כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
חבר'ה לאחר שש חודשים(בשבילי) הטעימה הראשונה הגיעה במילה אחד: Kickass!!!!!! תהנו, יש אפילו שניים http://n.ethz.ch/student/spoerrik/tolkien/RotK.html
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
-
-
כל מה שאני ידוע על השיר שהוא בדרך כלל מתנגן בטריילרים של YES לסרטי פעולה.. בסרטי מאפיה גם יש אותו לפעמים.. הוא בנוסח מקסיקני\איטלקי ומתנגן על גיטרה.. אם תוכלו לעזור לי אודה לכם מאוד.
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
-
-
מחפש פונט עברי באפקט הדפסה של מדפסת סיכה. כלומר, שאני ידפיס יחשבו שזה יצא ממדפסת סיכות !!! תודה מראש !!!
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
בסוף "רוני" זאת סתם איזה כתב באחד מבלוגים הישראליים , אחרת היא די נשמעת נימפומנית רצינית... [רוני מוואלה]
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
הכי גדול הקטע שהערס רוקד בצלילי הפלאפון: מי מי מי זה מי מי זה מי מיקורא לי מי מי מי זה קורא לי חנניה והקטע שעמנואל הלפרין מארח את מושיק עפיה ואומר לו : אני לא זזזזזמין! או שהוא אומר לו : עזוב ביאסת אותי! :jester: אין זה גדול
-
-
לכל מי שזוכר אותי, כן כן, חזרתי לHWZONE אחרי תקופת הפסקה קטנה... 8)
-
למישהו יש את זה במקרה מסודר ומרוכז?.. די דחוף, יש לי מתכונת מחר
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
לא יודע אם זה כל כך קשור לפה....אבל יש שאלה על גרפיקה... איך אני יכול לדעת אם יש זכויות יוצרים על תמונה מסויימת??
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני רוצה לבדוק את רמת האבטחה במחשב שלי אפשר אתרים שבודקים את האבטחה שלי כי אני לא משתמש בFIREWALL עכשיו שמתי את המובנה שלXP (כמו סינמטיק וכד')
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
המבצע הוא G65. האם מישהו יכול לספק לי מידע על המבצע הזה? לפי מירב הבנתי, בחודש הראשון רואים את כל הערוצים ואחר כך בוחרים חבילות שרוצים ב50%, נכון? אני שואל בשביל לדעת לפני שאני חותם ואני בטוח שהחברה לא מנדבת את כל המידע, אז נשאל אתכם :-) תודה
-
שלום מישהו מכיר חנויות מחשבים בארגנטינה? והרכיבים שם יותר זולים מהארץ? דוד שלי טס לשם עוד שבועיים ואני רוצה אם זול שם שיביא לי כרטיס מסך...מישהו מכיר שם חנות? ואם זה זול? הם יהיו באיזור באויינוס איירס... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
-
-
-
היזמנתי מוצר וכבר 16 יום אני מחכה לו,אם אני ארצה לבטל איך אני עושה זאת? כבר מוגזם,בסך הכל חתיכת תוכנה....כבר מאמאזון בארצות הברית אני מקבל יותר מהר!
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני רוצה מדבקות יפות של להבות כאלו למחשב ועוד דברים כאלו למחשב חוץ ממה שיש פה באתר להורדה. :)
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
[glow=red,2,300]צונזר[/glow] תמונה מושלמת, מכל בחינה אפשרית! גאונות לשמה!
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
-
אני לא ממש יודע אם זה אפשרי אבל לפי זה שאפשר לעשות OC לכרטיס מסך דרך וינדוס אז לא הגיוני שגם וירוס יוכל? שמעתי על וירוס שגורם לבלאי בדיסק הקשיח אבל לא כזה ששורף את הכרטיס מסך. בכל מקרה, נראה לכם שזה אפשרי? ואם תוקף אותי דבר כזה זה כלול באחריות? יכול להיות תירוץ טוב למי ששורף את הכרטיס ב OC ורוצה חדש ;D
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
מישהו מוכן להסביר לי למה ההבדל במחיר בין סמסונג 620 באסקייפ וסמסונג 624 באורנג כלכך גדול??? זה הרי אותו כמשיר!!!
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-