כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
טוב אני יודע שיש הרבה קניות אבל ראיתי פה עוד אנשים שרוצים לעשות קניה והחלטתי ללכת על זה. תראו הקנייה היא של משפר אנשים מוגבל כלומר לפי משקל ומחיר כי יש לנו צרה שנקראת מכס... עכשיו ההזמנה היא רק של דברים יחסית קטנים(מכס... :-\) כמו סלייבים ,כבלים,מנורות,חוטים,מאווררים,חיבורים קטנים וכאלו בקיצור דברים שהם לא ספקים,מארזים,כרטיסים,לוחות וצ'יפיסטים אחרים... עכשיו אני גר בהרצליה מה שאומר שהכל יגיע אליי ואני מחלק לכולם ולכן אפשר לקחת את החלקים ממני מי שגר קרוב ולא לשלם על משלוח בארץ שייקח גם עוד 4 ימים לפחות ואפשר לקחת משלוח בארץ. אני גם יבצע תהזמנה כשיש כסף מראש מה שאומר שאני לא משלם לפני שהכסף הגיע אליי אני ייתן תאריך אל תדאגו יהיה ברבה זמן עם הכתובת שלי והכל לשלוח כסף ומי…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת, כי מישהו ציין כאן, אם זה באמת אפשרי לשלוח מאמזון לפדאקס, ואז לארץ? כי יש שם משהו מאוד זול (Archos 20 GB USB 2.0 MP3 Jukebox Recorder). ואני קנות אותו, אני מאוד אשמח אם תענו לי, ו.... אם תרצו, יכול לבוא תגמולון. אבל ענו לי בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
היי אני צריך לצלם סרט לשיעור תקשורת והסרט צריך להיות בONE SHOT אז תנו לי רעיונות טובים וצריך שיהיה מאורע מחולל וקונפליקט ופיתרון אני צריך את זה עד יום רביעי תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלומות. כמו שפעם הגעתי אליכם לבקש עזרה בקשר לעבודה בנושא קרינה, עכשיו אני מגיע אליכם באותו נושא רק כמה שינויים. דבר ראשון ,העבודה הוגשה מלפני חודש וסימתי אותה תוך 3 שעות ולפי דעתי, היא העבודה הכי טובה בבית ספר [מי שמעונין לראות אותה שישלח לי הודעה בפרטי] אך המצג שהכנתי לא היה מספיק טוב והצעתי למורה להכין אחד חדש. מה שאני צריך זה להכין בריסטול שעליו יש תמונות וכיתוב או משהו כזה, ושזה יהיה קשור לקרינת רנטגן ובריאות [דגש ענק על נזקי קרינת איקס על גוף האדם] ואני אשמח מעוד לקבל ממכם עזרה משום שעד כה לא עלה במוחי הקטנטן אפילו רעיון אחד... תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
http://planet.nana.co.il/shvita71/index.html רציני או לא תחליטו לבד. הכיתה שלי עוזבת מחר את בית ספר בשעה 11 . אהל שם רמת גן
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
הבנתי מאנשים שלגדל גראס הכי טוב בחדר עם תאורה חלשה אולטרה סגול וכאלה חשבתי אולי לקנות פול טאוור לג'מפר בספק את הכבל של הלוח אם שיעבוד תמיד להדביק על הדלת כמה קטודות UV ועל הדפנה השניה שתשכב על הרצפה (איפה שאמור להתחבר הלוח אם) לשתול את הגראס מה אתם אומרים? וככה גם אין אף אחד שיחשוד...
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
-
אם אני מזמין נאמר פלאפון מEBAY אז אני משלם על המשלוח נכון, אז כמה? ואיך אני בטוח שזה יגיע אליי? איך אני יודע שהפלאפון תקין? במידה ואני לא מרוצה , יש משהו שאני יכול לעשות?
