עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. תיווך? אני רוצה לקנות משהו שאף חברה לא שולחת לישראל, איך אפשר שהמוצר יגיע לישראל בלי שאני יטוס לארצות הברית/קנדה או שמישהו שאני מכיר יהיה באזור?

• 9 תגובות
    • 719 צפיות
  2. Started by jj516,

טלפון להזמנות : 046100786 טלפון שירות לקוחות : 046260797 זה מה שכתוב באתר שלהם, אבל הוא לא מחובר, עם אני לא טועה 04 זה עכשיו 08 לא? וגם עם אני מחייג דרך 08 עונה לי משיבון צחוקים כזה של משפחה ולא של חנות... אז... מישהוא יודע איך אני יוצר איתם קשר טלפוני?

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  3. Started by Yehudaa,

תהי A קבוצה , ותהייינה h,g,f פונקציות מ A ל A . הוכח שאם f היא על , ואם gof=hof אז g=h תודה לעונים .

• 8 תגובות
    • 719 צפיות
  4. מסעם של שלושה סטודנטים נגד מכשף מרושע הזומם להשמיד את כל הלא-צימחונים !

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  5. http://www.morpheme.co.uk/frenzy/ תנסו להקליד את הABC כמה שיותר מהר, השיא שלי הוא 3.75 שניות, נראה אותכם עוקפים אותו [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 719 צפיות
  6. ברשותי מדפסת מדבקות ממספר דגמים. אין לי מושג מה המחירים שלהם בארץ ואני מעוניין למכור אותם. איך אפשר לדעת מה ערכם? הדגמים הם : Brother P-Touch One Brother P-Touch 1250 Brother P-Touch 210-E DYMO Label Manager 100 DYMO Label Manager 200 DYMO LETRA LAG XM למישהו יש מושג? זה פשוט חדש לחלוטין בקופסא ואין לי שימוש בזה והסיבה היחידה שאני לא מוכר היא כי אני לא יודע ת'מחירון... תודה רבה! נ.ב אם זה יותר מתאים לפורום אחר תעבירו בבקשה...

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  7. שלום לכולם. קיבלתי במייל את המכתב הבא מ"נועה מחשבים": שלום לכולם הזדמנות חד פעמית לרכישת כרטיסי מסך במחיר לא הגיוני אבל בהחלט מציאותי. המבצע בתוקף ל-48 שעות או עד גמר המלאי. INNOVISION Geforce 9800GTX OC 512MB DDR3 PCI-E במחיר 1370 ש"ח (גירסת OC מיוחדת) SAPPHIRE Radeon HD3870 X2 1GB DDR3 PCI-E במחיר 1850 ש"ח. INNOVISION GEFORCE 9600GT 512MB DDR3 OC PCI-E במחיר 800 ש"ח (גירסת OC מיוחדת) INNOVISION Geforce 9800GX2 1024MB DDR3 PCI-E במחיר 2650 ש"ח. כל הרוכש כרטיס מסך יוכל לקבל אחד מספקי הכוח הבאים במחיר מיוחד - OCZ 600W StealthXStream PSU במחיר 375 ש"ח. PCPOWER&COOLING S61EPS Silencer 610W במחיר 535 ש"ח. Thermaltake TR2 550W 12CM FAN במחיר 415 ש"ח אין מחירים כאלה בארץ - …

8. Started by r1plet,

אני בן יחיד לאמא גרושה ולא מתכוון לשרת בקרבי, בעיקר בגלל כיבוד מצבה ורצונה של אמא, ובקיצור, אין מצב לקרבי. קיבלתי צו גיוס ב-4 לחודש (לפני חודשים רבים) שאמר 22/11, כלומר 22 לנומבר, כידוע לי גיוס קרבי. יום למוחורת (על צו הגיוס מודפס ה-5 לחודש) קיבלתי צו גיוס נוסף ובו כתוב ה-11/08, כלמור ה-11 לאוגוסט. האם התאריך הנ"ל (11 לאוג') הוא גיוס קרבי? ואם כך - מה ההגיון, וגם מה ההגיון בהקדמת צו הגיוס שלי ביותר מ3 חודשים? (תאריך הלידה שלי הוא ה-30 למאי, 1992)

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  9. 4 Poly פורמט מידי אפשרי... מישהו יכול לשלוח לי אם יש לו? קחו מספר בפרטי אולי? אפשר לינק אבל לאחד שעובד בבפלא? תודה

