עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by wooper,

היי אנשים אני רוצה לקנות מגהפון רציני איפה אפשר לקנות תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by hedva,

מבוקש סוטה חתימות, שעושה לינץ בפרופילים אישיים ומעלים חתימות נדירות :lol:

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  3. שלום, בפסח אבא שלי מתכנן לקחת אותי לצרפת לעשות סקי והוא נתן בידי להחליט בין סקי לבין גלישה בסנובורד. אז ישר חשבתי לבוא אליכם ולהתיעץ בנוגע לזה, אשמח לשמוע חויות גם מסקי וגם מסנובורד. תודה רבה, אופיר

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  4. Started by asus7,

גם לטייל בקנדה צריך להוציא ויזה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. מדובר ב HP dv5000 חד משמעית לא משתלם לתקן אותו. הלוח אם מת, הבטרייה גמורה, כל השאר בסדר גמור. אני יכול לנסות למכור אותו באיביי (דרך מישהו בארה"ב, לא יהיו בעיות משלוח) אבל לא בא לי לסחוב אותו לארה"ב.. מישהו מכיר מקומות בארץ שיקנו ממני אותו? תודה

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  6. Started by freee,

שלום, בתאריך 6.1.07 יש לי בגרות בלשון אני בכיתה י"ב ואני עושה בגרות חוזרת על הבגרות שהיתה לי בלשון בכיתה י'. המבחן נקרא:לשון,הבנה והבעה שאלון א' ,מספר שאלון:011107. לפי המיקוד של החורף, יש חלק ב' של המבחן-ניתוח של ערכים(מן המילונים:אבן שושן[המהדורה החדשה,2003],מילון ההווה) והשוואה בניהם. מי שבבקשה מבין בנושא שיתן לי חומר על שתי המילונים האלה מה בדיוק אני צריך לדעת לנושא זה,לפני שנתיים נפלתי על זה והלכו לי רוב הנקודות. הורדתי כמה בגרויות אך עדיין אני לא מבין בזה. גם יעזור לי אם תתנו לי את הקשרים הלוגים שצריך לדעת לבחינה זו. הבגרות עוד שבוע בול ואני חייב להזדרז. תודה לעוזרים באמת תודה.

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  7. Started by Lior4543,

שלום אני לומד מדעי המחשב בבית ספר, כיתה י"א.. אנחנו עוסקים בג'אווה, הבעיה שיש לי היא עם המורה, המורה שלנו גרועה ביותר, ורציתי לשאול אם יש אפשרות שאני יעשה בגרות אקסטרנית רק במקצוע הזה השנה ושנה הבאה, כי עם המורה הזאתי, ועם המגן שהיא תתן לי, אני אפרוש.

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  8. Started by frenzy,

פרנזי וחבריו גאים להציג: [glow=blue, 2, 300]DJ Saddam @ Live[/glow] :lol:

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  9. Started by Born2Kill,

http://www.metacafe.co.il/watch/511809/snake_eats_mouse/ תגידו מהו זמן התגובה של נחשים?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by ilaysk,

חבר שלי רצה שאני אראה סרט מצחיק מהמשחק והוא שלח לי אותו בסרט רואים אשה שעושה לכלב שלה דברים מוזרים אתם כבר תראו בקיצור הלכתי לאותו מקום ומצאתי שטיח שעשוי מהכלב!!!!!!!!!!! (אני בזמן מתקדם יותר ממה שהיה בסרט) לינק: http://www.gametrailers.com/gamepage.php?id=1688 תיכנסו ל Demo Demonstration 4 :lol:

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  11. Started by ilia121,

שלוש שבועות אחרי הצו הראשון, קיבלתי הזמנה למבדקים לצוות אוויר אז רציתי לשאול את מי שכבר היה שם - מה זה כולל? מה בדיוק עושים ביום הזה? תודה.

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  12. יש לי בעיה שהצד השני לא שומע אותי מאז שוודקה-רדבול נפל בג'ינס בכיס שבו היה הפלאפון.. וגם לפעמים אני שומע רעשים של מעין העברת תחנות ברדיו. כיצד ניתן לפתור את הבעיה? לא שלא בא לי להתחדש, אבל מדובר במכשיר אחד החזקים עם מצלמה מעבד ומסך בין הטובים בשוק ואין לי כסף למכשיר חדש כזה. יש לציין שלפני כמה חודשים הסלולר כולו נפל לדלי מים, ולאחר התייבשות ברוח הקרה חזר לפעול במלואו. כך שאני מאמין שאת הבעיה הנוכחית ניתן לפתור וקרוב לודאי מדובר בניקוי רכיב/ים ומגעים.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. היי, אני בן 24 וכיום אני מועסק במשרה מלאה בתור מתכנת WEB בחברה קטנה "משפחתית" ופחות או יותר מרוצה. אבל אני תקוע. תקוע בתפקיד, בקידום. היה לי ראיון עבודה למשרה בחו"ל ולהפתעתי הגדולה, נפלתי לא על קטע טכני, אלה על חסרון באישיות שלי. אני אדם ביישן (לא מדבר הרבה) וזה הפיל אותי, אני לא באמת עצמאי (מקבל עבודה מהבוס שלי ועושה אותה בלי שאלות) וזה הפיל אותי. מאוד הופתעתי והתאכזבתי, כי פיספסתי הזדמנות נפלאה בגלל האישיות המעפנה שלי. על רקע זה, אני שוקל לעבור מקום עבודה. אבל אני מתלבט לאיפה? אפשר לנסות ללכת לחברה גדולה, שיש לה היררכית ניהול ברורה, צוותים, עבודה מסודרת וכללים אירגוניים. אפשר ללכת לחברה יותר קטנה, שיש בה אולי צוות אחד-שתיים. ואפשר סטארטאפ. אבל מה יפתח אותי באופן האישי? …

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  14. Started by eladbu,

שלום לכולם הכלבה שלי השחיטה לי את השלט של המגבר ימאהה שלי השלט הוא RAV203 האם ידוע לכם כיצד ניתן להשיג שלט כזה? ואולי אפילו יד שניה טוב.

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  15. ברשות עמית שלי מחשב נייד HP DV2014 (כבר לא באחריות). המחשב נכבה באקראיות (בצורה של הוצאת הסוללה, לא כיבוי מסודר) ובד"כ לא הרבה זמן אחרי הדלקתו, המעלות של רכיבי המחשב נוטרו והן תקינות. המחשב נשלח למעבדת היבואן, שם הוא נבדק במשך מספר ימים. טכנאי המעבדה טען בהתחלה שיש תקלה בלוח אם, אך הוא יכול לפתור אותה בלי להחליפו. אחרי שסידר את התקלה והחזיר את המחשב, עוד באותו יום התופעה חזרה שוב. עמיתי החזיר את המחשב למעבדה ואחרי בדיקות מרובות אמרו לו שעכשיו התופעה היא בגלל הסוללה שכבר גוססת ולא יציבה. אך הפלא ופלא התופעה חוזרת על עצמה גם ללא סוללה (זה גם לא ספק הכח, זה קרה גם כשהסוללה הייתה תקינה וללא ספק מחובר). המחשב חזר שוב למעבדה ושוב נערכו בדיקות, הפעם הדיסק קשיח הואשם בתקלה המסתור…

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  16. סתם משהו שמעניין אותי... לפעמים אני ממש שומע אפקטים שלא היו מביישים סצנות מפארק-היורה

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  17. Started by אלוויס,

http://www.flix.co.il/tapuz/showvideo.asp?m=1331584

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  18. Started by zniibidl,

לוח ECS מעבד INTEL 2000MHZ!!! זיכרון DDR 256MB!!! דיסק קשיח MAXTOR 40GB 7200RPM אלה הפרטים שיש לי על המפרט....כמה זה שווה לדעתכם?

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  19. אז ככה פעם מישהוא פירסם את הפורום שלו שעוסק בתוכנות כמו 3dsmax ו maya ו lightwave ועוד... ואני לא זוחר את הכתובת משהוא כמו gold man land אבל אני לא מצליח להיכנס, מי שפירסם פה את האתר הוא משתמש קבוע פה רק אני לא זוחר את שמו וגם בחיפוש לא מצאתי כלום, בבקשה ת לי את הלינק לאתר שלך שוב. תודה!

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  20. Started by balagan777,

הגעתי לחנות הזו במקרה בחיפוש אחרי מתאם USB-RS232, ולהם באתר יש גשר שמתחבר ליציאת COM על הלוח אם ובכך אין צורך במתאם. בכל אופן, חוץ מהעמוד הספציפי הזה לא הצלחתי לעבור לשום עמוד אחר באתר (ניסיתי הרבה, לא את כולם), ניסיתי גם לחפש את הטלפון שלהם בדפי זהב וכל מיני וללא הצלחה. מישהו יודע מה איתם ? איך אפשר להגיע אליהם ? (טלפונית)

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. Started by ביצה,

....

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by idan1836,

אני מתכנן לקנות מערכת המתחברת למחשב והיא מצלמת כל מה שקורה בבית או בעסק ורציתי לדעת איך/לאן אני מחבר את הכרטיס שאליו מתחברות המצלמות? (לאיזה חיבור במחשב) ואם למחשהו יש נסיון עם מצלמות כאלו.. וגם איך זה אלחוטי.. אני יוכל לראות מה קורה בעסק למשל אם זה במרחק של כ500 מטרים מהבית? לינק מצורף: http://shopster.co.il/mozar.asp?id=2280 עריכה: Anybody??

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  23. Started by The Dom,

כיסא נוח לשימוש ממושך מול המחשב.... חשוב מאד שהוא יהיה אורטופדי! מחיר.... הממ.... אין לי מושג מה תחום המחירים לזה אז.. משהוא ממוצע ומחנות טובה

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  24. Started by razoli,

מה מספר הפרק או שמו (ואם אפשר איזה עונה) שבו פלנדרז (השכן הדתי) מקבל את הכוח לראות איך אנשים ימותו. יש בו ציטוטים מפורסמים של הומר שהוא אומר: "i alwas wonder if i could blow up haven" וגם שנוא אומר לאלוהים:"you are not the boss of me" תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  25. Started by אנדי,

שלום וחג שמח, אני לא יודע האם זהו המקום לשאול את השאלה הזו, אנסה בכ"ז. אני מעוניין לקבל הצעות מחיר לטיפול במחשב. הצעה אחת - ניקוי פיזי ו'טיהור' הדיסק הקשיח של המחשב, ללא פירמוט והתקנת מערכת ההפעלה מחדש. אך יתכן שתדרש הסרה והתקנה של תוכנות ומנהלי התקנים. הצעה שנייה - ניקוי פיזי, פירמוט והתקנה מחדש של מערכת ההפעלה, מנהלי התקנים, חבילת הגנה וכו'..בקיצור - התקנה של כל האפליקציות מחדש. אילו מחירים מקובל לגבות היום עבור טיפולים כאלה? תודה וחג שמח!

• 2 תגובות
    • 785 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.