עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by shirNoshe,

בתכלס, אחלה אתר עשו וממש יפה אבל אשמח לתשובות בנידון: 1.באתר הקודם כתבתי מהר ולא הייתה בעיה, כאן משום מה ההקלדה על המסך לא מדביקה את הקצב. 2.במעבר בין דפים יש לפעמים הודעת אקספלורר שלא ניתן להציג בלה..בלה 3.בעמוד ראשי לפעמים נעלם לי העכבר ברקע האפור. 4.טעינות דפים ואתר איטיות יותר. 5.חיפוש לא עובד, תמיד מראה לא נמצאו תוצאות..(_ההודעה שבאה באדןם). למען הסר ספקף אלו רק הארות ע"מ שידעו ו/או שאדע מה השתבש אצלי אולי, כי ממש אהבתי את העיצוב מחדש..צריכים להתרגל אבל זה איכותי ויפה יותר.

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  2. ??? זה לא ספאם, זה מעניין אותי.

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  3. Started by Iko89,

חג עצמות שמח לכולם! ספרו מה עשיתם אתמול בערב .. אני עשיתי על האש עם חברים .. קנינו בשר ב400 שקל ל10 אנשים בערך .. לבבות, כבדים, פרגיות המבוגרים, בשר כבש ובקיצור היה הכל !\

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  4. Started by SD Project,

אני לא יודע איך קוראים לו... שר אותו גבר והוא בסגנון טראנס - דאנס... "Girl step into the pary..." תודה, ניאו

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  5. שלום חבר'ה, כפי שציון בכותרת אני צמא לסרטים חדשים, העדיפות היא קומדיות טובות וחדשות, שאר הג'אנרים גם כן מתקבלים ,אז יאללה תתחילו להציף, תודה מראש! ליאור.

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  6. Started by pain_killer12,

אני צריך למצוא איבר n שהחל ממנו (כלומר לכל n1>n) מתקיים n/(2^n) < 0.1

7. למי שרצה עוד הוכחה לזה שהחברות מעונינות למכור מכשירים בשביל לשמור על הריווחיות ולמה כדאי להמשיך ולעשות ניתוק זיקה: http://www.themarker.com/markets/1.679726

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  8. השאלה בכותרת..?

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  9. Started by Mr.wiz,

כמה פעמים ביום אתם הולכים לשרותים?

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  10. איך לעזעזל הקבוצות מהNBA מצליחות לשחק יום אחרי יום משחקים בקטע פיזי איך? הם משחקים משחק ליומיים לפעמים יום אחר ייום מה שעבור עליהם זה רק טיסות הם משחקים 48 דק' למשחק (לעומת 40 באירופה) וגם יותר פיזי באירופה אם קבצוה משחקת פעמיים בשבוע עושים מזה סיפור(שלא לדבר על קבוצות בארץ) לא שאני מזלזל באירופה אבל איך השחקנים מהNBA עומדים בזה אני לא יודע...

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  11. Started by GUNZ,

השיר הרגוע שבו היא שרה כזה NUCK NUCK ANY MORE או משהו כזה מישהו יודע אולי?

• 7 תגובות
    • 749 צפיות
  12. הכל התחיל לפני שבועות...היו לי בעיות בתצוגה בשלב של ה-POST. פתחתי את המארז,הוצאתי את הכרטיס מסך (להלן כ"מ),ניקיתי,הכנסתי שוב,העלתי את המחשב ו...אותו דבר טוב,אין מה לעשות...לקחתי את המחשב לחנות,ושם עשינו בדיקה של הכ"מ,ואכן הכ"מ היה על סף מוות... זה השלב להזכיר שהכ"מ הינו 6800GT.... כדי שלא אשאר ללא כ"מ עד שיתברר מה קורה עם הכ"מ הכמעט ז"ל,קיבלתי כ"מ תחליפי,9600PRO. זה מה היה (סלוט AGP...) וזה מה שהיה לו,וזה עדיף על כלום. וכך אחר כבוד נשלח הכ"מ חזרה לספק. ...וכך,עוברים להם כשלושה שבועות ואז מגיעה אריזה חומה של HP שבתוכה כ"מ עטוף באריזת פצפצים ובתוך שקית אנטיסטטית,כ"מ ללא שום שם של חברה או GPU. כבר מהרגע הזה,העסק נראה לי קצת מפוקפק.אמרתי לבחור בחנות (שדרך אגב,הוא אחל…

• 7 תגובות
    • 749 צפיות
  13. Started by arkady,

היי, בקשה מטומטמת למדי E V K K Y Y D P L L N R R A A A A A זה האותיות שיש לי, אני אודה לכם אם מישהו יבנה מהם כינוי נחמד, אני יושב על זה כבר 15 דקות ולא מצליח לחשוב על כלום ><''' [אפשר גם 2-3 מילים] תודה!

• 9 תגובות
    • 749 צפיות
  14. Started by NuNaTaK,

החצי גמר הראשון עומד להסתיים, יש כאן מישהו שצופה? אני מהמר על אנדורה, פורטוגל, בוסניה-הרצגובינה, איסלנד, מקדוניה, מלטה, טורקיה, רומניה וישראל.

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  15. Started by OAD77,

אני רוצה לקנות מחשב מחנות זו מה דעתכם? איך השרות ? המחירים זולים שם אבל לא שמעתי כלום עליהם

16. Started by Noither,

זה הולך ככה וזה לא של פוינט סיסטרס Tonight's the night we're gonna make it happen Tonight we'll put all other things aside Give in this time and show me some affection We're goin' for those pleasures in the night I want to love you, feel you Wrap myself around you I want to squeeze you, please you I just can't get enough And if you move real slow I'll let it go I'm so excited, and I just can't hide it I'm about to lose control and I think I like it I'm so excited, and I just can't hide it And I know, I know, I know, I know I know I want you We shouldn't even think about tomorrow Sweet memories will last a long, long time We'll have a good time, baby, don't you worry And i…

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  17. Started by menihen16,

שלום לכולם...רציתי לתת לכם את הרדיו שלי... רדיו ממש טוב.. תמיד יש מוזיקה..כשמשעמם יהיה לכם מה לשמוע (: עכשיו בשידור, אלי אליהו התותחח.. שיהיה לכולם האזנה נעימה..כל מי שיכול..שיאזין ויפרסם..בבקשה.. (: אתר הרדיו: http://radio-remix.net/ תגידו לי מה אתם אומרים על העיצוב?.. בעוד כמה ימים אני מעלה עיצוב פלאש חדש..משהו יפה (:

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  18. לגבי פיזיקה - אני צריך ספר מקיף מסביר ומעמיק כולל תרגילים וכמה דוגמאות לפתרון תרגילים בנושאים מכניקה וחשמל, ספרים שיהיו ברמה שלומדים באוניברסיטה ושעם הספרים האלה אוכל גם ללמוד ולתרגל לבגרות בפיסיקה. מחשבים - אני צריך ספר מקיף ומעמיק מאוד בכל מה שקשור לתכנון בשפת C\C++ או JAVA ושיהיה כולל תרגלים ודוגמאות. מצאתי את הספר הזה http://www.booknetshop.co.il/prodtxt.asp?id=22347&perur=4 מה דעתכם? ואם אפשר לינקים ולא רק שמות אשמח. תודה מראש לכולם.

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  19. Started by SamurAchzar,

שקט, ופריקת עול וירטואלית. זה רק אני, והDVD של BF2 שמונח לי על השולחן. התפטרתי מהעבודה ביום ראשון, עכשיו רק נשאר לי להנות מ30 יום עם רכב חברה ומשכורת (בלי לעבוד אפילו יום אחד, כמובן). לא יודע אם אני מקבל את ה30 יום האלו בתנאים הנוכחיים כי הם אהבו אותי או שפשוט ככה זה (פעם ראשונה שאני מתפטר.. טוב, עבודה מסודרת ראשונה שלי). אבל תארו לעצמכם, חלום של כל ילד (גם כאלו בני 21, כן כן...). חודש עם מימון נכבד ואוטו צמוד, בלי אף אחד שיגיד לך מה לעשות, ולמעשה, שום דבר מהותי לדאוג לו מלבד לעבוד על הפרוייקטים הפרטיים שלך ולשחק... וכך עד שאין לך כוח יותר ואתה הולך לנמנם. שימו לב, לא לישון כי אם לנמנם. שינה היא דבר הכרחי; נמנום הוא מותרות, שיטה להתנתק מהמציאות בשטף נעים של עייפות. הפועל…

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  20. איזה קידומת מקישים מי חו"ל כדי להגיע למירס בארץ? באורנג למשל זה:97254-והמיספר איך זה במירס? מה הקידומת? ניסיתי לבדוק באתר של מירס ואין שם ושרות לקוחות פשוט לא עונים (איזה שרות דפוק) תודה לחברים העוזרים

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  21. Started by klayton,

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  22. לא מצאתי את זה באתר של משקד החינוך...

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  23. היי, לאחרונה השתחרר הדי וי די של מטריקס האחרון וחיפשתי בכל האינטרנט האים יוצאת חבילת טרילוגיה למאטריקס אבל לא מצאתי. מישהוא יודע אם הולכת לצאת חבילה או שאני אצתרך לקנות את כל ארבעת הסרטים בניפרד (אני רוצה גם את אנימטריקס). תודה רבה!!!.

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  24. לפני מספר ימים עשיתי פירסינג אצל איזה בחור(לא סטודיו מקצועי). עכשיו המחט שהוא השתמש ההייתה חדשה וסטרילית והוא השתמש בכפפות, הוא תפס מין מלקחיים כאלו כדי לתפוס לי את השפה ולצערי לא נראה לי שהוא חיטא את זה. האם יש חשש ממשי למחלה?

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  25. תודה מראש אשמח גם אם תוכלו לתת המלצות למנגינות בסגנון. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 748 צפיות

דיונים חדשים בפורומים