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  10. Started by ToMuSH,

לפי ההצהרה של צוות האתר על השינוי במראהו הכללי של האתר, ה- OCDB מחובר יותר לפורום.. לא בטוח מה זה אומר, אבל מבחינתי חשבתי שעידכנו אותו או משהו... למה הקטגוריה של AMD שם כל כך דלילה? רציתי להוסיף את ההמהרה שלי, ושמתי לב שעדיין יש שם מעבדים לאספנים בלבד שלא נמכרים יותר ואף לא אחד ממעבדי הפנום החדשים של החברה... אשמח (ועוד רבים אחרים) לעדכון של מאגר ההמהרה...

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  11. מה אתם אומרים אל המחשב שלי החדש.? מעבד : INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX לוח אם : GIGABYTE GA-P35-DS3L זיכרון : CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz CL-4-4-4-12 DHX - C2G6400C4H כרטיס מסך : LEADTEK Geforce 8800GT 512MB GDDR3 ספק כוח : ENERMAX NOISETAKER 420W : EG-425P-VE מארז : THERMALTAKE SOPRANO (BLACK+WINDOW) VB1000BWS w/o PSU דיסק קשיח : SAMSUNG 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD321KJ מסך: LG L206WT HDCP

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  12. היי מצטער אם זה לא המקום, אשמח אם יועבר לפורום מתאים יותר, אם יש כזה. הייתי מעוניין להתייעץ אתכם בנוגע למחירים של הוט כספקית תשתית לאינטרנט, טלוויזיה בכבלים, וטלפוניה. כרגע המצב אצלנו בבית הוא כזה: - אני משלם 149 ש"ח על תשתית האינטרנט לחבילת 7/700 - אבא שלי משלם 240 ש"ח על האינטרנט בכבלים (בסיס+3 חבילות תוכן+3 ממירים, שניהם מהם תומכים ב VOD והשלישי לא) למען האמת, נמאס לי לשלם כ"כ הרבה כסף, אני תמיד שומע על אנשים שצועקים וצועקים ומקבלים בהרבה פחות אני לא ממש איש שצועק על נציגי שירות לקוחות ולא ממש טוב באיומי התנתקות, איכשהו יוצא שתמיד אומרים לי "אז תתנתק..." התקשרתי היום להוט וביקשתי לדעת לגבי מחיר בחבילת ה"טריפל" שלהם, כדי לדעת בכמה זה יוזיל לנו עלויות ההצעה שקי…

13. סתם פרוייקט של כמה פינים מטורפים שרצו לעשות פרודיה, על מד"ב זה לקח להם דיי הרבה זמן, סרט הוסרט עם תקציב אפסי ושוב דבר חוץ מהזמן שאנשים תרמו. אבל האפקטים שלהם לא מביישים אפקטים של סרטי מד"ב הוליוודיים מהשנים האחרונות, פשוט מטורף מה שהם עשו, וזה בלי אלפי שעות רינודר על חוות שרתים... http://www.starwreck.com פשוט תסתכלו את הpreview האפקטים שמה מטורפים חבל רק שזה בפינית או מה שזה לא יהיה, למה הרעיון דווקא מאוד מצחיק(שליט מגלומן מהיקום של מסע בין כוכבים שרוצה לכבוש את היקום של BAB5)...

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  14. Started by dxdiag,

מישהו זכה בכלל ? הייתה הגרלה ? אמרו יום ראשון ה 15.2 בשעה 1:00 ואל היה כלום O:

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  15. Started by th£»Light,

אז ככה... אני רוצה שתייעצו לי מה לעשות בעניין הבא: אבא שלי, מכר דירה שהייתה שלנו דרך תיווך בסכום שנקבע, כולל המזגן שהיה כלול בתוכה. לאחר כמה ימים אמר לאבי המתווך שהוא לוקח את המזגן לעצמו, ואבי בלי לחשוב אמר לו "בסדר". כשהוא חזר הביתה ואמר לי שהמזגן הולך אליו אמרתי לו שהוא עשה טעות. אני מעוניין שתייעצו לי מה נכון לעשות. בתודה, חן. (ד"א: אנחנו חשבו לקחת את המזגן מהדירה, ואז לטעון ולומר למתווך שהמזגן נגנב... )

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  16. נראה לי אני ילך על חיבור של 2 מגה (תלוי מה ההפרש במחיר מה - 1.5 מגה) מישהו עשה סקר שוק לאחרונה? יש מבצעים חדשים? החיבור ככל הנראה יהיה דרך כבלים.

