כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,551 דיונים בפורום זה
-
אני צריך אתר שאני אוכל לעלות אליו תמונות ואח"כ חברי משפחה יוכלו להכנס אל האתר ולראות את התמונות , מאוד חשוב שסיסמא תגן על האתר . אם יש צורך בתשלום סמלי ( יענו , כמה שפחות כסף ), אז גם אפשר . מקום - כמה שיותר , אבל לא על חשבון איכות האתר . תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
רציתי לשמוע מה דעתכם על הדיסק החדש שלהם. שווה לקנות אותו? האם יש שם שירים חדשים או רק חידושים וכ'ו.
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
זה אמיתי לגמרי מצאתי חנות ברשת ושם היה מוצר מוזר... אני חוזר ואומר: זה אמיתי לגמרי!
-
- 32 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
זה האוסף הצנוע שלי.. אשמח לתוספות שלכם.. בין כל 3 נק' עובר קו ישר... תלוי עד כמה הוא עבה. יש שלושה סוגים של אנשים בעולם: כאלה שיודעים לספור, וכאלה שלא יודעים לספור. יש 10 סוגים של אנשים בעולם: כאלה שיודעים בינארית, וכאלה שלא. Always remember you're unique, just like everyone else. Computers are not intelligent. They only think they are. An unbreakable toy is useful for breaking other toys. Shell to DOS... Come in DOS, do you copy? Shell to DOS... 3 out of 4 Australians make up 75% of the population I once was a warrior, now I just hit people. It's not that I hate you, its just.. that I dont like you Death is life's answer to the question "Why?" Don't drink water. Fish mak…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/home/1,7340,L-884-274-12090494,00.html זה בערך סוף הסיפור אני מקווה שלא הלכו ה 1672 שח לזבל ואני אקבל אותם בבית משפט... רועי
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש משמעות לכוכבים שמופיעים לך ליד השם בפורום? חוץ מזה שהוא מציין את התמצאותך פה? כאילו אפשר לעשות עם זה משהו ? זה פותח לך אפשרויות או משהו?
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
היי.. אני אשמח לקבל רשימה של המילים "היי" ו"להתראות" (או "ביי", איך שבא לכם.. ) בכמה שיותר שפות.. בטח יש לזה כבר אתרים איפשהו, אבל קישורי הגוגל שלי לא בשיאם בשעה הזאת... אלפי תודות לעוזרים...
-
המופע הוא בלונדון ב- 2 ליולי. ראו שער אחורי בידיעות אחרונות
-
- 4 תגובות
- 574 צפיות
-
-
היום הורדתי את הטראנס הישן הזה וסתם מעניין אותי לדעת מה השדרן אומר, הוא מדבר בגרמנית נראה לי בהתחלה כול מה שהצלחתי להבין זה שהוא אומר רייקונן ושומאכר, ויש עוד קטע כזה באמצע שהוא מדבר סתם מעניין אותי לדעת מה הוא אומר.
-
- 14 תגובות
- 859 צפיות
-
-
תודה על ההשתתפות - הכנתי סקר זה כדי לראות עד כמה בישראל אוהבים פפסי, הכוונה שבארץ זה לא הולך כל כך טוב כמו בחו"ל - ששם קוקה קולה מתחרה מאד חזק בפפסי... שוב, תודה רבה ויום טוב!
-
- 89 תגובות
- 5k צפיות
-
-
אם אני בתקופת מלווה נוסע עם מלווה, כמה נוסעים מותר לי חוץ מהמלווה באוטו?
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3090326,00.html
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3090576,00.html וממש לפני שבוע השגתי שני יוזרים חדשים..
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
איך מישהו עיוור צבעים יכול להבדיל בין גוונים שונים של אותו הצבע ?
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
התוצאה: 28 הרוגים, 14 פצועים. 1 אריה שבע. http://www.newturfers.com/mwf/attach/38/355838/BBCNEWSWorldLionMutilates42MidgetsinCambodianRing-Fight.htm
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
לכל הפריקים ביניכם - the joke is on you HEAVY METAL: The protagonist arrives on a Harley Davidson, kills the dragon, drinks some beers and !&$%s the princess GRIND METAL: The protagonist arrives, screams something completely undecipherable for about 2 minutes and then leaves... POWER METAL: The protagonist arrives riding a white unicorn, escapes from the dragon, saves the princess and they make love in an enchanted forest TRASH METAL: The protagonist arrives, fights the dragon, saves the princes and !&$%s her....... easy and quick FOLK METAL: The protagonist arrives with some friends playing accordions, violins, flutes and many more weird instrumen…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בלה בלה בלה.. מה שרשום בכותרת המשאל^
-
- 28 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
סניף הבית שלי, סניף הסניפים!!!! :pissed: קפצתי לשם עם חבר, במטרה לבלוס עוד ארוחת דאבל אך אבוי - "נגמר הבשר של הדאבל!" :eek2: איך דבר כזה קורה?!?!?!?! FFS!!!!!!! :pissed: בעש בעש בעש!!! בעוד הקופאית נכחדת מצחוק ואני מעולף על הריצפה, החבר הלך לקרוא לשומר... אךךך אבוי, גם שומר אין! כנראה שלקוחות מעוצבנים לפנינו העלימו אותו או משו... אחרי שחזרתי להכרה מלאה, לקחנו ת'רגליים ורצנו לסניף רב-חן בכיכר דיזנגוף. הגענו לשם בדיוק בשעת הסגירה, 22:00. מנהל הסניף לוחש ברעד "אנחנו סגורים, חבר'ה". שנינו בסרט "תקשיב ותקשיב טוב, עשינו את כללללללל הדרך מהסניף בטיילת עד לכאן, אנחנו רוצים דאבל!" "טוב נו, אמר מנהל הסניף הממושקף, שיהיה..." בעוד כל עובדי הסניף נועצים בנו מבטים זועפ…
-
- 9 תגובות
- 688 צפיות
-
-
הי לאחר שקראתי הרבה ביקורות טובות על האתר וכמובן לא הצלחתי ליצור USER אני אודה מאוד אם מישהו יוכל לשלוח לי invite תודה חן chenloewy@yahoo.com
-
- 211 תגובות
- 16.3k צפיות
-
-
בדיוק חזרתי הביתה, שמתי אותם על השולחן וכנראה שהם נפלו כשרצתי לטלפון. בדרך בחזרה אני שומע *קררש* את המסגרת הצלחתי לעקם חזרה, הבעיה היא העדשה השמאלית. יש עליה עכשיו מן שריטה-כתם כזה :-\ אי אפשר לראות טוב ובכלל זה מכוער נראה כאילו מישהו ירק עלי. מה האופציות שלי עכשיו ? יש מצב יחליפו לי ? (בחנות אמרו שיש ציפוי נגד שריטות ) או לפחות יילטשו בחזרה ? אם לא אז יש מצב אני יכול להשתמש בראשי ליטוש של הדרמל ? בעע אין לי כוח לבזבז עוד אלף שקל אני מעדיף את ה6600 במקום ... טוב אם מישהו יכול לעזור אני מאוד אעריך את זה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 854 צפיות
-
-
היי שלום העניין הוא שאני מחפש לקנות כמה חלקים חדשים למחשב, ואני לא מעוניין לקנות בכרטיס אשראי, אני לא ילך ויתן את המספר שלי באינטרנט. לכן אני מחפש חנויות שנותנות לשלם באמצעות מזומן או בצ'ק, אם מישהו מכיר כאלו חנויות בבקשה שירשום כאן. תודה מראש. :-*
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יום עצוב. :'( :'( /www.elitetorrents.org/
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי לאפטופ והגעתי למסקנה שיש לי יותר מידי מחשבי DeskTop זהים במפרט והחלטתי למכור אחד. רציתי לדעת מה יהיה כיום ערך של המחשב הבא: מעבד AMD 64 BIT 3000+ A-DATA 512 400MHZ 80 GIGA WD HARD DISK RADEON 9800PRO ולוח אם של ג'יגבייט שכרגע אני לא זוכר את הדגם. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
נשאר רק לאחל לכותב לחלות גם כן בסרטן, כדי שאז כולנו נוכל לצחוק. http://zone.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=2710&id=720496
-
- 11 תגובות
- 856 צפיות
-
-
http://elitetorrents.org/ מפחיד, אני מנחש שזה קרה בגלל שהם התגאו כל כך שלהם היה את StarWars החדש לפני כולם
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-