עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by UltraWaveMUSA,

קבעתי שיעור נהיגה ראשון להיום ולא התעוררתי בזמן.. קבענו לרבע ל12 ועד 8 דקות ל 12 הוא חיכה לי למטה וצלצל אלי לפלאפון שכנראה מתוך שיינה פתחתי וניתקתי... אחרי ששמתי לב התקשרתי לאמא שלי להגיד לה שתתקשר אליו ותגיד לו שאני אצל הרופא ולא היה לה את המספר.... אני מתתתתתתתתת סעמק אני רוצה ללמוד אצלו אבל עכשיו כבר הכול הרוס, כלומר, הוא אמר להתקשר אליו אם אני רוצה אבל נגיד עכשיו הוא יתייחס אלי אחרת [לא יוריד לי את המחיר או ישלח אותי לטסט מוקדם יותר.. ד"א, הוא לוקח 90 לשיעור ]. מה לעשות?????? :'(

2. תאריך הגיוס הוא בסוף יולי יש לי טיסה עוד כמה ימים אבל הקטע שקניתי כרטיס לכיוון אחד ... יש מצב שלא יוציאו אותי מהארץ? מה קורה אם אני מאחר לצו הגיוס בכמה שנים חח נגיד אני בא לארץ בגיל 23-25 אני נכנס לכלא או מה? אפשר יהיה ללכת לשרת בגיל זה מבלי להכנס לכלא? תודה רבה!

3. איזה קטע בב"ש אני עובר מהשוק לכיוון הקניון אני רואה ברמזור ממול ניידת חבר שלי לא רוצה לעבור אומר לי נותנים על זה דו"ח אני אומר לו שטויות אין מצב חח אני עובר הוא עוצר הניידת נוסעת אחרי מבקשת תעודת זהוץ(מזל לקחתי אותה איתי(בשביל לקנות וודקה חחח) ) אני אומר לו שאין לי אחרי כמה שנ' אני מביא לו הוא בודק במחשב שאני נקי בלי עברות ואומר לי פעם הבאה תלמד ומתחיל לרשום לי דו"ח אני מתחיל להתחרבן לו שאין לי כסף וכו' קיצר וויתר לי וואלה יותר אני לא עובר באדום חח חשבתי זה סתם ושמעתי יש בירושלים רמזור שיש שם מצלמה שמצלמת ואז דרך משרד הפנים שולחת דו"ח הביתה

• 43 תגובות
    • 4.1k צפיות
  4. עכשיו ירדו לי עוד מכסות... קמתי ב7 וחצי ונרדמתי עד 8:40 ועד ששמתי לב שלא 7:40 ושאיחרתי כבר ולא יכניסו אותי, הייתי לבוש ומוכן לבית ספר. :bash: מי פה? חחח

• 62 תגובות
    • 3k צפיות
  5. מה אתם אומרים אפשר לטבוע בשלולית?

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by shibby15,

עכשיו עברה מעלי (פ"ת) סערת ברקים מטורפת!! התחלתי לראות הבזקים ולאט לאט הסערה עברה מעל ראשי, היא כללה גשם עז ביותר והמשיכה בכיוון מזרח... אויייי כמה אני מצטער שלא הייתה ליידי המצלמה הדיגיטלית שלי, בחשיפה של 3 שניותצ היו נכנסים שני הבזקים לפחות! אני ממש מקווה שמישהו הצליח לצלם את זה, זה ממש ממש מדהים! קצב של ברק בשניה כמעט! מש ממש מדהים. אגב לא היה אפילו רעם אחד, אני לא מבין את זה.......... יום שישי ה13 נחמד לכולכם

• 26 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by ChrisBrown,

אני רוצה לקחת את חברה שלי ביום הולדת לספא מצאתי את זה: http://www.spaplus.co.il/30191/spa_-_sea (המחיר שם לא מדיוק, המחיר הנכון הוא 800 ש"ח לזוג ל4 שעות ) מה אתם אומרים? יש עוד כאלה בסגנון ? ( עם חוף ים וכו' ) יש לכם המלצות אחרות ?

