עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by avi2014,

אני מעוניין לקנות משחקים לxbox360 (שיגיע אליי בקרוב) עכשיו ראיתי בEBAY משחקים ב30-40 דולר.. השאלה שלי היא האם יכולה להיות בעיית גרסאות יענו אם אני קונה משחק מארה"ב והמכשיר שלי אירופי??? עוד שאלה אם אני קונה משחק בפחות מ50 דולר אין מס כל שהוא נכון<? ואם כבר על איזה אתרים אתם ממליצים ששולחים משחקים לארץ?

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  2. Started by ביצה קשה,

צ'אלום. יש דאנסים כאלה שתמיד שמים במועודנים כאלה ופה ושם. יש משהו כזה מפורסם שכולם מכירים זה הולך ככה: אלז'ק' רי רה רי רה לה לי לו לה לו ליי. חחח תודה

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  3. האתר הוא www.axiontech.com . אם מישהו פעם הזמין מחנות זו או שמע עליה או יכול להגיד עליה משהו (מניסיון) אני אשמח מאוד אם הוא יכתוב את זה פה . אני שואל כי אני יכול להיות מאוד שאני מזמין מהאתר מערכת רמקולים ....בתודה .

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  4. Started by Born2Kill,

זה שיר מאוד מפורסם שחלק מהמילים שלו זה: I can changa...." People feel the music.... No No, No No, No No No.... [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 713 צפיות
  5. Started by JohnnyBravo,

לפי מה שהבנתי יצא תיקו לא? או שהולכים לבעיטות הכרעה מ 11 מטרים?\ מי יסגור אותי על העניין?

6. Started by ORrrr,

אנשים אני מבקש מכל לשון של בקשה אם מישהו יכול לתת לי מאיפה אני יכול להוריד או אולי אפילו את הסרט עצמו של The Little Mermaid II - Return To The Sea ואני בכלל לא צוחק נתפסה עלי רוח סקטי דיסני ואני מוריד את כל מה שאני מכיר.. אז בבקשה.. אם מישהו יכול לעזור לי..

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  7. Started by Alexkmr,

הייתם פשוט צריכים להסביר את המצב לפני שסמת את ההודעות הקופצות האלה. והאנשים לא היו הולכים נגדכם ככה. עכשיו מה שנותר לעשות, זה רק להוציא הודעה שתסביר את המצב של האתר, וכולם ירגעו. ללכת ראש בראש עם הגולשים לא תעזור.

8. עדיף אם יש בyoutube כי יש שם מלא אבל אני לא מכיר שם וזה יקח שעות לחפש כמה מעניינים אני מחפש בסגנון של ניגון מהיר כזה על הגיטרה אולי משהו בסגנון של זה? http://www.avoided-destiny.com/Paper%20Mario%20GMS/31gustygulch.mp3 זה גם נחמד

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  9. שלום לכם, אני צריך את המנגינה של התוכנית "מצב האומה", אבל אני לא יכול לחתוך אותה מאחד הפרקים שלהם כי אני צריך את המנגינה בלי מחיאות הכפיים ובלי שום דבר באמצע, רק את המנגינה. (לדוג' הייתי צריך גם את המנגינה של "לעוף על המיליון" ואותה הוצאתי ממשחק רשת של התוכנית) אשמח מאוד אם תעזרו לי למצוא, זה צריך לעבור עריכה כלשהי עד מחר בבוקר. אריאל

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  10. זה נראה לכם חוקי????? http://www.oniton.com/license/

11. Started by the_big,

אין לי שמץ מאיפה להתחיל מדובר באתר עיסקי (חנות וירטואלית)

• 8 תגובות
    • 713 צפיות
  12. Started by גד :),

(ולא, אני לא מטומטם)

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  13. Started by SweeT_EviL,

נגיד כמה מביא מי שניחש את כל ה15,14,13.... ברור שזה משתנה כל פעם אבל בערך

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  14. יש כזה במציאות? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 713 צפיות
  15. Started by Fertilizer,

