עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by הדוד משה,

יש בעיה פה בפורום. כשאני כותב משהו, ועושה קופיפייסט ממקור חיצוני או ctrl+Rshift/Lshift, הטקסט יוצא ככה: טקסט וכשמתחרבש אז ככה בערך (בעיקר בציטוטים): [ טקסט/size] יש לציין שזה לא תמיד קורה ככה, אבל זה קורה הרבה, וזה מאוד מעצבן. מישהו יודע למה?

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  2. Started by k22,

שלום היכן אוכל למצוא מידע על בניית יאכטות זה לא לי זה לאבי והאם מישהו בנה ויכול לתת עצות?

3. Started by IlyaN,

הכלב הזה צריך סוכן להוליווד.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. עבדתי ממש קשה כדי לממן את הטיסה הזאת ואין החזר אם יש שביתה!!! יש לי טיסה לקוס ביום שישי שיוצאת ב19:45!!!!

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  5. Started by 2130TOMER,

שלום לכולם אני מחפש סרט שמה שאני זוכר ממנו הוא שהשחקן מאבד את הזיכרון וכשהוא מתעורר הוא מגלה שהוא וויתר על כול הכסף שלו ולקח במקום מעטפה עם כול מיני חפצים תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  6. Started by Alexkmr,

לפני כמה שנים נרשמתי לפייל פאל ואני לא זוכר את החשבון שלי. אם אני עושה חשבון חדש עם אותם פרטים זה יהיה בסדר? המ.. משהו יודע אם אני יכול לפתוח חשבון באיביי ולמכור או לקנות דברים והכול דרך פייל פאל?

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  7. הקשיח בלפטופ גוסס ואני צריך להחליף אותו.. אני גר באזור כפ"ס והאופציה היחידה שמצאתי היא KSP ואני קצת חושש מלקנות הרדיסק שם כי דווקא זה משהו שצריך בו אמינות.. איפה עוד אפשר לבדוק באזור?

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  8. אני רוצה לקנות מאוורר 120 מ"מ וגריל למאוורר 120 מ"מ עשיתי חיפוש בשביל לראות מאיזה חנויות לקנות....וכל נושא סותר את עצמו... ככה שנתקעתי ואני לא יודע מאיפה לקנות....רצוי אבל חנות שיש לה סניף באזור המרכז או יותר קרוב לראשל"צ תודה רבה רבה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  9. פלייסטיישן 2 +שלט יעני 2 שלטים יהיה לי +ממורי קארד+2 משחקים חדשים יעני NBA 2002 וFIFA2002 +צ'יפ שקורא משחקים צרובים+צורב +שתי דיסקים ריקים לצרוב עליהם ב 500 ש"ח ואני מקבל את זה ביום ראשון הבא

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  10. שלום אנשים יקרים, אני מחפש "איש מחשבים" בקיא ובעל ניסיון רב בהרכבת רכיבי מחשב. אני מצוי בתהליך רכישה של מפרט למחשב חדש וזקוק לבעל ידע בתחום ההרכבה. בנוסף, אני מעוניין לפרמט מחשב קיים ולערוך בו שינויים קלים. אני תושב גבעת שמואל ולכן רצוי מישהו מאיזור בקעת אונו . תודה מיכאל

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  11. Started by Pika007,

שלום אנשים ו.... מה שמאכלס את הפורום הזה. אני צריך תרגום לספר (או לפחות 5-7 עמודים הראשונים ממנו) בשם Ancient Egyptian Religion של Stephen Quirke לא הצלחתי למצוא את הטקסט באנגלית בגוגל שאני אוכל לתרגם, לא מצאתי שום שחרור עברי של הספר, ואני די צריך תרגום שלו :\ תודה לעוזרים. נ.ב- יש לי את הספר המקורי פה, פשוט להתחיל לתרגם אותו זה מעצבן -___-

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  12. Started by Lirux,

מישהו מוכן להסביר לי איך הילד בסרט (שכחתי את השם - זה שמשחק במלקום באמצע) נשאר חיי?

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  13. http://blindsearch.fejus.com אני לא בטוח שאפשר לשפוט לפי התוצאות הללו מכיוון שזה בדיוק במה שגוגל מתמחה בזמן שבינג מוסיף כל מיני אפשרויות נחמדות ו YAHOO זה סתם לאמריקאים. אבל מהבדיקות שלי עלה שגוגל התאימו לי הכי טוב, למרות שהאחרים העלו תוצאות מענינות יותר אבל גוגל פשוט תמיד מקשרת ישר ל WIKI וזה בתאכלס מה שאני צריך

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by lioron7,

אני נרשמתי לאתר gamer+lionetwork מסרתי את הפרטים שצריך אחרי זה נכנסתי לemail שלי ב012 ושני החשבונות שהם מסרו לי לא היו קריאים רשום שם:Error Decoding Body ו subject:?????????? מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  15. לא יודע מה איתכם אבל אותי זה ריגש http://fun.mivzakon.co.il/flash/video/3731/%D7%A0%D7%A2%D7%9E%D7%99%20%D7%A9%D7%9E%D7%A8.html

16. Started by nnfyrbsnss,

איפה הוא?

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  17. האם קיימת אפליק' שיודעת לעשות זאת..? האפשרות לפתוח ולנעול את הגישה למחשב מהסלולרי בלי שלילד(עם הבנה בסיסית פלוס במחשב) תהיה אפשרות לעקוף זאת.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by ScreameR,

שמתי לב שרוב הקהילה הזאת אוהבת מאוד מכוניות (ספורט בעיקר) חשבתי למה לא נפתח פורטל עברי ראשון מסוגו אשר יכולל חדשות כלל עולמיות על כל מני מירוצים טכנולוגיות וכו' אני מוכן לעזור לעצב את האתר אנחנו זקוקים לאנשים שיכתבו לו את הסקריפטים של החדשות ולכתבות וכו'

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  19. איך מכבים את הציפ בשביל לשחק ברשת ב PS2? יש לי ציפ MATRIX

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  20. האם יש כאן מישהו שקרא "נסיכה אפריקנית" שם רם אורן? בבקשה הגיבו כאן... זה חשוב אני צריך לדעת איך קוראים לדמויות המפתח... יש לי סיכום להגיש על זה ואני לא זוכר את השמות \: ולא, אין לי את הספר עכשיו

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  21. Started by ToMeRv32,

ראיתי כבר כמה נושאים כאן בעבר לגבי מכונות תספורת אבל עדיין לא הגעתי להחלטה. אני כבר תקופה משתמש במכונה פשוטה (מספר את עצמי, חייל) של Philips, שכבר ראיתי אותה נמכרת ב100שח בסופר פארם (חשמלית, לא נטענת.) http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/cpindex.pl?scy=SG&slg=EN&ctn=QC5115/15 אני מחפש משהו דומה שיעשה את העבודה טוב יותר - המכונה לא מצליחה להוריד את השיער במהירות ובצורה אחידה, ואני מתעכב בכל תספורת על הדברים האלו (זמן יקר במוצ"ש לפני חזרה לבסיס..) - מכונה עמידה (שלא תשבר בנפילה הראשונה, נוסעת איתי לכל מקום בתיק) - טווח של גבהים עם מרווחים קטנים (למשל במכונה כרגע יש 3-21 עם רווחים של 2 מ"מ וזה מעולה) - לא חובה נטענת ואולי אפילו עדיף שלא. הסוללות תמיד עושות בעיות א…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Your-AsSaSsiN,

לי יש iPod ואני מניח שגם לכם יש נגן מוסיקה כלשהו. לפני כמה ימים קראתי כתבה במעריב, שבה נכתב, שמשטרת התנועה מתכוונת להטיל קנסות על אנשים שהולכים ברחוב עם אוזניות בטענה, שהם מסכנים את עצמם. לדעתי, זה דבר טיפשי לחלוטין. אין למשטרה שום זכות להחליט אם אני יכול ללכת ברחוב עם אוזניות או לא. השאלה שלי היא פשוטה: האם יש חוק/תקנה שעלייה יכולה לבסס משטרת התנועה את הקנסות הללו? או שלמשטרה אין זכות לעשות כזה דבר ולי יש את הזכות לסרב לשלם קנס?

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  23. http://www.fat-pie.com/thechildthatsmeltfunny.htm

24. היי. אני מחפש מן סוג של שידה שתהיה ממוקמת ליד שולחן המחשב. היא אמורה לכלול 3 מגירות: אחת בשביל תיקיות בדומה ל זו. ועוד שתיים פחות גבוהות(כ-10 ס"מ כל אחת)בשביל ציוד משרדי(עטים וכו')- כמו אילו רק לא מכוערות. עדיף כמוצר אחד. חיפשתי בגוגל וזאפ ולא מצאתי משהו שיענה על כל הדרישות. תקציב- רחב.

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  25. יש לי חור בכל העניין של מוליכים ושיטת התמונות (זה מה שקורה כשמבריזים), לא ראיתי מספיק דוגמאות ולכן חסרה לי האינטואיציה של כיצד לתקוף בעייות מהסוג הנ"ל... הבעיה: נתונים שני מישורים חצי אינסופיים מוליכים ומאורקים הנפגשים בזווית של 60 מעלות. מטען q נמצא במרחק a מישר המפגש של המישורים (מהצד של הזווית בת ה60 ולא של זו בת ה 300). השאלה היא מהו הפוטנציאל החשמלי במרחב. כמובן שבכל החתך של המרחב שבו הזווית בין המישורים ה300 מעלות הניחוש העלוב לפתרון משוואת לאפלס +קיום תנאי שפה יניב פוטנציאל אפסי, הבעיה היא כמובן בחלק השני של המרחב. אינני מצליח בעליל למצוא קונפיגורציה של מטעני דמה (שיהיו כמובן בצד השני של המרחב (זה בעל ה300 מעלות)) שיאפסו לי את הפוטנציאל על המישורים......דרושה ראייה…

• 2 תגובות
    • 621 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.