כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
אם אני מבצע מתח רק עם הראש מלפני העמוד העליון (במקום ברגיל מאחרי העמוד), אז אני עובד על מרחיקי שכמות? אם כן הוא אחראי על מקרבי שכמות? או שהוא עובד על שריר שדומה למרחקי שכמות? נ.ב מרחקי שכמות לוקחים אחורה את הכתפיים (לכיוון הגב) מקרבי שכמות לוקחים קדימה את הכתפיין (לכיוון החזה)
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
מאז שהם מופיעים באתר! P: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
HELLO הקיצר אני רוצה לעבור מפלאפון לאורנג' [מ-1001 סיבות,אבל אני לא אפרט כי אסור לי לאמר את מה שיש לי להגיד על פלאפון בפורום ] בכל מקרה,יש להם מבצע למתגייסים [ומכיוון ויש לי כבר תאריך גיוס,המבצע תקף לגבי] שבמסגרת המבצע הזה אני מקבל את המכשיר מוטורולה אי 1000 במחיר ממש מגוכח. רציתי לדעת האם המכשיר הזה באמת שווה?כי הרבה אנשים אומרים שהוא מדהים בתור מכשיר דור שלישי,וחלק אחר אומרים שהוא מכשיר מעצבן ולא נוח... ועזבו את העובדה שהוא נראה כמו לבנת חבלה.
-
- 10 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני לא הייתי בטוח אם לפרסם את זה כאן או ב"כללי" , במיוחד בגלל שאין לכותרת תקציב אבל מקווה שתסלחו על זה ותמשיכו עם הנושא למישהו יש המלצה? כי עם KPS או INVORY אני לא מתעסק.
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני מחפש חנות באיזור הרצליה שאפשר לפתח בה תמונות מתוך DOK. יש המלצות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
-
רק שתידעו.. זאת המצלמה: http://www.welectronics.com/camcorder/panasonicm9500.shtml תודה..!
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
היי! האם מישהו יודע איפה אפשר להשיג מדבקת C2D למארז של המחשב?
-
- 8 תגובות
- 717 צפיות
-
-
-
אני רוצה לשקם מכונית "דזרט-פוקס" למי שזוכר אותה בנזין הנעה שרשרת חסר לי 2 סרוויים + ששדר לשלט ומתקן לבטריות למשדר אני מאזור ראשל'צ ומחפש עזרה כן בקניה וגם בהרכבה אז אם יש משהו שמוכן לעזור יתקבל בברכה ואם לא ילך כל העינין אז אני ימכור או יזרוק אותה למחסן
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות איזה מיני באר קטן לחדר שיאחסן לי את הקורונות שלי קרות וטעימות... כמה יעלה לי כזה דבר, נראה לי יקר... אם זה יקר אפשר להסתפק באיזה צידנית, כמה עולה צידנית בימנו ?
-
- 6 תגובות
- 716 צפיות
-
-
כן יש 2פאשריות שאני מכיר 1: לשלוח דרך אימייל בפאלפון למשל אתה יכול לשלוח לחברים שלך בWALLA אימייל בו תמונות וכדומה (כמובן שצריך חיבור לאינטרנט גם פאלפון) 2: הכבל שמעתי גם שהוא עולה בסביבות ה 100 ש"ח
-
- 7 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני צריך את האימייל של ישפאר לפניות/תקלות חיפשתי באתרם ובמנועי חיפוש ואני לא מוצא תעזרו לי בבקשה תודה!
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
-
אני חדש כאן , למעשה נרשמתי לפני כמה ימים אבל החלטתי קודם להתרשם לפני שאני כותב הודעות.. והפורום אחלה , בהצלחה . אני בן 18 מבאר שבע, עוסק בעיקר בחומרה במחשב , מקווה לעזור כמה שיותר .. ערב טוב.
-
- 8 תגובות
- 716 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואני רוצה לודא שמה שקיבלתי תואם אחד לאחד את מה שהזמנתי. איך אני יכול לעשות את זה? אני מניח שיש מספר תוכנות\אפשרויות פיסיות אז בבקשה תתנו כמה אפשרויות, כדאי שאהיה בטוח. תודה.
