כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,585 דיונים בפורום זה
-
בסמסטר שעבר למדתי במכינה של מכללה שבה משפרים בגרויות. היו לי כמה בעיות שבגללן לא יכולתי לגשת לבגרות במתמטיקה, והיום התקשרו אליי והודיעו לי שיכוולים לבטל לי את המלגה עקב כך ואני מפחד שיחייבו אותי באיזה 5,000 ש''ח בגלל זה נראה לכם שזה יכול לקרות?
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מה המחיר להסרת קעקוע בינוני נגיד 15-20 ס"מ על 8-12 ס"מ?
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
איזה שחיטה .. תאמת ציפיתי שיהיה קשה יותר. יאללההההההה דאבל (או טריפל ?)!!
-
- 14 תגובות
- 707 צפיות
-
-
-
יש לי איזה אתר, ואני רוצה לגרום לחשיפה (זה לא אתר מכירות או משהו) קהל היעד הוא אנשים מחו"ל (וזה גם לא פוליטי), איפה לדעתכם אפשר לפרסם? (בחינם)
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
http://news.yahoo.com/s/ap/20070321/ap_on_fe_st/rotten_sneakers
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
-
כמו שכותרת אומרת .... השבוע ראיתי ארץ נהדרת והיה שם את השיר של "רבי נחמן מאומן" קיצר אני חייב את השיר הזה.!!!!!! חיפשתי בחמור ובקאזה.....אין שם .... אני יודע שהטראק הזה קיים והוא לא הומצא בתוכנית.... תודה מראש!!!
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
-
רק עכשיו גיליתי שהוא מת אחד החזקים "If there's anything I can do..." "What are you gonna go? a resurrection?" "You know, I lost my father" "Uhh, he'll turn up" מישהו מכיר עוד כאלה חוץ מזה על דת ואוננות? (יש מצב שהדת = עשר הדברות, או שזה 2 דברים נפרדים ואז ראיתי את שתיהם) היו עוד כמה שראיתי ואני לא זוכר
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
ראיתי את הטרילוגיה של מלחמת הכוכבים והתאהבתי (במיוחד ב- 2 ו- 3 ) ועכשיו אני רוצה לקנות את ה- DVD. בדקתי באינטרנט אבל מוכרים רק את 4+5+6 כסידרה ואת השאר בניפרד. יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג את כולם ביחד עם כל הבונוסים ותרגום עיברי כמובן? אגב, תגובות על הסרט תקבל כאן בברכה! ושאלה נוספת, למה התחילו את הסידרה מהאמצע ולא מההתחלה?
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
איפה אפשר לדעת אם הוא ישודר שם ? לא מצאתי תודה
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
צריך שמות של שירים\אלבומים בסיגנון של POP\RAP לדוגמה כמו 50 Cent,Eminem וכאלה אם אפשר תביאו את שמות השירים המדויקים. תודה.
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אז תודה לכל מי שעוזר המדריך אינו ממש מובן לי זה מדריך לשידור דרך תוכנה בשם וירטואל דיג'י(3.1) אותה רכשתי לא מזמן Hi wrbrownline, It's actually all really simple to set up when you know how . Here's what you need to do: In order to stream your broadcast you need to download and install a DSP plugin that is compatible with VDJ. From what i've seen, VirtualDJ works with the Shoutcast DSP plugin (mp3) and the ICEcast DSP plugin (ogg). I use the Shoutcast pluggin, so for the purpose of this post i'm gonna refer you to all the Shoutcast goodies you need to broadcast your VDJ mixes succesfully. To download the Shoutcast DSP pluggin installer go here: http://www.shoutcast.com…
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי היום בסיפרייה ושאלתי אותם בנוגע לספרי מחשבים, הם הראו לי מדף בודד בעל ספרים יחסית ישנים ולא שימושיים. אמרתי להם את הטענה והם אמרו לי שאני יכול להביא רשימה של ספרים, כ10 ספרים, שאותם הם יקנו וככה האנשים יהנו מהם. מה שאני מבקש מכם זה להביא לי ספרים שקראתם או שאתם ממליצים עליהם בכל נושא שקשור למחשבים - שפות תכנות, רשתות, חומרה וכולי. אני חשבתי בתור התחלה על הספר של דורון סיוון לטכנאי PC במהדורה החמישית, יש המלצות על הספר הזה? תודה מראש על העזרה ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
יש איזה סרט אחד, קומדיה כזה. יש קטע בסרט שכמה אנשים עומדים ושמים להם שקית על הראש, אומרים להם להוריד את הדבר היחיד שהם לא צריכים, ואז אחד מהם בא ומתחיל להוריד נעליים, ושוב ואז מוריד מכנסיים ורק אז מבין שכולם צוחקים עליו והוא מוריד את השקית. אני חושב שהשחקן היה וינס ווגן http://www.imdb.com/name/nm0000681/ אשמח לעזרה!
