כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,687 דיונים בפורום זה
-
יש לי בחדר הרבה מאוד מכשירי חשמל = הרבה חוטים + הרבה מזלגות חשמל. בחדר יש לי 3 שקעים כאשר אחד מהם אני שומר תמיד פנוי למיקרים של טעינת פל' סוללות ודברים דומים אחרים. בשני השקעים האחרים זה הולך כך: 1 - מפצל לשניים באחד ניכנס מכשיר חשמלי לשני מעריך שהוא גם מפצל ל 4 וכל ה 4 תפוסים 2 - כמו בראשון רק במקום מעריך עם 4 יש עם 3 האם זה מסוכן? יש איזה רעיונות לעשות משהוא עם כל זה, יותר יעיל אולי לסדר את זה בצורה כל שהיא?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://blindsearch.fejus.com אני לא בטוח שאפשר לשפוט לפי התוצאות הללו מכיוון שזה בדיוק במה שגוגל מתמחה בזמן שבינג מוסיף כל מיני אפשרויות נחמדות ו YAHOO זה סתם לאמריקאים. אבל מהבדיקות שלי עלה שגוגל התאימו לי הכי טוב, למרות שהאחרים העלו תוצאות מענינות יותר אבל גוגל פשוט תמיד מקשרת ישר ל WIKI וזה בתאכלס מה שאני צריך
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מי שנגיד יגלה איך לשפר תראייה איך לשפר תשמיעה איך להגדיל את הז*ן איך הוא לוקח רעיון והופך אותו לכסף?
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לפני חודש הזמנתי מספר ספרים מאמזון ב-61$ כולל משלוח. עבר חודש והחבילה עדיין לא הגיע. זו לא הפעם הראשונה שאני מזמין מ-Amazon והחבילה בדרך כלל מגיע תוך שבועיים - שבועיים וחצי. ייתכן שהחבילה התעכבה בגלל העיצומים בדואר ואקבל אותה עוד מספר ימים. אולי לא. נגיד והחבילה אבדה איך אני מוכיח שלא קיבלתי אותה?
-
- 21 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
יש נהגים והולכי רגל שחושבים כי החוקים הבאים לא נכתבו בשבילם: - לאותת בפניות - לשמור מרחק - לא לתת גז כשהרמזור מתחלף לאור צהוב אלא לחכות לירוק (כשאצלכם אדום מתחלף לצהוב, לרמזורים האחרים יש עדיין צהוב שמתחלף לאדום) -לא לעבור באדום - לא לעבור איסור פרסה - בלילה לנסוע לאט יותר (ולא מהר יותר!) - אופנוע שמתנגש בהולך רגל - שניהם ימותו - לא לקפוץ לכביש מהיר (איילון לדוגמה) באמצע הלילה כשהראות של כלי הרכב נמוכה (אם כבר, בטח לא כשאתם לובשים בגדים כהים ולא לבנים) - לא לגנוב רמזור צהוב לקראת אדום, אין לכם FERRARI, מכונית אחרת תמיד תאיץ מהר ממך. - לנסוע לאט על כביש חלק, מרחק הבלימה גדול פי כמה וזה שתלחצו על הבלם זה רק ליופי, המכונית תדהר ותיכנס ברכב לפניך ואתה תמות. - מה שאתם חושבים ש…
-
- 34 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
עדיין מתלבטים האם הגיע הזמן לשדרג למערכת עם DDR4? בארגון שאחראי על הטכנולוגיה כבר מתכננים את דור המחר לכתבה
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, אני מחפש אנשים שערכו כבר או עורכים קמפיין פרסומי בממומן של פייסבוק רציתי לשאול עד כמה מהימן ונאמן הPPC שלהם כי פרסמתי את העסק המשפחתי בפייסבוק נתתי 25 סנט לקליל קיבלתי 150 קליקים והם חייבו אותי אבל לקוחות לא הגיעו.... מוזר כי מתוך 150 קליקים חייב שיהיה לפחות לקוח אחד אשמח לדעת חוות דעת מאנשים עם נסיון בתחום האם כדאי לרדת מפייסבוק או להמשיך בכל זאת אני יותר בכיוון של לרדת עכשיו פייסבוק יפשטו רגל חחחחחחחחחחחח
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה הקורס הכי 'נוצץ' שהכי כדאי לשאוף אליו? איזה בסיס נחשב הטוב ביותר? תודה.
-
- 6 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד אותו?
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
כל פעם שאני מתקשר בקשר לציונים במתמטיקה הם טוענים שמחר יהיו ציונים ולא מפסיקים לנפנף אותי משרד החנוך צריך לשרת אותנו לא הפוך, או שאני טועה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני אעבור בקרוב על המאמר הזה: http://www.wisebuy.co.il/ArticlePage.aspx?AID=655&PcatID=506 יש צורך בשואב חזק יחסית, שישאב כמו שצריך שטיחים. חוץ מזה אין דרישות מיוחדות. אין הכרח בשאיבת מים או בחובט. למישהו יש המלצות במסגרת התקציב? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי ירידת דמי הקישוריות וכל השינויים שאין יותר התחייבות כמה זה מחיר טוב היום לדקת שיחה ולאסאמאסים ?
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בזמן האחרון התווספו לי הרבה חברים בפייסבוק וזה ממלא לי את דף הבית בהמון שטויות. עכשיו לעבור אחד אחד ולסמן איני רוצה לעקוב אחרי...זה סיוט. האם יש אפשרות להגדיר אחרי מי כן אני רוצה לעקוב? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מחר ההורים שלי טסים לבולגריה , לוורנה. עכשיו מישהו יודע אם מוכרים שם נגני מוזיקה או ווידאו או ציוד למחשב או כל דבר מעניין.... מי שעור מלך
-
- 17 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אני מחפש כתבות באנגלית או בעברית על איך נרגילה מזיקה לבריאות, הרצתי קצת חיפושים אבל בקושי מצאתי משהו.. אני לא רוצה להתחיל וויכוח פה, אז כל המעשנים, אל תטרחו לענות כדי לא לסטות מהנושא.. תודה לכל העוזרים
-
- 78 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אתמול התקשרתי ל"גולדטופ" בנוגע לאחריות על מוצר מסויים. חוץ מזה שהם אמרו שהם לא רוצים להחליף (למרות האחריות שיש לי) הם גם ניתקו לי שיחות, קיללו ואיימו עלי. הייתי רוצה לדעת האם עוד מישהו נתקל במקרה דומה?
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
על כל המדיות של VERBATIM, יש 50% הנחה על הפריט השני (הזול מביניהם) OFFICE 2007 HOME STUDENT (כולל WORD, POWER POINT, EXCEL, ONENOTE), רשיון ל-3 מחשבים- 400ש"ח
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לכל אוהבי הלהקה ורוק ישראלי בכלל - תהנו
-
- 4 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אני נרשמתי לאתר gamer+lionetwork מסרתי את הפרטים שצריך אחרי זה נכנסתי לemail שלי ב012 ושני החשבונות שהם מסרו לי לא היו קריאים רשום שם:Error Decoding Body ו subject:?????????? מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
וכתוצאה מכך "נשברים" שיאי עולם. החוצפה והיהירות של הסינים פשוט פתטיים! הילדה בטקס שלא באמת שרה, הזיקוקים שלא באמת היו ועכשיו מתברר שגם הבריכה עמוקה ורחבה כדי שיהיו פחות גלים. אף אחד לא שם לב לזה לפני שהמשחקים התחילו?
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. רציתי לשמור מאתר של מעריב גיליון (שהוא חינם) מתאריך מסויים בקובץ PDF אבל שמתי לב שאין אפשרות לשמירה של הגיליון לא בהדפסה ולא בכלל. אחרי חפירה בקוד מקור הדפים נראים כקובץ SWF האם ישנה דרך להפוך גיליון כזה לקובץ PDF?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני צריך לקנות איזה 4-5 מטר של צנרת נחושת כמו הצינורות הדקים של הגז, איפה אפשר לקנות את זה ? קיים בטמבוריות? ומה המחיר בערך? תודה
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים קניתי את המחשב החדש שלי, מדובר במחשב חזק מאוד שמיועד אך ורק לגיימינג לכן במחשב כזה אסור להתפשר, צריך לבחור בפינצטה את החלקים שיהיו חזקים ולא פחות מכך את המקום שאתה עומד לקנות ממנו. שנים קניתי מחשבים ליד חנות מעולה שהייתה באיזור מגוריי באור יהודה אבל היא פשטה את הרגל ולכן הגיע הזמן לבחור בחנות חדשה. לאחר שהחלטתי איזה חלקים לקחת והשוויתי מחירים ברשת ראיתי שבIQPC באשדוד אני מקבל בעבור המפרט את המחיר הזול והאטרקטיבי ביותר אך כמובן שמחיר זול בלבד לא מספיק כי צריך גם חנות עם שירות מצוין. לאחר חיפוש מעמיק בגוגל ראיתי המון תגובות חיוביות מאוד על החנות והחלטתי ללכת על זה אפילו שהחנות רחוקה ממני שזה דבר שתמיד חששתי והתרחקתי ממנו כי לך תסע עד אשדוד (ש…
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-