עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. ישמח לקבל תשובה

• 8 תגובות
    • 730 צפיות
  2. Started by esaly,

היי! האם מישהו יודע איפה אפשר להשיג מדבקת C2D למארז של המחשב?

• 8 תגובות
    • 730 צפיות
  3. Started by עמיר,

http://www.youtube.com/watch?v=KIeVe3uiDek&mode=related&search= and hopefully with this review i helped save some lives :lol:

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  4. Started by XpHunTeR,

שלום אני חדש בפורום ... רמת הפעילות שלי תהיה לפי רמת הפעילות שלכם... זהו תכף אני זז לישון NABS FFS GG PEACE OUT.

5. Started by ForresT,

דחוף מאד..תודה מראש l_zaydel@walla.com

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  6. Started by icebreak,

http://www.compfused.com/directlink/601/

• 7 תגובות
    • 729 צפיות
  7. Started by -Tal-,

יש לי בעיה במנוע חיפוש בפורום. אני מנסה לעשות חיפוש, אפילו עם מילה שאני יודע בוודאות שקיימת בפורום - לדוגמא "מפרט" וזה רושם לי Your search query didn't return any matches. לעוד מישהו זה עושה את הבעיה? מקווה שזה המקום הנכון לפרסום ההודעה. תודה

8. Started by gidishual,

http://fun.walla.co.il/?w=/5/52/551184

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  9. יש לי את הצמח בתמונה כבר כמה שנים (אין לי מושג איך קוראים לו). האם אני צריך לשים דשן כלשהו באדמה/להחליף אדמה מפעם לפעם/להעביר אותו לעציץ גדול יותר, או שלהשקות אותו במים זה כל מה שצריך לעשות? תודה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  10. היי אני קצת פעור בכל הנוגע למכשירים סלולריים.. לא מזמן רכשתי את המכשיר 3220.. ותהיתי כיצד אני יכול להעיף את הלוגו המסריח של סלקום שמופיע כמו אייקון כזה במרכז המכשיר בין מד-בר הסוללה למד-בר הקליטה... שרשום כזה cellcom וזה מסתיר את הוואלפייפר בכל אופן אשמח לעזרה מה צריך לעשות על מנת להעיף את הלוגו הזה... וגם אולי את הלוגו המצולם של סלקום שכשאשר מפעילים את המכשיר מופיע... זה אבל פחות עקרוני יותר חשוב הלוגו הכתוב בכל מקרה אשמח לעזרה תודה מראש

• 8 תגובות
    • 729 צפיות
  11. Started by yanushka,

איך הוא פועל? ניקח לדוגמא את pcpro.co.il, המסד קיים עוד על השרת של פלונטר?

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  12. אולי מישהו יכול לעזור לי ולהביא לי אתר עם תשובות במחשבים ליחידה הרביעית והחמישית חיפשתי בהמון אתרים ולא מצאתי בתודה מראש ברבר

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  13. תיווך? אני רוצה לקנות משהו שאף חברה לא שולחת לישראל, איך אפשר שהמוצר יגיע לישראל בלי שאני יטוס לארצות הברית/קנדה או שמישהו שאני מכיר יהיה באזור?

• 9 תגובות
    • 729 צפיות
  14. בבקשה תגידו לי חנות שמוכרת חומרה ושולחת לארץ...

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  15. Started by whitiger19,

...............

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  16. קניתי מחשב חדש ואני רוצה לודא שמה שקיבלתי תואם אחד לאחד את מה שהזמנתי. איך אני יכול לעשות את זה? אני מניח שיש מספר תוכנות\אפשרויות פיסיות אז בבקשה תתנו כמה אפשרויות, כדאי שאהיה בטוח. תודה.

