עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Tapeworm,

קניתי לפני יומיים E398 בסלקום וקיבלתי את כרטיס ה- Funkey של משינה. עכשיו מישהו בבקשה יכול להסביר לי מה זה הדבר הדבילי והמיותר הזה?! 1. צריך להתקשר למספר מסוים (שבטח עולה כסף). 2. להצמיד את הכרטיס הזה למכשיר וללחוץ על אחד מהכפתורים שלו, שלא ברור מה כל אחד מהם עושה בכלל. 3. מקבלים הודעה עם כתובת אינטרנט לפלאפון שאליה צריך להיכנס כדי להוריד (בכסף מלא!) את מה שרציתם (מה בדיוק אמור להוריד לי כפתור "המתנה נעימה"?!?!). בקיצור, למה מישהו בעולם הזה צריך כרטיס כזה ולא יכול להוריד תכנים ישירות מהאתר של סלקום/אורנג' (שלא לדבר על האתרים הפיראטיים אבל הם לא משלמים על זכויות יוצרים). מחכה להסבר.

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  2. אני צריך לדעת כמה אחוזים מורידה מס הכנסה בסכום כסף מסוים. למשל אם קיבלתי 3000 ש"ח, כמה מס הכנסה תוריד לי (באחוזים) תודה!

• 35 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by gevAA,

שלום לכולם :] יש קשירה כזאת שלהרבה חיילים יש, וזה חוט שתלוי עם שאקל על הדברים האלה שתופסים את החגורה בצד אחד, ובצד השני הוא ניכנס לכיס. אבל החוט בין השאקל לכיס הוא לא רגיל הוא בצורת קשר מיוחד. אני מקווה שאתם מבינים למה אני מתכון, אשמח עם מישהו יביא לי מדריך איך עושים את זה, או שינסה להסביר לי. תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by GanJaval,

קצת לא קשור אבל בכל זאת תציאו לי שמות לקלאנים יעני משהו יפה כזה כמו למשל overtake כל מיני שמות אבל לא שמות של nabz תודה לכולם

• 14 תגובות
    • 7.2k צפיות
  5. Started by Lirux,

מישהו מוכן להסביר לי איך הילד בסרט (שכחתי את השם - זה שמשחק במלקום באמצע) נשאר חיי?

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  6. Started by Chevy,

עיצוב חדש 8)

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. יש לי מבחן יום ראשון, ואין לי את הספר ואני צריך את הסיפור Mudd Lark בעמודים הראשונים שלו.. זה ספר של תלמידי תיכון של אנגלית.. מי שיכול לסרוק לי אני אודה לו מאוד!! זה 4-5 עמודים

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. אהלן חבר'ה אני ועוד שני חברים מעוניינים להזמין חולצות מהאתר INDIEMRCH כלמני חולצות של מטאל ואלטרנטיב. העניין הוא שאנחנו הולכים להזמין איזה 15 חולצות שזה אמר באיזה 200 דולר ולהתחלק במשלוח. האם יש על דברים כאלה איזשהו מס שאני צריך לדעת עליו? תודה גיא

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by klayton,

http://izismile.com/2012/11/22/this_is_the_reason_why_you_shouldnt_ignore_15_pics.html

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. אני חושב שמישהו שיחק יותר מידי בGTA

• 9 תגובות
    • 3.6k צפיות
  11. הבנתי שבבחינה שואלים על VPN אבל בחומר לא מלמדים את זה.איך אני משלים את הפער? בנוסף אם מישהו יודע או יכול להמליץ על חומר לימוד איכותי בנושא אני אשמח. כמו כן לגבי דוגמאות בחינה,דמפים וכיו"ב. בתודה מראש!!!

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. אדמין תרגיש חופשי להעביר אני לא הייתי בטוח לאן זה שייך.. כנסו ללינק..האיש פשוט דפוק על כל הראש חחח.. המשחק שיש שם זה קאונטר סטריק סורס http://www.putfile.com/media.php?n=FPS-doug

• 32 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. יש לי בחדר הרבה מאוד מכשירי חשמל = הרבה חוטים + הרבה מזלגות חשמל. בחדר יש לי 3 שקעים כאשר אחד מהם אני שומר תמיד פנוי למיקרים של טעינת פל' סוללות ודברים דומים אחרים. בשני השקעים האחרים זה הולך כך: 1 - מפצל לשניים באחד ניכנס מכשיר חשמלי לשני מעריך שהוא גם מפצל ל 4 וכל ה 4 תפוסים 2 - כמו בראשון רק במקום מעריך עם 4 יש עם 3 האם זה מסוכן? יש איזה רעיונות לעשות משהוא עם כל זה, יותר יעיל אולי לסדר את זה בצורה כל שהיא?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. http://blindsearch.fejus.com אני לא בטוח שאפשר לשפוט לפי התוצאות הללו מכיוון שזה בדיוק במה שגוגל מתמחה בזמן שבינג מוסיף כל מיני אפשרויות נחמדות ו YAHOO זה סתם לאמריקאים. אבל מהבדיקות שלי עלה שגוגל התאימו לי הכי טוב, למרות שהאחרים העלו תוצאות מענינות יותר אבל גוגל פשוט תמיד מקשרת ישר ל WIKI וזה בתאכלס מה שאני צריך

