כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,573 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי לדעת אם יש אתר האקרים ישראלי עם מדריכים,כתבות ופורום בנושא פריצה?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סליחה שפגעתי בכם עם RPG או דפקתי לכם HeadShot, פשוט הגנתי על עצמי. שיהיה לכם צום קל ולמי שלא צם שיכנס ל-BFBC2. :lol:
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
ראית באיזה פורום שבמהלך השנים כמו שקרה להרבה פורומים , שהשעו אנשים לא מעט פעמים . באיזה שלב אותו פורום החליט לתת מחילה לכולם ולאפשר את חזרתם . היה נחמד לראות חוזרים לפעילות איזה אנשים וותיקים . מה אתם אומרים אולי תעשו את זה גם פה ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 3 followers
-
-
מישהו יכול לעזור לי אני רוצה לדעת את השם של השיר שמושמע בפתיח של הסידרה חברים תודה
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
-
הייתי במרכז הערכה בסלקום , עברתי את כל השלבים אמרו לי שהתקבלתי מילאתי פרטים כרטיס עובד חוזה עבודה וכו' אמרו לי שהקורס יתחיל ב 28.8 והמראיין " נעלם " אמרתי לו איפה הקורס פרטים משהו ? הוא אמר לי " יתקשרו אלייך ויגידו לך מה להביא לקורס שיהיה לך בהצלחה " , יום הערכה היה ב 22.8 ועוד לא התקשרו אלי משהו הזוי , יש להם את הנייד שלי התנהלות מוזרה , אני לא יודע מה לעשות להתקשר חזרה ? להגיע פיזית למקום ולשאול מה קורה ? לא יכול להיות שהקורס מתחיל ב 28 ועד עכשיו אף אחד לא חוזר אלי לתת פרטים - איפה הקורס באיזה שעה וכו' ... , בדרך כלל אחרי שמתקבלים לעבודה מתקשרים אלייך ושומרים על קשר פה כאילו נעלמו , משהו כזה בחיים לא היה לי
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אף פעם לא יצאתי למסיבות של שלושה ימים רצופים, והבנתי שביום רביעי הבא ועד שישי, יש את המסיבה של סלקום "ווליום כנרת". אני מקשיב אולי לאמן אחד או שניים שמופיעים שם, אבל חשבתי שיהיה נחמד ללכת מבחינת אנשים וכו'. מישהו היה שנה שעברה, ויכול להגיד אם זה שווה את הנסיעה? אני הולך לבזבז על זה שלושה ימי עבודה, ומקווה שלא יהיה חרא של מסיבה, רק עם ערסים ופרחות. דרך אגב, אני בן 20, הגיל שלי מתאים, או שכולם שם קטנים בהרבה? אני הולך לבד, אבל לא חושב שתהיה לי בעיה להכיר אנשים, אם יהיו חברה נורמליים... אם יש עצות בנוגע למסיבות האלה אגב, יתקבלו בברכה .
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
-
מה הדרך הכי זולה וחוקית לראות את אליפות אירופה בכדורגל? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שאלה שלי כזאת... האם לסלקום יש חבילות אינטרנט דור 3 (מהיר) לפלאפון למשל משלם סכום מסויים כל חודש ומקבל נגיד עד 2GB או יותר הגבלה כל חודש? כי אני רוצה להתחיל לגלוש בנייד שלי (HTC) במהירות טובה...מישהו יודע מה המחירים של החבילות?? (אני יודע לאורנג יש כאלו חבילות).
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למי שרצה עוד הוכחה לזה שהחברות מעונינות למכור מכשירים בשביל לשמור על הריווחיות ולמה כדאי להמשיך ולעשות ניתוק זיקה: http://www.themarker.com/markets/1.679726
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
יש פלאפונים בלי מצלמה, MP3 וכל מני שטויות כאלו, משהו בסיסי לעשות ולקבל שיחות איתו בסלקום ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
מסתבר שמה-1.1.04 סלקום משנה תעריפים של דברים מסויימים ולא ממש טורחת להודיע. כל מי מנוי על מסלול שבו משלמים סכום כסף מסויים (70 ש"ח בערך) ומתקשרים ל-6 יעדים בלי זמן אויר הולך לשלם יותר: התעריף על המסלול יורד ל-35 ש"ח בערך אבל השיחות כבר לא בחינם. הן יעלו 16 אג' לדקה! זו שערוריה לשנות הסכמים לאחר שהם נחתמו!!!
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
בחשבונית הסלקום האחרונה סלקום הודיעה לי שהיא מתכוונת להעלות את תעריפי השיחות שלי. איזה יופי. עכשיו, אני נמצא כרגע בתוכנית חיילים, בהתחייבות. עד כמה שאני יודע, לחברות אסור לשחק עם תעריפים כל עוד הלקוחות נמצאים בהתחייבות (חוץ מהוט, שלה יש סעיף מיוחד בחוזה בשביל זה). בחוזה של סלקום מצויין כי "בתום תקופת ההתחייבות תהיה רשאית החברה לשנות ו\או....", ולא רשום כלום על לשנות דברים באמצע תקופת ההתחייבות. מישהו יודע אם הם יכולים לעשות את זה? יש מקום כלשהו שזה כתוב שאני יכול לראות את זה בבירור?
-
- 27 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי גם חבר שיש לו QUAD אז איך זה שלסלקום יש רק ליבה אחת ? הם לא התיעצו עם אנשים כאן בפורום ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי מנוי בסלקום. ועברתי לאחרונה לאורנג'. עכשיו לפלאפון בסלקום נשארו מס' חודשים לתשלום. הפלאפון הוא 6100 והעלות החודשית היא 30 שקל אל התשלום וזהו. אחרי שעברתי לאורנג' ביטלתי אצל סלקום את השיחות היוצאות sms וכל המשתמע מכך ב6100. פתאום השבוע אני מקבל חיוב חודשי. חשבתי ששוב זה 30 שקל. עכשיו אני פותח את המעטפה וחשכו עיניי. 165 שקל!!! חיוב חודשי... מישהו יכול להסביר איך זה יכול להיות?? כדאי לתבוע אותם על דבר כזה??
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
-
קטע הזוי בחיים לא קרה לי שלא הכניסו אותי למועדון הגעתי עם חברים למועודון שהכניסה היא עם רכבים בפעם הראשונה לא הכניסו , הבנו שלא מכניסים רכבים בלי בנות ארגנו בחורה לכל רכב בפעם השינה לסלקטור אחר הוא כבר בא לתת לנו להכנס ואז כשהוא הסתכל על הרישיון נהיגה שלי הוא ראה את השם משפחה או לא יודע מה והחליט שלא להכניס שמתי לב שלא הכניסו אף ג'פ[כולה קיה] למועדון מושמה לא יודע למה ביזיון כזה אפשר לעשות משהו בנידון? זה מועדון די גדול ודי מוכר
-
- 9 תגובות
- 880 צפיות
-
-
http://www.icq.com/specials/etto/index.html אני לא מבין איך הוא יענה אם בכלל
-
- 9 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שאלה בכותרת, אני בדיוק רואה את הפרקים של עונה 8, האם יש עונה 9?
-
- 23 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
עבודה של 20 דקות באיימיג' ובפוטושופ... איך ? [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. הפורום החדש שלנו זקוק לסמיילים חדשים. פה נכנס התפקיד שלכם. אתם מוזמנים להציע לנו סמיילים שתרצו שיהיו בפורום ואנו נבחר חלק מהם. אתם גם יכולים להציע סטים של סמיילים. יש המון אתרים שתוכלו לבחור בהם סמיילים. חשוב מאוד שהסמיילים לא יהיו מעליבים או קיצוניים יתר על המידה ויהיו בגודל סטנדרטי (לא להציע סמיילים בגודל FHD). תהנו!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-