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם אתם מדברי על המושגים האלה הרבה בפורום והייתי רוצה להבין מה זה המושגים האלו: אוברקלוקינג מודינג ולדים אם תוכלו להסביר לי מהם אני אשמח
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
לכל מי שיש ממיר ישן (לא דיגיטלי), אני וחברים שלי קלטנו שנוסף ערוץ חדש, ערוץ 70 ולא סתם ערוץ אלא ערוץ ביפ ! אף אחד לא הודיע על זה או אמר שזה רשמי וזה גם אף פעם לא נקלט ככה שאני לא יודע אם זה בעיה שלהם או שהם פשוט הוסיפו את זה בחינם (לא נראה לי הגיוני כל כך אבל לא משנה) אבל יש את זה וזה סבבה, מה שרציתי לדעת אם זה נקלט בכל הארץ או שזה משהו מקומי, בכל מקרה אני גר בת"א, אם יש לכם גם ממיר כזה אתם מוזמנים לנסות ערוץ 70 ולחזור לדווח, תהנו.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
וואוו אנשים, רציתי רק לספר לכם על מקרה שקרה לי היום, שנאלצתי לבטל הזמנה של מוצר. ביום שישי לפני כשבוע וחצי (5.3.04) הזמנתי היטסינק של טרמלרייט מPCH, אחרי שהמליצו לי עליהם בפורום של האתר. אגב, השירות שם ממש אחלה, וגם הסבירו לי שזמן האספקה יהיה עד 10 ימים כי אין להם אותו במלאי. אבל ביום ראשון שלאחר מכן אני רואה את אותו היטסיניק בחנות אחרת, שיש להם אותו במלאי(!), ועם כל זאת - המחיר יותר זול ב-42 ש"ח! אז נתתי להם צ'אנס עוד שבוע כי כבר ביצעתי הזמנה וכבר שילמתי להם, אבל זהו. היום נשברתי. ביטלתי את ההזמנה, הזמנתי מהחנות השניה, ויצא לי אותו מחיר כולל משלוח! (תוך 48 שעות) אני שוב חוזר ואומר: אני לא אומר את זה בשביל לפגוע באף אחד, ולכן אני גם לא מפרסם את שם החנות השניה כאן. אני אומ…
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מערכת המתחברת למחשב והיא מצלמת כל מה שקורה בבית או בעסק ורציתי לדעת איך/לאן אני מחבר את הכרטיס שאליו מתחברות המצלמות? (לאיזה חיבור במחשב) ואם למחשהו יש נסיון עם מצלמות כאלו.. וגם איך זה אלחוטי.. אני יוכל לראות מה קורה בעסק למשל אם זה במרחק של כ500 מטרים מהבית? לינק מצורף: http://shopster.co.il/mozar.asp?id=2280 עריכה: Anybody??
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
תביאו לי בבקשה אתרים עם אלבומים בחינם בלועזית
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני יודע שזה נשמע מטומטם, אבל נזכרתי בסדרה ואני פשוט חייב למצוא את הנעימה של הסדרה, אם מישהו יודע איפה לחפש או את שם התוכנית באנגלית, אנא אימרו לי בבקשה
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון עם שני האתרים יש שם מחירים זולים מאחרים יש סיבה? מבקש תשובה בהקדם האפשרי www.oyes.co.il www.b99.co.il
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין דברי מודינג מג'ב טק, מאוררים קטודות גרילים ועוד כל מיני למודינג שאני מתכנן. ואני צריך לדעת מיסים כמו מע"מ או כל מס אחר [מיסים כמו על מוצרי חשמל גדולים אני יודע שעל ציוד מחשבים אין] אבל מע"מ אני אצטרך לשלם?? מאיזה סכום? חלק אומרים לי שזה מעל משקל מסויים וחלק מעל סכום מסויים אז מישהו יכול לעזור לי אני קונה בערך ב 50-60 דולר על איזה סכום אני אשלם מע"מ או כל מס אחר תעזרו לי בקשה... תודה
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
השיר מופיע בקטע שמראים איך שמורידים את הארונות קוברה מהספינה עם מנוף.. אני חושב שהשיר נגמר בערך "I miss my plain old city Dublin" ושרה אותו בחורה עם קול כזה שמהדהד.. משו איכות. תודה לכל המוצא!
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
איך עושים רטט?? אני עושה הפעלה לרטט אבל בכל פעם שמתקשרים אין רטט...
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני כנראה אסע בחודשים הקרובים למספר ארצות סקנדיביות ויש מספר דברים שברצוני לרכוש (כגון זכרונות, כרטיס מסך, כאלה). איך המחירים שם לדברים מסוג זה, מישהו יודע? חיפשתי באינטרנט חנות חומרה משם כיד להעריך בעצמי אבל לא מצאתי...
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
נתקלתי במושג הזה הרבה בזמן האחרון, ואני אשמח אם תביאו לי קצת מידע על הרובה הזה. תודה D:
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ורציתי לישאול למה אמרו שבפנדס יותר זול מאשר בזיגזג אבל הרגע בדקתי מצאתי שדווקא בזיגזג יותר זול.?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה אתם אומרים? אחותי החורגת גרה בלאס אנגלס, והיא צפוי להגיע לארץ ב-סוף יוני, כדאי לרכוש דרכה מחשב מ- Newegg, ז"א חלקים עיקריים בכל מקרה, השאלה היא, מה אתם אומרים? כדאי לחסוך סכום רציני אבל להיות בלי אחריות? אני לא יודע =\ בנוסף, היא צריכה לשלם מיסים? יש את הקטע של אזרח שב? מתי זה תקף? דברים כמו זיכרון, זה בטח מאוד פשוט להבריח כי זה קטן, אפשר אפילו לשים את זה בקופסא של הכרטיס מסך, וגם המע"מ לא נוראי. אבל בכל זאת יהיה נחמד גם לחסוך את זה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אפשר לקנות כזה שלט למחשב שמתחבר דרך USB בנפרד , בלי המשחק. אם כן אז איפה ? כמה עולה ? או אפילו אתר אינטרנט שמישהו ראה שם את המוצר (בארץ). תודה.
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-