עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by EagleX2,

הכותרת מדברת בעד עצמה.... איך להרכיב מחשב.. לא לחבר את המדפסת והמקלדת פשוט ההרכבה.... אשמח אם תפנו אותי למדריך (עדיף בעברית)

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  2. Started by asi1998,

רציתי לדעת האם זה בטוח להזמין מחשב באינטרנט, וחברת tms בפרט..?

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  3. ראיתי שבמפרט של מחשב למשחקים ב-2500 ש"ח כתבת על כרטיס המסך כך:"כרטיס ENTRY LEVEL". הכרטיס דרך אגב הואGeforce 9600GT 512MB 192bit - Leadtek, Palit, Gigabyte, Asus, Sparkle, Club-3D... אבל אם תסתכלו במחשב למשחקים במחיר של 3000 ש"ח תראה או תיראו שבעצם זהוא אותו כרטיס מסך ואתה כתבת שם:"כרטיס למשחקים MIDRANGE מעולה". למה הרי זה אותו הכרטיס אז למה כתבת שהאחד הוא ENTRY LEVEL והשני MIDRANGE מעולה? בבקשה תאיר קצת אור גם אם אני טועה.[br]פורסם בתאריך: 26.05.2008 בשעה 21:24:44 אפשר שמישהוא מהאחראים יגיב ויסביר למה?

• 8 תגובות
    • 917 צפיות
  4. Started by קרייזי קוריצה,

למה האתר כל הזמן קורס?

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  5. Started by k22,

שלום לאחר שעשיתי 3 פעמיים פסיכומטרי וקיבלתי ציון פחות מ500 התחלתי ללמוד במכללת סמי שמעון באשדוד לתואר מהנדס תוכנה ועכשיו שאני שם זה קשה לי ולא כלכך מעניין אותי בזבזתי הרבה זמן על פסיכומטרי וגם שיפרתי ל 4 יח מתמיטקה וקיבלתי 80 מה לעשות לוותר על הלימודים? ללכת ללמוד מקצוע ? אני בחשכה מישהו יכול להגיד לי מה לעשות?

• 22 תגובות
    • 3k צפיות
  6. ידוע כי אם בוחרים באקראי 3 אורחים בבית מלון מסוים באילת, ההסתברות שכל השלושה הם דוברי עברית היא 0.027 א. בוחרים באקראי אורח בבית המלון. מה ההסתברות שאינו דובר עברית? ב.בוחרים באקראי 7 אורחים בבית המלון. מה ההסתברות שלפחות אחד מהם דובר עברית?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by amilo,

למה? אווו למה? חצי ליטר בירה מהחבית עולה כמעט כמו שישייה? למה?אוו למה? שאט של וודקה עולה לי כמעט חצי מחיר של בקבוק שלם? למה אוו למה? חברה , מה נסגר עם תרבות המחירים המוגזמים בצורה מפלצתית של אלכוהול? למה המחירים כאלה בשמיים , ולמה אנחנו מוכנים לשלם?

• 81 תגובות
    • 5.8k צפיות
  8. Started by Pika007,

לחבר הכי 1337 ב HWZ יש יומולדת, תאחלו לו את כל הפשערשע שבעולם באופן פלילי, יא בני זונות! מזל טוב פידמיח, עד 120 Hyd0r :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: ואחד לשנה הבאה מצטער, אין אותם בצבע שחור פלילי

• 41 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. Started by Cereal Killer,

אשכים... זה הכל [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 602 צפיות
  10. הגיע עד לאתר התרבות האינטרנטית 4chan והנה תמונה :

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by arkadur,

אני רוצה להזמין מהאתר כמה דברים 2 שאלות האם האתר עושה שילוח לארץ, אם כן, האם זה יקר וכדאי? 2.מישהו הזמין מהאתר הזה, איך השרות שלהם? וגם, אם מישהו מכיר עוד כמה אתרים למוצרי מודינג\ציוד מחשבים (חוץ מMNPCTECH )

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  12. Started by david2006,

איזה מסכנים, מכשיר יקר וטוב לא חבל?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. בקניה רגילה אני יכול להחזירתוך 14 ימים, ובתנאי שלא פתחתי את הקופסה, והכל בשלמותו. בקנייה מרחוק(בטלפון/אינטרנט), אני יכול להחזיר במידה ופתחתי את קופסה נכון?

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. מוכן לעשות קעקוע אמיתי על הגוף במקום גלוי לעיין תמורת תשלום של כל חברה שתרצה תמורת תשלום כמובן . יש הצעות?

