כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,568 דיונים בפורום זה
-
המצב הוא כזה- יש לי -1 באחת העניים ובשנייה 0. לכן אני לא יכול לראות תלת מימד כמו שצריך. איך אני יכול להצמיד למשקפיים שלי עדשת -1? אני מניח שלעשות דבר כזה בצורה ביתית זה לא ריאלי לגמרי, אז איפה אני יכול להשיג אחת ואיך אני יכול לצרף אותה למשקפיים (רב פעמיות, פלסטיק, אדום-ציאן)?
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אז ככה, אחרי שנפלתי מהמיונים במודיעין התגייסתי ככלל צהלי בלי לדעת לאיזה תפקיד אני מיועד. אני אמור לראות קצין מיון בשבוע הקרוב, הבעיה היא שאני לא יודע לאיזה כיוון לפנות.. אני רוצה תפקיד מעניין, מאתגר, שאני אשכרה ארגיש שאני עושה עם עצמי משהו בצבא. אם התפקיד שווה את זה לא אכפת לי לישון בבסיס כל השבוע ולחזור סופש"ים. יש לציין שכרגע אני שואף גם לצאת לקצונה ואני לא פוסל חתימת קבע. אני פונה אליכם כדי לקבל המלצות לתפקידים מעניינים שכדאי לבקש אותם, בבקשה תעלו פה כל תפקיד טוב שעולה לכם לראש, רצוי כמובן גם תפקידים שיוכלו לעזור לי בעתיד ( כאלה שיש להם דרישה גבוהה בצבא או כאלה שיכולים לתרום באזרחות ). תודה
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אם אני קונה פקס ואני צריך מספר לפקס .מה אני צריך לשלם עליו תשלום חודשי לבזק או להוט ?
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
סתם, אני יודע שזאת רק תמונה... הזון ב-404: http://www.room404.net/?p=23875
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אתמול ניסיתי להיכנס לאתר וגם לפני כמה ימים ולא הצלחתי מה קורה חבריה?
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
האם יש לכם פרופיל ברשת הגדולה ביותר בעולם למקצוענים ? אם כן, תביאו את הלינק לפרופיל שלכם כדי שניצור קשרי קהילה וניעזר אחד בשני בעת הצורך. הוספה אחד של השני תורמת הן להכרתכם המקצועית ברשת והן לקשרים שאתם מקבלים בזכות הקשרים של החברים שלכם ברשת (חברים של חברים). אני אתחיל: http://il.linkedin.com/in/alexturovsky
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אהלן איך אפשר להעביר כסף לחשבון PayPal מכרטיס אשראי? פתחתי חשבון בפיפל, וכאשר אני לוחץ על Add Funds, יש לי רק אפשרות להעביר כסף דרך חשבון בנק באמריקה. איך אני יכול להעביר כסף לחשבון דרך כרטיס אשראי? לא ממש הבנתי מהעזרה שם באתר. תודה
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
השיר המצליח "בדד" שכולם מכירים מפי זוהר ארגוב. עבור מי השיר נכתב במקור? יש לי איזשהו קונפליקט קטן עם חבר ללימודים שטוען שהשיר נכתב עבור להקה כלשהי.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש לי אפשרות לעיין ולצלם את התיק שלי במשטרה? כי יש משהו שהיה אמור להישלח למעבדה לצורך בדיקה אבל עברו כבר 3 שנים ואני רוצה את המשהו הזה בחזרה שעולה לא מעט כסף. התיק נסגר מלפני שנתיים (נאבד לי גם הנייר הגעיה עליי בדואר על סגירת התיק ואני רוצה עותק נוסף) והחפץ לא הוחזר אליי. על פי החוק אני יודע שהם חייבים להחזיר לי אותו או לפצות אותי בסכום כספי שעולה החפץ ש"נאבד" מישהו יכול לעזור לי קצת? מישהו אולי שלומד משפטים? או עבד/שירת במשטרה :s05: תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני מדבר על החוק שאם קונים מכשיר מכל מקומשהוא אפשר לקבל עליו החזרים ברשתות הסלולאריות. למישהו יש מושג אם קבלה רגילה של PAYPAL תופסת? כי כעיקרון זה קובץ HTML פשוט שאפשר לשנות את שם הלקוח בכל רגע נתון, אני לא יודע אם זה תופס אצלהם.
-
- 2 תגובות
- 932 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני מתעניין בספת בטן, אבל לא יודע האם זה כדאי בכלל או בזבוז כסף? לעשות כפיפות בטן רגילות אני לא עושה, בגלל שכשאני עושה כואב לי הגב ואני מעדיף לא לפגוע בבריאות הגב שלי. עכשיו השאלה האם המכשירים האלה בכלל טובים? אשמח למי שיש לו מכשיר בסגנון. מה גם שיש איזה מכשיר שניראה מעניין בהנחה שעולה כרגע 250 , למכשיר קוראים AB KING PRO אם למישהו יש אותו ויכול לתת חוות דעת זה בכלל יהיה מעולהת למרות שהתגובות בזאפ לא מחמיאות במיוחד...
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האתר התאפיין במספר משחקים מועט יחסית (פחות מחמישים)שסודר בטבלה שבה ישריבועים שמציג כל משחק - במסך הראשי של האתר ומשם היית בוחר משחק. עוד משהו מיוחד שהיה בו זה שלכל המשחקים הייתה את אותה אווירה ילדותית וסגנון ציור בהיר כזה. יש 2 משחקים שאני זוכר ממש טוב, אחד בנוי איזה סצנה של צ'אק נוריס שבו הוא קופץ על רכבת וצריך להגיע לקטר ומשחק שני, זה שאתה משחק שני עכברים שצריך שאחד יפיל לשני גבינה ממדפים. פעם אחרונה שביקרתי באתר היה לפני 3 שנים לפחות ככה שיכול ליהיות שהוא השתנה אבל הם משהו מכיר אני באמת אודה לו.
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
בזמנו שקניתי את המסך שלי DELL 2209WA, קיבלתי אותו עם שליח UPS. אני זוכר שנאמר במקרה ותהיה תקלה יש אפשרות להביא את המסך לאופיס דיפו, ומשם UPS לוקחים אותו למעבדת יעל פתרונות(בחינם)... נכנסים היום לאתר של אופיס דיפו ואני לא רואה שום דבר בעינין. דבר נוסף, מה הזכויות שלי בתור צרכן? תוך כמה זמן הם חייבים לתקן את המסך? האם אני זכאי לקבל מסך חלופי כל עוד שלי בתיקון?
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
תנו לי לספר לכם על חווית שירות יוצאת מן הכלל, אך לכיוון השלילי מצד כל החברות הנ"ל. לפני כמה ימים רציתי לקנות משהו מ EA Store, אחרי שהצלחתי להכנס לאן שרציתי [סיכוי של 1 ל 10 בערך שלא יציג לך איזה ארור] לא ראיתי את ישראל ברשימת הארצות. גם לא שום איזכור שבריטניה כוללת את ישראל... לכן הזמנתי עם כתובת של דוד בארה"ב עם כרטיס אשראי של אמא. לא קיבלתי שום אימייל או הודעה כלשהיא שההזמנה אכן התבצעה או נכשלה. רק אחרי כמה ימים שהצלחתי לתפוס אותם הם הודיעו לי שההזמנה התבטלה ולא ציינו למה. למחרת היום הלכתי לסניף דואר בנס ציונה והוצאתי ויזה נטענת בסל 300 ש"ח כך שנשאר לי 280. הגעתי הביתה, נתתי לכרטיס קצת זמן ולמחרת הזמנתי מ EA STORE. עוד פעם אותו סיפור, ללא שום הודעה. אחרי כמה דקות שמצאתי…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, לפני יומיים ראיתי, לראשונה בחיי, אני חושב, את הקליפ של השיר It's My life של Bon Jovi. שם גיליתי שמה שתמיד נשמע לי כמו סאונד של סינטיסייזר או צלילי גיטרה חשמלית עם אפקטים כלשהם הוא בעצם צליל המופק מאיזשהו מיקרופון שמחובר אליו צינור או משהו כזה ומי ש"מנגן" בו בעצם עושה קולות לתוכו. לא הצלחתי לגלות מה הכלי הזה. השיר הזה הוביל אותי לקליפ מתוך הופעה חיה שלהם בלונדון, עם השיר Living on a prayer, שם גם נעשה שימוש בכלי הזה. אשמח לפרטים על זה. יום נעים אנשים. נ.ב הקליפים שהזכרתי - It's my life - רואים את הכלי ב 0:30 ובהמשך. Living on a Prayer - Live in London - החל ב 0:20 והלאה:
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
כבר חפרתי פה פעם, עם איזה תאר'ד שפחתי. בסה"כ זה יצא נחמד. פה ושם יש טעויות. http://www.youtube.com/watch?v=4V81jRs9KOA את האקורדים לקחתי מכאן: http://www.tab4u.com/songs/song_882_%D7%97%D7%9C%D7%9C%D7%99%D7%95%D7%AA.html?id=882&type=piano&ton=0
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
איני מתכוונת לאתר כמו זה: http://www.howjsay.com/index.php?word=casualties&submit=Submit אני רוצה אתר שיציע את התכונות הבאות: 1. שאני אכניס לו מילים באנגלית למאגר 2. שהמילים מהמאגר יוכלו להקרא ע" הקריין בזו אחר זו.
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון להתחיל ללמוד מקצוע הנדסה במכללה. וחסר לי 3 נ"ק בודדות במתמטיקה על מנת להתקבל בכל הסעיפים. לי יש 72 ודרוש 75. חוץ מזה כל הציונים מעל הדרוש. אפילו פסיכומטרי גבוה ב-90 נ"ק מהדרוש. השאלה האם אני אוכל להתקבל עם מה שיש? מה לעשות? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה לאחר נסיון לחפור קצת בענייני דיני עבודה יצאתי בעיקר מבולבל . רציתי לשאול אם מישהו יודע בוודאות את התשובה המדוייקת לאחת מהשאלות הבאות: 1.האם זכאות לשעות נוספות מותנית בכך שהעובד הועסק במשך חמישה ימים לפחות באותו שבוע? 2.האם יש איזשהו תעריף קבוע לעבודה בשעות הלילה, החל מ 22:00 ואילך? (גם באחוזים נחשב קבוע). 3.כיצד מחשבים שעות נוספות מעבר לעבודה במשמרת לילה? (לדוגמא אם עבדתי בין 10 בלילה ל 6 בבוקר בתעריף לילה ולאחר מכן עוד 5 שעות נוספות עד 11, כיצד יחושבו השעות בין 6-11?) 4.האם נכון שביום שישי כל שעת עבודה מעבר לשעה שביעית נחשבת לשעות נוספות? 5.מהו התעריף לשעת עבודה במוצ"ש. תודה רבה חברים, ייתכן ושאלות נוספות יעלו בהמשך.
-
- 2 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
l-theanine הוא אחד המרכיבים הפעילים של תה ירוק (בנוסף לקפאין). מדובר בתוסף מזון חוקי לחלוטין. http://en.wikipedia.org/wiki/L-theanine באופן מתומצת - מרגיע, משפר ריכוז (ועכשיו מתחילה תקופת בחינות..). חיפשתי בגוגל, זאפ, וברשת שקדיה, ולא מצאתי. אחד מהשמות המסחריים הבולטים בחו"ל הוא suntheanine. (הייתי שותה תה ירוק, אבל קפאין מאיץ לי את מערכת העיכול).
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הסרטון שאני מחפש זה בעצם סדרה של סרטונים (5 בפעם האחרונה שחיפשתי) הסרטון עצמו מצוייר (לא וידאו) והוא מסוג הסרטונים האינפורמטיביים האלה דברים כמו יש X סינים על כל אמריקני או יש יותר הודים עם תואר מאשר אמריקנים (זה מה שאני זוכר מהסרטון)
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני צריך מאמרים, העדפה רצינית לאקדמאיים (משהו שאפשר להסתמך עליו לעבודה), העדפה נוספת לאנגלית [או כל שפה אירופאית אחרת, כעקרון], אבל גם עברית עובד, בנושאים של התייחסות האנושות למוגבלים שכלית בחברה, ושינוייה במשך השנים, והתייחסות האנושות לגאונים. מה שיעזור לי: 1. מאמרים של אוניברסיטאות מוכרות 2. כתבות חדשותיות (אני מחפש כרגע באתרי חדשות, משם אני מניח שאפשר לנתח כל מיני מצבים קיצוניים) 3. וכו'. תודה מראש, גיא.
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש כאן מישהו שבמסגרת לימודי התואר שלו לקח שעורים פרטיים מחברה גדולה שמציעה את השרותים האלה? יש לי קורס שנקרא שיטות באנליזה 1 ואני בקושי מצליח להבין מה הולך בקורס הזה.. המבחן יתקיין עוד כ20 יום ואני חושב לקחת שעורים פרטיים שיעזרו לי לעבור את המבחן הזה. מחיפוש באינטרנט נתקלתי בשני האתרים האלה : http://my100.co.il/ http://www.studentim.org/ מישהו מכיר או שמע ויכול להמליץ.? תודה..
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
מדובר ב HP dv5000 חד משמעית לא משתלם לתקן אותו. הלוח אם מת, הבטרייה גמורה, כל השאר בסדר גמור. אני יכול לנסות למכור אותו באיביי (דרך מישהו בארה"ב, לא יהיו בעיות משלוח) אבל לא בא לי לסחוב אותו לארה"ב.. מישהו מכיר מקומות בארץ שיקנו ממני אותו? תודה
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-