כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,585 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש כבר ימים ולא מצאתי רמז מי שמכיר את ברנאאוט פרדייס יש שמה מכונית שנקראת Rossolini Tempesta האם הדגם הזה נבנה על סמך רכב קיים או שזה סתם הכלאה ושרבוטים של היוצרים..? הפרצוף שלה מזכיר לי משהו מוכר ..
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
היי, אני מחפש חנות ממולצת במרכז שאוכל לקנות בה מגן מסך לnokia C7 תודה מראש, אור
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
http://www.aliyahrevolution.com/
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני כרגע כיתה י"ב, ולא דיברו איתנו בכלל על האפשרות הזאת אז לא ידעתי על קיומה, אשמח אם מישהו יסביר לי איזה מסלולים עדיפים יש, אם זה בכלל כדאי וכו'.. (מחיפוש קצר ראיתי שיש עשרות אפשרויות) אשמח לתשובות.. (ד"א יש לי פרופיל 64)
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
http://www.2flashgames.com/f/f-209.htm חולני בצורה ממכרת, משלב 8 ככה אפשר לעשות פתיחות עם הילדים... הדגנרטים אשכרה רצים יותר מהר מהאוטובוס.
-
- 11 תגובות
- 700 צפיות
-
-
העונה השלישית של אבודים יוצאת ב4.10 מה אתם חושבים שיהיה בעונה השלישית של אבודים? - אני אישית לא יודע מה יהיה וגם אין לי אפילו כיוון אבל בטח הם יגלו את כל הסוד של האי - מה דעתכם יקרה?
-
- 9 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אהבתי את התוספת לאתר [אני מניח שפייסבוק יזם אותה] בכל דף יש בתחתית כזאת אופציה לעשות לייק על העמוד, מה שמוסיף רשומה בחשבון פייסבוק שלכם אני מניח שגם לאתר זה לא רע בכלל ..
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
יש לי 3360 בסלקום והתאורה הצהובה\ירוקה דוחה אותי!! ראיתי הרבה אנשים שהחליפו לתאורה כחולה (כן,החליפו, המכשיר לא בא ככה.) אז אולי מישהו יודע איפה אפשר לעשות את זה? תנו לי בפרטי, אל תפסרמו פה, מי שיודע....
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
חזרתי מהשאלון שאלון קל ביותר לא תיארתי לעצמי כמה קלה יכולה ליהיות בגרות תשובה לאלגברה א . a שונה מפלוס מינוס 3 ב. ושליש a>3 גיאומטריה שאלה 4 א. = 135 הסתברות 5 א. 1. 5/9 2. 4/5 ב. 7/90 ג. 43/90 תשובות בדוקות בקשר לשאר השאלות אני לא יודע
-
- 9 תגובות
- 700 צפיות
-
-
תוכנה מאוד מעניינת, של Cosmos http://www.cosmos.co.il/ על אף שנראה כי עיצבו אותה ב-vb, היא נותנת אינפורמציה בסיסית למי שמתעניין באסטרונומיה, מלווה בתמונות ואנימציות. נחמד מאוד. קישור להורדה: http://www.cosmos.co.il/down/eu.zip עריכה: אופפסס... חשבתי שאני בפורום תוכנה...
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
חברה אני צריך תבגרות חורף האחרונה שהייתה בהיסטוריה+פתרונות היסטוריה חלק ב'!!! בבקשה אני חייב את זה ..!!!!!!!!!!! תעזרו..
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
ישלי שיעור כזה בארה"ב Web Page Development ואנחנו עובדים עם פוטושופ 6.0ו MS FRONTPAGE 2000 עכשיו קיבלנו משימה שיקח לנו בערך חודש והמשימה זה לבנות אתר לחברה שאתה ממציא עכשיו חשבתי על חברה שתתמקד בעיקר באחזקת ווינדוס (Windows maintenance) משהו כמו Tune up וכל התוכנות האלה ובאתר אני יצין מספר תוכנות ומדריכים וכל השטויות האלה האם יש לכם עוד רעיונות לחברות או משהו כזה?
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום אני חייב דחוף להעלות לרשת קובץ של 30 מגה מישהו יודע איפה אפשר בחינם? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 700 צפיות
-
-
http://krautchan.net/int/thread-8178337.html :DJsmile:
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
HELLO הקיצר אני רוצה לעבור מפלאפון לאורנג' [מ-1001 סיבות,אבל אני לא אפרט כי אסור לי לאמר את מה שיש לי להגיד על פלאפון בפורום ] בכל מקרה,יש להם מבצע למתגייסים [ומכיוון ויש לי כבר תאריך גיוס,המבצע תקף לגבי] שבמסגרת המבצע הזה אני מקבל את המכשיר מוטורולה אי 1000 במחיר ממש מגוכח. רציתי לדעת האם המכשיר הזה באמת שווה?כי הרבה אנשים אומרים שהוא מדהים בתור מכשיר דור שלישי,וחלק אחר אומרים שהוא מכשיר מעצבן ולא נוח... ועזבו את העובדה שהוא נראה כמו לבנת חבלה.
-
- 10 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש סיפור שסיפרנו לנו לפני כמה ימים. הוא הולך בערך ככה. היו 2 אנשים שרבו פעם. יום אחד האיש הראשון [היו להם שמות] קיבל הזמנה לסעודה ענקית שהשני עשה. הוא לא האמין, הוא בדק את זה כמה וכמה פעמים וחשב לעצמו אני לא מאמין... אחרי 20 שנה שלא דיברנו הוא עדיין זוכר אותי. הוא התלבש הכי יפה שיכל, קנה מתנה וכו' והלך. בסעודה היו 100 מהאנשים הכי בחירים שיש. הוא בא לאיש ואמר לו תודה רבה וזה והביא לו את המתנה. האיש נדהם ואמר מה אתה עושה פה תעוף מפה וכו' והאיש התחיל להתחנן שלא יבייש אותו ויזרוק אותו מול כולם, הוא הציע לו שהוא ישלם על כל הסעודה רק שלא ישלח אותו בלי כבוד. זה היה סיפור שקשור לבית המקדש אני חושב שבגלל שנאת חינם הרומאים השמידו את בית המקדש. ואם ישלכם עוד סיפורים…
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
נעלמו לי כל הפורומים ההתחלתיים יעני אלה שבראש הרשימה אוברקלוקינג מודינג וכו' זה קרה לעוד מישהו?
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אהלן, איזה מקרר נותן יחס עלות:תועלת הכי גבוה? לא מחפש טכנולוגיה ושטויות - שיקרר כמו שצריך ויהיה נוח, גדול, אמין ושקט. יש דגם מומלץ? תודה רבה! מבחינת מחיר - לא מחפש להתפרע אבל גם לא לחסוך כל שקל. פשוט bang for the buck הכי טוב. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני מחפש חנות באיזור הרצליה שאפשר לפתח בה תמונות מתוך DOK. יש המלצות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=cPi5tU5iFr8 מה, אם בחורה חוטפת שם זה שווה לבעיטה בביצים?
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. לפני כמה ימים,עבדתי שבוע בערך.. אספתי קצת כסף..(700¤) ואני מתלבט יום יום מה לקנות או מערכת קירור מיים(ביגוואטר),ולעשות מודינג קטן למארז ..יעני לקחת חתיכת פלסטיק שקוף ,פרסקט(איך שלא קוראים לזה) להשים בצד איפה שהברזל בצד שמאל,שייראו את כל הדברים וכו' וכו' ולקנות ביחד עם זה 2-3 קתודות כחולות,ואולי כמה מאווררי לדים .. או 2-3 "חתיכות" של זיכרונות,512MB של KINGSTON.. של 400MHTZ...(כרגע יש לי אחד..) או ספק איכותי,ולהחליף סוף סוף את הג'ינרי שיש לי ,עם משהו טוב כמו למשל משהו של אנמראקס 425P דגם משהו כזה,420W נקי וגם ביחד עם זה,XP120 עם מאוורר איכותי,שקט,וטוב של 120 מ''מ של TT עם לדים.... (ובבקשה לא רוצה לשמוע את התלונות על ביגוואטר וזה..) מה אתם…
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי מסך תלת מימד של סמסונג. ברשותי כרטיס מסך מסוג nvidia quadro 400 ואני מעוניין למצוא נגן שיתאים לנגינה דרך המחשב. יש לציין שדרך נגן חיצוני הכל עובד טוב ויפה, אך אני מעוניין למצוא לזה פיתרון תכנתי למחשב. האם אתם מכירים נגן שתומך בזה? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
-
אני מחפש אתר\ים שיהיו כמו אנציקלופדיה גדולה אני צריך לסכם כרגע (במסגרת ביה"ס כמובן) על בית הלל, בית שמאי, ויוסף בן מתתיתיהו אני בטוח שבמהלך השנים שנשארו לי בביה"ס אני אצטרך להכין עוד לא מעט סיכומים אז אם מישהו יכול לתת לי כתובת של אתר (בעברית), שיהיו בו סיכומים במכלול נושאים -אני אשמח מאוד :saint: שנה טובה וקלה לכולם!
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש כזה אתר שבו אני בוחר את הזמרים והלהקות שאני אוהב(לא ישראליים). וכשהזמר מוציא שיר חדש או אלבום חדש, האתר שולח לי הודעה למייל: "הזמר XXXXX הוציא שיר חדש YYYYYYYY" יש כזה דבר?
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-