עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. כאמור יש לי תוכנת פורום ואני רוצה לההעלות אותה לרשת . כן שכחתי לציין שהשרת צריך להיות ללא תשלום...

2. Started by KF,

שלום,אני מעוניין לקנות את המוצר הבא http://www.ebay.com/itm/new-Cordless-Swivel-Sweeper-G2-VACUUM-BROOM-cleaner-/290534729970?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item43a53828f2 המוצר מגיע עם מטען שהיציאה שלו לשקע אמריקאי..הבנתי שניתן לקנות מתאם אמריקאי ישראלי בשביל לחבר אותו לשקע ישראלי.. עד כאן הכל טוב. המוכר אמר לי שהמטען עובד ב120V בארה"ב.. השאלה אם הוא לא ישרף בשקע ישראלי 220V ? מה אתם אומרים ?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. אני מעוניין לרכוש שעון בסגנון הזה: SEIKO SEIKO SIEKO יש שעונים כאלה, שהם בעלי תאורה פנימית, ולא רק חצים זוהרים ל5 דקות?

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  4. Started by ad112,

אני מחפש חברה,אתר, משהו שאפשר לשלוח לפלאפון שיר אישי שזה אומר ממי זה, למי זה, ואני בוחר את השיר שאני רוצה עזרה חבר'ה! תודה

• 2 תגובות
    • 5.7k צפיות
  5. יש לי רשימה של אימיילים באקסל שאני רוצה להכניס את כולם הכי מהר שאפשר לתוך האנשי קשר באאוטלוק (לייצא מאקסל) או לשלוח לכולם אימייל איך אני יכול לעשות את זה בצורה הכי יעילה אשמח לעזרה. תודה מרראש וחג פורים שמח אלעד. נ.ב. משתמש האופיס 2007

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  6. Started by kikkler,

יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג?

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  7. Started by shloosh3,

אין ספק לדעתי שהעולם עובר לסטרימינג מכל הסוגים סרטים משחקים וכדומה נטפליקס, שירותי סטרימנג של משחקים של סוני3 ועוד.... השאלה היא מה אתם חושבים? האם לדעתם זה העתיד? האם לדעתם בתוך 2-3 שנים ייגמר העידן של מחשבים ביתיים עם כרטיסי מסך וקירורים מפלצתיים? איזו סיבה תהיה לאנשים לרכוש מחשב ב6-7 אלף שח כאשר אפשר לרכוש שירותי ענן ב100$ לחודש עם חומרה הכי חזקה שקיימת?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. http://88fm.iba.org.il/

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  9. לדוגמא שאני לוחץ COS45 התשובה שהוא נותן היא 0.707 שזה מקביל לשורש 2 חלקי 2. יש אפשרות שהוא יתן לך את התשובה עם השורש?

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. אחרי שהגשתי את המסמכים בביטוח לאומי אחרי כמה זמן אמור להיכנס לי הכסף? כבר עברו שלושה שבועות ועדיין כלום...

• 2 תגובות
    • 6.6k צפיות
  11. Started by BigTools,

בוקר טוב, עקב חוסר הניסיון שלי בתחום היתי מעוניין לדעת אם יש כאן אשקלוני שיהיה מוכן לרכוש עבורי באייבי, כמובן, שטרם הקניה אני אגיע אליו וישלם לו במזומן. אז, יש מתנדבים?

