עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. סופ"ש שקט לכולם! והפעם בתפריט - הגרלה לגולשי האתר שיש ברשותם מוצר של MSI! http://hwzone.co.il/news/MSI_shoutout אין לכם מוצר של MSI עוד? זה הזמן לקנות, ולהיכנס להגרלה על מוצרים נוספים. זה לא משנה אם זה מחשב נייד, לוח אם, כרטיס מסך או עכבר אופטי - כל מוצר נחשב! בהצלחה לכולם....

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  2. Started by lion03,

קיבלתי פאלם מחו"ל ואין בוא עיברית איך אני יכול להתקין בו עיברית?

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  3. Started by Mr Gadget,

אולי מישהו זוכר את שם השיר שחלק מהמילים שלו הם: כל היום אני חושב עלייה עלייה מנסה ל.....

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  4. לפני שמתקבלים לעבודה הם מחייבים לחתום התחייבות לשנתיים. האם זה אומר שמי שירצה לעזוב לא יוכל אלא אם ישלם קנס? אני מתכוון האם בפועל מקפידים על זה? איך אפשר לאכוף כזה סעיף?

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  5. Started by avivlevy,

http://computers.walla.co.il/?w=/4/862962 אמיתי או לא? תשמעו את הטקלית.....מוזר/מדהים/דפוק...

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  6. אני צריך מעבדה למחשבים באיזור חיפה מישהו מכיר יודע מעבדה אמינה?

7. מאכזב ביותר שלא ניתן להעלות קבצים יותר, הסיכומים במסמך וורד באירוח Nana. (קישור בסוף ההודעה) להלן המבוא מתוך הסיכומים: שלום רב, להלן מאגרי השאלות הראשון והשני והתשובות להן לפי מיקודי הבגרות בהיסטוריה לכיתה י' (קיץ תשס"ד). קיבצתי בקובץ זה תשובות, רובן בצורה של 8-שורות per תשובה. תשובות אלה נלקחו ממחברתה של תלמידה מצטיינת בהיסטוריה (מגן 100 וציון 97.5 במתכונת). מוטב שאציין כי אין בסיכומים אלו את התשובות לכל השאלות, אלא רק לשאלות שתצטרכו בשיטה שמנפה כ-6 שאלות מהבגרות, בעזרת ניצול שיטת הבחירה, כך שאתם יודעים בדיוק את מספר התשובות שעליכם לדעת ולא קיימת מבחינתכם אפשרות בחירה. לטעמי, ולטעם רוב התלמידים זוהי שיטה הרבה יותר טובה ללמידה, שבה במקום ללמוד 20 תשובות מספיקות רק 14. (…

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  8. Started by gunrhutjbha,

אהלן,אני חדש... בכל אופן אף פעם לא הבנתי כל כך תקשר בין מים לחיים. מה שהסבירו לי ביוסדו בזמנו(חח עכשיו אני ארק בתיכון) לא כל כך מסתדר לי ולא נשמע כל כך מציאותי... לכן פתחתי תשאכול,כדי לשאול מה הקשר בין מים לחיים?,ההסבר האמיתי לא זה שמסבירים ליילד בכתה ג'. Thnx

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  9. Started by Mesatla,

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  10. Started by Tik-Tak,

שמעו, ראיתי שמישהו קנה רובה אוויר M16 בתחנה המרכזית החדשה בת"א. האם מישהו מיכם מכיר את החנות, יכול להביע דעה על המוצרים ולתת טווח מחירים

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  11. Started by MacGyver,

שלום לכולם! ראיתי שהדומיין הבא "פנוי"-לפחות זה נראה כך....מעניין אותי לדעת כמה יעלה לי לקנות אותו.... אני גם אשמח לדעת אם הוא פנוי באמת או לא.... http://www.eytan.net/ תודה רבה איתן

• 8 תגובות
    • 724 צפיות
  12. Started by elyaz,

זה סירטון קצר- פארודיה על סרטי פעולה (לא מהארץ) 2 חבר'ה מתגנבים למקום מסוים, ואז אחד מנסה לסמן לשני מה לעשות והוא לא מבין את הסימנים שלו. אני כמעט בטוח שראיתי את זה כאן, אבל עברתי אחורה עד לעמוד 30 בערך ולא מצאתי תודה

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  13. Started by eladbu,

היה פעם משחק אופנועים משהו עם mania משחק של אופנוע אחד שעובר מכשולים ולא זוכר את שמו מישהו זוכר

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  14. Started by Born2Kill,

הנה אנחנו הגענו למסלול השלישי של WRC שמתקיים היום בנורבגיה! ערוץ Eurosport-57 יום שישי 00:30- שידור מחוזר 09:30 יום שבת 00:30-שידור חוזר 02:30 יום ראשון 09:30 שידור חוזר 00:30 לפרטים נוספים: http://www.wrc.com/page/RalliesDetail/0,,10111~19,00.html צפייה מהנה!

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  15. Started by ptyahoo,

אני זוכר את הדיון על Milk INC פה והיו פה לא מעט אנשים שאוהבים את ההרכב. בכל מקרה יש סינגל חדש שקוראים לו: Milk Inc.-Tainted Love שהוא חידוש לשיר המוכר. מי שרוצה, יקבל עזרה בלהשיגו בפרטי מכיוון שזה לא חוקי. וזהו, רק רציתי לעדכן אתכם. סופשבוע טוב.

• 9 תגובות
    • 724 צפיות
  16. Started by Bingo,

ככה אני לפני שבוע הגעתי לבסיס חל האוויר 21 טכני בשמו,בוגר אלקטרוניקה הנדסאי. היה לנו שבוע מיונים מבחנים ראיונות לקורסים שכביכול עזר להם להתבסס על המידע בשביל שיבוץ לקורסים. קיצר נתנו לנו חוברת עם מקצועות ואמרו לנו לבחור 5 מקצועות שאנחנו הכי רוצים ללמוד אני בחרתי את שלי. בשבוע לאחר מכן הגיעו השיבוצים ולא קיבלתי שום קורס מבין ה-5 שבחרתי....קיבלתי קורס מסריח שלא מעניין אותי ובטח שלא מקצוע שאשרת בוא לפחות 3 שנים... אני מת לעוף מהקורס הזה לקורס אחר דרג ד לדוגמא ולפי מה שהבנתי לעבו קורס זה מאוד קשה. השאלה שלי האם נפקדות או עריקות תעזור פה או כל דבר אחר כי אני ממש חסר אונים הטכני הזה ממש גהנום!! ואם כן לכמה זמן כדאי להיות נפקד? או מה עוד יכול לעזור לעוף מהקורס?? תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  17. Started by GanJaval,

קניתי מהאתר הזה MP4 http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=mp4bravo1gb&Cat2Cat1ID=3271&Cat2ID=0 מסרתי להם את הפרטים של הכרטיס האשראי והתעודת זהות דרך הטלפון .. ולא יודע אני טיפה מודאג כי זה בכלל של אימא שלי ואני דיברתי והכל הם יכולים לעבוד עליי או משהו בסגנון ?

• 12 תגובות
    • 724 צפיות
  18. Started by Toxin II,

אהלן, השאלתי מחבר את הדיסקוגראפיה של Pearl Jam. לצערי [ולשמחתי], לפארל ג'אם יש המון המון המון אלבומים שהולכים הרבה אחורה. בכל אופן, משום מה שנים שאני מתכחש לקיומם של פארל ג'אם כי פשוט לא אהבתי את הסגנון המוזיקלי שלהם, אבל משום מה מצאתי את עצמי הולך ומתחבר אליהם. מכיוון ואין לי זמן וכוח להתחיל להקשיב לשיר שיר בכל אחד מ100 האלבומים שלהם רציתי לדעת האם יש לכם המלצות לאלבומים שלהם? כי קצת נאבדתי בתוכם. אני מבקש המלצות שלא כוללות את האלבום TEN [כי מי לא מכיר אותו], וגם לא את האלבום האחרון שלהם Backspacer [שיצא החודש], שהוא סבבה, אבל כבר חרשתי עליו. תודה.

19. Started by ONKYO,

יש לי 3360 בסלקום והתאורה הצהובה\ירוקה דוחה אותי!! ראיתי הרבה אנשים שהחליפו לתאורה כחולה (כן,החליפו, המכשיר לא בא ככה.) אז אולי מישהו יודע איפה אפשר לעשות את זה? תנו לי בפרטי, אל תפסרמו פה, מי שיודע....

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  20. Started by mc_elad,

עדיפות ל FULL HD שמעתי שהדגם -LG 32LH35FR הוא טוב... אם מישהו מתמצה בתחום בבקשה תגיבו....

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  21. Started by davidcohen,

היי יש לי שאלה יותר כללית, לא ידעתי איפה בדיוק לפרסם, אבל אני חושב שכאן זה הפורום המתאים כי פה מציעים מפרטים מאתרים שונים. השאלה שלי היא בעצם על החנויות והשרות שהם מביאות, לדוגמא ivory ידועה כחנות שהשירות שלה לא כל כך טוב ואפילו על הפנים ולכן עדיף שלא להזמין מהם. אז רציתי לדעת על חנות/אתר ספציפי , שנקרא iqpc.co.il . הם עושים בעיות עם אחריות וכאלה או שיש להם שירות טוב ואמין ? ואם יש לכם ניסיון עם אתר טוב שנתנו לכם שירות טוב, אשמח לקבל. ד"א לי יש אחד והוא נעה מחשבים, הבעיה היא שהם מוכרים דיי יקר (כנראה שעל שירות גם משלמים ברוב המקומות) תודה

• 8 תגובות
    • 724 צפיות
  22. הוא פה כל הזמן מתלהב ( שם תמונות של עצמו כאילו למישהו איכפת ) או מלתהב על כולם שיש לו כרטיס מסך ב 5000 שקל . מאיים http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=97481.10 והוא גם ככה אינפנטיל ערס ודפוק .... לא חושב שיש לו פה בכלל מקום . אולי באיזה פורום של חיזבלה יקבלו אותו.

• 7 תגובות
    • 724 צפיות
  23. Started by בייגל טוסט,

http://www.youtube.com/watch?v=oFoM0Y2DqL4&NR=1

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  24. Started by ccc,

מה בדיוק בדיוק עשיתם איזה גרסא של אימיול צריך וכמובן איזה מכשיר יש לכם

• 7 תגובות
    • 724 צפיות
  25. אני מחפש אם אני לא טועה חנות בהרצליה שהיא היבואנית של DFI, אם למישהו יש אתר\טלפון\פרטים תודה!

• 0 תגובות
    • 724 צפיות

דיונים חדשים בפורומים