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם. שמי שייע אני רכז הדרכה ומנהל מעבדת מחשבים הנקראת "השובלים" פרוייקט זה נוסד לפני כ7 שנים והוא משרת את קהילת ילדי ומשפחות ראשון לציון. פרוייקט זה בעצם מביא מענה רב לקהילה הקשה מבחינה סוציואקונומית של ראשון בנושאי המחשבים - תמיכה תיקונים הדרכה ומתן שירותים לתלמידי בתי ספר בהכנת עבודות. פרוייקט זה כמו תמיד משקיע מאמצים רבים מאוד כדי לתת כמה שיות מעצמו בעזרת אנשים טובים שמקדישים מזמנם היקר למען הפרוייקט. בקשתי מכם - ומצוות HWzone אם אתם יכולים לעזור לפרוייקט זה לגייס מחשבים או ציוד הקפי וחומרה למחשב ללא חשיבות בין אם היא חדשה או משומשת. כל תרומה תתקבל בברכה. אבקש מכם לנסות לעזור לנו לגייס תרומות למשפחות שבאמת זקוקות לדבר הבסיסי שבשבילנו הוא כמובן מעליו - המחשב…
-
- 5 תגובות
- 716 צפיות
-
-
טוב, בעקרון יש לי בחדר ספריה משולבת מקום למחשב (ומקום למקלדת ועכבר שנשלף מתחת למיקום של המסך) - מאוד נוח אבל - זה ישן, ומתפרק, ומתקלף, ואולי התאים לי כשהייתי בן 14 (לפני הרבה שנים טובות) להלן תמונות... (אני כרגע בדיוק מסדר, אז לא להתייחס לזה שכל הרמקולים על המדף עכשיו ולריקנות, פשוט הכל זרוק על המיטה) (צולם מהכסא שמול המחשב) אגב, בגלל שהחדר די צר, והמיטה היא "מיטה וחצי" (כמעט זוגית) - אז המרווח שיש לי בין המיטה לספריה, הוא די צר, בקושי חצי מטר (במרווח הזה ממוקם הכסא, והמון פעמים אני בכלל יושב על המיטה מול המחשב, ולא על הכסא, כמה שזה לא בריא לגב..) הגיע הזמן, ויש גם קצת כסף עכשיו, אז אני מחפש להחליף את הריהוט בחדר שלי כלומר ספריה + מגירות (מגירות לא חייב להי…
-
- 6 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה להעברת נתונים לפלאפון Motorola E1000 בסגנון של Nokia PC Suite של Nokia תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני בבית כי יש לי איזה טקס ללכת אליו! ניום יפתח אולם (באמת אין לי מושג מה יהיה בתוכו) ע"ש קרוב משפחה שלי (ז"ל) שיחד עם רבין הציל מאות עצורים. אז אני והמשפחה הולכים לחנוך את העולם ;D מפסיד בצפר!
-
- 7 תגובות
- 716 צפיות
-
-
מה היא הדרך הטובה ביותר לקדם ולפרסם אתר מוזיקה? אתר של שני מוזיקאים חדשים המציעים לשמיעה שלושה משירהם וגם להגיב עליהם בפורום המיועד.. http://mamusic.6x.to חוות דעת על האתר ועל השירים בפרט גם לא תזיק.. בנוגע לפירסום -אני לא מדבר על מנועי חיפוש.. אני מדבר על מעבר לזה..האתר רשום במנועי החיפוש כבר.. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 716 צפיות
-
-
לפני שבועיים החליטו ראשי הקבוצות הגדולות בכדורגל המקומי לקחת מאיתנו כסף על דבר שהורגלנו מאז ומתמיד לקבל ב"חינם": את הכדורגל של שבת. בשביל להיות בטוחים שאנחנו, הצרכנים הכפייתיים נהיה חייבים לשלם הם גם גרמו לביטול התוכנית שירים ושערים בשביל שאפילו את תוצאות המשחקים לא נדע בלי לשלם להם. כמובן שיש להזכיר שאנחנו משלמים גם על החיבור לכבלים וערוץ 5, גם משלמים לערוצים 5+ וערוץ הקבוצות, ולא להזכיר את המענקים שמקבלות קבוצות הכדורגל מהמדינה כלומר מאיתנו, הציבור. כל זה לא שינה במאום לסחטנים שפשוט ראו הזדמנות פז לחלוב עוד כסף. בתגובה פתחנו בחרם צרכנים. לא התחברנו, התאפקנו, כססנו ציפורניים וראינו כדורגל אירופאי בערוץ 5+ - המפלט למכורים האמיתיים. אתמול החליטו ראשי הקבוצות להתחיל בנ…
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
הינה קומיקס שהכנתי על המשחק "נסיך פרס" המחודש של "אוביסופט". אם אינני טועה לא פרסמתי את זה פה. קישור להורדה של הקובץ: http://rapidshare.com/files/59070962/prince_of_persia_COMICS.rar
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
את הכתבה המקורית קראתי בוואלה וממש נלחצתי, אבל אמרתי, רגע זה וואלה. הם סתם יודעים להלחיץ, אז הלכתי לברר במקורות קצת יותר אמינים ומצאתי את הכתבה הזאת. http://slyck.com/news.php?story=665 בתגובות המתכנת של המערכת עצמה של Lokitorrent הגיב על איך שבנויה המערכת עצמה ושרוב הסיכוים שהלוגים היחידים שיש הם מלפני 3-4 ימים מכיוון שלוג יכול להגיע לגדלים עצומים תוך זמן קצר (במיוחד אם זה באתר בסדר גודל של לוקי). אז לא הבנתי מה אדוורד ובר (הבעלם של לוקיטורנט) עשה עם כל הכסף שאסף ? (לפחות 50 אלף דולר שנאסף מתרומות), כי לפי מה שהבנתי הוא בכלל לא הלך למשפט. הבן אדם הזה אכזב המונים, הוא היה הבחור שהיה אמור להושיע אותנו המשתפים, אם הוא היה מנצח במשפט היה נגמר עידן הפחד.. אני יכול להעיד אישי…
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אחים שלי אתם מכירים אולי אתר בעברית עם בדיחות יפות חוץ מ www.jokes.co.il ???
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-