עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. זה סרט על 2 גנבים, אחד מהם גמד, הם מנסים לשדוד אנשים.

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  2. Started by yoni_h,

הבעיה העיקרית בתספורת עצמית, כאשר מדובר בתספורת הכוללת דירוגים וכו', היא שקשה לראות את הראש מזוויות שונות, אלא אם עומדים עם הגב למראה ובמקביל מחזיקים כל הזמן מראה ביד, אבל זה עדיין הופך את המלאכה לקשה ומסורבלת מאד. בחיפושים באינטרנט מצאתי פתרון גאוני אחד, אבל הוא יקר מדיי. מדובר ב-3 מראות מתקפלות שניתן להלביש על גבי מוטות ששמים על הדלת. כאן תוכלו לראות זאת: http://www.selfcutsystem.com/ ניסיתי למצוא אתרים נוספים שמציעים פתרון דומה אבל פשוט לא מצאתי. למישהו יש רעיונות איך ניתן להשיג את אותה תוצאה בעלות נמוכה יותר? אולי לבנות משהו דומה וכדומה?

• 2 תגובות
    • 5.2k צפיות
  3. מישהו מוכן לעזור ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by raiman1,

מישהו מכיר אתר שיש בו את האלופה עונה 2 בצפייה ישירה?? זה חוקי נכון??

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  5. Started by anatoli,

אהלן חברים, לאילו מכם שאוהבים את הסגנון של הרוק (בעיקר המתקדם), אני רוצה להמליץ על להקה בשם ELOY. אני בטוח שיש פה לא מעט שכבר מכירים אותם, אבל אני גיליתי אותם רק לא מזמן (שנה בערך) ורק לפני בערך חודש השגתי את כל האלבומים שלהם. מדובר על מוזיקה שהיא חזקה ומהירה. לאילו מכם שאוהבים רוק מתקדם עם קצב/מטאל שלא שובר את העצמות, מומלץ בחום. יש להם כמה אלבומים מוצלחים, לאילו שיותר בסגנון של הפרוג רוק הייתי ממליץ להתחיל מ-Time To Turn הותיק מ-82, ולאילו מכם שיותר אוהבים מטאל, הייתי ממליץ להתחיל מהדברים הקצת יותר מאוחרים כמו The Tides Return Forever. זה לא מטאל, אבל זה אלבום שהוא מהיר ויחסית ואני מאמין שיתאים מאוד גם לאילו שבאים יותר מהכיוון של המטאל. כמו כן, האלבום Performance שהוא ג…

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  6. Started by sir f,

המצב הוא כזה- יש לי -1 באחת העניים ובשנייה 0. לכן אני לא יכול לראות תלת מימד כמו שצריך. איך אני יכול להצמיד למשקפיים שלי עדשת -1? אני מניח שלעשות דבר כזה בצורה ביתית זה לא ריאלי לגמרי, אז איפה אני יכול להשיג אחת ואיך אני יכול לצרף אותה למשקפיים (רב פעמיות, פלסטיק, אדום-ציאן)?

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  7. ישנם כיום שתי מערכות מובילות בשוק לסינון וטיהור המים ממזיקים, אבנית רעלים וכו'... ההתלבטות היא בין מערכת אוסמוזה הפוכה סטנדרטית בעלת 5 שלבים - ראה מידע בקישור הבא: http://www.water.co.il/Index.asp?ArticleID=65&CategoryID=58&Page=1 לבין מערכת תוצרת הארץ שיש עליה הרבה ביקורות טובות, המחיר גבוה יחסית אך אין צורך בהחלפת מסננים מידע נמצא בקישור הבא: http://www.yellowstores.co.il/yp/product.asp?pc=37094 מה לדעתכם עדיף, אשמח לתגובות....

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. אסור להשאר אדישים העולם היה אדיש גם אז..... http://www.youtube.com/watch?v=Swukpgmuqr0 זה לא נצים לפני 60 שנה אלא לפני חודש בארצות הברית

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  9. אפילו לא בשם אלקודץ ? אז מה הם רוצים מירושליםם ?

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  10. Started by Iv0ry,

public class Targil2 { public static void main (String[] args) { Int num1=5; Int num2=3; Int sum; Sum=num1*num2; System.out.println("sum:"+sum); } } למה זה לא מקמפל?

