כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
-
(m+2)x +2my=3m+4 x+9/m=1 באילו ערכי M הישרים האלו: נחתכים מקבילים מתלכדים.. תודה ..
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי במייל את המכתב הבא מ"נועה מחשבים": שלום לכולם הזדמנות חד פעמית לרכישת כרטיסי מסך במחיר לא הגיוני אבל בהחלט מציאותי. המבצע בתוקף ל-48 שעות או עד גמר המלאי. INNOVISION Geforce 9800GTX OC 512MB DDR3 PCI-E במחיר 1370 ש"ח (גירסת OC מיוחדת) SAPPHIRE Radeon HD3870 X2 1GB DDR3 PCI-E במחיר 1850 ש"ח. INNOVISION GEFORCE 9600GT 512MB DDR3 OC PCI-E במחיר 800 ש"ח (גירסת OC מיוחדת) INNOVISION Geforce 9800GX2 1024MB DDR3 PCI-E במחיר 2650 ש"ח. כל הרוכש כרטיס מסך יוכל לקבל אחד מספקי הכוח הבאים במחיר מיוחד - OCZ 600W StealthXStream PSU במחיר 375 ש"ח. PCPOWER&COOLING S61EPS Silencer 610W במחיר 535 ש"ח. Thermaltake TR2 550W 12CM FAN במחיר 415 ש"ח אין מחירים כאלה בארץ - …
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני עכשיו בכיתה י' מתמטיקה 5 יח' עוד יומים יש בגרות במתמטיקה שאלות ה'. אחותי שהיא ביא' 4יח' עושה את הבגרות. השאלה אם יש חיסרון בלעשות את הבגרות מחר? אחותי אומרת שלא כי כל עוד אני בבצפר אני יכל לעשות כמה מועדי בגרות שאני רוצה.... היתרון בעצם שבמיקוד ירד כל הסדרות חוץ מסדרות חשבוניות שזה מה שאני יודע ומתכוון לעשות. ובעצם אם אפשר לעשות כמה מודעים שאני רוהצ אז- למה לא? מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני בן יחיד לאמא גרושה ולא מתכוון לשרת בקרבי, בעיקר בגלל כיבוד מצבה ורצונה של אמא, ובקיצור, אין מצב לקרבי. קיבלתי צו גיוס ב-4 לחודש (לפני חודשים רבים) שאמר 22/11, כלומר 22 לנומבר, כידוע לי גיוס קרבי. יום למוחורת (על צו הגיוס מודפס ה-5 לחודש) קיבלתי צו גיוס נוסף ובו כתוב ה-11/08, כלמור ה-11 לאוגוסט. האם התאריך הנ"ל (11 לאוג') הוא גיוס קרבי? ואם כך - מה ההגיון, וגם מה ההגיון בהקדמת צו הגיוס שלי ביותר מ3 חודשים? (תאריך הלידה שלי הוא ה-30 למאי, 1992)
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
רק רציתי לדעת אם מישהו באמת הרויח כסף מלקרוא אימלים? או שזה סתם בולשיט?
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני מחפש את השיר שמשמיעים בפתיח של הליגה הספרדית של ערוץ הספורט. תודה.
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום הרצתי חיפוש על אופן השימוש בסופר פאי כאן בפורום וגם ניסיתי בגוגל...ולא מצאתי כל כך את התשובה אז השאלה שלי, איזה ערך אני צריך לבחור בבדיקה של המעבד? *יש לי Amd 64 3000+ תודה
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
היי אני הולך לקנות תכשיט מתנה בתקציב מוגדר, אני לא קונה הרבה תכשיטים, והייתי רוצה לקבל את התמורה הטובה ביותר למחיר. יש המלצות לחנויות באזור המרכז מאנשים שיותר מבינים בנושא? תודה
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
יש כזה זמן באנגלית כמו I am going to eat .... אבל בעבר? או שפשוט איך אפשר לומר בעבר: הם התכוננו לאכל אותו (אני עושה סיכום על רובינזון קרוזון, הגעתי לקטע של הקניבלים)
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
לכל מי שזוכר את הנושא הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=362353.0 אז יצאה גירסה 2 למשחק הזה שהיא משמעותית קשה יותר וכוללת הרבה יותר שלבים. http://www.sparkworkz.com/fc2/ ויש גם גירסה בתשלום עם עוד יותר שלבים. תהנו
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אחים שלי אתם מכירים אולי אתר בעברית עם בדיחות יפות חוץ מ www.jokes.co.il ???
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
בדיוק כמה ימים לפני ההופעה של אסף אבידן הלכה לי המצלמה הדיגיטלית ונשארתי רק עם ה-HD של סוני (לא שאני מתלונן עליה) פשוט נראה לי בעייתי טיפה להכניס אותה לבארבי מבחינת זה שהיא כביכול תתעד את האירוע ולא יתנו לי להכניס אותה. מישהו ניסה פעם להכניס מצלמת ווידיאו ממש קומפקטית כמו ה-HD של Sony (שהם באמת נורא קטנות יחסית לוידיאו ועוד HD)לבארבי ולא עשו לו בעיות? תודה
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
אין לי שמץ מאיפה להתחיל מדובר באתר עיסקי (חנות וירטואלית)
-
- 8 תגובות
- 737 צפיות
-
-
היי! רציתי לדעת בבקשה איזה פרקים שודרו כבר בארץ (בHOT) של הסדרה אבודים? אם יש שם של פרק זה גם יעזור! תודה!
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שמעו, ראיתי שמישהו קנה רובה אוויר M16 בתחנה המרכזית החדשה בת"א. האם מישהו מיכם מכיר את החנות, יכול להביע דעה על המוצרים ולתת טווח מחירים
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
מישהו יודע? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שי רומנטי כזה, המילים שאני יודע Sometimes I Think Myself Im better Of Without you.... תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
-
-
אני זוכר את הדיון על Milk INC פה והיו פה לא מעט אנשים שאוהבים את ההרכב. בכל מקרה יש סינגל חדש שקוראים לו: Milk Inc.-Tainted Love שהוא חידוש לשיר המוכר. מי שרוצה, יקבל עזרה בלהשיגו בפרטי מכיוון שזה לא חוקי. וזהו, רק רציתי לעדכן אתכם. סופשבוע טוב.
-
- 9 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני מחפש מורה פרטי במתימטיקה מאזור רמת גן.. אם יש לכם משהו להמליץ לי ולמה דווקה אותו אני מאוד השמח..
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
הורדתי את CONKER'S BAD FUR DAY והוא בא בסיומת של V64. אם מה אני פותח אותו ?
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שאלה קטנה האם זה חובה לגלח את הראש שאתה מיתגייס ? כי יש לי שיער ואני אוהב אותו (ואל תחשבו שאני איזה סטלן אם שיער ארוך אני פשוט לא אוהב להיות מגולח בראש כי ישר יחשבו שאני איזה נאצי .)
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
קניתי מהאתר הזה MP4 http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=mp4bravo1gb&Cat2Cat1ID=3271&Cat2ID=0 מסרתי להם את הפרטים של הכרטיס האשראי והתעודת זהות דרך הטלפון .. ולא יודע אני טיפה מודאג כי זה בכלל של אימא שלי ואני דיברתי והכל הם יכולים לעבוד עליי או משהו בסגנון ?
-
- 12 תגובות
- 737 צפיות
-