כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש את השיר שמשמיעים בפתיח של הליגה הספרדית של ערוץ הספורט. תודה.
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
מישהו יודע אם ואיפה אני יכול לצפות במשחק הזה באינטרנט?
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
למשהו ידוע מה עלות עמלה לשולח בקבלת כספים(בסכומים עד אלף שקל כרגע), בבנק הדואר, ובנק לאומי?
-
- 7 תגובות
- 718 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת על אתרים ששולחים ספאם בכמויות פשות יש לי שכן מנייק ואני רוצה לפוצץ לו את התיבת הדואר
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
-
-
http://news.walla.co.il/?w=/94/1483698 אני בכיתה ט יש לי בית ספר או לא?
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
-
ברצוני לקנות את המוצר הבא דרך קנייה קבוצתית, https://www.massdrop.com/buy/aune-t1-amp-dac-combo ויש שם בחירה בין שני שנאים: 110v 220v, מי מבניהם מתאים לארצנו?
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה בקשר לכתבה הבאה בכתבה כתוב ככה: "חברת לוג'יטק העולמית עורכת שני מחזורי השקה גדולים בשנה, השקת החורף במרץ והשקת הקיץ באוגוסט, כשבין לבין יש השקות מוצרים נוספות, למוצרים בודדים." [פסקה ראשונה שורה 2 לפני הסוף] ואז מציגים את החידושים שהולכים להיות מוצגים. השאלה היא האם כל מה שהציגו שם בכתבה זה הדברים שהולכים לצאת בקרוב או שיצאו גם מוצרים שלא מופיעים שם? כן,בטח עכשיו תגידו הינה עוד שאלה מטומטמת ומלא שטויות אבל תעשו טובה אם מישהו יודע שיענה, תודה
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש לי CD עם שירים שקטים. באחד הטקראקים יש לי מוסיקה שקטה ללא מלים שמאוד אהבתי. Dave A. Stewart feat. Candy Dulfer - Lily Was Here אני מעוניין בהמלצות לאלבומים שלמים בסגנון של המוסיקה הזאת. מישהו יודע אולי האם מדובר בג'אז? רק כדי שתבינו למה בדיוק אני מתכוון, מצאתי את קישור לטראק הזה שיש לי ב-CD באימיול, ואני מביא את הקישור הזה לצורך הדגמה. ed2k://|file|Dave%20Stewart%20&%20Candy%20Dulfer%20-%20Lily%20Was%20Here.mp3|4257750|D7E64DB9F5F50ADC155C6050F9D661A0|/
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
מחפש כבר 3 שנים את השיר... summer jam בספרדית , אני משלם למי שמוצא את זה
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
http://img395.imageshack.us/img395/1677/3713screengaming2dw.jpg :o
-
- 8 תגובות
- 718 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת האם זה בטוח להזמין מחשב באינטרנט, וחברת tms בפרט..?
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני מחפש את הסאונד של האזעקה "מיאו חתולה" במקום "נחש צפע" כמו שהיה ברק בישראל. יבורך מי שיש לו ויתן לי לינק.
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
האם זה שווה ? היום באו אלינו לביצפר, זה שווה כדאי ? ומישהו יודע מה המחיר בערך....
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
8)
-
נעלמו לי כל הפורומים ההתחלתיים יעני אלה שבראש הרשימה אוברקלוקינג מודינג וכו' זה קרה לעוד מישהו?
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
תגידו, שיטת הבחינה כבר השתנתה? כבר נוספו תמרורים חדשים? אני לומד עכשיו לתיאוריה ורציתי דעת אם למהר.... תודה
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
-
שלום רב לכולכם זה מכבר קניתי מצלמת אינטרנט ורציתי לדעת כיצד ניתן לשדרה בשידור ישיר בנט אם דרך אתרים, אתר משלי או דרך תוכנה מסויימת. אודה באם תשיבו במהרה
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
היום טילפנתי לבזק בינלאומי לעשות מנוי לכבלים שיגיעו מחר(קצת מוזר בזק בינלאומי+כבלים אבל בכל זות) בכל מיקרה הפקידה אמרה שיש 2 מסלולים למהירות שאני רוצה אחד לגימרים והשני רגיל שאלתי אותה מה זה אומר לגימרים והיא אמרה-בהירות מסך יותר טובה וזינה לי במוח עוד כל מיני שטויות עד ששאלתי אותה אם היא מיתכוונת לפינגים יותר טובים (לפחות שתילמד לפעם הבא) הי אולי חיבור לגימרים יתן לי להריץ את Oblivion הכל על גבוה :lol: או שיתן לי כורסת טלויזיה שאני משחק באמולטורים :lol: אם חיבור אינטרנט יותר טוב נותן דברים נוספים חוץ ממהירות פינגים ויציבות אולי בקרוב ניהיה כמו בSTAR TRAK עריכה-דרך אגב היא היתה נחמדה ואמרה אחרי זה שהיא לא גימרית אז על תירדו עליה יותר מידי
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני לא מבין איך עוד לא פתחו את התראד הזה! איזה שירים הכי אהבתם? אני אישית הכי אהבתי את UKRANE, כך גם רוב ישראל והעולם אני חושב שהם יזכו
-
- 7 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום רב! מישהו יודע מה התאריך של ההגרלה עצמה? חיפשתי באתר PAIS.CO.IL ולא מצאתי.. גם טלפון לבירורים לא מצאתי. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-