עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. ???

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  2. אם גידמאק יהיה ח"כ וגם ראש העיר ירושלים הוא עדין יוכל להיות הבעלים של ביתר?

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  3. Started by david11,

http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-5079,00.html Ynet - ניידות המספרים יוצאת לדרך - צרכנות

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  4. Started by IlanF,

http://blog.inforall.net/2008/09/21/idigital-store-%D7%94%D7%A4%D7%AA%D7%99%D7%97%D7%94-%D7%94%D7%A8%D7%A9%D7%9E%D7%99%D7%AA/ סיקרנו לכם את פתיחת החנות בפוסט נחמד. תכננו לסקר את הפתיחה לייב, אבל היה בעיה בWIFI. עוד תמונות/סרטונים בדרך.

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  5. Started by Toxin II,

אהלן, קיבלתי לאחרונה מחבר אוסף עצבני של אלבומים של Pearl jam האוסף כ"כ גדול [אלבומים מאז שנת 1990 בערך ], שאני אפילו לא יודע מאיפה להתחיל להכנס לזה. יש לכם אולי שירים מומלצים ו\או אלבומים מומלצים שלהם כדי שאני אוכל למצוא את מה שמתאים לי יותר מהר מבלי לבזבז ימים על שירים סבירים מינוס? תודה.

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  6. שיהיה מישהו טוב. לא כמו שצילצלתי לאיזה אחד אמר לי מה זה אוברקלוק חחחחחחחחחחחחחחחחח. אני לא רוצה להתעסק בזה בעצמי. אין לי בעיה לשלם .איזור פתח תקווה והסביבה

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  7. Started by ItayBm,

הי יש לי תאריך גיוס בנובמבר הקרוב,וכמו הרבה אנשים לא השקעתי בתיכון ואין לי תעודת בגרות מלאה.. האם אפשר להשלים בגרויות לפני הצבא?(וכן,אני יודע שאפשר תוך כדי ואחרי,אבל השאלה היא האם לפני) ואם כן,היכן אפשר? תודה!

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  8. Started by darq,

לדעתי יש בפרסומת פלאש בעיה, כי טוחנת לי את המעבד ,וזה קורה רק עם הפרסומת הזאת אני מתכוון לזאת שבצד שמאל. בידקו את זה, אולי יש בעיה בקוד.

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  9. Started by oDot,

מישהו מכיר חנות שתשכפל לי כרטיסי ביקור בזול? אני נותן להם את זה מוכן בתמונה, מצידי מסודר כבר על A4, רק שישכפלו לי כמה שיותר ובזול... חנות בתל אביב.. באיזה קניון או קרובה לתחנות רכבת.. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  10. Started by liav25,

שלום לכולם K + S8 => אני יודע שהמטען של K זה +1 והמטען של S זה -2 רציתי לשאול האם המקדם צריך לשנות לי משהו ? זתומרת, אני צריך לכפול את המטען +1 של K גם במטען -2 של S וגם במקדם ? בנוסף, האם התשובה היא תרכובת כמו בשאלה הראשונה או שהפלוס וההפרדה נשארים ורק אני צריך לשנות מקדמים ? תודה לעוזרים. אגב אם מישהו יודע רק את התשובה שיכתוב ואני אנסה להסיק מסקנה

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  11. אמריקקי יליד 1993 נותן בראש בליגה של הגדולים. מבין המעטים שהצליחו להחזיר אותי לימים היפים של האלקטרונית מסוף שנות התשעים/תחילת ה 2000. http://www.youtube.com/watch?v=oFfRPPQ2azw :DJsmile:

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  12. Started by Born2Kill,

שלום וברכה, שמעתי שיר שמשמעים אותו הרבה באילת שהמשפט שחוזר על עצמו הוא "Maybe a rock game....". שיר מאוד יפה. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  13. היי אנשים, חברים שלנו מארה"ב חוזרים, ואני רוצה לנצל את חלון ההזדמנויות הזה לכך שהם יקנו לי מפרט שארכיב בnewegg. אז באמת, מה שרציתי לשאול זה - אם הם מביאים את זה במכולה, כשהמחשב לא מורכב, זאת אומרת בחלקים (מעבד, כ. מסך, מארז בנפרד וכ"ו), הם יצטרכו לשלם מע"מ? יש לציין שהם תושבים חוזרים ששהו בחו"ל מעל ל6 שנים. תודה.

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  14. Started by gonikman0,

אם למישהו יש מושג איך לפתור את המערכת משוואות הבאה ??? x+y+z=0 x^2+y^2+z^2=h^2 x^3+y^3+z^3=0 x,y,z הם נעלמים h הוא פרמטר תודה לכול המגיבים

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  15. בהתחלה חשבתי שהבעייה היא רק אצלי אך לאחר בדיקה במחשבים נוספים, מסתבר שהבעייה היא באתר / שרת. אה ? מי נגד מי ?

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  16. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

17. Started by sagi_10,

שלום, אני מתכנן לצאת עם החברה לארוחה ראש השנה באחד מחופי חיפה(חובה חיפה) ובגלל שאני לא מכיר בכלל חופי רחצה בחיפה אשמח להמלצות מאנשים בעלי ניסיון מקדים עם אחד החופים. הדגש הוא על חוף נקי,רצוי שקט עם חול נקי והעדפה לחוף ללא תשלום,כמו כן אין צורך בחוף עם מציל שכן אנחנו רק נשב בחוף . תודה מראש נ.ב אני יודע שלאחרונה אני מציף טיפה את הפורום בבקשות כאלו ואחרות ורק רציתי להגיד שאני מעריך את העזרה ואת שיתוף הפעולה

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  18. עברו כבר 4 שנים ואני לא רוצה להיתקע בבקרים. בכלל לא נעים :'(

19. Started by ConRoe X Fire,

http://www.glumbert.com/media/eyefi

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  20. Started by NM,

לחצתי לפני כמה זמן באיזה פורום פה באתר ליידע ועכשיו כל הזמן האימייל שלי מוצף בהודעות יש דרך לבטל את זה?

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  21. זאת עם הגלדיאטור שמתחיל לשיר כי הם יכולים לעצור את הסרט באמצע הוא נראה מוכר, הוא שחקן או משהו? שהקיסר עוצר אותו אז הוא מוריד את הקסדה ואומר what?! בקיצור הבנתם כן? הוא שחקן מוכר או שהוא סתם אחד?

• 7 תגובות
    • 674 צפיות
  22. Started by amit_amit,

מחר הבגרות... מוכנים?

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  23. Started by First Squad,

יש לי כמה חודשים לפני הגיוס...יש לי רכב צמוד. מלצרות לא בא בחשבון. תודה מראש

24. Started by PropHat,

http://www.youtube.com/watch?v=DbYtqAWDF2U זה פשוט לא יוצא לי מהראש!!! ד"א הבנתי ש"Gunther" זאת בעצם בת.. יש מצב?

25. Started by The Dom,

אחרי גלישה מרובה ביוטיוב ( ) גיליתי שיש אנשים משועממים לא פחות ממני שעושים COVERים לשירים - פשוט מחליפים את המילים. הנה כמה: בריטני ספירס - TOXIC (זה מצחיק) http://www.youtube.com/watch?v=CfxkO5zCueU&mode=related&search= SOAD- CHOP SUEY EVANECENCE- call me when ur sober fall out boy- this ain't sin וזה בין המצחיקים ביותר שמה: NIGHTWISH-WISHMASTER **ד"א בלי שום קשר לסרטונים עכשיו ראיתי כוכב נולד (מפגש משפחתי) - ומרגול רצתה להגיד באנגלית "כמו שזה" ויצא לה AS IS..... (במקום AS IT IS )

• 6 תגובות
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.