כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,646 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי דברים טובים למכור ואני רואה שאין פה פורום למכירה, אולי תפתחו בישבילי
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש לשני הפארקים האלה אתרים? www.portaventura.es שולט חחח
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום ... למישהו יש המלצה על מוכנות תספורת לזקן .. יש את זאת נראה לי שהיא טובה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=598098 מה אתם אומרים
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
-
-
אמממ...השאלה שלי היא כמה עולה חופשי חודשי של סופרבוס? אני גר ברמלה ואני צריך להגיע ללה גרדיה כל בוקר, מה יותר שווה לי לקנות? כרטיסיות או חופשי חודשי ולמה? והאם מגיע לי הנחה מהעיריה בקשר לנסיעות? תודה!
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
-
שמעו אני נרקומן של המוזיקה הזאת ואני לא יודע איפה יש מסיבות טובות או איפה באינטרנט מתאגדים כל היוצרים ואוהדי המוזיקה (כך שגם אין לי הרבה מה לשמוע.. ) אם מישהו יכול לעזור לי בנושא (בפרטי או פה) הוא יקבל חיבוק תודה :]
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
זהו המכשיר...http://www.archos.com/products/prw_500569_specs.html השאלה שלי האם כדאי לי גם לקנות את המצלמה שמתחברת למכשיר ? והאם המכשיר הזה כדאי ? קראתי ביקורת לפני כמה דקות שהמכשיר קיבל 8.3...היו לו קצת בעיות בגלל שצריכים להמיר קבצים... באחת הביקורות של המשתמשים מישהו הציג מידע על תוכנית של מייקרוסופט ושל קריאיטיב לייצר משהו דומה...מישהו יודע על זה משהו ? תודה על ההקשבה...אני מקווה שזה הפורום הנכון
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
הי לכולם. אישרתי בטעות איזה משחק בפייסבוק ועם כל השינויים שלהם אני לא יודע איך אני מגיע לעמוד ניהול האפליקציות כדי למחוק את המשחק הזה... מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
על איזה ספר אתם ממליצים ללמידת ניהול רשתות למתחילים?
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
העיצוב הזה על הפנים ושובר תעניים וקשה ממש לקרוא משהוא צריך לשנות הגדרות בהירות. עיצוב מגעיל ולא נוח לשימוש. נכון שהוא יותר מהיר אבל הוא לא נוח. תחזירו לישן הכי טוב. עיצוב מגעיל ביותר. למשל אני ניכנס לפורום שהיה רשום ליד מספר ההודעות מי פתח ולא למטה בקטן כי כן לפעמים זה משנה לי מי פתח. ועוד משהוא הבדלי הצבע שניכנסים לפורום כלשהוא אין הבדלי צבע גודל בין הסטיקי לבין הודעות חברי הפורום. בשביל להוסיף תמונה ניפתח חלון בצד ? למה לא נשאר כמו שהיה? רוצים שינוי? למה זה טוב למה אני לא מביין?
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
- 1 follower
-
-
שמתם לב שיש תנועת מטוסים ומסוקים בצורה מטורפת ביומים האחורנים..? לדעתכם זה בגלל התרגיל הזה עם הרמטכ"ל...? או ש..
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מנסה להכינס לויקפדיה ישאל, במשך הרבה זמן לוקח המון זמן לאתר להטען, ולפעמים הוא בכלל לא נטען. גם לכם?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני פותח עסק חדש ואני רוצה לשים בו 4 מצלמות שיקליטו 24\7 אם יש אפשרות גם שהמצלמות יחוברו לגישה מהאינטרנט מישהו מבין בנושא טוב? יש איזה חברות מומלצות שכדאי לפנות אליהן? מי שמבין יכול לפרט לי קצת על סוגי מצלמות / כרטיסי לכידה ומה ההבדל בינהם כי ראיתי מחירים שמתנדנדים בין 100 שקל לאלפי שקלים למצלמה אחת ובקשר לכרטיס לכידה בכלל ההפרשים ענקיים תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3272804,00.html OMG OMG *רץ למקולת לקנות מהדקי נייר*
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה חשמל בשעה צורך מחשב שיש לו ספק כוח של 350w. תודה על התגובות
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי בעיה בזמן האחרון (כמה חודשים) ששום מיטה לא נוחה לי ואני מוצא את עצמי כל הזמן ישן במקום אחר נגיד גרתי אצל אמא שלי ישנתי על המיטה שלי המיטה הנפתחת הספה המיטה של אחי והריצפה עברתי דירה ואני גם כן כל הזמן מחליף מיטות שלרוב אני מוצא את עצמי ישן על הריצפה בלי שמיכה מה לעשות? ברור שיש מיטות נוחות בטירוף אבל הן יקרות באותה מידה. יש איזה שהוא רעיון? אולי מזרון יד 2? יבוא אישי? באמת אין לי מושג אבל הריצפה (בלי שמיכה בלי סדין רק עם בגדים) זה לא הכי נוח בעולם, אבל זה כרגע הכי נוח בשבילי
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
אהלן, אני באמצע הקורס ויש לי עוד מעט מבחן בנושא בכל מקרה לא מצאתי אתר טוב כלשהו שיש בו הסברים טובים על האלכוהול וכו'. אני פשוט בן אדם שלא לומד 100 אחוז דרך שמיעה או הסתכלות בספר..רוב שינון הדברים שלי הם פשוט לקרוא קוקטיילים וכו' ואז לרשום את המצרכים עד שאני עושה זאת במדוייק ואז זה נקלט לי. מישהו מכיר אתר טוב עם הסברים בעברית על כל סוג אלכוהול וכו'? רוב מה שמצאתי היו אתרי מכירות.
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
עד כמה שלמפיצים וליבואנים אין מושג מה הם מוכרים : http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7875078&type=1&product=1&=
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
מעניין איך היה נראה פורום "טכנולוגיית מידע - IT" בFXP...
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אנשים תעזרו לי בבקשה למצאו אתר כתוביות ברוסית לסרטים החדשים שיוצאים. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש מתכנן לקנות מארז בKSP, ולגבי שאר הרכיבי המחשב אני די חושש לקנות שם. יש לי אלטרנטיבה? יש בב"ש את פנדה, אך הם יקרים מאד.
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
-
http://www.zahav.net.il/forum/default.asp אנשים מתלוננים ש"האינטרנט שלהם קופא" ו"האינטרנט ניתקע להם"... לקרא ולצחוק. גם נחמד מאוד לראות את אחראי הפורום שם מסביר לאנשים שמודם ISA הוא יותר גדול ויותר מאסיבי ולכן או עובד יותר טוב בלינקוס. פשוט לקרא ולצחוק.... :lol:
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
מישהו זוכר את שיר הפתיחה של UNREAL TOURNAMENT? אני מחפש אותו ביוטיוב ולא מוצא יש שם את כל המנגינות של כל השלבים במולטיפלייר אבל לא השיר בסרטון הפתיחה מישהו זוכר?
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום מה מצב??? טוב אז ככה אני רוצה בבקשה עם אתם יכולים להביא לי אתר שאומר פרטים ומחירים של מכוניות אבל לא המוטוכר כי אני צריך מחירים של מכוניות שלא משווקות בארץ תודה
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-