדי תמונה וסאונד. השאלה היא 1 לכמה סידורים אפשריים יניבו קימפול הגיוני (כלומר, שהמחשב יוכל להריץ מבלי לקרוס). בנקודה…

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  11. אוקי מישהו יכול לספר לי או לתת לי לינק על חומר על החזונו של בן גוריון + מאמרים וכתבים על הנגב . ממש דחוף פשוט אני לא מוצא כלום

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  12. Started by yossipon,

אני צריך חברה שמשחזרת מידע מדיסק קשיח שנשרף...! שתעלה זול... ושתהיה באזור הדרום.. תודה מראש!

13. Started by SensatioN,

פתאום אני בה לערוך איזה תמונה אני רואה שאין לי אותו איך אפשר להתקין אותו בחזרה ?

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  14. Started by Moty_p,

על חשבון איכסון כל שהוא או על שרת יעודי? ותחת איזה מערכת הפעלה היא רצה חלונות או לינוקס? תודה לעונים.. סתם מעניין לדעת אם שאלתם למה..

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  15. שלום לכולם אני רוצה לעשות סדר לכל הדיסקים שלי ורציתי לשאול אם משהו מכיר אתר או אתרים לתמונות של כל מני אטיפות למשל אני רותה לעשות אטיפה לדריור של asus שזה יראה יותר יפה ואם יש כזה אתר אז שיהיה בפנים כל מני תמונות שיהיה אפשר לשים אותם בתור אטיפות

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  16. לא ליקוס למה הפורום נפל לי אחרי שבוע ויש להם גם פרסומות מעצבנת

• 9 תגובות
    • 728 צפיות
  17. לא צריך בסוף. ___! סליחה!___

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  18. Started by ORrrr,

זה בכוונה או שסתם משעממם : ;D

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  19. Started by BlackDiablo,

אני צריך את האקפלה של השיר GROUPIE LUV בשביל רמיקס אני לא מוצא בשום מקום חיפשתי בגוגל אימיול קאזה וBAERSHARE אם למישהו יש לינק או משהו בבקשה!!!!!

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  20. Started by OuTsIDe,

אני מגיעה...אני רק צופה ;D מי מישתתש? מי צופה?

21. היי, נתקעתי בזה: הוכח כי (שורש 3):2 * X >= ל ( sin x) בריבוע. התחום הוא X בין פאי ל-0. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  22. עבדתי בחברת אבטחה "מרכזי" איבטחתי בשלוותה וב-TLV שהגיע היום למשכורת חבר שלי אומר לי שמורידים על מס בריאות ומס ביטוח , האם יש דבר כזה? או שזה סתם חארטה ולהגיד להם על זה? הוא אמר שיורידו לי בין 40 ל-70 שקל בערך...

• 7 תגובות
    • 728 צפיות
  23. Started by evy,

תגידו ,יש איזו תוכנה או משחק כלשהו שמלמד צעדים בברייק-דאנס?או שבכלל מלמד את הריקוד ברייק דאנס? אם יש ואתם יודעים אז זה יעזור לי מאוד,תודה!

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  24. Started by Fighter,

http://www.youtube.com/watch?v=cPi5tU5iFr8 מה, אם בחורה חוטפת שם זה שווה לבעיטה בביצים?

• 1 תגובה
    • 728 צפיות

דיונים חדשים בפורומים