כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
אני לא מצליח למצוא חומר על אלי אברהם, לפי מה שאמרו לי הוא קשור למסתערבים של מג"ב זה כל מה שנתנו לי (יש לי מפקדים זונות) מישהו יכול לעזור לי למצוא מידע עליו?
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש סרט שיצא בשנת 2001 קוראים לו the brothers הנה תאור שלו http://blockbuster.com/catalog/DisplayMoreMovieProductDetails.action?movieID=111256&channel=Movies&subChannel=sub#Full והנה טריילר http://videodetective.com/trailer-preview.asp?PublishedID=368627 אני לא מוצא את הסרט הזה בשום מקום ברשת בשום תוכנה הייתי אפילו בכמה ספריות וידאו ודי וי די ולא היה להם... עם למישהו יש מושג איפה אני יכול להשיג אותו בבקשה תודיע לו פה או באי סי קיו 19446346 תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
http://y.wimp.com/v/invading.wmv Tsk tsk tsk..NOW you see what eating fast food does to your brain ?
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
הי למשהו יש המלצה לסלולארי קטן וקל ככל האפשר? (באתר של אורנג', שלא עובד לי בFF ד"א, יש מבחר די קטן...)
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
המהלכים והצעדים שדוד בן גוריון עשה במהלך חייו סיעו להקמת המדינה ולבסוף הובילו אותו להקים את המדינה בשנת 1948. דוד בן גוריון עוד מצעירותו התנדב במוסדות ואירגונים ציוניים אשר החדירו בקרב הנוער רעיונות ציוניים. במהלך חיו דוד בן גוריון הקים למעשה את המפלגה הראשונה בישוב היהודי שהיוותה צעד משמעותי לקראת הקמה של ממשלה ומדינה. הוא תמיד נקט במדניות ההבלגה שהעניקה לו יתרון על יריביו אצל הבריטים.. בנוסף בן גוריון תמיד סייע לבריטים על מנת לרכוש את אהדתם ולקבל רשות להקים מדינה. במלחמת העולם השניה קרא ליהודים להתגייס ולהילחם בנאצים לצד הבריטים. הצעד חשוב ביותר שהוא נקט היה העמידה מאחורי תוכנית בילטמור שפתחה את המאבק להקמת המדינה. ובסתר הוא תמך בהקמת תנועות המרי שפגעו בבריטים. בן גוריו…
-
- 11 תגובות
- 675 צפיות
-
-
הסיפורים לבגרות בספרות בקבצי אודיו למי שמעוניין לקראת הבגרות ביום חמישי 2:30 , או למי שרוצה להרחיב את אופקיו (כן בטח..). http://msradio.huji.ac.il/wwwroot/ulpanpatuach.htm אני הולך להיקבר בסיכומים של אלוני יצחק עכשיו (אין לי מחברת ספרות )..
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מה כדי לקנות את הSamsung 740 או MOTOROLA 840? אני מבולבל כי הSamsung הרבה יותר טוב מהMOTOROLA אבל אין לו MP3 ולMOTOROLA יש.. מה אתם אומרים? דרך אגב זה מרשת פלאפון...
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להיכנס ולהציב עוגיה על המחשב שלי בעזרת פיירפוקס אני נתקל בהודעת ABUSE מעצבנת, שמלווה בפרסומת. כאשר אני מנסה לעשות את אותו הדבר עם אקספלורר הפעולה מתבצעת ללא עיכובים ובעיות. למה לעזאזל האתר לא תומך בפיירפוקס? בייחוד לאור העובדה שחלק גדול מאוד מהגולשים משתמש בו? ההודעה מופיעה גם שרוצים להרשם, ואני בטוח שהיא עצרה עשרות אנשים מלהיכנס לקהילה. נ.ב. האיי פי שלי משתנה. ולא עשיתי שום דבר שמצדיק הודעת ABUSE
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני צריך משם לדים ויש לי קצת בעיה עם התשלום.. ההורים לא מסכימים לתת כרטיס אשראי לאתרים כאלה =\ אם יש פה מישהו שמתכנן הזמנה משם ומוכן שאני יזמין איתו אני יודה לו אם הוא ירשום לי פה או יצור איתי קשר באייסיקיו 9454884 או במסנג'ר aviran27@walla.com תודה מראש חבר'ה
-
- 9 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום טוב הכותרת אומרת הכל אני לא מתכוון לברי וייט אני מתכוון לזמרת שתמיד שרה בבר בסוף התוכנית { הבלונדינית } זה מאוד חשוב לי תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
-
אהלן חבר משפחה נוסע עוד חודש לארץ הנעימה ל3 שבועות, ואני חושב על שידול קניית מכשיר משם כי נמאס מהצביקה פיק הזה גם שם הפלאפונים עובדים על סים קארד? יהיו לי הרבה בעיות אם אני ארצה להפעיל אותו בארץ על קו קיים או משהו בסגנון? ומה שווה להביא משם בנגיד 100 דולר פלוס מינוס?