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  8. Started by bluemail,

הייתי רוצה לדעת על אתרים ששולחים ספאם בכמויות פשות יש לי שכן מנייק ואני רוצה לפוצץ לו את התיבת הדואר

9. Started by TZuKi,

ספאם, זה בסדר. טוב לדעת. את המשפט הזה כתב המשתמש/ת or. ספאם זה בסדר, ומה גם שת'רד סוגיות הוכיח זאת! מעניין אותי איך?

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by yuvalkob,

היי כבר המון זמן שאני מקבל לסלולרי שלי (אורנג') הודעות פירסומת מעצבנות על איזה מועדון ברחובות (ביקלאב או משהו כזה) עכשיו אני לא מקבל את זה בתור פרסומת של אורנג' כמו כולם (אני בטוח שאתם מכירים את ההודועות האלה מרדיו בי יו או מאורנג'). את ההודעות האלה אני מקבל ממספר 04849061 (כאילו איך אפשר לשלוח אס אם אס מקו של בזק?!) מישהו נתקל בזה או יודע מה קורה פה?

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  11. Started by Zinger777,

היי, בנוב' 2012 קיבלתי SMS ממספר שאני לא מכיר והוא היה פרסומי ומסחרי לחלוטין. בסוף הSMS היה כתוב "להסרה השב עצור". שלחתי להם "עצור". חודשיים אחרי קיבלתי עוד SMS מאותו מספר (ינואר השנה). חודש שעבר קיבלתי אחד והיום גם קיבלתי עוד אחד. הבנתי שיש את האופציה של לתבוע אותם. איך ניגשים לעניין? צריך עו"ד או שמספיק בית משפט לתביעות קטנות? תודה, Zinger777.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by GNR,

בשבוע האחרון אני מקבל כמעט כל יום כמה הודעות ספאם באינבוקס בג'ימייל.. משום מה ג'ימייל לא מסנן אותם וזורק אותם לתקיית ספאם.. גם לכם זה קורה?

13. Started by assaf181,

שלום, התקשרו אלי כמה פעמים בימים האחרונים מהמספר +00001402, אם אני עונה זה מתנתק תוך שנייה. מישהו יודע מה זה? בכל מקרה חסמתי את המספר.

• 40 תגובות
    • 7.7k צפיות
  14. Started by סלרי,

http://computers.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=4&id=265273

• 8 תגובות
    • 998 צפיות
  15. Started by Natan_Rozen,

תביאו עוד כאלו אם יש לכם ... 1. על מייבש שיער של חברת SEARS : "לא להשתמש בזמן השינה" (חבל, רק אז יש לי זמן לסדר את השיער) 2. על חבילת חטיפי תירס: "אתה יכול להיות זוכה!!! שום קניה לא נדרשת!!! פרטים בתוך השקית" (מסתבר שזהו מבצע מיוחד לגנבים) 3. על סבון רחצה של חברת DIAL : "להשתמש כמו בסבון רגיל" (שזה אומר איך בדיוק?!?) 4. על ארוחה קפואה של SWANSON : "הצעת הגשה - מופשר" (אבל זו "רק" המלצה) 5. על תחתית האריזה של קינוח טירמיסו של חברת TESCO : "נא לא להפוך" (אופס...! מאוחר מידי) 6. על פודינג של MARKS&SPENCER : "המוצר יהיה חם לאחר החימום" (וואלה?!? באמא שלכם?!? ) 7. על אריזת מגהץ בגדים של ROWENTA : "לא לגהץ בגדים על הגוף" (אבל זה יחסוך לי הרבה זמן…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by EasyPooper,

שלום! לאחרונה שמתי לב שרבים מהאנשים ששלחתי להם מתישהו מייל שולחים לי מייל עם בקשות להפסיק להספים אותם. אני יכול להכנס למייל ולשלוח מיילים ולקבל אותם וכו' וכו' אך הספאם עדיין ממשיך להשלח, ודווקא בזמן בו אני לא מחובר למייל. עכשיו אני סורק את המחשב עם אנטיווירוס, כשהסריקה תיפסק אני אעדכן. כמו כן הדפדפן (פיירפוקס) התחיל להאט ולגלג כשאני פותח טאב חדש, מה יכולה ליהיות הסיבה? איך אני מוצא אותה ואיך אני מנטרל אותה? תודה וחג שמח

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by C991Now,

מה הקטע של הדואר הזה? אני מניח שזה ספאם,אבל מה הקטע? לא מפרסם שום דבר ולא כלום,היא רוצה שאני ישיב - ככה היא מקבלת רשות להספים אותי עוד? מה הCATCH פה? Hello Dear, My Name is Adeline Ogah I hope this mail finds you well & healthy and i hope we can established a relationship since we are meeting for the first time,i have gone through fasting and prayers asking God to lead me to a trust worthy person who will help me with this transaction and it interests me to contact you aftter my prayers for an assistance to help me transfer this Sum of 10.7 Million USA dollars my father deposited in a bank here in Cote d'Ivore before he was assasinated.i like honesty,trust,love,truth,…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Mr Melada,

קרוב לוודאי שכל מי שכאן לקראת צבא ואילך מכיר את העניין הזה, בסביבות היום הולדת, פתאום כל מיני מספרים שמעולם לא יצרתם איתם קשר, מתחילים לשלוח smsים ומציעים לעשות יום הולדת במועדון שלהם. למי שיש ספק- אני לא נרשם לשום אתר שבאופן רשמי בתקנון שלו מעביר את הפרטים שלי לצד שלישי, כולל הגרלות ודומיהם. וגם אם כן, אני מספק תאריך יום הולדת שגוי, ובכל זאת כל הספאם מתייחס ליום הולדת האמיתי. ובכל זאת אני מקבל כל שנה את האסאמאסים (ולפעמים טלפונים). קודם כל, זה מאוד לא חוקי. אני, והרבה מכם, נמצאים איפהשהו במאגר מידע מסחרי שמועדונים קונים כדי להציע להם שטויות שלא ביקשנו. מאגר שמחזיק את השם, מספר, ותאריך לידה שלנו. מאגר שנועד רק להציק לנו ולקחת לנו את הבחירה לא לקבל spam לנייד. בינתיים אני …

19. Started by Cupid Me,

זה הסרט שבסופו מתברר שבראד פיט בעצם סובל מפיצול אישיות?

20. Started by DiSc@MaN,

ספורט - נחשב כיחידה או לא? אני יודע שחייבים ציון עובר כדי לקבל תעודת בגרות אבל האם זה נחשב יחידה? אני מבקש רק מי שבטוח שיענה תודה רבה

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  21. Started by Mandheling,

"Extreme Ironing - the latest danger sport that combines the thrills of an extreme outdoor activity with the satisfaction of a well pressed shirt." http://www.extremeironing.com ;D ;D

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  22. Started by Gimel,

http://www.sport5.co.il/programms.aspx?FolderID=621&docID=1932〈=he הקישור הראשון למטה. כתבה על הקלעיות הבולטות בישראל. מי שרוצה מידע על הספורט (או על הספורטאיות) מוזמן לשאול. אגב, הקירח עם הגב למצלמה, זה אני :-X

23. Started by guycnaan,

http://www.albinoblacksheep.com/flash/kittyfan.php בטח כמה מכירים (תגובות בסגנון ישן צפויות אבל יתקבלו),אבל זה עדיין מצחיק ביותר

• 28 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. לקרוא ולא להאמין: פשוט גאונות לשמה.. 8)

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. בבזק-בינל' יש לי בעיות ניתוב לחול שהם לא מצליחים לפתור, ואני מעוניין לעבור לספקית אחרת לחבילת 2.5M (התשתית היא HOT) הדרישות: - מהירויות הורדה לחו"ל - סטרימינג ללא תקיעות המועמדות: - אקספון (מחיר אטרקטיבי) - 012 - CCC - אורנג' - נטויז'ן מי שממליץ על חברה כלשהיא, אשמח אם יציין את המחיר שהוא משלם ( אם זה 2.5M)

• 22 תגובות
    • 4.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.