עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by x-dude,

היי חברה,מה הטמפרטורה הנורמלית שאמורה להיות בתוך פריזר ובתוך המקרר?

• 2 תגובות
    • 6.2k צפיות
  2. Started by NetSpider,

Here יש גם של Nvidia Here אפשר גם להכין לבד ....

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  3. Started by Culandur,

כדי לראות סרט בפורמאט OGM תודה איגור

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  4. Started by Fkl0ster,

שימו לב גם למשפט מימין, ליד הAvatar שאין לי...

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  5. אני קצת לא בטוח אז אני שואל: 1. התאריכים זהים בכל בתי הספר? 2. מתי המגן במחשבים ( מי שלומד 10 יחידות - המגן בפסקל). 3. מגן בהיסטורה???!? 4. מזה לשון? ומתי עושים בזה מגן? תודה מראש הפרה של הפורום

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  6. Started by ariebel,

http://www.theinformationminister.com/

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  7. למי שזוכר היתה פרסומת של חפצים זזים ומזיזים חפצים אחרים והיו שדיברו על השאלה אם זה אמיתי או מצוייף אז הנה האמת http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=63150&sid=10 מעניין מי יעתיק את זה הפעם (והמבין יבין) ;D

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  8. Started by Stealth,

שלום לכולם פעם ראשונה שמעתי על החנות היום ומצאתי שם את המארז acryclear בכמעט 100 ש"ח פחות מחנות אחרת online עד היום קניתי מזיגזג ואין עליהם אבל אין להם את המוצר המבוקש ורציתי לדעת קצת פרטים של zenith מאנשים שקנו למשל, טיפול בלקוחות, עלות משלוח, זמן אספקה וכו תודה מראש

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  9. Started by BONO,

אני יודע שזה בקשה גדולה וזה מאוד קשה אבל אין לי מושג איך להכין לבד... אני רוצה חתימה לשם SenSaTioN ואם אפשר שתהיה קשורה לקאונטר סטרייק אם אף אחד לא יכן אז אני יבין זה עבודה קשה... תודה בכל זאת אם מישהו יכול לעזור לי איך להכין זה גם יהיה טוב

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  10. Started by KvodHagab,

אלה המפרטים של כל אחד DMS 3 http://www.mods4less.com/catalog/product_info.php/cPath/25_28/products_id/65 משיח 2 http://www.mods4less.com/catalog/product_info.php/cPath/25_28/products_id/66 תודה לעזורים!! ואם זה לא חוקי לדבר פה אז מצטער לא ידעתי ואם זה מקום לפורום אחר (פשוט לא ראיתי פה קונסולות) אז שיעבירו בבקשה

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  11. שלום לכולם מישהו יכול בבקשה להגיד לי מאיפה מורידים את הסרט של LEVITATION? ש- NINJA GUZ עשה?? אני פשוט מחפש כבר הרבה זמן ואני לא מוצא

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  12. נדפק לי הוידיאו, ראו כאלה פסים וכששמים קלטת לא רואים נקי וזה קופץ, ניסיתי הכל, ניקוי ראש, לשנות כפתורים וכלום לא עזר אז שלחתי אותו לטלמקס אמרו שיש כמה חלקים שנדפקו והכל 220 שקל, מה אתם מציעים לי לעשות? לתת להם לתקן לי אותו למרות שאני בטוח שזה שווה פחות :-\

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  13. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

מצאתי את הסרטון באתר שלהם,פשוט תחכו כמה שניות והוא יתחיל http://www.ugo.com/channels/games/videoViewer.asp?videoURL=/channels/games/features/postal2/media/gary_motion.wmv&HeaderLink=/channels/games/features/postal2/default.asp&HeaderText=Back%20to%20the%20Postal%202%20feature&videoHeight=296&videoWidth=320

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  14. סיפרו לי שיש שמה חנות של מצלמות והמצלמות שמה מאוד מאוד זולות!!! (הולכים שמועות שזה סחורה גנובה!) אם אתם יודעים משהו אשמח לקבל תגובות ומידע על החנות ה"ל! תודה .

15. חבר שלי פתח פורומים חדשים בכל מיני נושאים... פורומים נחמדים אבל צריך יותר אנשים ויותר הצבעות כדי שיהיה כסף לשרת נורמאלי+ לפתוח FTP עם כל מיני דברים נחמדים לאנשים שיהיו פעילים... אז תכנסו ותצביעו ותיהיו פעילים:

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  16. Started by demonshlomo,

SHAKAWKA של INFECTED MUSHROOM! משהו טוב!

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  17. Started by udicol,

מי אמר שפורטל Start שווה משהוא? ובכן שימו לב ל-"מומלצים" בעניין מחשבים...

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  18. Started by רביד,

זה נעלם מהאתר של משרד החינוך צריך דחוף!

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  19. Started by No buddy,

יש לי כמה שאלות כלליות בנושא הפורום... 1. איך אני מוסיף\מקבל עוד כוכבים מתחת לפרופיל שלי ? 2. איך אני מצטט מישהו? ...ואיך אני מצטט רק חלק מהדברים של שמישהו הזה? ... תודה מראש !! ;D :asthanos: :AR15: :AR15:

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  20. Started by TeaTime,

מי שראה את האנימטריקס-לבלש בסיפור השלישי הייתה מכונת כתיבה שתיפקדה כמקלדת-למישהו יש רעיון איך אפשר להשיג/להכין אחת כזו?

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  21. Started by Culandur,

היות ואני פטור מספור אני צריך לעשות עבודה למישהו יש עבודה טובה בספורט? תודה איגור

• 2 תגובות
    • 4.1k צפיות
  22. Started by XDude,

שלום כל אחד בוודאי שואל את עצמו כמה אני ישקיע על מחשב חדש, נכון? אז בואו נומר שיש לבנאדם 10000 שקל למחשב חדש שיחזיק ל3 שנים והוא אומר חבל לי להשקיע את כל הכסף עכשיו, יותר טוב לחלק אותו ל2 ולקנות עכשיו ב5 אלף ועוד 1 וחצי ב5 אלף הנותרים ולקנות יותר טוב, נכון? לא נכון.... אני אומר שאם למשל הוא יקנה עכשיו GIFA 4 440 MX ב- 200 שקל בערך ועוד שנה וחצי במתאיים הנותרים כרטיס אחר יותר טוב שעולה עכשיו 400 שקל ועוד שנה וחצי יעלה 200, אז בעצם הוא בזבז אותו דבר! לא? ואל תגידו לי שזה לא ככה שהמחיר משתנה ליותר זול או משהו כזה! כי זה בדוק על דוגמא של חבר שלי! אז לא עדיף לקנות את היקר שעולה 400 שקל כבר עכשיו... ואני מדבר על בנאדם שיש לו 400 ביד! מה שנאמר על ה-GIFA 4 זה נכון גם לגב…

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  23. אני יודע שזה לא ממש קשור... אבל חפיף... כנסו לכאן שנייה: ותבקשו שישמיעו את הספירה לאחור... תודה...

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  24. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

מה השיא שלכם במשחק כמה קומות? שלי 335 קונות! ;D ;D

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  25. היי, רציתי לדעת מאיזה שיר לקוחות המילים ? מי המבצע ומה שם השיר ? (בספק קיילי מינוג). Its such a beautiful night for love! The moon is shining on me from above My dreams at night are only of u I hope sometimes u dream of me too I dream of your soft and tender touch I wonder if you know, i love you so much I have so much to say, but how should i start First i will say, "you have stolen my heart" How i would love to hold you so near Oh my darling how i wish you were here תודה.

• 2 תגובות
    • 681 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.