כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,585 דיונים בפורום זה
-
מישהו מכיר אתרי חומרה טובים או מקומות שניתן לקנות דרכם מפרט בסכום הנ"ל (למשחקים כמובן , בלי מסך) ...
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
זה נראה לכם חוקי????? http://www.oniton.com/license/
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
אם אני רוצה להזמין משהו מחו"ל כל מיני HS ודברים למודינג וכו'. עד איזה סכום אני יכול להזמין בשביל לא לשלם מע"מ ומכס?
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
http://www.stier.co.il/SG_HEB/computax/main_com.htm ההרשמה מיועדת לבני 18 ומעלה ותחסוך לכם עלות רכישת כרטיס של 50 ש"ח.
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
כולם נפלו לפני איזה שבוע וחוץ מסאבס אין כלום... מה הולך פה?
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אם אני טס עכשיו לחו"ל ולוקח איתי את הנייד, הוא לא נכבה נכון? אני אוכל לקבל שיחות ו SMS-ים? ולשלוח? תודה.
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אתחיל קודם בשאלה אליכם.... למי מאיתנו אין חלק ישן או מיותר של מחשב שנשאר משידרוג של מחשב קודם, או מפירוק של מחשב ישן? מי מאיתנו לא מצא את עצמו אוגר ספק ישן, כרטיס קול משומש או אפילו ספק שלא נמצא כבר בשימוש ותוהה מה כבר ניתן לעשות עימו? אני מניח שרובכם תסכימו איתי כי התשובה לכך היא "אני" אצל רובנו. אז למה לא לעשות משהו שימושי עם החלקים המיותרים???? אתם שואלים את עצמכם למה אני כותב את זה אז כך: אני במקצועי טכנאי מחשבים, מקטנות רדפתי אחרי נושא המחשבים, זה עיניין אותי, ריתק אותי - שעות, התעניינתי והשכלתי, ועד היום אני רודף אחרי הנושא הזה במטרה להעשיר ולהעמיק את ידיעותי בנושא. כיום שאני בעל ידע רב בנושא (לדעתי ולדעת רבים...), שמתי לעצמי מטרה אחת! והיא: לקדם את נושא ה…
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מדבקות כאלה למקלדת בערבית לבנונית (אני משתמש בלפטופ בבית הספר, והתחלנו ללמוד ערבית פלסטינית=ערבית לבנונית). ולא מצאתי את זה בשום מקום, בEBAY מצאתי רק אפשרות אחד, בחמש דולר (לא מוגזם למדבקה?). אז חשבתי אולי אני אפרסם את זה בפורום, תוכלו לעזור לי, ואז אני עובר ברשימת הפורומים ואין לי מושג איפה לפרסם את זה. אז באתי לכללי
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
http://www.neowin.net/forum/index.php?showtopic=313755&st=0 נראה לי שמישהו סידר לו כונן מתאבד, כדי להתנקם בו התוצאה: :lol: :lol: :lol:
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום... ראיתי את התארד האחרון ובו אתם צוחקים עליי... רק שתדעו שאני נבחרתי לפיסיטיפ כי הגיע לי, השקעתי שם, ושם לא החשיבו אותי לספאמר.... כי לא הייתי אחד כזה... רק שתדעו הבאן האחרון שקיבלתי היה על שטות... על מה? על זה שצחקתי עם bidome בתארד העזיבה שלו... אבל מה? גם כל המנהלים ירדו עליו... אחר כך אמרו לי שזה בגלל שכתבתי "אלוהים אדירים אנשים כאן לא מבינים מה זה ציניות"... קיבלתי באן, אני קיבלתי את זה... החלטתי להתחיל דרך חדשה.. אז הלכתי לפיסיטיפ.. התחלתי להשתתף אהבתי את ה- Users ששם והם אהבו אותי.. אין מה להגיד קהילה מצויינת.. חשבתם פעם למה אתם חושבים ש- PcTip על הפנים?? כי המנהלים החדירו לכם את זה לראש... ואל תגידו לי שלא... עוד משהו... לפני שהסטלן של הפורום יגיב פה (TheH…
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול אם כדאי לי לקנות את הכונן מדגם (Maxtor 300GB 7200RPM 16MB SATA II) ב - 187$ ? מ E Bay כמובן. תודה רבה לעוזרים מראש.
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשתף באתר תמונות שאיתו יהיה שיר שמתנגן ברקע, יש כזה דבר?
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מבחן דרכים שנעשה לגולף שנת 2000 2000 סמ"ק.לא משנה לי אם הכתבה באנגלית או בעיברית! בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
נרשמתי לאתר ואז הופיע בצד למעלה קבללו בברכה את במבה גריל האם כל שאר המשתמשים רואים את זה כי אני לא רוצה את זה תודה
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
היום נודע לי שיצא מתישהו סרט לרומח הדרקון! לא אכפת לי אם הוא טוב או לא טוב אני חייב את השם של הסרט!!! בבקשה!! נ.ב שאלת כן\לא תיהייה עונה שלישית ל24?
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לקנות אצל חבר בEbay אני שם מחיר ולוחץ sumbit, וזה נותן לי את ההודעה הבאה: Registration blocked Users whose registered status is blocked must resolve any outstanding complaints on file before proceeding. Please resolve these issues and try again. אודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני מועמד במסלול שליטה ובקרת מערכות מודיעיניות, האם היחידה 8200 נכללת שם? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
אני יודע שהמפרטים ממש ישנים אבל אני צריך מחיר לכולם P4 2.66 533 לוח אם 533 40GB או P4 2.8 800 לוח אם 800 X1550 80GB ============================== ומסך בנפרד 17 אינץ LCD עם יציאה של TV ? מערכת הפעלה כמה טכנאי אמור לקחת ? אצלי או אצלו ? זה אותו מחיר ? המחשבים מגיעים מפורמטים לגמרי תודה רבה !
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
??? מאיפה הלוגו שלהם מוכר לי ? http://2share.co.il/HomePage.aspx וגם הוא במצב BETA שזה בכלל מסגיר על משהו
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
מילים: "...אנשים תמיד מתחבאים עד שזה כואב והם מתפרצים הם נחשפים ומשתנים וגם אני בניתי סביבי חומות הגנה ולא הייתי אני עד שכאב לי והסתכלתי לעצמי בעיניים ועכשיו אני מרגיש עכשיו אני מרגיש...." לדעתי זה אחד השירים שהכי התחברתי אליהם אי פעם, וגם הלחן הוא אחד החזקים. פשוט אין לי מושג מה השם של הפאקינג שיר הזה. ניסיתי הכל!
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום יש לי חבר שקיבל זימון לחבצלות וכל שאר הילדים (הלא טיפשים) בכתה קיבלו לגמא זה יותר טוב או פחות טוב? יש להם אותה תעודת בגרות ואותה קבא... למה הוא קיבל לחבצלות והשאר לגמא?
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
"אם אני פוגש אותך ברחוב אני לא מקנא בך אחי. הת'רד הזה זה פשוט בגידה במורשת היהודית לשמה. אני קורא לך בוגד אנטישמי כאן ועכשיו! תתבייש אם כי אני כבר עושה זאת בשבילך." בחרתי לשתף את הפורום כולו בתגובתי למר לב, שבת'רד אחר שפתחתי, בחר לכתוב לי את ההודעה הנ"ל כתגובה לתמיכתי בהצעה היפותטית שלפיה תצורף מדינת ישראל כאחת ממדינות ארה"ב של אמריקה: אני מקווה שאתה מבין כי המנטליות של שנינו שונה לחלוטין. אתה פטריוט גאה, אוהב את אדמת א"י, בעל מוטיבציה גבוה לשרת בצבא ההגנה של המדינה ולתרום לבטחונה. אתה אידיאל הציוניזם, וזו זכותך המלאה להיות כזה... אבל להסיק מכך שאתה יכול להכפיש את שמי ולהרחיק לכת ולקרוא לי אנטישמי, מעידים על בורותך. במקום לשמור על רמת דיונים נאותה, אתה בוחר להקצ…
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
-
או איך היו הזיקוקים? חח לא ראיתי אותם מהבית שלי אבל שמעו איך הם היו?
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-