עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by dani9998,

עד עכשיו שמעתי בעיקר רוק בלועזית.. התחלתי עכשיו ואני ממש אוהב את ברי סחרוף,כנסיית השכל ואברהם טל יש לכם המלצות ללהקות\שירים ישראליים שדומים לאלה שציינתי תודה

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  2. יש לי כסף מיותר ואני רוצה לקנוות דיסקים של אומנים מוכרים וטובים של רוק אני מתכוון למשהו בסגנון STEVE VAI,JOE SATRIANI, MALMSTEEN אילו אלבומים טובים אתם מכירים של נגיד VAI בקיצור אני פשוט רוצה את השירים הכי טובים של האומנים ההכי טובים של הרוק והפסט פיקינג. תוזה לכל המגיבים

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  3. אני יודע שזה אולי טפשי אבל פעם ראיתי תוכנה כזאת שמפילה את האותיות כאשר כותבים אותם, אז בבקשה LINK ME!

4. מסעם של שלושה סטודנטים נגד מכשף מרושע הזומם להשמיד את כל הלא-צימחונים !

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  5. Started by ביצה קשה,

צ'אלום. יש דאנסים כאלה שתמיד שמים במועודנים כאלה ופה ושם. יש משהו כזה מפורסם שכולם מכירים זה הולך ככה: אלז'ק' רי רה רי רה לה לי לו לה לו ליי. חחח תודה

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  6. הייתי בבסיס וקראתי את הכתבות בעיתון... הרוב שיערו שזאת יעל בר זוהר.. אבל יכול ליהיות אחרת... מישהוא ראה את זה?????????

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  7. שלום אני מחפש תוכנה להעברת נתונים לפלאפון Motorola E1000 בסגנון של Nokia PC Suite של Nokia תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  8. Started by r1plet,

אני בן יחיד לאמא גרושה ולא מתכוון לשרת בקרבי, בעיקר בגלל כיבוד מצבה ורצונה של אמא, ובקיצור, אין מצב לקרבי. קיבלתי צו גיוס ב-4 לחודש (לפני חודשים רבים) שאמר 22/11, כלומר 22 לנומבר, כידוע לי גיוס קרבי. יום למוחורת (על צו הגיוס מודפס ה-5 לחודש) קיבלתי צו גיוס נוסף ובו כתוב ה-11/08, כלמור ה-11 לאוגוסט. האם התאריך הנ"ל (11 לאוג') הוא גיוס קרבי? ואם כך - מה ההגיון, וגם מה ההגיון בהקדמת צו הגיוס שלי ביותר מ3 חודשים? (תאריך הלידה שלי הוא ה-30 למאי, 1992)

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  9. חשבתם שהמופרעים בבית ספר שלכם עושים הרבה בלאגן, תסתכלו כאשר הם בהמון, תסתכלו עד סוף הסירטון: http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=989944

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  10. Started by evman007,

אני מחפש את השיר שמשמיעים בפתיח של הליגה הספרדית של ערוץ הספורט. תודה.

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  11. Started by mc-kasda,

טוב אז ככה אומרים שהשמים הם הגבול ואין גבול לדימיון אילן רמון חי באלכסון בין אסון לאסון וכן כן אני חדש ברוך הבא לי כוס אמא של ישו

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  12. Started by ToMuSH,

לפי ההצהרה של צוות האתר על השינוי במראהו הכללי של האתר, ה- OCDB מחובר יותר לפורום.. לא בטוח מה זה אומר, אבל מבחינתי חשבתי שעידכנו אותו או משהו... למה הקטגוריה של AMD שם כל כך דלילה? רציתי להוסיף את ההמהרה שלי, ושמתי לב שעדיין יש שם מעבדים לאספנים בלבד שלא נמכרים יותר ואף לא אחד ממעבדי הפנום החדשים של החברה... אשמח (ועוד רבים אחרים) לעדכון של מאגר ההמהרה...

