עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by demonshlomo,

SHAKAWKA של INFECTED MUSHROOM! משהו טוב!

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  2. שלום חברים! אני מאוד רוצה להתחיל ללמוד הנדסת מחשבים בשנת הלימודים הקרובה באוניברסיטה העברית. כבר נרשמתי לאוניברסיטה. כרגע יש בעייה אחת, אני נמצא במצב "המתנה" במרחק של 10 נקודות בפסיכומטרי (בשקלול עם הבגרות) מקבלה ישירה. אני נורא מבולבל וחייב את עצתכם בנושא. האם לגשת שוב לפסיכומטרי? האם לחכות ל"רגע האחרון" דבר שאני אעדיף שלא לעשות-ולגשת לוועדת ערעורים? אני מעוניין להתחיל ללמוד השנה. מה אתם מציעים? חג שמח!

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by TOMMYB1,

חברה לי יש עוד כשבוע מגן בידע עם (אלקטרוניקה א) ורציתי לדעת אם למישהו יש אתר באינטרנט עם כול החומר של השנה טומי

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  4. שלום לכם, אני חדש בנושא הקנייה מהאינטרנט בחו"ל בכלל ומאיביי בפרט. הבנתי שעל חלק מהמוצרים יש מכס, על חלק אחר יש מע"מ ולעיתים שניהם מתחברים יחד. לאחר חיפושים באינטרנט למקור שיסביר באופן ברור ונהיר על מה ומתי משלמים נתקלתי בכמה מקורות סותרים ובמקור הזה: http://62.219.95.10/misimmerukht/TaxesConc.aspx לעינייננו, קיניתי שעון ב85 דולר מאיביי(כולל משלוח, ללא משלוח הוא עולה 75 שזה בדיוק הסף) ואני מנסה להבין כמה מס אני אמור לשלם עליו. אשמח, אם תוכלו להפנות אותי לכתבה נורמלית המסבירה מתי, כמה ולמה צריך לשלם מס. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. נו, אתם יודעים... זה מתחברים אליו עם telnet או putty ועוברים שלבים, בכל שלב יש אתגר גדול יותר. אני זוכר שהייתי בכמה אתרים כאלה, אבל, לא זוכר את השם שלהם וכמעט שום דבר. Enlighten me, -Vega.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by G.P.S,

סליחה לא ידעתי שאסור

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  7. Started by satlan1,

מישהו יודע מי מופיע בבמות בחיפה ביום העצמאות?(פירסמו איפשהו אבל לא מוצא)... תודה

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  8. Started by amitaihasnes7,

המצאתי שאלה טיפשית, סתם כי לא היה לי מה לעשות באותו רגע. אבל בכל זאת היא שאלה פילוסופית עמוקה . מה אתם הייתם מעדיפים להיות שר הטבעות או שר המטבעות?

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  9. Started by Rammler1983,

היי, של מי השיר כש E.T נכנס? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Bashash,

שלום, לפני כחודש התחלתי תהליכים (מאוד ארוכים) של יציאה לקצונה טכנית.. ואני רוצה לדעת כמה דברים שיעזרו לי לקבל את ההחלטה הלא פשוטה הזאת.. קצת רקע - קצונה טכנית זו קצונה של המערך הטכני של חיל האויר, זו קצונה של שלוש שנים קבע יוצאים אליה רק אחרי שנתיים ושמונה ולפעמים גם רק אחרי שנה קבע. אני טכנאי F16 דרג א' שעדיין לא התמקצע.. יש חמש (מהמילה חימוש..) ויש מכונאי מטוסים. אני רק חצי שנה בצבא וכבר הוציאו אותי לקצונה בגלל שזה תהליך מאוד ארוך.. אז ככה, רציתי לדעת עד כמה נחשבים קצינים משוחררים באזרחות? עד כמה זה יתרום לי בהמשך העובדה שהייתי "קצין"? אני דיי בטוח שבתור קצין ממס אני ימצא עבודה בתעשייה האוירית ואם אני יהיה קצין חימוש אז אולי אפילו (סיכוי קטן אבל עדיין קיים) שאני ימצא עב…

• 2 תגובות
    • 4.7k צפיות
  11. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.hexus.net/content/reviews/review.php?dXJsX3Jldmlld19JRD03ODEmdXJsX3BhZ2U9Ng== אני אהבתי את זה תראו ב-CON חחחחחחח Pros Sweet, gorgeous silence Good looks Easy to fit Supports every CPU you'd want to fit it to Awesome tubing Did I mention it was quiet? Cons Not cheap Your parents might think it's the latest in bong design

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  12. Started by stone cold,

היום ראיתי עריכה של המטריקס 2+3 בשם DEZIONIZED פשוט לקחו 2 סרטים משעממים העיפו תחלקים של הדרמה ויצרו סרט פעולה מאוד נחמד אז קודם כל מה אתם חושבים על העריכות האלה? וחוץ מיזה יש לכם המלצות לסרטים אחרים כאלה? רק תישמרו על חוקי הפורום בבקשה אז בלי לינקים להורדות ודברים בסיגנון בבקשה

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  13. אם אני לוחץ על הבאנר הוא לא פותח את האתר אלא פותח אותו במקום הבאנר(במקרה הזה הבאנר של זיגזג). אנא הסבירו ופרטו את התופעה... האם זה רק אצלי או שזה אוניברסלי? ?

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  14. היי,אני בטוח שעוד אנשים נתקלו בתופעה הזאת. מדובר על בחור בשם טירן לוקפור,ובדרך לא דרך יש לו 200 אלף עוקבים כמעט. הנה כתבה מצורפת שנתקלתי בה בגוגל. http://old.holesinthenet.co.il/archives/70843 כנראה שיש לו הרבה עוקבים מכל הדפים המטומטמים האלה שחייבים לעשות לייקים בשביל לראות קישורים כמו בר רפאלי נדרסה וכו'.. איך עד עכשיו פייסבוק לא חסמו אותו או משהו כזה? ואיך לא עלו על כל הסקריפטים האלה עד עכשיו?,ילד בן 16 עושה כזאת בדיחה מפייסבוק הגדולה?,למרות שכולם יודעים שזה לא כזה מקום מאובטח כמו שחושבים.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by X1000P,

איזה אתר הכי טוב בשביל לעלות קבצים!? יש לי 2 קבצים 10 MB ביחד! אני רוצה לעלות אותם לשרת בשביל שמשהו יוריד..

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  16. Started by yoav9,

:'( :'( :'( אבל לא מוצדק!! נתתם לנו עמוד וחצי ועמוד שלם היה בסדר!! :'( :'( :'( :'( :'( :-\ :-\ :-\ :-\ :-[ :-[ :-[ !!!!!

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  17. Started by WarMachine,

היום קיבלתי מנילה, לא קרבית ויש שם כל מני תפקידים שאין לי מושג מה אומרים אז אם מישהו יוכל להאיר את עיניי זה יהיה נחמד ביותר.. אז ככה בקד"צ אני יכול לבחור את התכניתן/מפעיל מערכות מחשב, שני אלה אני יודע מה אומרים (ממר"ם)ככה שלא צריך להרחיב שאר התפקידים שלא מצריכים קד"צ הם: מפעיל תקשוב מבצעי מפעיל תקשורת נתונים והצפנה מפעיל קש"ב טקטי מש"ק מערך בלונאי מודיעין מפעיל מערכות מודיעין אלקטרוני מוטס מישהו יודע מה כדאי מה לא, מה עושים ואיפה?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by dan_b32,

מחפש אתר של מוזיקה עברית. אם יש אתר הורדות - מה טוב

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  19. Started by sdfzxc,

http://www.youtube.com/watch?v=eBXal1GAA4A ביצוע יפה ל STOP MOTION

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  20. Started by Iv0ry,

שלום, עברתי לפני כמה ימים לגולן ולפעמים אני לא מקבל שיחות כשמתקשרים אלי מישהו חווה את הבעיה הזו?

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. משום מה לא יוצא לי להתקל בקומדיות טובות בזמן האחרון, אני מדבר על השנה +- האחרונה... הקומדיה היחדיה שזכורה לי לטובה היא Kick-Ass שאני ממליץ עליה בחום

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by hercutrek,

שלום אני מחפש שירים בסיגנון של JAMES BLUNT שכבר חרשתי עליהם או כמו( A PERFECT CIRCLE - IMAGINE (LENON או אפילו( IT'S MY LIFE ׂ(ACOUSTIC הסיגנון מזכיר את בית הבובות אגב אם אפשר גם עברי וגם לועזי אה וגם שירים בסגנון השיר - CASSIE - ME & YOU

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  23. Started by mrsegev,

The Sketch ממשיך להתעדכן (למרבה ההפתעה) http://mrsegev.blogspot.com/2009/05/so-fuzzy-6.html

• 2 תגובות
    • 596 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.