עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ben060,

לא ידעתי איפה לפתוח אז פתחתי פה מה שאני צריך זה מכשיר קטן שיוכל לקלוט מילים מכמה מטרים ממנו ולהקליט אותם. אני יודע שיש את זה בנגנים אבל אני צריך שכל הכסף ילך רק על המקלט עצמו וכך אני יקבל מיקרופון טוב יותר אין תקציב - כמה זה כבר יעלה? אשמח שתמליצו לי על משהו טוב

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  2. שלום, במסגרת לימודי בכלכלה וניהול אני עושה עבודת מחקר על לקיחת סיכונים כלכליים. אני אודה לכם מאוד אם תוכלו למלא את השאלון המצורף ולשלוח לי אותו בהודעה פרטית או למייל - guyalki2@yahoo.com. תודה מראש גיא [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  3. בהתחלה רציתי פרונטמן אבל אמרו לי שהוא גרוע. אז יש המלצות למגברים טובים בתקציב? אם אפשר אז מהתרים האלה: www.yad2.co.il www.winwin.co.il www.homeless.co.il

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  4. Started by UNDERDOG,

לא הצלחתי למצוא באתר אם כן או לא

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  5. בגדול, הדבר היחיד שאני יודע עלייהם זה לרכוב, ושמות חברות. כרגע אני רוצה לקנות חדשים (כ'כלי תחבורה', עד 1000₪ פלוס מינוס), אם מישהו יוכל להפנות אותי לאתר \ פורום מסויים בנושא, אשמח. תודה, בז'נגלו.

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  6. Started by iakovl,

כידוע בכיתה י"א מקבלים את המכה הגדולה - עבודת גמר אני בחרתי את הנושא הקרוב אלי ביותר (כמעט) הצמכרות לאינטנט, רובנו מכורים אפילו אם אנחנו מכחישים בפומבי. אני מעוניין שכל אחד שיכול יעזור.

• 8 תגובות
    • 676 צפיות
  7. Started by coolspot,

למה התאריך באתר הזה הוא בעיברית http://www.theinquirer.net/

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  8. Started by Delux,

מחר לומדים :-[ :'(

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  9. Started by username1,

שלום... ראיתי את התארד האחרון ובו אתם צוחקים עליי... רק שתדעו שאני נבחרתי לפיסיטיפ כי הגיע לי, השקעתי שם, ושם לא החשיבו אותי לספאמר.... כי לא הייתי אחד כזה... רק שתדעו הבאן האחרון שקיבלתי היה על שטות... על מה? על זה שצחקתי עם bidome בתארד העזיבה שלו... אבל מה? גם כל המנהלים ירדו עליו... אחר כך אמרו לי שזה בגלל שכתבתי "אלוהים אדירים אנשים כאן לא מבינים מה זה ציניות"... קיבלתי באן, אני קיבלתי את זה... החלטתי להתחיל דרך חדשה.. אז הלכתי לפיסיטיפ.. התחלתי להשתתף אהבתי את ה- Users ששם והם אהבו אותי.. אין מה להגיד קהילה מצויינת.. חשבתם פעם למה אתם חושבים ש- PcTip על הפנים?? כי המנהלים החדירו לכם את זה לראש... ואל תגידו לי שלא... עוד משהו... לפני שהסטלן של הפורום יגיב פה (TheH…

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  10. Started by Culandur,

מישהו יודע איך להגיע מלשכת גיוס חיפה לשוק הפשפשים בחיפה?

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  11. אני מחפש ציורים מימי הביינים של רדיפת מכשפות נבואות אפוקליפטיות ערפדים וכו אתרים תמונות וידאו וטקסטים יתקבלו בברכה תודה מראש לעוזרים איגור

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  12. הורדתי את הסדרה וצפיתי ב12 הפרקים הראשונים - זאת סדרה ממש טובה עם עלילה מורכבת בצורה מאוד מדויקת. יש משהו אחד שלא הבנתי (כנראה פספסתי משהו) יש את הצלם (המתנקש) שבפרק הראשון רואים אותו במטוס , רואים את המתנקשת מפתה אותו , היא גונבת לו את תעודת הזהות שלו תוך כדי האקט המיני , ואז היא משבשת את פעולת המטוס , צונחת ממנו ומשאירה את המטוס להתרסק השאלה שלי היא: איך לעזזל הצלם הזה בחיים?? מישהו מוכן להסביר לי? אהה ועוד משהו אשתו של הסנאטור דיויד פאלמור (שריל) - נכון שהיא מעצבנת?

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  13. Started by Component,

;D עריכה: הפלייר עצמו נראה אפילו עוד יותר גרוע. בסריקה לא רואים את כל הפרטים...

14. אהלן חבר'ה... קראתי עכשיו בYNET שיש שביתה מחר http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3378986,00.html "במשרד הרישוי לא תהיה קבלת קהל" זה אומר שאני לא אוכל לגשת לתאוריה מחר?

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  15. Started by cleric,

הכוונה לראפר, מישהו כאן מכיר?

16. Started by אמיר יצחקי,

שלום יש ניתוח שאפשר לעשות ש ל גבר לא יוכל להביא זרעים לאישה? תודה

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  17. Started by Guarding angel,

http://www.shox.co.il/uf/287/536/Morush.html http://www.shox.co.il/uf/202/978/yulyulit.html איך קוראים לשירים האלו PLZ כבר חצי שנה אני מחפש אותם! ! !

18. השיר מופיע בפרסומת לסידרה "עמוק באדמה" המשודרת בערוף XTRA HOT ברשת הכבלים HOT. HELP ME ? PLEASE ? בתודה מראש, קובי.

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  19. Started by tkcg2k,

מחירים מוזרים מאוד (לא יכול להיות) בפורום של IEF צריך רק להירשם ולהיכנס לפורום "חלקי מחשב במחיר מוזל!" לינק: http://www.ief-il.com/forum/

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  20. Started by arielman22,

שאלה שאני מעלה אותה פה כי היא פחות קשורה למפרטים, אלא יותר לאמינות חברות בזאפ מאיפה לדעתכם מהרשימה הבאה מתחילים להופיע הספקים הרציניים של דל שאפשר לבטוח בהם ב 100 אחוז? http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=588884 האם יש איזשהו קאצ' בחברות שרשומות ראשונות ומציעות את המחשב במחיר של עד 300 שקל נמוך יותר מהאלה שאחריהן? (דוגמת נטשופס, הראשונה ברשימה)

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  21. בחיא'ת(רגע עמוק.). כבר עדיף להשתקע בדיוני הילדות העמוקה של אניסרסור. זה סתם מיותר, לא מצחיק ועושה בלגן בפורום. |: בצהריים היו שניים כאלו, לא?

22. Started by Chymes,

ברשותי מחשב מיושן, שאינו מסוגל להריץ משחקים חדשים בצורה מכובדת. הבעיה תיפתר ע"י החלפת כרטיס המסך הנוכחי ל-X1950PRO, שעולה 1,300 ש"ח. בנוסף, אצטרך להחליף כונן קשיח (הישן עושה רעשים ולדעתי תוקע את המחשב) ומארז (מארז ישן ומכוער מתקופת P3). סה"כ יוצא כמעט 2,000 ש"ח. אחי טס לארה"ב כל חודש מטעם החברה. אני יכול להזמין דרכו XBOX 360, אבל אני לא יודע אם זה משתלם. מצד אחד שדרוג המחשב יאפשר להריץ משחקים חדשים, אך זה כמו להשקיע כסף רב בתיקון רכב ישן. מצד שני כבר נמאס מכל השדרוגים האלה. נמאס ממפתחים חסרי מקוריות, שמפתחים משחקים עם דרישות מטורפות. אני רוצה מכשיר יותר פשוט, עמיד, חזק, שאני לא אצטרך לשדרג כל שנה. אתם חושבים שעדיף לשדרג את המחשב או לעבור ל-XBOX360/PS3?

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  23. אתמול הלכתי עם אבא שלי לעבוןדה לעזור לו שם עם כל מיני שטויות... היו לו כמה מחשבים ישנים בצד שהתחלתי לפרק משעמום... מצאתי אוצרות 3 מעבדים PENTIUM MMX הנראים כאן: מעבד אחד בלתי ידוע שמודבק לו בדבק טרמי הצלעות קירור, אני חושד שזה 486 אבל זה מבוסס רק על זה שעל המארז היה כתוב 486... וכמובן האוצר הכי גדול שהיה שם: דיסק קשיח בנפח דמיוני ובלתי יאמן של 255.9 מגה בייט! וגם כמובן לוח אם עם 6 מקומות לזיכרון... 3 מתוכם נראו כמו SDRAM והשלוש השניים לא זיהיתי... אה וכמעט שכחתי... יש שם כמובן בחמשבים את הכוננים המגנטיים הישנים האלה, הדיסקטים הגדולים... באחד מהמחשבים האלה מצאתי "דיסקט" (איך קראו לזה?) שהיה כתוב עליו משהו מסים 1994 זה רק עושה לי חשק לשמור את הדיסק און קי…

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  24. Started by manganga7,

שלום. משעמם לי ב-MP3 ואין לי מושג מהם השמות של השירים היפים שיש. אז אם מישהוא יכול לכתוב לי שם של שיר שהוא אוהב,יפה וקצבי אז זה ייתקבל בברכה (רצוי מהתקופה האחרונה שלא יהיה משהוא משנות ה-90).

• 7 תגובות
    • 675 צפיות
  25. Started by RoNeN86,

שלום,אני כל לילה מתעורר ב 04:00 לפנות בוקר ואני משתגע כבר מזה, כל יום אני הולך לישון בשעה 12 ככה שאני יושן שלוש או ארבע שעות Help

• 5 תגובות
    • 675 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.