עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by matan13,

מאיפה ניתן להוריד כעת דאמפים למבחנים של מיקרוסופט ? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by LIOR42,

מחפש אתרים שאפשר להוריד מהם טאפטים רנגטונים וכול מה שצריך לסלולרי בחינם כמובן ולא כמו כמה אתרים שלוקחים על כל תמונה 7 ש"ח

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  3. Started by elior021,

אהלן יש לי מחר מבחן קבלה במלמ תים וחבר שלי שעובד שם אמר שהמבחן קבלה הוא על נושא אופיס השאלה שלי היא אם יש איזשהו מבחן של אופיס 2007 שאפשר להוריד באינטרנט כי חיפשתי ולא מצאתי כלום מידע יעזור תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by x-boy_24,

שלום לכולם . אז ככה יש לי שאלה שמעניינת שלי אותי הרבה זמן . זה נכון שיש למשאית 16 הילוכים ? ואם כן בשביל מה זה טוב ? מנהלים בבקשה להעביר לכללי . חשבתי שאני בכללי.

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  5. Started by noambaum,

נא למחוק

6. Started by Judas Iscariot,

ניסיתי - זה עובד לא רע בכלל.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by stone cold,

בחורה יפה שאוהבת מחשבים :eek2: ועוד עזרתי לה להבין את FIREFOX והראתי לה תכת הסודית והמבודדת שלנו (האתר) זה מנפץ את כל התאוריות שאוהבות מחשבים חיבות ליראות לפחות ככה במדד הכיעור-

• 14 תגובות
    • 971 צפיות
  8. Started by TaMiRn2,

אמ... אני יודע שזה טיפה לא קשור לפורום אבל מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד סירטונים מצוירים מצחיקים בסיגנון של HAPPY TREE FRIEND (לא מוכרח להיות אלים...)...(מצויירים או יותר בסיגנון של שרק וכאלא זה לא משנה..) תודה....

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by Thant,

לא יודע אם זה כבר פורסם פה בעבר או לא, אבל זה פשוט מדהים. יש עוד סרטונים ממשחקים אחרים גם

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by benor,

אני מכיר אדם אחד שמרוויח מזה (מאות שקלים בחודש). מה דעתכם, זה משהו שכדאי להשקיע בו? בתור אדם שהוא ספקן מטבעו אני קצת מפקפק בזה, אבל לאחר שראיתי בעיניים שלי שניתן להרוויח מזה שיניתי את הדעה שלי לגבי זה. מישהו מחברי הפורום מתעסק בזה בתור הכנסה צדדית? עריכה: http://www.themarker.com/wallstreet/1.1804082

• 35 תגובות
    • 3.9k צפיות
  11. Started by bad boy,

מישהו אולי מכיר אתר שאפשר לימצוא בו עבודה ??? ???

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  12. Started by itai_1813,

היום יצאתי עם חברים ובדרך פגשנו בשיכור. השיכור עקב אחרנו כמה דקות עד שעצרנו באיזה מקום לשבת ושם הוא עשה לנו מופע מטאל קטלני. (הקולות ברקע הם של חבר שלי שצילם את הסרטון) קבלו:

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  13. Started by SilentBob,

אין כתוביות בעברית והתכנים אינם מגוונים או מלאים? אל תאבדו תקווה, המהפכה הגדולה של מי שהפכה לחברת תוכן הוידאו הגדולה בעולם רק מתחילה בין מאות מסיבות העיתונאים ואלפי המוצרים החדשים שאייפנו את תערוכת CES 2016, דווקא ההכרזה של רייד הסטינגס (Reed Hastings), המנכ"ל הנמרץ של חברת Netflix, היא לטעמי החשובה והמשמעותית ביותר.ההחלטה של החברה לפתוח את שירות ה-VOD שלה לשימוש חופשי במרבית המדינות על גבי הגלובוס,ובכלל זה גם בישראל, הפכה אותה במחי יד לחברת הטלוויזיה הגדולה בעולם. את המשמעות של צעד מהפכני שכזה לא ניתן לבחון בהסתכלות קצרת טווח על הצע התכנים המוגבל, על חוסר התמיכה בעברית ועל העדרן של תוכניות ילדים וספורט. להכרזות "שוברות שיוויון" מסוג זה אין אפקט מיידי ולתו…

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  14. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

קבלו:http://www.b2c.co.il/lapam/com/cellular.html

• 6 תגובות
    • 965 צפיות
  15. Started by e.s,

?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני צריך לדעת איזה חברות ביטוח לרכב יש. ומי מיהם הכי זולה ,או שזה שונה מרכב לרכב.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by GuillotineX,

http://www.bbspot.com/News/2005/12/cooling_your_kids.html

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by xTz,

אין רעיונות..אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח [= תודה

• 4 תגובות
    • 979 צפיות
  19. Started by Kitt0s,

קיבלתי זימון למיונים של קד"צ טכני של חיל האוויר.. מישהו יודע מה זה אומר חוץ מלהיות מכונאי מטוסים?! מישהו משרת שם או יודע משהו בנושא?

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  20. חבר'ס, מה נשמע? שמעתי של החברה moneygram.com ואמרו לי שהם אמינים כמו paypal האם זה נכון? האם יש להם הגנה נגד רמאים (dispute console כמו של paypal ?) תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אני לא מצליח להגיע לדף האחרון של הבניה של המחשב זה כותב לי את זה:Microsoft VBScript runtime error '800a0009' Subscript out of range: '[number: 1]' /compbuilder/index.asp, line 315

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by MotherShip,

מחפש המלצה על משקפי שמש פרקטיות כשהמטרה היא שהשקפיים יבצעו את ייעודן עם מינימום פגיעה בעיניים, קיימת חייה כזאת? תקציב לא קיים מהסיבה שפשוט אין לי מושג כמה שוות משקפיים כשלא מדובר במוצר אופנה. משהו בארץ יכול להיות נחמד, לפי מה שהבנתי מתגייסים מקבלים הנחה די רצינית?

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  23. כל תלמידי י' נבחנים בבגרות ביום חמישי בהיסטוריה א' הבגרות מתחילה ב2 וחצי... תיהיו בבית הספר ב2 ככה אל תלמדו באותו יום שלא תתחרפנו... בהצלחה לכולם! בקרוב אני יוסיף המון קישורים לסיכומים בבקשה: אספתי המון המון סיכומים מכל האינטרנט = Enjoy http://www.speedyshare.com/605138797.html

• 7 תגובות
    • 666 צפיות
  24. Started by tsvika,

אתם חייבים לצפות בזה אחת הפרסומות הכי יפות שראיתי יש משהו בהבעות פנים של הכלב בשילוב עם המוזיקה שגורם לו להראות כמעט אנושי תגבירו כדי לשמוע את המוזיקה http://www.freefilehosting.net/play.cfm?id=D19CBA73-AEFB-1145-23509D66E09FABEE

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  25. Started by sevenX,

תקציב 2500 - אני יודע שזה לא הרבה אבל בכל זאת אשמח אם תעזרו לי למצוא משהו טוב במחיר הזה תודה.

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים