כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
יצא לי להיתקל במסקר רכב שמעביר ''סיקור'' בתאילנד על רכבים ,רק כנראה שכחו להגיד לו שבאותו היום או במשך כל הסרטונים שלו לא שותים ונוהגים שברולט AVEO במו 320D צפיה מהנה
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
תחילתה של טרילוגיית מלחמת כוכבים חדשה בפתח, ובמסגרת קומיק-קון קיבלנו הצצה אל מה שמתרחש בין הטייקים של אחד מהסרטים המדוברים ביותר אי פעם לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/צפו-בהצצה-אל-מאחורי-הקלעים-בפרק-החדש-של/
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני לא הייתי בטוח אם לפרסם את זה כאן או ב"כללי" , במיוחד בגלל שאין לכותרת תקציב אבל מקווה שתסלחו על זה ותמשיכו עם הנושא למישהו יש המלצה? כי עם KPS או INVORY אני לא מתעסק.
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
-
קודם כל, נתקלתי במספר בעיות בהמשך החישוב, ולכן העלתי את את הבעיה לפניכם. מקווה שתוכלו לעזור לי. ידוע שניתן להכניס כל סרט שיצא עד היום לתוך 1 ג'יגה של זיכרון. 1 GB = 2^10 MB = 2^10*2^10 KB = 2^10*2^10*2^10 B = 8*2^30 bit כל מדיה אלקטרונית, בסופו של דבר היא רצף בינארי של אפסים ואחדות. לכן, מקומבינטוריקה, אנחנו מגיעים לעובדה שישנם 2^ (8*2^30) סידורים אפשריים של אפסים ואחדות על מנת לייצר 1GB של זיכרון. ( 2 אפשרויות לכל ביט : אפס או אחד , למשך 1GB של זיכרון). אבל, פה מתחילה הבעיה. רצף סתמי של אחדות ואפסים לא בהכרח יתקמפל ( או מה שלא יהיה המונח הנכון במקרה זה) לכדי תמונה וסאונד. השאלה היא 1 לכמה סידורים אפשריים יניבו קימפול הגיוני (כלומר, שהמחשב יוכל להריץ מבלי לקרוס). בנקודה…
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
כמו בכל שנה, במהלך השבועות האחרונים הוצפנו בשטף של תחזיות אודות הצפוי לתעשיית ה-IT בשנה הבאה. במהלך תקופה זו הקשבנו בסבלנות לאנליסטים, ספקים, יועצים ובלוגרים - שמענו את התחזיות שלהם, קיבלנו את חלקן ודחינו אחרות. מסתבר שבשנה שעברה עשינו עבודה טובה למדי בהפרדת הבר מן התבן, למרות שבדיעבד, אולי לא היינו נועזים מספיק. השנה אם כן, נשתדל אפילו יותר - להלן התחזיות שלנו לשנת 2008. ארכה נוספת ל-XP מיקרוסופט תאריך עד לסוף 2008 את התקופה במסגרתה ניתן לרכוש חלונות XP, זאת במקום תאריך היעד הנוכחי, ה-30 ליוני. כזכור, בספטמבר 2007 דחתה החברה את תאריך היעד המקורי מסוף ינואר לסוף יוני לאחר בקשות ותלונות מצד משתמשים ארגוניים. ועוד לא הזכרנו בכלל את החברות הרבות שהחליטו במהלך השנה לדחות את ה…
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
זה קשור לפורום הזה- אם אני רוצה להרכיב מפרט שלא מציעים באף חנות בתור "חבילה", איפה אפשר לקרוא המלצות על חנויות מתאימות? (אני לא יודע אם מותר פה בפורום גם להמליץ על חנויות).
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
סתם מסקרן אותי לדעת על מה שניהם דיברו לפני שאחד הרס לשני את הפרצוף http://nothingtoxic.com/media/1203047871/Russian_Dude_Gets_a_Quick_Beatdown_from_a_Chechen מישהו יכול לתרגם?
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
-
אני מוריד דברים פתאום על 2-15 קיי, בלילה אולי זה יקפוץ ל200.. (במקום 500 כל הזמן) האם זה רק אצלי ?
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
זה נראה לכם חוקי????? http://www.oniton.com/license/
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
y= (6x-6)/(2x-5) הראה כי הפונקציה יורדת בכל תחום הגדרתה. ניסיתי להגיע לטבלה אבל הגזירה נדפקה. איך עושים את זה?
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
המחשב שלי (כתוב בצד) אני מתלבט בין האם לשדרג מחשב או לקנות חדש אם אני משדרג אני יוציא בסביבות 3000 ואם אני קונה חדש אני יקנה משהו בסיבות 8000 אז אפשר בבקשה עצה מה לעשות לקנות או לשדרג.דרך אגב אני יעשה את זה בקיץ
-
- 7 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש כאן מישהו שקנה מק דרך החנות הנ"ל ויכול להגיד לי אם כדאי לקנות דרכם?
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
תיווך? אני רוצה לקנות משהו שאף חברה לא שולחת לישראל, איך אפשר שהמוצר יגיע לישראל בלי שאני יטוס לארצות הברית/קנדה או שמישהו שאני מכיר יהיה באזור?
-
- 9 תגובות
- 682 צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא צייר paint brush מקצועי שיכול לצייר תמונה מורכבת (הרבה צבעים) ??? (כאני אומר מקצועי אני מתקוון לזה לא מישהו שהוא טוב אלה מישהו מצוין למה העבודה הזאת מאוד חשובה ! )
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני כותב עכשיו חיבור ארוך למדי באנגלית (כ-700 מילים) כעבודה לביה"ס. רציתי לדעת אם מישהו מכיר אתר או תוכנה שאפשר להכניס בה את החיבור באנגלית ושהאתר\תוכנה יבדוק את השגיאות הדיקדוקיות ושגיאות הכתיב וייתקן אותן אוטומטית או ידווח עליהם. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
-
כאחד הלקוחות שנפגעו מנפילת פלונטר, סתם מתוך סקרנות אני נכנס כל שבוע לאתר לראות אם משהוא זז ... והאין זה פלא היום ... הטקסט במבקש למצוא שותף עיסקי נעלם ? אם יש למישהו שמץ , או מידע זה יעזור מאוד !!
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
יש ראיון עם קווין מיטניק, ועוד כמה שטויות - מומלץ ! אפשר עכשיו להוריד אותו גם דרך Bittorrent וגם בHTTP. למי שלא מכיר, זה כמה חברה מTECHTV עושים סרטונים כאלו עם כלמיני דברים שהם קצת shady כמו פריצות לכל מיני דברים ומיני social engineering זה דיי נחמד, הנה לינק www.thebroken.org
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אתחיל קודם בשאלה אליכם.... למי מאיתנו אין חלק ישן או מיותר של מחשב שנשאר משידרוג של מחשב קודם, או מפירוק של מחשב ישן? מי מאיתנו לא מצא את עצמו אוגר ספק ישן, כרטיס קול משומש או אפילו ספק שלא נמצא כבר בשימוש ותוהה מה כבר ניתן לעשות עימו? אני מניח שרובכם תסכימו איתי כי התשובה לכך היא "אני" אצל רובנו. אז למה לא לעשות משהו שימושי עם החלקים המיותרים???? אתם שואלים את עצמכם למה אני כותב את זה אז כך: אני במקצועי טכנאי מחשבים, מקטנות רדפתי אחרי נושא המחשבים, זה עיניין אותי, ריתק אותי - שעות, התעניינתי והשכלתי, ועד היום אני רודף אחרי הנושא הזה במטרה להעשיר ולהעמיק את ידיעותי בנושא. כיום שאני בעל ידע רב בנושא (לדעתי ולדעת רבים...), שמתי לעצמי מטרה אחת! והיא: לקדם את נושא ה…
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
-
יש שיר שמנגנים ברדיו הרבה אם משפטים כמו הי זה אתה כאילו -למה אתה לא שר ביוונית אפשר לעשות שם ימבה כסף ודברים דדומים מישהו יודע מה השם של השיר?
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היי... אני מחפש מנוע חיפוש כמו www.nzbsrus.com , מישהו מכיר עוד בסגנון ? תודה
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
מישהו מכיר פורום רכבים טוב כמו הפורום הזה? פורום איכותי כזה