עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Raziel Elmaliach,

שלום מישהו פה יכול להביא לי אולי מדריך איך להשתמש בטוויטר כי לא ממש הבנתי איך זה עובד תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  2. כמה יעלה לשלוח את המוצר לארץ? בהנחה שלא מדובר במשהו גדול מדי, נאמר מצלמה דיגטלית. בנוסף, האם בארץ יקחו במכס מס על המוצר?

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  3. Started by sherlock1212,

נכון יש את הקסם הזה שמשאירים אנשים באוויר ,קודם יש כיסאות או משהו כזה מתחת ואז מוצאים אותם והאנשים נשארים תלויים בלי כלום למטה. מישהו יודע איך ושים את זה?

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  4. Started by yakir8,

שלום אני מחפש איחסון חינמי שתומך ב PHP MYSQL בשביל שאני יוכל להתקין בו פורם לפחות 50MB איחסון 1G תעבורה תודה מראש

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  5. Started by Sifo Jen,

היי, אני מחפש חנות לקנות בא ציוד סקי, רק מאחר ואני צריך אותו לשימושים לא רק לסקי אני חשבתי לקנות ACG של נייק. השאלה היא האים יש חנות סקי טובה בארץ או חנות שמוכרת את ליין המוצרים של ACG של NIKE (מקווה שהמחירים בארץ לא יעלו ב300% מחו"ל). חוץ מזה הבנתי שאני יכול לקנות באיביי , רק שאני לא הכי מאושר לקנות ביגוד באינטרנט, למישהוא יש הצעות או מקומות שהוא מכיר? תודה רבה!!!.

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  6. Started by Zeev86,

אני מנסה לשחזר משתמש באתר dreamspark.com התבקשתי על ידי תמיכת האתר לצלם את המידע הבא: A scanned copy of your current transcript or course list מה הכוונה כשהם רושמים transcript? (השתמשתי במילון אבל זה לא כל כך עזר לי)

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  7. Started by 00000,

בין הביצועים: סופר מריו - מורטל קומבט - טטריס ועוד.. http://www.missouri.edu/~bah347/gprime/nintendothemesacappellax.wmv

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  8. סוף סוף משתחרר מצה"ל... לצערי רק לחצי שנה (פרופיל 24) אבל זו התחלה טובה אמרו לי להתייצב מחר בבקו"ם עד 9 בבוקר... למישהו יש מושג במקרה אם אני באמת צריך להיות שם ב9 בבוקר או שאני גם ככה אצטרך לחכות כמה שעות? איך אני משלם על דברים שאיבדתי? (דווקא היום איבדתי כומתה, ועוד חסר לי זוג של מכנס+חולצה צבאיים...) עוד משהו מיוחד שכדאי שאני אדע? ... ואיך לעזאזל אני מגיע למקום הזה? אני בן אדם דיי מעופף, ולמרות שהייתי פעמיים במיט"ב בחצי שנה האחרונה, כל מה שאני יודע זה שזה איפהשהו באיזור ת"א, מקום שנקרא "תל השומר"? למישהו יש מושג במקרה איזה קווים אני יכול לתפוס מתחנות הרכבת בת"א לשם? (רק לא מהמרכזית שליד ת"א הגנה... לא סובל את המקום הזה) תודה רבה וברוך שפטרנו...

9. פתחתי עוסק פטור של טכנאי מחשבים בשירות עד הבית, יש לכם רעיונות איך כדאי לי לפרסם את עצמי? אני אף פעם לא הייתי עצמאי. תודה

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  10. Started by djzander,

יש פה בפורום איזה מישהו שנוסע קבוע יומיות לצריפין ברכב ? אני צריך איזה מישהו שמוכן להסיע לצריפין כל יום ולחזור סביבות 5 , אם יש מישהו כזה אני מוכן להשתתף בדלק שבועית