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  11. Started by HWguy,

איך אני עושה שלא יקפצו לי חלונות שאני נכנס לאתר או לפורומים ? בבקשה תעזרו לי :-\

• 2 תגובות
    • 875 צפיות
  12. Started by nimrods,

יש לי מכשיר של אורנג' אם סים שלי אורנג' ויש לי עוד מכשר של סלקום אם סם של סלקום ואני רוצה לפתוח את הסים של הסלקום על המכשיר של אורנג' המכשיר של אורנג' הוא: 3100 והקוד הסודי הוא:357624004208845 המכשיר של סלקום הוא: 6100 והקוד הסודי הוא: 354311004397892 אני צריך את זה דחוף..! ותודה מראש לעונים.....!!!!

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  13. Started by Googleness,

שלום, רציתי לדעת את חוות דעתכם באופן כללי על מבחני הסמכה של CompTIA, ובאופן יותר ספציפי על ארבעת המבחנים האלו: 1. A+ 2. Network+ 3. Linux+ 4. Security+ תודה ויום נעים.

• 2 תגובות
    • 3.3k צפיות
  14. Started by oyad24,

יש כאן מישהו שקנה מק דרך החנות הנ"ל ויכול להגיד לי אם כדאי לקנות דרכם?

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  15. http://forum.galeyisrael.com/forum/viewtopic.php?p=8660%238660 איפה בוקי שלי, איפה?! :'(

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  16. Started by רן.ט,

למישהו יש מושג איך קוראים לשיר שמתנגן בקליפ פה? בבקשה תעזרו...

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  17. לאחרונה העליתי את האפשרות לפיה השם "אינוורטר", המשתמש לתיאור מזגנים ומקררים בעלי מדחס בעל תפוקה משתנה, או מכונות הכביסה שיש להן תוף עם מנוע שקט מאוד ובעל הנעה ישירה, הוא למעשה שם מסחרי ששייך לחברה כלשהי, אשר הפך לשם גנרי ל-Variable Frequency Drive ובקיצור: VFD. העליתי טענה זו, מכיוון שהתברר לי שהיו בארץ הרבה מאוד מכשירים שמופעלים ע"י מנועי VFD, עוד לפני שהמונח "אינוורטר" נכנס לשימוש בשפה העברית, כאשר אלקטרה השיקה את המזגן שלה "אלקטרה אינוורטר", שהיה המוצר החשמלי הראשון בארץ שעשה שימוש במינוח "אינוורטר", אולם מכשירים מהתקופה שלפני כן, כל לא השתמשו במינוח הזה. דוגמאות: יש לי ראיות לקיומן של מכונות כביסה עם פיקוד מכני משנות ה-90, אשר המנוע של התוף שלהן מופעל באמצעות מנוע מסו…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. תרגומים כידוע חוקיים אז אני מרשה לעצמי לשאול את השאלה הזו. נשארו עוד אתרים עם תרגומים בעברית ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by star010101,

שלום למומחים יש מישהו שיודע מה היא שיטת השילוח USPS Express Mail International? מדובר במשלוח מהיר מארה"ב לישראל עם שליח עד הבית בארץ או שזה סתם דואר רשום מהיר? כמה זמן לוקח לחבילה להגיע(בהנחה שלא תתקע במכס או משהו) מארה"ב לישראל באופן שילוח זה? תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  20. Started by iakovl,

היום היה היום הראשון בו ניסיתי להשתמש באתר בצורה מלאה ואני חייב לומר DAME יש שם פשוט יותר מדי מידע וקבצים כל ערכות הנושא , איקונים , WALLPAPERS וכו'... הייתי רוצה לדעת מה האהובים עליכם ולמי שלא יודע הכתובת היא www.deviantart.com

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  21. Started by krabby,

..

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  22. Started by I.Robot,

למישהו יש מושג מתי בדיוק מתחילה חופשת סוכות? ולא, אין לי לוח שנה.

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  23. לקראת החורף המתקרב, כדאי להכיר את "דרונברלה" - או רחפנטריה אם תרצו לכתבה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by none,

יש פירסומת באתר אבל היא לא מפנה לשום מקום

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  25. ב16 לחודש יש גלובוס הזהב..מישהו יודע באיזה שעה ובאיזה ערוץ ישדרו את זה?

• 2 תגובות
    • 468 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.