עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Libby,

היי אנשים... לצורך הסיקור, אשר נמצא אגב בשלבי סיום, אנו זקוקים לשמות (ניקים) של אלה שנכחו במפגש. לכן אבקש מכל אחד שרואה ת'רד זה והיה במפגש האחרון, ובא לו ששמו יהיה רשום, (סורי אי אפשר לזכור את כל הניקים של האנשים שהיו, אז בשביל לא לקפח איש...) נא לכתוב כאן תגובה. אם בכל זאת שימכם לא יופיע מסיבה כזאת או אחרת, נא לא להתעצבן ולהעלב, (ולקפוץ מהבניין או לשרוף לשכנים את הכלב ) אלה פשוט לשלוח לי מסר והוא יופיע על גבי הסיקור בהקדם האפשרי. בתודה מראש... ליבי

• 52 תגובות
    • 4.3k צפיות
  2. Started by R0ck,

מתוך Selected Ambient Works 85-92, ריצ'ארד די. ג'יימס (aka - Aphex Twin). פשוט דבר מעעעעעעעעעעעעיף. http://s5.yousendit.com/d.aspx?id=28HV49I4FLT4W3PKPJY6IXHBHK

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by 888,

השאלה בכותרת אפשר להצביע פעמיים...

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  4. שלום, אני שוב פעם צריך אותכם שתתנו לי רשימה של שירים איכותיים לריקודים ולסלואו שמבוגרים יאהבו, אודה לכם אם תתנו שמות של כמה שיותר שירים, ואני מבטיח להקשיב לכל השירים שיפורסמו בת'ראד.. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  5. Started by sdfzxc,

זוכרים שבתקופה האחרונה משתמש מסויים מהפורומים לא היה פעיל כלכך ? נראה לי שמצאתי את הסיבה ! http://www.filerush.com/forums/viewtopic.php?t=2820 יש עוד תמונות בלינק... אכן הגיע הזמן שאנשים יצאו לרחובות ויפגינו נגד הזבל שידוע בשמו כ PENTIUM 4 !!! מדהים לאיזה רמה אנשים יכולים לרדת כדי להעביר מסר...

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. השאלה בכותרת. ;D

• 9 תגובות
    • 812 צפיות
  7. זאתי שעשו עליה צילצולים אני פשוט רוצה לשמוע את המלא

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  8. Started by R0ck,

יורי, הרוסי הסטלן שלנו, הביא לי אותה באחת הבדיחות היותר טובות ששמעתי בחיי, אחרי שהוא התקשה לתרגם אותה לעברית... "מה ההבדל בין טראקטור לעגבניה?" כולנו בציפיה דרוכה שואלים - "נו, מה?!" "עגבניה אדומה ובטראקטור הדלת נפתחת הצידה". :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: למי יש עוד בדיחות רוסיות משובחות שכאלה?

• 152 תגובות
    • 18.5k צפיות
  9. Started by OR007,

מה התוכניות/חלומות שלך לצבא ? וכל אלו שמתכוונים להצהיר "לשבת על כיסא ולא לעשות כלום" תוך כדי סמיילים של מחיאות כפיים או כל סוג אחר של גאווה, בבקשה, תחסכו ממני.

• 162 תגובות
    • 8.7k צפיות
  10. אני צריך אתר שאני אוכל לעלות אליו תמונות ואח"כ חברי משפחה יוכלו להכנס אל האתר ולראות את התמונות , מאוד חשוב שסיסמא תגן על האתר . אם יש צורך בתשלום סמלי ( יענו , כמה שפחות כסף ), אז גם אפשר . מקום - כמה שיותר , אבל לא על חשבון איכות האתר . תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 761 צפיות
  11. Started by LazyBoy,

רציתי לשמוע מה דעתכם על הדיסק החדש שלהם. שווה לקנות אותו? האם יש שם שירים חדשים או רק חידושים וכ'ו.

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  12. זה אמיתי לגמרי מצאתי חנות ברשת ושם היה מוצר מוזר... אני חוזר ואומר: זה אמיתי לגמרי!

