עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אז ככה פעם מישהוא פירסם את הפורום שלו שעוסק בתוכנות כמו 3dsmax ו maya ו lightwave ועוד... ואני לא זוחר את הכתובת משהוא כמו gold man land אבל אני לא מצליח להיכנס, מי שפירסם פה את האתר הוא משתמש קבוע פה רק אני לא זוחר את שמו וגם בחיפוש לא מצאתי כלום, בבקשה ת לי את הלינק לאתר שלך שוב. תודה!

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  2. וכמה הוא עולה?

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  3. Started by Culandur,

שיר ממש חביב ולאלה שמתקשים עם המילים הנה הליריקס No milk today, my love has gone away The bottle stands forlorn, a symbol of the dawn No milk today, it seems a common sight But people passing by don't know the reason why How could they know just what this message means The end of my hopes, the end of all my dreams How could they know the palace there had been Behind the door where my love reigned as queen No milk today, it wasn't always so The company was gay, we'd turn night into day But all that's left is a place dark and lonely A terraced house in a mean street back of town Becomes a shrine when I think of you only Just two up two down No milk today, it wasn't always s…

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  4. שלום אחים שלי רציתי לדעת האם יש תוכנה ששמה תוכנות הTRAY יענו החלק הימני של הSTART MENU אני צריך את זה ל MIRC אז האם יש תוכנה שעושה זו או שיש אפשרות בMIRC?

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  5. http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=56670&sid=10

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  6. Started by Qrex,

חברים יקרים אני מחפש את השיר שהיה בהום סינמה במתב קשה יש את הפרסומת של חודש פברואר מישהוא יודע איך קוראים לו?

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  7. Started by NI4NI,

לא ידעתי באיזה פורום לשאול את השאלה הזאת אז הגעתי לכאן... היום שמתי לב שהאתר של פלונטר מושבת. כשנכנסים לא רואים את התפריטים הרגילים אלא רק את כטתרת האתר ויש כתובת שאומרת שהם לא מטפלים בהזמנות ושהאתר למעשה לא פעיל (ניתן לבצע הזמנה אבל היא לא תטופל). הם אומרים שהם יחזרו לפעילות תוכ כשבוע. האם זה משהו טכני כמו חופשה מאורגנת (לא נראה סביר, למה שכולם יצאו לחופשה ביחד ?) או שיש כאן משהו גדול יותר ופלונטר בקשיים או בסכנת סגירה ? ניסיתי גם להתקשר אליהם ואין שום תשובה, גם לא של המזכירה האלקטרונית שלהם.... ???

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  8. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

http://www.condom.co.il/links.asp?id=288l תגידו לי כמה קיבלתם.

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  9. Started by SpiritKnight,

למישהו יש אתרים עם חומר על הנושא? תודה.

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  10. שלום, עקב קניית מחשב נייד חדש, מתבקש שלפחות אבדוק אפשרות של רשת אלחוטית בביתי. אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על ציוד מסוים לרשת, ולהסביר לי איזה ציוד דרוש על מנת שאוכל לדפדף ללא חוטים. נ.ב. למחשב הנייד יש חריץ הרחבה, וכרטיס רשת. בתודה, --Vega.

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  11. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

לא ידעתי איפה לשים את זה אז שמתי פה. אז קבלו משהו שמצאתי. http://www.reut.co.il/heb/12v-7v/win.php

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  12. ממש משעמם לי ;D

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  13. Started by ONKYO,

חג פורים שמח לכל חברי הפורום ולכל בית ישראל! הלוואי שהחג יעבור בשלום בשלווה ובשמחה מרובה. תתחפשו, תהנו, ומי שעדיין בבית ספר, זרקו ביצים איפה שיש את הריקודים... ;D תבלו במסיבות האיכותיות שיש אני אישית מתחפש לכיפה אדומה ;D (עם סלסלה, גרביונים וכל מה שנלווה...) בקיצור חג שמח :saint:

• 2 תגובות
    • 761 צפיות
  14. Started by arik677,

לכל מי שקיבל באן משם- לא בעיה לעקוף: תורידו דפדפן אחר(netscape) ותרשמו מחדש בשם אחר וזהו. אטימותם וטימטומם של המנהלים שם שמלקקים לבעלי החנות לא תמנע ממכם להשתתף בקהילה.גם ככה הם יקרים מדי ורמאים

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אני עושה על הרזולוציה הכי קטנה שהוא מסוגל להקליט אבל בכל זאת הקובץ יוצא גדול מדי משהו כמו 700 מגה ל45 דקות... מה אני יכול לעשות בשביל להקטין את הגודל של הסרט אבל להשאיר את האיכות... זה מקליט בפורמט mpeg

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  16. Started by overload,

מישהו יודע על כמה דיסקים מגיע המשחקrainbow six: Raven Shield החדש ? מישהו בכיתה שלי טוען שיש לו אותו והוא אמר לי שזה דיסק אחד, האם זה הגיוני?

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  17. מחפש ציור מהסוג של שלד ליד מחשב עם קורי עכביש וכו', תמונת פארודיה, כאילו האיש מת מזמן ליד המחשב

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by bad-sector,

שלום לכם, יש לי אחות בארה"ב ושמעתי שיש אתרים שנותנים לי לדבר דרך המיקרופון ישירות איתה... מישהו מכיר אתר ח-י-נ-ם לחלוטין של הדברים האלה? תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 895 צפיות
  19. Started by NuXeR,

ככה , לדוד שלי יש מעבד P4 2.4 והוא מפחד לעשות OC . הוא שואל : 1)איזה נזק גורם ה-OC למחשב ? 2)תוך כמה זמן הנזק בא לידי ביטוי ? כמובן מדובר ב-OC של מעל 400MHz לפחות..וכמה זמן אנשים שעשו עובדים על OC...?

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  20. דפקתי את הכפתורים של המסך - אלו ששולטים בגאמה ובקונטראסט וכל אילו. (Don't ask.) האם יש דרך לשנות את הברייטנס בצורה משמעותית ללא שימוש בכפתורים שעל המסך, או, לחילופין להחליף את ההגדרות של המסך לברירת המחדל? מדובר במסך 17" של Newron, וכרטיס מסך AGP Geforce 4 MX 440

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  21. (חשבתי שזה יותר קשור לכללי מאשר לאקטואליה...) הגזימו קצת אה? תעשו חיפוש בגוגל ותכתבו "french militery victories" ותראו מה יוצא ;D הנה עוד קצת בעיות...

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  22. והבן (או היותר צעיר) שר את מה שהאבא אומר והאבא של את מה שהילד אומר

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  23. שלום , אני מחפש אתר של בדיחות אבל חוץ מ-www.jokes.co.il _תודה_

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  24. Started by frenzy,

פרנזי וחבריו גאים להציג: [glow=blue, 2, 300]DJ Saddam @ Live[/glow] :lol:

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  25. Started by waizman,

http://users.lvcm.com/jethro/Group_X_video.swf

• 2 תגובות
    • 585 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.