• 8 תגובות
    • 719 צפיות
  17. Started by tomz,

http://www.nana.co.il/ אהבתי את האופציה השלישית, בחרתי בה כמובן =]

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  18. Started by gai18,

אתחיל קודם בשאלה אליכם.... למי מאיתנו אין חלק ישן או מיותר של מחשב שנשאר משידרוג של מחשב קודם, או מפירוק של מחשב ישן? מי מאיתנו לא מצא את עצמו אוגר ספק ישן, כרטיס קול משומש או אפילו ספק שלא נמצא כבר בשימוש ותוהה מה כבר ניתן לעשות עימו? אני מניח שרובכם תסכימו איתי כי התשובה לכך היא "אני" אצל רובנו. אז למה לא לעשות משהו שימושי עם החלקים המיותרים???? אתם שואלים את עצמכם למה אני כותב את זה אז כך: אני במקצועי טכנאי מחשבים, מקטנות רדפתי אחרי נושא המחשבים, זה עיניין אותי, ריתק אותי - שעות, התעניינתי והשכלתי, ועד היום אני רודף אחרי הנושא הזה במטרה להעשיר ולהעמיק את ידיעותי בנושא. כיום שאני בעל ידע רב בנושא (לדעתי ולדעת רבים...), שמתי לעצמי מטרה אחת! והיא: לקדם את נושא ה…

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  19. לא טיפוסים של בוקר? בקרוב תהיה דרך נעימה יותר לפתוח את היום. בני נוער חניכי עמותת יוניסטרים, פיתחו מזרן חכם שיחליף את השעון המעורר. איך לא חשבו על זה עד היום? קבלו הצצהלכתבה

20. http://www.aliyahrevolution.com/

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  21. Started by Wood-Elf,

יש לי רמקולים - ATP3. הם אחלה רמקולים, באמת. רק חבל שיש לי רמקולים עם כבל דפוק שכל הזמן מתנתק. אז רציתי לשאול אתכם - אתם מכירים את זה שאם אתם משאירים את הרמקולים דלוקים, ונוגעים עם הכבל LP על משטח מוליך, זה עושה רעש מעצבן שעושה לך תחושה כאילו זה דופק לך תרמקולים? ובכן, אני אוהב לעשות את זה. ויש לי תחושה (אולי פסיכולוגית ואולי לא) שזה קצת הורס תרמקולים... אבל תכלס זה להעביר להם חשמל בדיוק כמו שהמחשב מעביר להם חשמל - לא? זה באמת הורס אותם?

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  22. Started by R0ck,

http://www.2flashgames.com/f/f-209.htm חולני בצורה ממכרת, משלב 8 ככה אפשר לעשות פתיחות עם הילדים... הדגנרטים אשכרה רצים יותר מהר מהאוטובוס.

• 11 תגובות
    • 719 צפיות
  23. לא יודע מה איתכם אבל אותי זה ריגש http://fun.mivzakon.co.il/flash/video/3731/%D7%A0%D7%A2%D7%9E%D7%99%20%D7%A9%D7%9E%D7%A8.html

24. Started by idankek,

שלום לכולם.... רציתי לדעת אם יש דרכים להתכונן לצו הראשון, הבנתי שהשאלות שקבעות לך את הקב"א זה בצו ראשון והייתי מעוניין לעבור על על שאלות דומות... אמרו לי שאני צריך לדעת אחוזים גם, סליחה על הבורות אבל לא נגעתי בזה מכיתה ז+- ... תקנו אותי אם אני טועה 20% של 500 זה: 500/100 *20 עוד דוגמא לצורך העניין.. 30% של 200 זה 200/100 *30 תודה למגיבים

• 8 תגובות
    • 719 צפיות
  25. Started by 00000,

תוכנה מאוד מעניינת, של Cosmos http://www.cosmos.co.il/ על אף שנראה כי עיצבו אותה ב-vb, היא נותנת אינפורמציה בסיסית למי שמתעניין באסטרונומיה, מלווה בתמונות ואנימציות. נחמד מאוד. קישור להורדה: http://www.cosmos.co.il/down/eu.zip עריכה: אופפסס... חשבתי שאני בפורום תוכנה...

• 0 תגובות
    • 719 צפיות

דיונים חדשים בפורומים