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  12. חברה ,חברה שלי רוצה לעשות יום הולדת בצ'רצ'יל באזור צומת קרית אתא שם ואני לא מוצא את המספר טלפון שלהם בשביל לבדוק משהו, מישהו מכיר פליז זה חשוב היא משגעת אותי שהיא לא מוצאת את המספר והפילה אלי את הנושא, קיצר לא רוצה לאכזב אותה לא כדי גם אני רוצה מתנה ביום הולדת שלה ;D אז תודה למי שיעזור

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  13. היי, אני מעוניין לקנות מעיין בריסטול גדול (100*50 ס"מ או יותר) בצבע שחור מט שאני אוכל על השולחן כולו. אני מעדיף שהדבק יהיה על הבריסטול עצמו כדי לשמור על אחידות. חשוב שיהיה מט אך בעל טקסטורה עדינה כמה שניתן (שיהיה חלק). בתודה מראש. *עדיפות לחומר קשיח כמו פורמיקה, שיהיה חסין לשריטות ודק כמה שניתן. מומלץ משהו שיהיה קל להדביק (לא כמו אנודייזד אלומיניום...). **האם יש חומר כמו הציפוי של הפדים הקשים לעכברים רק בקנה מידה גדול? משהו כמו משטח הSphex של Razer רק בקנה מידה גדול.

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  14. Started by udicol,

כאן

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  15. http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=56670&sid=10

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  16. שלום אני מחפש חומר להבנת מערכת הבורסה מה שכולל מדדים מניות השקעות ומה שרק לא יהיה בתחום זה. תודה

• 2 תגובות
    • 465 צפיות
  17. אני בונה מחשב לדוד שלי הוא גר בתל אביב ואני רוצה לקנות לו את המחשב בחנות בתל אביב שנותנת שרות מעולה גם אחרי הקנייה שיש בה חלקים טובים והרבה מותגים כמו בחנויות PCH וKSP ואם מחירים זולים מישהו מכיר חנות כזאת? השמח גם לכתובת

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  18. Started by ccc,

מה התוכנה הטובה ביותר ללמוד את הבסיס של גיטרה, במשך חודש קצר, לפני שהולכים למורה ? (אני מעדיף לדעת את הכלי בצורה בסיסית כדי לנצל שיעורים יותר טוב) יש כל מיני תוכנות שאני רואה שכל מיני ערסים שמנגנים יפה ביוטיוב מפרסמים... מה הכי טובה ?

19. היום במקרה נודע לי שיש אלבום חדש של מלך הפופ שייצא ב-14 בדצמבר ועשיתי לו הזמנה מוקדמת. אם יש כאן עוד חובבים של המלך, אתם מוזמנים להתרשם מהסינגל הראשון מתוך האלבום הזה (הסינגל הוקלט יחד עם AKON ב-2007) שהוא פשוט ממכר לדעתי. http://breakingnews.michaeljackson.com מידע: http://breakingnews.michaeljackson.com/pressrelease.html

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by UponTheRose,

מישהו מכיר את המעבדות בהן אפשר להעביר מדיה של קסטות עם אודיו לדיסקים באופן הכי איכותי? אני מתכוון FLAC או משהו בסגנון...(WAV גם) מישהו יודע בכלל את המושג של המעבדות הללו? מה השם הרשמי שלהן? יש חברות מסויימות בארץ? היכן יש סניפים ואיזה מומלצים? המחיר יכול להיות יקר אז עדיף בבית?? אני רוצה להעביר באופן הכי איכותי - בחדר מסנן רעשים. תודה

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  21. Started by redti,

יש שיר של 50 CENT 21 QUESTIONS רציתי לדעת אם זה סתם השם של השיר או שזה מושג מהעולם המערבי ? במידה וכן מה הכוונה שלו ?

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  22. Started by t_elad,

אנחנו באמצע לבנות אתר ויש לנו בצור קשר כמה חנוית השאלה שלי היא מה האפשרות להכניס מפות של המקומות? חוקי ? עולה כסף? איך זה עובד. מפת איזור לא משהו מסובך של להכניס איפה אתה ואיך להגיע. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 504 צפיות
  23. Started by poc,

יאללה אנשים תריצו ציונים....עושה השוואה ברמות בין איזורים.... ותגידו של כמה יחידות המבחן....

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  24. Started by BetZeFer,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3354996,00.html :lol:

• 2 תגובות
    • 618 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.