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על אחד כזה?? עדיף חינמי... תודה
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
הי אני עובד די הרבה זמן באבטחה השבוע מתחיל ללמוד mcitp אני חושב לחפש עבודה בעבודות הנ"ל השאלה היא כמה זמן בד"כ נמשך הקורס שזכור לי שדורשים אותו לכל עבודה בתחום הזה חוץ מזה זה ישפר לי את הקורות חיים האם אני צודק? לפני חצי שנה שלחתי דרך runner וקבלתי כמה הצעות
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
שלום, האם מישהו מכיר או יודע משהו על התואר גרפיקה ממוחשת או עיצוב (לא בטוח איך בדיוק נקרא התואר) ? יש תואר כזה באחת מהאוניברסיטאות, או שזה רק מכללות וקורסים שונים? האם יש מקום מומלץ ללימודים הנ"ל ? ומהם בדר"כ תנאי הקבלה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
רציתי להזמין מסך LCD של SONY מהאתר שלהם בארה"ב אבל אני לא בטוח שהם עושים משלוחים לארץ. יש פה מישהו שהצליח בעבר להזמין מסך מחו"ל?
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
הכי גדול הקטע שהערס רוקד בצלילי הפלאפון: מי מי מי זה מי מי זה מי מיקורא לי מי מי מי זה קורא לי חנניה והקטע שעמנואל הלפרין מארח את מושיק עפיה ואומר לו : אני לא זזזזזמין! או שהוא אומר לו : עזוב ביאסת אותי! :jester: אין זה גדול
-
-
עכשיו אני רוצה לקנות מוצר מסוים בחנות בחו"ל (דרך האינטרנט) ולהורים שלי יש רק ויזה רגילה (+ישראכרד) האם זה אפשרי או שחייבים כרטיס אשראי מיוחד שמאפשר לקנות גם בחו"ל?
-
- 8 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אומרים לי תביא את המכשיר שלך, תקח חדש ממבחר של איזה 5 סלולרים ועוד תקבל 10 שקל החזר כל חודש... אני מניאק אם הם לא לוקחים איזה סכום סמלי של איזה 900000 שקל... מה התנאים? יש לי סלקום כבר איזה שנה ומשהו.. ואני מדבר ב150 שקל ~~~ בחודש
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
-
כולם סקרנים בקשר למחירים ככה אנחנו הישראלים לא מוכנים לשלם יותר ממישו אחר אחרי חפירות רבות הועברתי לקשרי לקוחות של בזק בינלאומי וקיבלתי את ההצעה 49 ש"ח לספק לשנה במהירות 4 מגה והובטח לי כמובן שזה המחיר הכי זול שאפשר לקבל..(ברור) אחר כך חוברתי בועידה לבזק וקיבלתי את המחיר 89 ש"ח על תשתית. הנותנת שירות של בינלאומי אמרה לי שאפשר להשיג יותר זול ואכן אחרי זה קיבלתי 79 ש"ח. בסוף כל הסיכומים ההיא מבינלאומי אמרה לי שבסכום הסופי 79+49 זה הזול ביותר שיש ואם אני מוצא מישהו שהוא לא עובד בבזקבינלאומי והוא מקבל שקל אחד פחות בחשבון אני מקבל אינטרנט חינם והשיחה מוקלטת... מה דעתכם על החבילה הזאת בכלל? זה זול ? משתלם ? אני חושב שזה חשוב לשתף בדברים כאלה כי החברות האלה כלכך שקרניות…
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני מודה לכל הביקורות הלא כולכך מחמיאות כלפי איבורי, השאלה היא מה הסיכון שבקניה של מסך סמסונג דרך איבורי? הרי גם ככה האחריות 3 שנים היא של חיון מחשבים.. אז האם בכל זאת לא להתקרב לשם או שאפשרי?
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אך אך איזה הרגשה טובה לחזור לפה!! וואלה תאמינו לי התגעגעתי לפורום לא ידעתי לאן ללכת חחח אבל עכשיו אני שוב פה !!!! שאלה עם קיבלתי באן זה אומר שמתאפס לי החשבון אזהרות עד הבאן הבא?
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם, הנני מעוניין ללמוד לתואר מדעי המחשב באחת המכללות במרכז הארץ. לאחרונה שמתי לב שיש שני סוגי תואר בתחום המחשבים - תואר חד-חוגי במדעי המחשב ותואר דו-חוגי מנהל עסקים בהתמחות מחשבים ומערכות מידע . הבנתי שבשניהם אני מקבל תעודה של מתכנת תוכנה אבל בדו חוגי אני מקבל גם התמחות בניהול מערכות או משהו כזה.. השאלה שלי: מה באמת ההבדל בין מדעי המחשב בתואר החד-חוגי לעומת הדו-חוגי. ולמי מבין התארים האלה יש באמת משמעות בעולם האמיתי ובעת חיפוש עבודה בתחום המחשבים. זקוק לתשובות בהקדם, תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-