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by rtr,

שלום לכולם .. אני בן יחיד ואני עומד להיתגייס ב 4.8 .. אני רוצה קרבי ההורים שלי חתמו לי כבר מיזמן אבל עכשיו (שבועיים ליפני ) הם התחילו לידאוג כי הם רואים שאני רציני בעיניין . אז ההצעות הולכות ככה : אם אני הולך לקרבי אז סבבה הכל ממשיך כרגיל . אם אני מבטל את החתימה אני מקבל מאזדה 3 2.0 +12K למחשב . את המאזדה כבר קיבלתי הכל מיקרה גם בלי לבטל . אבל עכשיו מוצע לי גם מחשב דיי יקר .. את הבחירה שלי כבר עשיתי אבל סתם מעניין אותי מה אתם ההיתם עושים במקומי..

• 206 תגובות
    • 16.2k צפיות
  16. Started by Ran B,

אני בטוח שרובכם הגדול מכיר את האתר ושמע את הדברים, הם עידכנו ושמו קטעים חדשים (אני גם מכיר אותו לפני שנה בערך..), יש שם קטעים כל כך מצחיקים שזה למות מרוב צחוק! אני ממליץ לכולם לשמוע את הקטע של אלוהים, אני נקרע!!! הינה האתר.. www.calls.co.il *סליחה אם זה פרסום או משהו כנגד החוקים, תנעלו, אני מקווה שאני לא שובר חוק כלשהו.. אשמח לשמוע קטעים אחרים שאהבתם, תשתפו הכל פה..

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by iakovl,

הכותרת אומרת הכל. FREE HOST ONLY

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  18. 1 to change the light bulb and to post that the light bulb has been changed 14 to share similar experiences of changing light bulbs and how the light bulb could have been changed differently 7 to caution about the dangers of changing light bulbs 1 to move it to the Lighting section 2 to argue then move it to the Electricals section 7 to point out spelling/grammar errors in posts about changing light bulbs 5 to flame the spell checkers 3 to correct spelling/grammar flames 6 to argue over whether it's "lightbulb" or "light bulb" ... another 6 to condemn those 6 as stupid 2 industry professionals to inform the group that the proper term is "lamp" 15 know-it-alls who claim th…

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by peripushkin,

http://fishki.net/comment.php?id=23683 איזה מגניב זה.. אפשר לשים 4 מחשבים ככה במכונית אחת..

• 8 תגובות
    • 660 צפיות
  20. Started by yotam360,

אח שלי רוצה לקנות iPod Touch מ-ebay. בסכום של 365$ כמה יעלה לו המס על המכשיר?

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  21. Started by 11GnR,

היי קראתי על RATE ADAPTIVE/ADAPTIVE RATE בבזק שמציע פינגים משופרים בחינם, יש למישהו מושג אם יש אפשרות דומה בהוט ? ואגב, עד כמה שאני מבין, התשתית מחברת אותך עד לספקית (שנמצאת בארץ), אז נגיד שהRATE ADAPTIVE מוריד מפינג 12 ל8 בשרת ישראלי, אני מבין שהוא משפר 4MS בתוך הארץ. איך יכול להיות שמחוץ לארץ הוא משפר יותר מ4MS ? הרי השיפור הוא ממני עד לספקית לא ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by reuven5,

טוב חברה זה כבר אגדי אין מילים חייבים להיכנס ולראות אני חייב לציין ראיתי את זה בפורומים של XS וגם הם היו בחום הנה תמונה על מה מדובר ועל היופי והמקצועיות המדהימה: וזה הקישור המדהים לכל המוד: http://benheck.com/Games/Xbox360/x360_page_1.htm

23. Started by malcolmx9,

רוצים ללכת למסעדה, רק לא בטוחים אם הם סגורות או לא בגלל 9 באב... למישהו יש מושג?

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  24. Started by MatanFrenkel,

לא מצאתי את הפורום המתאים אז אני פותח פה, בגלל שזו לא בעית חומרה, ולא בעיה חמורה לא היה כל כך אכפת לי.. מאז שיש לי ווינדוס 7, כשאני עושה PRINT SCREEN בתוך רב המשחקים אחרי שאני מדביק לצייר אני רואה מסך שחור/לבן בצייר, ודווקא יש דברים (לעיתים נדירות) כמו CALL OF DUTY BLACK OPS למשל ששם דווקא אין בעיה כזו, למישהו יש מושג מה זה יכול להיות?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים