כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,646 דיונים בפורום זה
-
שלום..!! אני סוף סוף אזרח סיימתי צבא והגיע הזמן להתחיל את החיים.. והחלטתי לפתוח עסק זעיר לתיקון ומכירת מחשבים.. לעבוד בנתיים מהבית וללמוד במקביל.. ורציתי לשאול.. מה הקריטריונים לפתיחת חשבון דילר אצל ספקים כמו CDLOG או מור לוי...?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1337219 עם ככה היו מעבירים את השיעורים בכיתות ישראל הייתה תופסת את המקום הראשון בממוצע הציונים העולמי.
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יצא סרט למשחק הנוסטלגי: Commander Keen יש הרבה משחקים עם עלילות מגניבות ורציתי לדעת אם יש סרט...
-
-
=IF((D2<=8),D2*33,if((d2<=10),ABS(8-D2)*41.25+8*33),2*41.25+8*33+abs(10-d2)*49.5)) עושה לי שגיאה, המטרה היא לחשב שכר לשעות עבודה(33 לשעה שעתיים נוספות 125% והיתר 150&) תודה
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
יש חנות שהשם שלה KRMA PC או משהו דומה לשם הזה אני רוצה לקנות חלקים למחשב אני רוצה לדעת אם קיימת חנות כזאת ! תעזרו לי בבקשה אם יש חנות כזאת תוסיפו לינק בבקשה ! תודה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
יש אנשים שימצאו חומר זה מעניין נלקח מעיתון מעריב - "המגזין" בתאריך 19/9/10 [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
למעלה ליד השם, נכתב לי מטעם הישרדות שאני אומר:"גמר הישרדות בנענע 10 מירית על בטוח תיקח, אריק ונטע לי שיחקו מלוכלך יותר..." בחיים לא כתבתי את זה בפייסבוק, זה נכתב לי בשעה 16:13 וכתוב ליד via Nana. יש סיבה לדאגה? בגלל מה זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני מחפש גורי דוברמן להשתתפות בסרטון. מדובר ביום צילומים אחד. למי שחושש, לא, לא מדובר באיזה משהו לא חוקי כמו קרבות כלבים, או דברים חולניים אחרים זה חשוב מאוד ודחוף מאוד ואודה לכל אחד שיוכל לעזור לי או להכווין אותי לאנשים שיש להם גורי דוברמן... תודה מראש על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה פשוט מוזר הבן אדם דפוק וסימו לב גם לכתוביות :screwy: :screwy: http://www.youtube.com/watch?v=DpASGmMTZe8&watch_response
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
קניתי מחשב ולפני חודש מי חנות(המחשב לא הגיע) אומרים לי מחר המחשב יהיה מוכן ואז הם אומרים היתקלקל הלוח כול פעם הם אומרים בעיה חדשה! אני מחקה למחשב חודש! בחנות הם קיבלו תשלום ראישון! בחנות אמרו לי היום המחשב יגיע. עם המחשב לא יגיע היום ולא מחר אז אני יוכל לבטל את המחשב שקניתי ולקבל את התשלום הראשון? בלי בעיות?
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום רב. אחי הצעיר מחפש הכוונה ללימודים גבוהים ומכיוון שאני בחרתי בדרך שונה בחיי (ולדעתי האישית מוצלחת יותר) איני יכול לייעץ לו בנושא. משיטוטתי בפורום התרשמתי שיש פה מספר אנשים בעלי דעת שיכולים לעזור בעניין ללא השפעה של גורמים סובייקטיבים חיצוניים ולכן בחרתי להשתמש בפלטפורמה הנוכחית בנושא. אני בכוונה לא רוצה לפרט מה תחומי עניינו אלא להתרכז ביכולות שלו ומשם להתקדם הלאה. אחי גאון בגאומטריה וטריגונמטריה ובעל יכולת ראייה במרחב מעוררת הערצה (לצערי נאלצתי לעזור לו רבות באלגברה בתיכון - הצד החזק שלי) ואני חושב שחבל לפספס את הפוטנציאל שלו בתחום. מה לדעתכם המקצועות האקדמיים שימצו ויפתחו את כשרונו? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב נייד מסוג AMD Athlon . ברצוני לנסות ולשנות את ההגדרה המובנית של מצב המתנה אוטומטי כאשר אני סוגר את המחשב נייד. בפירוט, כאשר אני סוגר את המחשב, העיינית מזהה זאת אוטומטית, והמחשב נכנס למצב המתנה מיד ובכך תוכניות כמו ווינאמפ אייסיקיו ועוד הופכות להיות גם כן במצב המתנה. אולם, אני רוצה שגם כאשר המחשב סגור (פיזית), כל התוכניות ימשיכו להיות פועלות והמחשב יישאר כפי שהיה כאשר ה"פומית" של הנייד סגורה! כל מי שיודע איך לשנות את ההגדרה הזו, או בכלל יודע לאן יש לגשת בכדי לשחק בהגדרות של הנייד, אשמח לקבל עזרה. רועי.
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש לי קטע קצר של השיר המדובר אבל אין לי את השם. מדובר בטרנס. http://briefcase.walla.co.il/data/r/e/l/1/9/8/2/0/4/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200410231316309570/200411062244138540/1.mp3
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
אחרי הטירונות נשלחתי לטכני. בטכני צירפו אותי למיון שהלך ללמוד מקצועות הקשורים בתחזוקת מטוסים/ מסוקים. אבל קצינת המיון ששלחה אותי לטכני לא ידעה שכבר בסוף הטירונות הייתי בתהליך לקבלת פטור קבוע מנעליים צבאיות. ברגע שסיפרתי זאת למפקדי החדשים בטכני, הם התחילו בתהליך להוציא אותי מהטכני. (אסור לעבוד על מטוסים/ מסוקים בלי נעליים צבאיות) מהטכני שלחו אותי לימ"מ (הבקו"מ של חיל האויר) לשיבוץ מחדש. קצינת המיון רשמה אותי בתור מפ"ט, אמרה שהבסיס החדש יוציא אותי לקורס ושלחה אותי לביסנ"מ. מביסנ"מ שלחו אותי לסוללה מבצעית. הגעתי לסוללה (יטנ"מ 139 או דים) וגיליתי שמחסן מפ"ט נמצא בגף רכב. כבר ביום הראשון, אחרי ריאיון עם המפקד, גיליתי שאסור לעבוד בגף ללא נעליים צבאיות. פעם נוספת צריכים לברר מ…
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני משתמשת באופן קבוע בפונקציה "הראה את כל ההודעות אשר לא נקראו..." ולאחרונה היא עושה לי המון בעיות.
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום, אני סרקתי מסמך לקובץ PDF ואני מעוניין לערוך אותו. רציתי לשאול אם ניתן לערוך בדרך הזאת,ואם לא איך כן?
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
תראו איזה אתר מצאתי הוא מסביר איך לעשות שיחות חינם הוא גם בעברית וגם עובד בישראל http://www.free-calls.co.nr/
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני יודע שתמיד תהליך של שחזור מידע בחברות שחזור המידע הוא תהליך יקר, עכשיו מה שמוזר לי ואני אשמח אם מישהו מהתחום יכול לעזור להבין את זה או לתקן, יש שני מצבים: 1. פגם לוגי - הבנתי שלחברות יש מכשיר שיכול לקרוא הרד דיסקים תוך כדי עקיפת הבקר, כך גם דיסקים שלא מזוהים בחלונות ניתן לגשת למידע שלהם. 2. פגם פיזי - זה דורש החלפת רכיבים או העברה של הפלטות לדיסק אחר, וזה באמת תהליך יקר שדורש ציוד מקצועי, חלפים וחדר נקי. אני מבין למה הפגם הפיזי דורש תהליך יקר, אבל בפגמים לוגיים האם אין אפשרות לרכוש את המכשירים האלה? מישהו יודע במה מדובר? מה העלות של כזה דבר? אודה לכל פרט, אני מנסה להבין את העסק הזה אחת ולתמיד.
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
-
שלום. מישהו מכיר מקום באיזור חיפה והקריות שניתן למצוא בו את המוצר המדובר? אני מדבר על משהו כזה כמובן: http://www.lineshop.co.il/pl_product~444434434~26~112.htm תודה. נ.ב אם מישהו רוצה להתנגד שיעשה את זה עכשיו. שוב תודה.
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
היי, אז ככה, אני לא יודע עליו הרבה כי רק ראיתי אותו בוי טי וי אבל הינה הפרטים: יש בקליפ להקה על במה והסולן הוא גבר שחור עם זקן דק ומעיל עור, מידי פעם מראים את הלהקה ומידי פעם מראים ילדה קטנה מטפסת במדרגות והפזמון הוא משהוא כזה: it's gonna work it cause i'm pushing it high.... my baby girl is.... זהו. מישהוא מזהה? תודה רבה!!!, יאיר.
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-