• 32 תגובות
    • 3.5k צפיות
  13. Started by Tomerico,

זה האוסף הצנוע שלי.. אשמח לתוספות שלכם.. בין כל 3 נק' עובר קו ישר... תלוי עד כמה הוא עבה. יש שלושה סוגים של אנשים בעולם: כאלה שיודעים לספור, וכאלה שלא יודעים לספור. יש 10 סוגים של אנשים בעולם: כאלה שיודעים בינארית, וכאלה שלא. Always remember you're unique, just like everyone else. Computers are not intelligent. They only think they are. An unbreakable toy is useful for breaking other toys. Shell to DOS... Come in DOS, do you copy? Shell to DOS... 3 out of 4 Australians make up 75% of the population I once was a warrior, now I just hit people. It's not that I hate you, its just.. that I dont like you Death is life's answer to the question "Why?" Don't drink water. Fish mak…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. http://www.ynet.co.il/home/1,7340,L-884-274-12090494,00.html זה בערך סוף הסיפור אני מקווה שלא הלכו ה 1672 שח לזבל ואני אקבל אותם בבית משפט... רועי

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. יש משמעות לכוכבים שמופיעים לך ליד השם בפורום? חוץ מזה שהוא מציין את התמצאותך פה? כאילו אפשר לעשות עם זה משהו ? זה פותח לך אפשרויות או משהו?

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  16. היי.. אני אשמח לקבל רשימה של המילים "היי" ו"להתראות" (או "ביי", איך שבא לכם.. ) בכמה שיותר שפות.. בטח יש לזה כבר אתרים איפשהו, אבל קישורי הגוגל שלי לא בשיאם בשעה הזאת... אלפי תודות לעוזרים...

• 7 תגובות
    • 8.7k צפיות
  17. המופע הוא בלונדון ב- 2 ליולי. ראו שער אחורי בידיעות אחרונות

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  18. היום הורדתי את הטראנס הישן הזה וסתם מעניין אותי לדעת מה השדרן אומר, הוא מדבר בגרמנית נראה לי בהתחלה כול מה שהצלחתי להבין זה שהוא אומר רייקונן ושומאכר, ויש עוד קטע כזה באמצע שהוא מדבר סתם מעניין אותי לדעת מה הוא אומר.

• 14 תגובות
    • 867 צפיות
  19. תודה על ההשתתפות - הכנתי סקר זה כדי לראות עד כמה בישראל אוהבים פפסי, הכוונה שבארץ זה לא הולך כל כך טוב כמו בחו"ל - ששם קוקה קולה מתחרה מאד חזק בפפסי... שוב, תודה רבה ויום טוב!

• 89 תגובות
    • 5.1k צפיות
  20. אם אני בתקופת מלווה נוסע עם מלווה, כמה נוסעים מותר לי חוץ מהמלווה באוטו?

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  21. Started by aerocool,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3090326,00.html

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  22. Started by nadaw,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3090576,00.html וממש לפני שבוע השגתי שני יוזרים חדשים..

23. Started by 1immortal,

איך מישהו עיוור צבעים יכול להבדיל בין גוונים שונים של אותו הצבע ?

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  24. Started by MiniMizer,

התוצאה: 28 הרוגים, 14 פצועים. 1 אריה שבע. http://www.newturfers.com/mwf/attach/38/355838/BBCNEWSWorldLionMutilates42MidgetsinCambodianRing-Fight.htm

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  25. Started by MishaK,

לכל הפריקים ביניכם - the joke is on you HEAVY METAL: The protagonist arrives on a Harley Davidson, kills the dragon, drinks some beers and !&$%s the princess GRIND METAL: The protagonist arrives, screams something completely undecipherable for about 2 minutes and then leaves... POWER METAL: The protagonist arrives riding a white unicorn, escapes from the dragon, saves the princess and they make love in an enchanted forest TRASH METAL: The protagonist arrives, fights the dragon, saves the princes and !&$%s her....... easy and quick FOLK METAL: The protagonist arrives with some friends playing accordions, violins, flutes and many more weird instrumen…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.