עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אהלן, עקבות שפורסם שמערכת הפורומים הולכת להתעדכן, אעדכנתי מייל חדש. לאחר זה התחלתי לקבל הודעות למייל על כל נושא חדש שנפתח. נכנסתי לפרופיל => מעקב ודוא"ל => מה אני עושה לא נכון, זה כבר התחיל לשגעה אותי. נכנסתי דרך הלינק שמופיע בבכתב עצמו: Unsubscribe to new topics from this board by using this link: אבל משום מה הדואר ממשיך לזרום לי למייל בכיף שלו.

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  2. Started by parlov,

אני מעוניין לחזור קצת לכושר (מה לעשות עבודה משרדית עשתה את שלה) לפני כ 5 שנים היו בבעלותי אופני Mongoose שעלו לי סביב ה3500 חדשות מהחנות. כעת אני מעוניין לחזור קצת לתפקיד ומעוניין ברכישת זוג אופניים לכניסה לתחום מחפש בעיקר יד2 על מנת לא לשרוף כסף רב בחנות על זוג חדש. ראיתי הרבה ביד2 דגמים Mongoose Otero סביב 1500-2000 האם זה דגם סביר לחזרה\כניסה לתחום? למישהו יש את הדגם ויכול להביא חווית משתמש? כדאי ללכת על חברה אחרת או דגם אחר בתקציב סביב העד 2000 ש"ח. מיועדות לרכיבה בשבילים ובפרדסים סביב נתניה,כפר ויתקין והסביבה.. תודה לכולם מראש על העצות.

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  3. השאלה בכותרת אני רוצה להוריד סרטונים למחשב יש אפשרות? טנקס.

4. Started by TNT2009,

שלום,לאחרונה התחלתי להגיב הרבה בפורומים,למרות שאני קורא הדוק של הכתבות,לרוב אני לא מגיב בפורום.בכול אופן יש תופעה משונה למשתמש שלי,ההודעות שלי כול הזמן על אפס-למה? כמו כן לגבי הדרגות בפורום,יש למישהוא link להסבר על הדרגות בפורום HWzone. תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 746 צפיות
  5. Started by Raanan30,

היי חבר'ה. לאיודע לאיפה זה שייך אז אשמח אם אחד המנהלים יעביר לפי דעתו... נרשמתי היום לפייפל, הכנסתי כרטיס אשראי, ואחרי ההרשמה הוא אומר לי שהחשבון שלי לא מאושר ואני צריך לאשר את הכרטיס אשראי. יש איזה תהליך שאני נותן להם לחייב אותי ב 2 דולר ואז אני מקבל איפשהו 4 ספרות אחרי 4 ימים וזה מאשר את הכרטיס... מוזר. מישהו יכול להסביר לי מה לעשות בדיוק? איך זה עובד? וכמה זמן יעבור לפני שאני אוכל להתחיל להשתמש (אני צריך פרמיום לרפידשר!) בתודה!

6. שבקליפ מראים תרגילים של כל מיני אנשים

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  7. שמעתם על הטענות של מתימטיקאים דתיים על קיום מבנה מתימטי בתנ"ך שחוזה את ה"עתיד"? הרי זו הוכחה לקיומו של אל היודע ומתכנן את כל מה שקורה מיסביבנו!!! אז הנה האמת: (המתימטית לפחות... ;D) אתם חייבים לקרוא גם על התוכנה להפקת מרגליות בגימטריה ;D ;D ;D נו אז מה יהיה??

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  8. Started by HiperPsY,

מישהו מכיר ערוצים ישראלים \לועזים שקיימים בYES או HOT שניתן לצפות בהם דרך האינטרנט - לדוגמה הביאו לא מיזמן את ערוץ 10. למישהו יש עוד כאלה? תודה.

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  9. Started by et_gershon,

שלום, מישהו מכם היה פעם בתאילנד? עם כן ספרו חוויות וכל מה שיש לכם, ועם לא ספרו מה שאתם יודעים, כי אני טס עוד מעט לתאילנד ואני צריך קצת מידע מה קורה שם, הדבר שהכי מעניין אותי זה המחירים|!, כמה עולה למשל ps2 או psp או טיסה פנימית שם? אני טס בסוכות, ככה שיש לי קצת זמן. מחכה לתשובות, תודה

• 9 תגובות
    • 746 צפיות
  10. Started by alexpir,

\* צונזר *\ [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  11. אני צריך להגיע לשם מחר מבת-ים.אף פעם לא שמעתי על הרחוב הזה.נמצא אולי ליד רחוב מוכר יותר?

• 6 תגובות
    • 746 צפיות
  12. אני מחפש שימושון למועדפים בדפדפן פשוט נמאס לי כל כמה זמן להכין אחד ואז לעדכן אותו ואני תמיד שוכח לגבות אותו כשני לא עובד על מחשב שלי (אני לא גדול במיוחד על תוספי סינכרון) חיפוש מהיר בGOOGLE החזיר לי את זה http://www.koka.co.il שזה מצוין רק שאני מחפש מקום שבו השימושון מפורסם כRSS FEED (או LIVE BOOKMARK איך שחלק אוהבים לקרוא לזה ) או שכקובץ HTML שאני אוכל פשוט להכנס לאתר להוריד ולעשות IMPORT ישירות לדפדפן מישהו מכיר ?

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  13. Started by wooper,

שלום כל העבודות של שירות לקוחות דורש קורס והתחייבות לכן הם לא מתאימות עבודה בחנות גם ראיתי רק משרות מלאות איזה עבודות יש ל 3-4 ימים חוץ מאבטחה(שאני שחוק מהם)?

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  14. Started by fish123,

שלום מישהו כאן יודע איפה אפשר לקנות מגאסונים ישנים שהם סגורים הרמטית? אני לא יודע איפה אפשר למצוא תודה

• 10 תגובות
    • 746 צפיות
  15. התקנתי מסנג'ר חדש, הבעיה היא שבמקום שהרשימה תוצג ככה: http://i193.photobucket.com/albums/z221/ashishmohta/2007/others/yahoo_messenger_vista.jpg עם תמונות תצוגה גדולות הרשימה מוצגת ככה: http://cybernetnews.com/wp-content/uploads/2006/06/WindowsLiveMessenger.jpg פעם ידעתי איך משנים אבל שכחתי.. איך עוברים לרשימה של תמונות מוגדלות?

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  16. Started by Born2Kill,

הנה אנחנו הגענו למסלול השלישי של WRC שמתקיים היום בנורבגיה! ערוץ Eurosport-57 יום שישי 00:30- שידור מחוזר 09:30 יום שבת 00:30-שידור חוזר 02:30 יום ראשון 09:30 שידור חוזר 00:30 לפרטים נוספים: http://www.wrc.com/page/RalliesDetail/0,,10111~19,00.html צפייה מהנה!

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  17. Started by benor,

תגידו, מישהו מכם לומד שם? סתם מעניין אותי לדעת, עם יש פה אנשים מהפורום שלומדים שם. http://www.rupin.org.il

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  18. Started by re5pect,

היה לי ממש ממש משעמם, תראו מה עשיתי הנה אכן תמונות קשות הה? hwz rocks! למי שלא שם לב! הכדורים מסודרים בסדר שמרכיב:hwz

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  19. למה נועדה חיה זו?! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  20. http://www.filecabi.net/video/curry-n-rice-girl.html

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  21. Started by username1,

שלום... ראיתי את התארד האחרון ובו אתם צוחקים עליי... רק שתדעו שאני נבחרתי לפיסיטיפ כי הגיע לי, השקעתי שם, ושם לא החשיבו אותי לספאמר.... כי לא הייתי אחד כזה... רק שתדעו הבאן האחרון שקיבלתי היה על שטות... על מה? על זה שצחקתי עם bidome בתארד העזיבה שלו... אבל מה? גם כל המנהלים ירדו עליו... אחר כך אמרו לי שזה בגלל שכתבתי "אלוהים אדירים אנשים כאן לא מבינים מה זה ציניות"... קיבלתי באן, אני קיבלתי את זה... החלטתי להתחיל דרך חדשה.. אז הלכתי לפיסיטיפ.. התחלתי להשתתף אהבתי את ה- Users ששם והם אהבו אותי.. אין מה להגיד קהילה מצויינת.. חשבתם פעם למה אתם חושבים ש- PcTip על הפנים?? כי המנהלים החדירו לכם את זה לראש... ואל תגידו לי שלא... עוד משהו... לפני שהסטלן של הפורום יגיב פה (TheH…

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  22. Started by --Adidas,

הטיסה ב 5 בבוקר מתי אני צריך להגיע ?? מה כדאי לדעת ? זה פעם ראשונה שאני טס אז אם אפשר קצת טיפים

• 13 תגובות
    • 746 צפיות
  23. Started by talel18,

אם מישהו לוקח פטריית הזיה או סם אחר שאמור לתת הזיות הוא באמת יכול לראות דברים מוחשיים לידו כיאלו אני יכול לראות לידי אנשים או דברים אחרים שלמעשה הם לא שם? או שאומרים "סם הזיה" מתכוונים למשו אחר...? *לא שאני רוצה לנסות...סתם בשביל הסקרנות

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  24. Started by fish123,

אני קניתי מגילת קיר (פוסטר מבד) לבית. אני תולה אותו ומה אני מגלה...הוא מסריח! שאלתי חברים מה זה והם אמרו שזה בד עם כימיקלים רעילים... מישהו יודע איך לנטרל אותם? הריח פשוט בלתי נסבל והוא מתפשט בכל הבית

25. Started by Yossarian22,

אני קצת חלש בפיזיקה של התיכון והתאונה של אסף רמון העלתה אצלי כמה תהיות. שחללית/לוויין נעים מסביב לכדוה"א, יש כבידה על האנשים שבחללית[או להתאמה על הלווין]? ובאיזה תנאים תהיה כבידה? באיזה תנאים לא יהיו כבידה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 746 צפיות

דיונים חדשים בפורומים