היי אני מחפש אתר אינטרנט ש במקום שאני יעבור עשרות מגה דרך האיימיל אני יעלה לשם ויתן לאנשים כתובת ויורדו משם מחפש אתר נוח וקל להפעלה

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  16. תחילתה של טרילוגיית מלחמת כוכבים חדשה בפתח, ובמסגרת קומיק-קון קיבלנו הצצה אל מה שמתרחש בין הטייקים של אחד מהסרטים המדוברים ביותר אי פעם לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/צפו-בהצצה-אל-מאחורי-הקלעים-בפרק-החדש-של/

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  17. Started by אמיר יצחקי,

שלום ראיתי איזה סרט עם חייזרים בשם השינוי,אבל לא מצאתי את השם שלו באנגלית ומן הסתם השם שלו זה לא change או משהו כזה. אז תודה

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  18. Started by djzander,

יש פה בפורום איזה מישהו שנוסע קבוע יומיות לצריפין ברכב ? אני צריך איזה מישהו שמוכן להסיע לצריפין כל יום ולחזור סביבות 5 , אם יש מישהו כזה אני מוכן להשתתף בדלק שבועית

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  19. Started by R0ck,

טוב, אפילו ממש טוב... Spirit Of A Dream דגימונת קטנה מהיכולות של הבחור, פשוט תאווה לאוזניים, אמביינט ברייק מדהים ביופיו.

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  20. Started by Boris_yo,

שלום, אני צריך רדיו נייח למטבח. רדיו עם רמקול/ים טוב/ים וקליטה טובה. גם עם תכונית חיפוש תחנות טובה. מכירים מותג ודגם טוב? תודה

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  21. Started by amisha,

לטמעי בין הדיסיקים היפים והמוצלחים של הבחור הישראלי שעונה לשם המלא - יהל שרמן פשוט מגיע לו ב אני פשוט נהנה לשמוע את הדיסק עוד פעם ועוד פעם !! הטראקים שעשו לי את זה מהדיסק : Kamasutra ו Automatic ...... פשוט כיף לנהוג איתם באיילון עושה את הנהיגה לחוויות על ! וגם סתם לשמוע אותם ככה ........ שוה ... במילה אחת

22. שלום! מאחר והמעבד הישן מת (Q6600) וקניתי P2X4 955 בו התושבת שונה אני זקוק לחלק שמאפשר להרכיב את הקירור שמצויין בכותרת על תושבת AM3/2+ לצערי כשקניתי את הקירור (יחד עם המחשב שהורכב בחנות) לא קיבלתי את הקיט עם החלקים שמתאימים אותו לכל תושבת והחנות שקניתי בה פשטה רגל (FOX PC ...) לכן אין לי על מי לצעוק בשביל שזכויותי יתקיימו. המודעה שפירסמתי בטרייד זון עוד מעט תגיע ל30 ימים ועדיין אין שום תגובה. אולי יש איזו חנות באזור המרכז שמוכנה למכור לי את מה שאני צריך? חבל לי לבזבז 150 ש"ח נוספים כשיש לי קירור נורמאלי בידיים. תודה מראש ויום עצמאות שמח

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  23. מישהו מכיר? אני יודע שיש הרבה אבל אני מחפש כאלו עם המלצות. לא חסרים חאפרים שרק רוצים את הכסף שלך. יש את הטיפוס הזה פיני מכפר סבא אבל הוא לוקח 130 שקל לשעה שלמה. אני רוצה לעשות סקר שוק לפני שאני הולך עליו. תודה רבה לעונים

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  24. Started by 00000,

y= (6x-6)/(2x-5) הראה כי הפונקציה יורדת בכל תחום הגדרתה. ניסיתי להגיע לטבלה אבל הגזירה נדפקה. איך עושים את זה?

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  25. עבדתי בחברת אבטחה "מרכזי" איבטחתי בשלוותה וב-TLV שהגיע היום למשכורת חבר שלי אומר לי שמורידים על מס בריאות ומס ביטוח , האם יש דבר כזה? או שזה סתם חארטה ולהגיד להם על זה? הוא אמר שיורידו לי בין 40 ל-70 שקל בערך...

• 7 תגובות
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים