כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,585 דיונים בפורום זה
-
-
קרואים לי איתי, אני מקווה שיהיה לי כאן כיף הן מבחינת העשרת הידע בנושא מחשבים, והן מבחינת חברותא. אז שיהיה לכולם חג שמח! :-)
-
- 9 תגובות
- 689 צפיות
-
-
קורית לי לעיתים בעייה ביוטיוב כאשר אני מעלה סרטון, ורוצה להחליף את תמונת הפתיחה (Thumbnail) שלו, מכיוון שהמקורית לא נראית טוב, או באיכות גרועה, בעת שאני בוחר תמונת פתיחה אחרת בעריכה ושומר את השינויים, התמונה נעלמת לזמן רב (לפעמים למשך כמה ימים) או לצמיתות. מה הסיבה לבעייה?
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
מחפש כבר 3 שנים את השיר... summer jam בספרדית , אני משלם למי שמוצא את זה
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
למה התאריך באתר הזה הוא בעיברית http://www.theinquirer.net/
-
לפי גוגל המס הוקפא/לא הוקפא, מישהו יודע מה המצב כיום? יש איזשהו פרסום מסודר בנושא באתר ממשלתי? תודה
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
יענו שיראו את זה: כי אני מנסה ביומיים האחרונים למצוא אתר שמארח בחינם שאוכל לשים עליו את הקבצים שלי (צריך ממש קצת מקום). כי מאז שקרס לי ה Web1000 שלי ואין לי מושג למה הוא לא עובד, אני נרשמתי לאיזה 5 אתרים ובכל אחד יש את הבעיות שלו, שלא לדבר על אי תמיכה ב Image Linking. אז אם יש למישהו אתר כזה להציע לי, לא משנה כמה הכתובת מסורבלת או קצת מקום (לפחות מס' מגבייטים) אז שיביא לי, תודה! נ.ב: שימו לב שאם תלחצו על הלינק הזה: http://www.geocities.com/michaelyoffe/hamster.gif אז תראו את התמונה בדפדפן - ואז גם ב hwzone כי זה נשמר על המחשב שלכם.
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
לא ליקוס למה הפורום נפל לי אחרי שבוע ויש להם גם פרסומות מעצבנת
-
- 9 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שבת שלום ושקטה לכולם בקרוב אני מתכנן לקנות מסך LCD 22" והמחשב שלי לא משהו, די חלש..AMD64 3200@ 7800GT 2G זיכרון. עכשיו, לגלישה וקריאת טקסט אני יודע שלא תהיה לי שום בעי והכל ירוץ חלק. אבל,משחקים, לא נראה לי שאני אצליח להריץ על הרזולוציה הטבעית של המסך.. בכל אופן, השאלה שלי אם במשחקים אני אכוון את הרזולוציה על 1280X1024 לדוגמא, אזי המסך יציג עיוות מסויים? דברים יראו גדולים מדי ורחבים מדי? או שהוא יראה את הכל בסדר? נ.ב סרטים, אני אצליח להריץ בצורה חלקה? 720P..
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
-
אהלן חבר'ה... קראתי עכשיו בYNET שיש שביתה מחר http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3378986,00.html "במשרד הרישוי לא תהיה קבלת קהל" זה אומר שאני לא אוכל לגשת לתאוריה מחר?
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
המשחק נקבע סופית כמשחק בתשלום. הפניה פה היא לכל אוהדי הכדורגל בארץ. מה אתם מתכוונים לעשות בנידון? הפעם זו בית"ר אחר כך מכבי תל אביב \ הפועלל תל אביב ומכבי חיפה... כולנו נסבול בסוף. אז השאלה המתבקשת היא: מה אתם מתכוונים לעשות? להזמין? לראות בפאב? לצפות באינטרנט? יאללה תגיבו, הנושא חשוב למען עתידנו!
-
- 10 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני מגיעה...אני רק צופה ;D מי מישתתש? מי צופה?
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
מדור חדש בנענע נועד כדי לעזור לאנשים הקטנים מול החברות הגדולות. בנוסף, כל מי שישלח תלונה צריך לדעת ששמו יפורסם והוא צריך להסכים על כך שיראו את התלונה שלו באתר. מי שמעוניין שישלח לי הודעה פרטית. בנוסף חשוב לציין שיש לשלוח הודעות בקשר לתלונות מול חברות גדולות ולא מול חנויות קטנות. תודה, דניאל גרייבר
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום. משעמם לי ב-MP3 ואין לי מושג מהם השמות של השירים היפים שיש. אז אם מישהוא יכול לכתוב לי שם של שיר שהוא אוהב,יפה וקצבי אז זה ייתקבל בברכה (רצוי מהתקופה האחרונה שלא יהיה משהוא משנות ה-90).
-
- 7 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום יש לי חבר טוב מאוד והוא עבר לאמריקה לפני כמה שבועות והוא לא מתקשר ולא כלום אז אני רוצה להתקשר עליו אז אני רוצה לגעת מתי יש אצלו צהריים באיזה שעה אני צריך להתקשר עליו שיהיה אצלו צהרים תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 689 צפיות
-
-
תגידו ,יש איזו תוכנה או משחק כלשהו שמלמד צעדים בברייק-דאנס?או שבכלל מלמד את הריקוד ברייק דאנס? אם יש ואתם יודעים אז זה יעזור לי מאוד,תודה!
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
עוד מישהו עשה פה את הבגרות באלקטרוניקה? נתחיל בכך: weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ירדו 14 שעות מהמערכת ולא צריך לראות את רוב החומר יותר! אני בי"א ועשינו את הבגרות רפורמה, זה היה ממש בדיחה, תרגילים כל כך קלים שצריך לקרוא אותם 10 פעמים בשביל להאמין שזה באמת מה שצריך לעשות. הבגרות טכנית מסתיימת עוד 5 דקות אבל סיימתי את התרגילים אחרי שעה וקצת ונשארתי עוד טיפה לבדוק. לעוד מישהו יש חוויות? *סמיילים מרקדים*
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
היום טילפנתי לבזק בינלאומי לעשות מנוי לכבלים שיגיעו מחר(קצת מוזר בזק בינלאומי+כבלים אבל בכל זות) בכל מיקרה הפקידה אמרה שיש 2 מסלולים למהירות שאני רוצה אחד לגימרים והשני רגיל שאלתי אותה מה זה אומר לגימרים והיא אמרה-בהירות מסך יותר טובה וזינה לי במוח עוד כל מיני שטויות עד ששאלתי אותה אם היא מיתכוונת לפינגים יותר טובים (לפחות שתילמד לפעם הבא) הי אולי חיבור לגימרים יתן לי להריץ את Oblivion הכל על גבוה :lol: או שיתן לי כורסת טלויזיה שאני משחק באמולטורים :lol: אם חיבור אינטרנט יותר טוב נותן דברים נוספים חוץ ממהירות פינגים ויציבות אולי בקרוב ניהיה כמו בSTAR TRAK עריכה-דרך אגב היא היתה נחמדה ואמרה אחרי זה שהיא לא גימרית אז על תירדו עליה יותר מידי
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש מקצועות הרחבה שתורמות יותר בקבלה לאוניברסיטה ? והאם משנה מספר ההרחבות שיש ? כלומר האם נגיד מספיק רק הרחבה אחת במחשבים או שצריך שתיים לפחות פיסיקה - מחשבים לדוגמה...
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
-
איזה קידומת מקישים מי חו"ל כדי להגיע למירס בארץ? באורנג למשל זה:97254-והמיספר איך זה במירס? מה הקידומת? ניסיתי לבדוק באתר של מירס ואין שם ושרות לקוחות פשוט לא עונים (איזה שרות דפוק) תודה לחברים העוזרים
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3440811,00.html בכתבה הנ"ל תרצו או לא תרצו לקרוא אותה יש תגובה מספר 4 חחחח תקראו תבינו מה שעוד יותר קורע אותי שיש אנשים שמאמינים שזה רציני איזה סטלן זה שהתחפש לסבתא
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
מישהו יודע כמה בערך לוקחים כסף כתבניות בעבור עבודה בתואר שני? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
http://www.facebook.com/edbcoil?v=app_4949752878 נרשמתי סתם בשביל הקטע, לא יודע אם אני אראה מזה משהו. השאלה אם מישהו מכיר את ההיסטוריה של edb.co.il - הם מחלקים כמו וואלה? כי על וואלה אני שומע בלי סוף חברים שמספרים שזכו שם.
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-