עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. טוב מוכנים לשעת סיפור? יופי אז ככה. אני נסעתי היום לזיגזג לקנות עוד קטודה למחשב. סבבה דיברנו היה ממש נחמד. עכשיו רציתי גם לקנות את הסינקים של TT לכרטיס מסך שלי, אבל אני לא ממש אוהב את הצורה שלהם וזה דבר מעוד חשוב במודינג לא? אז שאלתי אותם אם אי פעם הם יביאו סינקים של tweakminster, הם לא ידעו מה אני רוצה מהם ועשו לי משהו כזה ??? ??? הראתי להם את האתר של טוויק ואמרתי להם כמובן שאם זה הייה אצלם בפחות מ150 שקל אני קונה 100% (ואני כן!) אז הם לא ממש ידעו כי אין לזה ממש שוק כזה גדול... אז אני אומר נעשה קצת לחץ חברתי ונראה להם שיש לזה שוק ושאם הייה במחיר סביר זה ימכר כמו לחמניות. אז תנו תגובות ותראו שיש שוק ונעשה קניה משותפת לסינקים הטובים ביותר שיש לכרטי מסך אז יאללה תנ…

2. Started by Pure-Gold,

פתאום לפני השינה באה לי המוזה לכתוב שיר קטן מתאים לאווירה אז.... שם השיר: באמצע הלילה בזון. מילים: טובי לויס לחן: לפי השיר של הראל מויאל ( אמצע הלילה בכפר ). לא מומץ לקורא את זה ללא האזנה למוסיקה בו זמנית!

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  3. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  4. Started by Cereal Killer,

עד לא מזמן היה לי פרימיום בmegashares המחיר די נוח, 6 חודשים ב29.95 (5 דולר לחודש) ללא הגבלה רציתי חוו"ד מאנשים לפני שאני מחדש, איפה יש לכם? איך זמינות התכנים וקצבי ההורדה שם? כמה אתם משלמים?

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  5. http://www.theonion.com/content/video/are_violent_video_games

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  6. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

צריך שמות של שירים\אלבומים בסיגנון של POP\RAP לדוגמה כמו 50 Cent,Eminem וכאלה אם אפשר תביאו את שמות השירים המדויקים. תודה.

7. אני יודע שזה אולי טפשי אבל פעם ראיתי תוכנה כזאת שמפילה את האותיות כאשר כותבים אותם, אז בבקשה LINK ME!

8. Started by eranmor,

ערב טוב לכולם בשנה הבאה אני מתחיל ללמוד בב"א בבן גוריון מכיוון שעדיין לא מצאתי דירה, חשבתי לנסות את מזלי פה בפורום אני מרחובות, מתחיל הנדסת מכונות בשנה הקרובה ואני מחפש דירה עם שותפים נחמדים מי שמכיר או יודע על חדר פנוי בבאר שבע, נא שיגיד 054-2360071 ערן

• 8 תגובות
    • 723 צפיות
  9. Started by IG,

זה נכון שאמור לצאת KILL BILL 3 ??? אני ראיתי את השני לפני כמה ימים ואני עדיין עצוב בלל שזה נגמר... אם מישהו יודע משהו על "להרוג את ביל 3" בבקשה, תנו קישור לאתר שבו מפורסמים פרטים על הסרט. ועוד משהו: אם מישהו יכול להדביק לת'רד הזה את התמונה שבה ביאטריס דורכת על העין של אל, זה יהייה ממש נחמד ;D זה הזכיר לי את "האיברים" מהגומי הדביק הזה שזורקים על קירות וזה נדבק...........

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  10. Started by yakir8,

שלום תשמעו אני ראיתי את מה שKSP נותנים לחברים שלהם(במעדון) וזה נראה מוזר שיש הרבה הטבות ואין דרישות. אז רציתי לדעת אם KSP דורשת מהחבים במעדון כסף או לרכוש פעם בX זמן משהו מאצלהם או כול תנאי אחר. אני מוצא לנכון לפרסם בפורום שלכם כי אתם הבאתם פרסות של המעדון אז אני מקווה שתוכלו לענות שלי תודה מראש

11. (m+2)x +2my=3m+4 x+9/m=1 באילו ערכי M הישרים האלו: נחתכים מקבילים מתלכדים.. תודה ..

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  12. Started by LIOR1994,

איפה ניתן להיג בזול חולצות כדורגל כמו ברצלונה ארסנל מילאן

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  13. Started by eladbu,

שלום לכולם בד"כ אני לא נוהג להמליץ על אתרים אבל הפעם אני חייב להמליץ על אתר שאתם פשוט משתינים מצחוק כל מה שצריך לעשות הוא להעלות תמונות של מי שבא לכם עד 4 תמונות ואז אתם מצוותים לגמד תראו בעצמכם... http://www.elfyourself.com

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  14. כמו באופני ה BMX. לבטל את גלגול הפדלים לאחור.

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  15. מישהו מכיר אתרים כמו hwzone לפלאפונים שיכולים לעזור לי בחיפוש ? אני בעיקרון מחפש פלא wifi במקסימום 250 דולר/ 1K שקל , ולא אכפת לי להזמין מחול

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  16. Started by The Dom,

אני מחפש תווים לשיר "יותר מזה אנחנו לא צריכים" (לפסנתר)

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  17. Started by No_Man,

ראית פעם באיזה תוכנית, משהו על זיכרון ריחני. מה זאת אומרת ? שמריחים משהו מסוים וזה כנראה מזכיר משהו \: לא בדיוק הבנתי. וקרה לי הרבה שהרחתי איזה ריח מוכר ופתאום נזכרתי בדברים מהגן ??? (שכנראה היה להם קשר לריח הזה). עד כמה חזק הדבר הזה ? כאילו, יכול להיות שאם אני אלמד למבחן בהיסטוריה עם ריח X שאני לא נחשף אליו כמעט בכלל, ואז במבחן אני אריח אותו שוב, אני אזכור יותר טוב ? סתם משהו שסיקרן אותי - זה המקום הכי מתאים לפרסם את ההודעה, אם יש צורך להעביר - > טעות שלי |:

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  18. אהלן נתקעתי פה באיזה כמה שאלות לעבודה שלי בסוציולוגיה... 1. 4 חתונות ולוויה אחת, הסבר בקצרה במה הסרט עוסק.... 2. כיצד בלומר היה מסביר את המתרחש בסרט, עכשיו מי שראה את הסרט אני יסביר לכם מי היה בלומר ותדיגו לי איך הוא היה מסביר את זה כי לא ראיתי, בכל מקרה טענתו של בלומר היא שיחסי הגומלין הם למעשה השפעה הדדית בין בני אדם המושתתת על הגדרת מצב משותפת. 3. כיצד היה מסביר גופמן את המתרחש בטקס: אותו שאלה רק עם מר גופמן, שהוא טוען שבני אדם מתכננים באמצעות סמלים את הרושם שישאירו על אחרים, כדי שיוכלו להשליט את הגדרת המצב שלהם על המציאות, גופמן המשיל את האדם לשחקנים ואת העולם לבמה, וכשם הצלחתו של השחקן האמינות משחקו כך גם הצלחת האדם בחברה על ידי טיב משחקו. הוא טוען בקיצור שאדם ר…

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  19. Started by avivlyaviv,

יש כזה זמן באנגלית כמו I am going to eat .... אבל בעבר? או שפשוט איך אפשר לומר בעבר: הם התכוננו לאכל אותו (אני עושה סיכום על רובינזון קרוזון, הגעתי לקטע של הקניבלים)

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  20. האם העיצומים פוגעים בכם ? בתיכון שלי לפחות כולם יצטרכו לעשות את 005 לבד מכוון שאין לנו הרבה שעות לימוד, ואסור לעשות השלמות אחה''צ או בפסח, שישי וקיצר מותר ללמד בשעות מקוצצות וככה בחיים לא נסיים תחומר, הולכים להגיש אותנו שאנחנו יודעים עשירית מהחומר אני תומך במאבקם, אבל זה בא על חשבונינו, אז מה עושים ? נכון זאת בעיה כלל ארצית אבל עדיין אני זה שיצטרך לשבת מאוחר יותר ולהשלים תבגרויות.

• 9 תגובות
    • 723 צפיות
  21. Started by YAIR,

<צונזר.>

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  22. Started by Vidati,

אני מחפש מורה פרטי במתימטיקה מאזור רמת גן.. אם יש לכם משהו להמליץ לי ולמה דווקה אותו אני מאוד השמח..

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  23. Started by com,

תודה רבה

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  24. אני לא רוצה ללכת לקונקורדנציה בספרייה. מצאתי קונקורדנציה באינטרנט אבל היא לא אומרת לי את מספר הפעמים שהמילה מופיה בתנ"ך. מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  25. Started by timac,

חברה אני צריך תבגרות חורף האחרונה שהייתה בהיסטוריה+פתרונות היסטוריה חלק ב'!!! בבקשה אני חייב את זה ..!!!!!!!!!!! תעזרו..

• 5 תגובות
    • 723 צפיות

דיונים חדשים בפורומים