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  11. Started by amisha,

לטמעי בין הדיסיקים היפים והמוצלחים של הבחור הישראלי שעונה לשם המלא - יהל שרמן פשוט מגיע לו ב אני פשוט נהנה לשמוע את הדיסק עוד פעם ועוד פעם !! הטראקים שעשו לי את זה מהדיסק : Kamasutra ו Automatic ...... פשוט כיף לנהוג איתם באיילון עושה את הנהיגה לחוויות על ! וגם סתם לשמוע אותם ככה ........ שוה ... במילה אחת

12. Started by RTTW,

http://www.new7wonders.com/index.php?id=476 אז מה דעתכם, מי יהיו פלאי העולם החדשים שיוכרזו עוד חודש ב-7 ביולי ;D

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  13. Started by sagim194,

כמה יעשו לי בערך בטרייד אין על המחשב הזה: 1 giga ram 40 giga דיסק קשיח כונן dvd כרטיס מסך 5200 fx מעבד Intel Pentium 4E, 3000 MHz (15 x 200) וtms עושים תרייד אין?

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  14. ההטלבטות שלי בין Xbox ו creative zen NX ו imp550 iriver מה אתם אומרים הכי כדאי? ( אני עכשיו כזה בקטע של האקס בוקס...האם אולי לקחת משהו אחר?) לא משהו מעל 200 דולר!

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  15. Started by redti,

שלום חבר'ה , ברשותי תוכנת לומדה 2007 ללימודי נהיגה תאורטים , האם היא מספיק מעודכנת בשביל שאוכל לעבור תאוריה בזמן הקרוב ? אנחנו עומדים כמעט במחצית 2008 ואני לא כל כך יודע אם משהו השתנה מאז שהתוכנה יצאה, אני רק יודע שהיא הכי חדשה .

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  16. Started by Delux,

מחר לומדים :-[ :'(

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  17. Started by דודי הסטלן,

http://www.antimult.ru/antimults/smokekills.htm

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  18. Started by sorwo,

http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=524024&sid=127 מיקרוסופט מוציאה את SP3, חבילת עדכון שלישית לחלונות XP, שתהפוך אותה מהירה פי שניים לעומת ויסטה

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  19. Started by icebreak,

http://www.compfused.com/directlink/601/

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  20. Started by zurkin1232,

שלום לכולם, רציתי לדעת, אם אני טס לחו"ל עם מחשב נייד בעל חיבור WIFI, האם ניתן למצוא Hot Spots בקלות יחסית? אם כן, האם הן בחינם? לא כ"כ משנה לי איזו מדינה, אשמח לשמוע לגבי כל יעד שאתם מכירים... תודה מראש, צביקה.

• 6 תגובות
    • 692 צפיות
  21. Started by AsD[eyal],

שיר הפתיחה של מיגרש ביתי ושיר הפתיחה של סקראבס תודה מראש

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  22. Started by jackhammer,

מישהו יודע איך אני יכול להוריד את משחק הגמר של פנתניקוס נגד צסקא?? פיספסתי את המשחק ואני מת לראות אותו

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  23. Started by ccc,

קחו כוס. שימו תיון שימו סוכר: מזגו מים חמים ערבבו שתו

24. רק רציתי לדעת אם מישהו באמת הרויח כסף מלקרוא אימלים? או שזה סתם בולשיט?

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  25. Started by eladh16,

שלום לכולם. סיימתי סוף סוף יא, נשאר לי רק הבגרות בלשון. אז ככה, אני דיי חושש בקשר לבגרות כי אני לא יודע כלום על ה"פועל". כל הנושאים האחרים אני יודע, חוץ מה"פועל" שבו אני בכלל לא יודע מזה גזרות. והנושא הזה הוא תופס 25 נקודות בבגרות, שזה המון וחבל לי לבזבז אותם. מאיפה אני יכול ללמוד בחינם על נושא ה"פועל" בלשון? יש איזה אתר לימוד טוב שמלמש הכול על הנושא? אני חייב עזרה, כדי לעבור את הבגרות הזאת! תודה זה מאוד חשוב לי.

• 5 תגובות
    • 692 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.