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני מעוניין לחזור קצת לכושר (מה לעשות עבודה משרדית עשתה את שלה) לפני כ 5 שנים היו בבעלותי אופני Mongoose שעלו לי סביב ה3500 חדשות מהחנות. כעת אני מעוניין לחזור קצת לתפקיד ומעוניין ברכישת זוג אופניים לכניסה לתחום מחפש בעיקר יד2 על מנת לא לשרוף כסף רב בחנות על זוג חדש. ראיתי הרבה ביד2 דגמים Mongoose Otero סביב 1500-2000 האם זה דגם סביר לחזרה\כניסה לתחום? למישהו יש את הדגם ויכול להביא חווית משתמש? כדאי ללכת על חברה אחרת או דגם אחר בתקציב סביב העד 2000 ש"ח. מיועדות לרכיבה בשבילים ובפרדסים סביב נתניה,כפר ויתקין והסביבה.. תודה לכולם מראש על העצות.
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אז ככה, כפי שכולכם בטח יודעים ביום שישי הקרוב, ה-23.6 תתקים הבגרות בלשון לקראת הבגרות, יש לי שני נושאים שמדאיגים אותי: תצורת השם והבעה. אין לי מושג איך להבדיל בין שורש במשקל ובסיס + סופית ואשמח מאוד אם מישהו יוכל לתת לי כיוון אני די חושש מהבעה שיהיה שם טקסט קשה שאני לא אוכל להתמודד איתו ולכן אשמח אם מישהו ייתן לי גם טיפים בהבעה.... תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
רצח בני אדם וגזענות קרה לאורך כל ההיסטוריה וגם היום ולא זכורה לי יותר מיד התערבות משאר העולם מה קרה בדרום אפריקה שעשו עליהם חרם? (שהצליח כל כך יפה)
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
אני בכיתה טי ויש לי שאלה שממש חשובה לי: הציון של מבחן מייצב ניכנס לתעודה??? אני צריך תשובה בדוקה ובטוחה.... *יש לי שנה הבאה מבחן מייצב ואני חייב לדעת אם הציון שאני יקבל במבחן יכנס לתעודה... *לאלה ששכחו: מבחן מייצב זה מבחן של משרד החינוך, כל בתי הספר בארץ עושים אותו כדי שמשרד החינוך ימדוד את רמות בתי הספר בארץ...
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
יש לי אתר ואני רוצה לשים בו פרסומות שישלמו לי עליהן לפי כמות הצפיה בפרסומות מי מכיר אתר שנותן את זה? אני מעדיף ישראלי אם יש.. וגם תגובות מאנשים או אפילו מבעלי האתר.. איך הדבר הזה הולך?
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שבקליפ מראים תרגילים של כל מיני אנשים
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אמא של גלעד שליט כותבת: מצמרר-תקראו ותעבירו. ושלא תחשבו אפילו למחוק זה הילד שלי !!! החיים הראשונים שבראתי, יצר גופי, נשמתי, ואהבתי. את קולו שמעתי ב20 שנה האחרונות, מהרגע שבא לאוויר העולם, ועד שיחת הטלפון האחרונה. "אמא, אני חוזר הבייתה , שומעת?" שומעת ילד..בבירור כמו את הבכי הראשון שלך. אני עדיין שומעת את הבכי שלך בלילות..כשהיית קטן..לא נתת לי לישון בלילה. הייתי שוכבת לידך ומרגיעה, כשהיית חולה פעם ראשונה פחדתי כמו ילדה קטנה, ממה? משפעת פשוטה. לקחתי אותך לכיתה א, וגרמת לי להבטיח שאני אחזור לקחת אותך.הבטחתי לחזור.ובשנים שבאו מעולם לא שברתי את ההבטחה שלי. תליתי את הציורים שלך על המקרר, על כל קירות המטבח, רק כדי שתדע שפה זה הבית שלך. כאן איתי,בין הציורים הישנים.והזכרונ…
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
בהגדרה 1 כתוב (5,5), אע"פ שבבירור ישנם רק 9 מקומות לאותיות. אגב, האם אפשר לשלוח לכם מייל ישירות לכתובת של הפתרונות אם יש מקרה כזה?
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום הרצתי חיפוש על אופן השימוש בסופר פאי כאן בפורום וגם ניסיתי בגוגל...ולא מצאתי כל כך את התשובה אז השאלה שלי, איזה ערך אני צריך לבחור בבדיקה של המעבד? *יש לי Amd 64 3000+ תודה
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-