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. מי שנגיד יגלה איך לשפר תראייה איך לשפר תשמיעה איך להגדיל את הז*ן איך הוא לוקח רעיון והופך אותו לכסף?

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  16. לפני חודש הזמנתי מספר ספרים מאמזון ב-61$ כולל משלוח. עבר חודש והחבילה עדיין לא הגיע. זו לא הפעם הראשונה שאני מזמין מ-Amazon והחבילה בדרך כלל מגיע תוך שבועיים - שבועיים וחצי. ייתכן שהחבילה התעכבה בגלל העיצומים בדואר ואקבל אותה עוד מספר ימים. אולי לא. נגיד והחבילה אבדה איך אני מוכיח שלא קיבלתי אותה?

• 21 תגובות
    • 5k צפיות
  17. יש נהגים והולכי רגל שחושבים כי החוקים הבאים לא נכתבו בשבילם: - לאותת בפניות - לשמור מרחק - לא לתת גז כשהרמזור מתחלף לאור צהוב אלא לחכות לירוק (כשאצלכם אדום מתחלף לצהוב, לרמזורים האחרים יש עדיין צהוב שמתחלף לאדום) -לא לעבור באדום - לא לעבור איסור פרסה - בלילה לנסוע לאט יותר (ולא מהר יותר!) - אופנוע שמתנגש בהולך רגל - שניהם ימותו - לא לקפוץ לכביש מהיר (איילון לדוגמה) באמצע הלילה כשהראות של כלי הרכב נמוכה (אם כבר, בטח לא כשאתם לובשים בגדים כהים ולא לבנים) - לא לגנוב רמזור צהוב לקראת אדום, אין לכם FERRARI, מכונית אחרת תמיד תאיץ מהר ממך. - לנסוע לאט על כביש חלק, מרחק הבלימה גדול פי כמה וזה שתלחצו על הבלם זה רק ליופי, המכונית תדהר ותיכנס ברכב לפניך ואתה תמות. - מה שאתם חושבים ש…

• 34 תגובות
    • 3.7k צפיות
  18. עדיין מתלבטים האם הגיע הזמן לשדרג למערכת עם DDR4? בארגון שאחראי על הטכנולוגיה כבר מתכננים את דור המחר לכתבה

19. Started by shaithebest,

שלום חברים, אני מחפש אנשים שערכו כבר או עורכים קמפיין פרסומי בממומן של פייסבוק רציתי לשאול עד כמה מהימן ונאמן הPPC שלהם כי פרסמתי את העסק המשפחתי בפייסבוק נתתי 25 סנט לקליל קיבלתי 150 קליקים והם חייבו אותי אבל לקוחות לא הגיעו.... מוזר כי מתוך 150 קליקים חייב שיהיה לפחות לקוח אחד אשמח לדעת חוות דעת מאנשים עם נסיון בתחום האם כדאי לרדת מפייסבוק או להמשיך בכל זאת אני יותר בכיוון של לרדת עכשיו פייסבוק יפשטו רגל חחחחחחחחחחחח

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by A.Iniesta,

מה הקורס הכי 'נוצץ' שהכי כדאי לשאוף אליו? איזה בסיס נחשב הטוב ביותר? תודה.

• 6 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד אותו?

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  22. כל פעם שאני מתקשר בקשר לציונים במתמטיקה הם טוענים שמחר יהיו ציונים ולא מפסיקים לנפנף אותי משרד החנוך צריך לשרת אותנו לא הפוך, או שאני טועה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אני אעבור בקרוב על המאמר הזה: http://www.wisebuy.co.il/ArticlePage.aspx?AID=655&PcatID=506 יש צורך בשואב חזק יחסית, שישאב כמו שצריך שטיחים. חוץ מזה אין דרישות מיוחדות. אין הכרח בשאיבת מים או בחובט. למישהו יש המלצות במסגרת התקציב? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. אחרי ירידת דמי הקישוריות וכל השינויים שאין יותר התחייבות כמה זה מחיר טוב היום לדקת שיחה ולאסאמאסים ?

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים