כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
שלום תמיד שאני לומד אני זקוק לריכוז גבוה כך שאני מחפש משהו טוב מאטמים למשהו יש המלצה?
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
מישהו יודע? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 687 צפיות
-
-
בהמשך לגל הת'ראדים חסרי המשמעות- כמה שתיתם בקריסמס? אני: חצי ג'ינס+ 3 שוטים וויסקי+ חצי שוט וודקה+ 1.5 ייגר. ושנה טובה לכווווולם
-
- 9 תגובות
- 687 צפיות
-
-
היי, בשעה טובה החלטתי לשדרג את המערכת אודיו ברכב, מכוון שאני לא הרבה בנסיעות (האוטו תמיד אצלי, אבל זה נסיעות קצרות של 3-4 דקות, רק פעמיים בשבוע יוצא לי לנסוע איתו למרחקים). ומכוון שאני חייל שחי מהמשכורת הצבאית המזעזעת. אז אני לא מתכוון להשקיע במערכת יותר מידי, אין צורך וחבל לזרוק כסף (אני עוד צריך כסף לדברים אחרים ) קיצר אחרי החפירה הקלה, מה אתם ממליצים? משהו שיגיע לסביבות ה1000 שקל, פלוס מינוס שכזה לא חריגה רצינית. הלכתי לאיזה "אביזרי רכב" באיזור שלי, והוא המליץ לי להשאר עם רמקולים מותגי מדבקה (כמו שיש לי עכשיו, או להחליף למותגי מדבקה אחרים), מכוון שפיונירים זולים נותנים איכות צליל בינונית כמוהם, ורק כשמשקיעים ברמקולים עם מותג טוב ובמחיר גבוה יותר (400+ שקל לזוג) א…
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
בבקשה התייאשתי מחיפושים , תביאו בבקשה אתר מומלץ עם כמות מכובדת של כתוביות
-
- 7 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני מחפש ספר שיהווה מדריך לפעילות בחדר כושר למתאמנים מכול הסוגים עם איורים שימחישו את התרגילים מי שקרא וממליץ עוד משהו על הדרך אם קראתם ספר טוב על בריאות ורפואה שמתאים לנוער תמליצו לי תודה
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שאלה בנושאי טלויזיה: אז ככה, יש לי זוג שכנים מאוד מאוד חביב, שמשתמשים בטלויזיה 29 רגילה, עם חיבור לכבלים, אנלוגי. (בלי ממיר דיגיטלי של הוט, רק באמצעות ההיפרבנד.) והם מרוצים וטובי לב. הם רואים את כל הערוצים הבסיסים, ערוץ 2, ערוץ 1, ספורט5, ערוץ 3, ערוץ 4 (סרטים) 10, וכו וכו וכו. אתמול, הם אמרו לי, שאיכשהוא, פתאום "נעלמו" להם כל הערוצים. אז הלכתי אלהם לבדוק מה קרה.. הכבל מחובר, הכל תקין. שאני סורק את התדרים והערוצים שם - מופיעים רק חלק קטן מהערוצים! לא עזר כמה סרקתי, וניסיתי, ושעות חיפשתי, מופיע רק בערך 7 ערוצים מהכבלים. (אגב, זה ערוצי כבלים, כמו הערוץ הראשון שמראה את ה"לוח שידורים", ככה שאין סיכוי שבעצם מחובר לשם אנטנה ולא כבלים של ממש) בא עוד חבר שמבין בכל השטויות האלו, ג…
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום .. אני לקוח אורנג ואני משלם דרך הוראת קבע לא ויזה .. אז השאלה שלי האם אפשר לקנות מכשיר חדש ולשלם דרך ההוראת קבע בלי ויזה כאילו כמו שיורד חשבון השיחות?? תודה
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אולפני דיסני מספקים לנו הצצה שנייה לסרט הקומיקס עתיר הכוכבים שאמור לפתוח את עונת שוברי הקופות לשנת 2016, עם הופעת אורח ראשונה לספיידרמן החדש אם לשפוט לפי ההצלחה הקופתית האדירה של Deadpool, שנת 2016 תהיה עוד שנה של שגשוג גדול עבור עולם גיבורי העל הקולנועיים – ואחד מהכותרים שאמורים להבטיח זאת הוא כמובן הפרק השלישי בעלילותיו של קפטן אמריקה, Civil War, שיהיה גדול ושאפתני יותר מאי פעם. הסרט החדש יושק ברחבי העולם בתחילת חודש מאי 2016, וכעת אנחנו מקבלים טריילר רשמי שני עבורו שעדיין לא מסביר מדוע "החבר'ה הטובים" של Marvel נלחמים זה בזה, אך כן כולל המון פיצוצים ואקשן – לצד הופעות אורח של אנט-מן, הפנתר השחור ואפילו ספיידרמן בגלגולו החדש (כנער, בגילומו של השחקן הבריטי טום …
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אהלן אני פתחתי פה דיון לא מזמן עם שאלה דומה, אך עדיין אני מוצא את עצמי מתלבט בכל פעם שאני נכנס לאתרי הטורנט. אף פעם אני לא יודע איזה גרסא מתאימה לי ועל איזה אפשר לוותר. הנתונים שלי הם - מסך 42" בעל רזו' 1920X1080 , מרחק צפיה של מטר וחצי , אין לי כרגע מערכת , כלומר הסאונד מושמע מהרמקולים המובנים של המסך , ומהסך בכל אופן לא יודע לקרוא קבצי DTS כך שאם אני בוחר במקודד הזה אני צריך להמיר אותו ל-AC3. בעת בחירת סרט חשוב לי שאיכות התמונה תהיה מיטבית , ועם זאת לא להוריד "סתם" קובץ שיתפוס מהקשיח עשרות gb לשווא. אולי הוא שווה ומתאים למי שרוצה להנות מסאונד משובח במערכת ה-7.1 שלו , אבל אצלי זה לא המצב גם ככה. יש כ"כ הרבה אפשרויות, ואני ממש לא מבין מה ההבדל בניהם. ואי…
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
הערוץ יהיה קשור למדריכים (כל מה שקשור למחשבים) מ א ועד ת צריך עצות ממכם אם יש לכם הצעות למדריכים או שיפור אני אשמח לשמוע . https://www.youtube.com/user/MrGuideYou/featured
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אהלן, איזה מקרר נותן יחס עלות:תועלת הכי גבוה? לא מחפש טכנולוגיה ושטויות - שיקרר כמו שצריך ויהיה נוח, גדול, אמין ושקט. יש דגם מומלץ? תודה רבה! מבחינת מחיר - לא מחפש להתפרע אבל גם לא לחסוך כל שקל. פשוט bang for the buck הכי טוב. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
מחפש מוזיקה קצבית. עם מקצב שאני חושב קוראים לו שמיניות כלומר חשוב קצב קבוע מהיר. אני מחפש פחות טראנסים כלומר הכי טוב זה חידושים של שירים ישנים או רימקסים שלהם. גם עברית זה נחמד. אני ארשום כמה שירים שאהבתי אולי זה יעזור: global DJ - סאן פראנסיסקו DJ LEE - fight hard CASCADA- EVERY TIME WE TOUCH SPECIAL D - HERE I AM
-
- 7 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אוקי מישהו יכול לספר לי או לתת לי לינק על חומר על החזונו של בן גוריון + מאמרים וכתבים על הנגב . ממש דחוף פשוט אני לא מוצא כלום
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
כן יש 2פאשריות שאני מכיר 1: לשלוח דרך אימייל בפאלפון למשל אתה יכול לשלוח לחברים שלך בWALLA אימייל בו תמונות וכדומה (כמובן שצריך חיבור לאינטרנט גם פאלפון) 2: הכבל שמעתי גם שהוא עולה בסביבות ה 100 ש"ח
-
- 7 תגובות
- 687 צפיות
-
-
http://www.morpheme.co.uk/frenzy/ תנסו להקליד את הABC כמה שיותר מהר, השיא שלי הוא 3.75 שניות, נראה אותכם עוקפים אותו [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 687 צפיות
-
-
איך הוא פועל? ניקח לדוגמא את pcpro.co.il, המסד קיים עוד על השרת של פלונטר?
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום תשמעו אני ראיתי את מה שKSP נותנים לחברים שלהם(במעדון) וזה נראה מוזר שיש הרבה הטבות ואין דרישות. אז רציתי לדעת אם KSP דורשת מהחבים במעדון כסף או לרכוש פעם בX זמן משהו מאצלהם או כול תנאי אחר. אני מוצא לנכון לפרסם בפורום שלכם כי אתם הבאתם פרסות של המעדון אז אני מקווה שתוכלו לענות שלי תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
אני רוצה ללכת עם כמה חברים לעשות צניחה חופשית..חיפשתי פה בפורום וראיתי שיש 2 מקומות.. http://www.paradive.co.il/ http://www.skykef.co.il אני יודע שכמה מפה כבר עשו, או שמעו איפה עדיף לעשות? גם מבחינת מחיר וגם מבחינת נוף והנאה... תודה
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
1. לא עשו לי ראיון אישי, אמרו לי שהיום לא עושים. זה אומר שיזמנו אותי שוב? 2. בסוף הפסיכוטכניים היה מין שאלון, ששאלו אותי בין היתר אם הייתי רוצה להיות בחיל טכני (אוויר, חימוש, קשר) כטכנאי, ואם אני אתנגד\אהיה מרוצה במקרה ששבצו אותי שם. האם השאלון הזה זהה לכל אחד שמסיים את המבחנים הפסיכוטכניים, או שהוא משתנה לפי מספר התשובות הנכונות שלי (המערכת יודעת לבדוק מיד הרי)? 3. מה אומר, בכללי, פרופיל 82 (תת משקל)? 4. איך אני יכול לדעת כמה קיבלתי בפסיכוטכני? 5. מה קורה עכשיו? ובלי קשר, אם אני מעוניין במקומות כמו 8200, גמא או משהו אחר דומה, אני צריך לפנות לאנשהו או למישהו? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה בקשר לכתבה הבאה בכתבה כתוב ככה: "חברת לוג'יטק העולמית עורכת שני מחזורי השקה גדולים בשנה, השקת החורף במרץ והשקת הקיץ באוגוסט, כשבין לבין יש השקות מוצרים נוספות, למוצרים בודדים." [פסקה ראשונה שורה 2 לפני הסוף] ואז מציגים את החידושים שהולכים להיות מוצגים. השאלה היא האם כל מה שהציגו שם בכתבה זה הדברים שהולכים לצאת בקרוב או שיצאו גם מוצרים שלא מופיעים שם? כן,בטח עכשיו תגידו הינה עוד שאלה מטומטמת ומלא שטויות אבל תעשו טובה אם מישהו יודע שיענה, תודה
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
חדש פה. שמי עדן אני בן 15 מהישוב בני ע"יש והנה המחשב שלי: Intel C2D E6750 Motherboard Chipset Intel Lakeport-G i945GC System Memory 1GB NVIDIA GEFORCE 8500GT Disk Drive 250GB WD LED 12CMF 400 W REAL EZCOOL אני בימים הקרובים משדרג את הכרטיס מסך + זיכרון ויש לי עדיין כמה התלבטויות וזהו...
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
מערכון: דונקי קונג היפ הופ! http://www.youtube.com/watch?v=XIed0kUh57w הורידו כאן את ה MP3 באיכות הגבוהה: http://www.teamgenius.biz/boyfriends/mp3/
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
http://www.5min.com/Video/How-to-do-50-impressions-in-50-seconds-57553607
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
-