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  13. Started by Coca Cola,

"מה ישראלי בעיניך?" "חזה עוף" :lol: מה יש לה מחזה עוף? עוץ זה ציפור ופרה זה חיה

14. Started by shalomelbe,

אני חשבתי לעשות קורס מקצועי קצר, בשביל שאני ידע לעשות עוד משהו בחיים חוץ מהעבודה שאני עובד בה עכשיו. אז למרות שזה תחומים שונים לחלוטין, אני רוצה ללמוד, זה תמיד טוב. ההתלבטות: אינסטלטור חוקר פרטי - גם פה יש כסף. אבל גם בסמים יש כסף. אמרו לי שאני ילמד את נושא ה"האזנות" ובסיום הקורס מתנסים במעקב ברחוב, יש חוק שנקרא התחקות אחרי אדם, בקיצור הסברתי את החסרונות במקצוע. אינסטלטור - עבודה מגעילה, אבל משכורת מעולה. (בטח בהשוואה לחוקר פרטי) נגרות - נשמע המקצוע הכי שימושי. בחרתי מקצועות בכוונה שלא יהיו קשים מדי ולא יצריכו מחשבה מעמיקה בלשון המעטה חח. אני לומד מקצוע ריאלי באוניברסיטה, ואני מחפש עוד משהו שונה. חוץ מזה אני פתוח לרעיונות נוספים

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  15. למשהו ידוע מה עלות עמלה לשולח בקבלת כספים(בסכומים עד אלף שקל כרגע), בבנק הדואר, ובנק לאומי?

• 7 תגובות
    • 699 צפיות
  16. Started by zaroor,

מישהו יכול להסביר

17. Started by klayton,

http://comic.naver.com/webtoon/detail.nhn?titleId=350217&no=31&weekday=sat

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  18. העיתון "לה מונד": רוכב האופניים לאנס ארמסטרונג הודה בשימוש בסמים ממריצים 21:34 23.06.2006 רוכב האופניים לאנס ארמסטרונג, הודה בשימוש בהורמון EPO הממריץ את מחזור הדם. כך העיד לאחרונה פרנקי אנדרו, חברו לשעבר לקבוצה של ארמסטרונג, בפני בית משפט בדאלאס. מדיווח של העיתון הצרפתי "לה מונד" עולה שאנדרו העיד כי בשנת 1996, שמע את ארמסטרונג מודה בשימוש בהורמון וכן בשימוש בהורמוני גדילה, קורטיזון, סטרואידים וטסטוסטרון. ארמסטרונג עצמו הכחיש את הדברים.

• 10 תגובות
    • 699 צפיות
  19. Started by the king2006,

שלום .. אני לקוח אורנג ואני משלם דרך הוראת קבע לא ויזה .. אז השאלה שלי האם אפשר לקנות מכשיר חדש ולשלם דרך ההוראת קבע בלי ויזה כאילו כמו שיורד חשבון השיחות?? תודה

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  20. Started by Osher1234,

אני חדשה פה מקווה להתאקלם אושר

21. Started by Tomerb1,

שלום לכולם יש לי שאלה בקשר לכתבה הבאה בכתבה כתוב ככה: "חברת לוג'יטק העולמית עורכת שני מחזורי השקה גדולים בשנה, השקת החורף במרץ והשקת הקיץ באוגוסט, כשבין לבין יש השקות מוצרים נוספות, למוצרים בודדים." [פסקה ראשונה שורה 2 לפני הסוף] ואז מציגים את החידושים שהולכים להיות מוצגים. השאלה היא האם כל מה שהציגו שם בכתבה זה הדברים שהולכים לצאת בקרוב או שיצאו גם מוצרים שלא מופיעים שם? כן,בטח עכשיו תגידו הינה עוד שאלה מטומטמת ומלא שטויות אבל תעשו טובה אם מישהו יודע שיענה, תודה

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  22. Started by frenzy,

פרנזי וחבריו גאים להציג: [glow=blue, 2, 300]DJ Saddam @ Live[/glow] :lol:

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  23. Started by Boxster,

חדש פה. שמי עדן אני בן 15 מהישוב בני ע"יש והנה המחשב שלי: Intel C2D E6750 Motherboard Chipset Intel Lakeport-G i945GC System Memory 1GB NVIDIA GEFORCE 8500GT Disk Drive 250GB WD LED 12CMF 400 W REAL EZCOOL אני בימים הקרובים משדרג את הכרטיס מסך + זיכרון ויש לי עדיין כמה התלבטויות וזהו...

• 3 תגובות
    • 699 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.