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  17. Started by ביצה קשה,

צ'אלום. יש דאנסים כאלה שתמיד שמים במועודנים כאלה ופה ושם. יש משהו כזה מפורסם שכולם מכירים זה הולך ככה: אלז'ק' רי רה רי רה לה לי לו לה לו ליי. חחח תודה

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  18. Started by tzolerguy,

ניסיתי לקנות את המשחק להורדה באתר של EA אבל הPAYPAL שלי משום מה ניהיה משתמש מוגבל ואני לא יכול להשתמש בו הם דורשים שאני ישלח להם בפקס Utility Bill ואין לי מושג מה זה ועכשיו אין לי איך לקנות את המשחק דרך האינטרנט מה עושים?? מה זה הUtility Bill הזה??

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  19. Started by ccc,

קחו כוס. שימו תיון שימו סוכר: מזגו מים חמים ערבבו שתו

20. Started by 6kwar,

קניתי מחשב חדש מפלונטר ואני רואה במעקב הזמנות נשלח ללקוח(סוף סוף) ורציתי לדעת תוך כמה זמן יגיע אליי החלקים אני מבאר שבע תודה? ;D

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  21. Started by Merrymoon,

בהשראת הת'רד של hellyeahmofo על האייס קפה, החלטתי לפתוח בת'רד רשמי על מתכוני קיץ כייפיים ופשוטים (כדי שלא תתאמצו יותר מדיי). כולם מוזמנים להוסיף ולהגיב אחלה פיצוץ לאלו מכם שאוהבים אבטיחים, מסיבות ולא סולדים מאלכוהול - יש לי משהו מיוחד בשבילכם: קחו אבטיח גדול אדום ומתוק (הכי טוב, "על הסכין"), חיתכו ממנו "פירמידה" כמו שחותכים לכם טעימה בשוק (מה"זנב") ומיזגו לשם וודקה (אפשר גם שנאפס או רום), כמה כוסות, כמה שהוא יכול לספוג, שימו במקרר לכמה שעות והמשיכו למזוג כל כמה שעות כוס. השאירו אותו במקרר איזה לילה ככה, ויש לכם אבטיח פיצוץ. פלח אחד ואתם מסטולים ;D אייס קפה ממיסים בכוס גבוהה קפה נמס עם סוכר (הכי טוב סוכר וניל או תוכן של תרמיל וניל עם סוכר) במעט מים חמים, מוסיפים ח…

• 8 תגובות
    • 729 צפיות
  22. Started by Born2Kill,

זה שיר מאוד מפורסם שחלק מהמילים שלו זה: I can changa...." People feel the music.... No No, No No, No No No.... [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 729 צפיות
  23. http://www.artlebedev.com/portfolio/optimus/ כפי שאתם רואים, הדף התעדכן עם תמונות חדשות (בלשונית Images כמובן) ומידע חדש. ובנוסף בריבוע הראשון מימין כתוב End of 2006, יכול להיות שהמקלדת תצא השנה? (ד"א יש איזה משהו מוזר בתיבה האמצעית, אם מישהו יודע מה זה אנא האר את עינינו). עברתי קצת על התמונות, וכפי שראיתי, בתמונה Arrow keys אפשר לראות בבירור כיסויים למקשים. דסקסו.

• 11 תגובות
    • 729 צפיות
  24. היי, אני מנסה ללמוד לבגרויות, אני מחפש את חומר הלימודים במקצועות השונים לבגרויות. בנוסף, אני מחפש ספרי לימוד ברמה גבוה, עם הסברים, למקצועות השונים לבגרות. למישהו יש עצות בנושא?

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  25. Started by ORrrr,

אנשים אני מבקש מכל לשון של בקשה אם מישהו יכול לתת לי מאיפה אני יכול להוריד או אולי אפילו את הסרט עצמו של The Little Mermaid II - Return To The Sea ואני בכלל לא צוחק נתפסה עלי רוח סקטי דיסני ואני מוריד את כל מה שאני מכיר.. אז בבקשה.. אם מישהו יכול לעזור לי..

• 1 תגובה
    • 729 צפיות

דיונים חדשים בפורומים