עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by udicol,

עכשיו במבצע : שח 17 $3 NEW IN PLONTER - 486 Motherboards. NEW in the box להכנס כדי להאמין

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  2. יש לי שאלה יש לנו חבר משפחה שיש לו אוסף גדול של בולים משנות ה 50 מעדות ומדינות שונות איך או אויפה אפשר לדעת מה הערך של הדברים?

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  3. Started by saoron,

כמו שכולכם יודעים החמור העברי הראשון עבר דירה ועכשיו אני מעביר את מבחן הידע השני אז מהרו להשתתף http://www.hamor.org/edonkey/forum/topic.asp?TOPIC_ID=15143 הכל מוסבר שם

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  4. Started by coolspot,

למה התאריך באתר הזה הוא בעיברית http://www.theinquirer.net/

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  5. בעיקרון אני מחפש שירים שקטים כמו השיר שציינתי בכותרת, בסגנון דומה. אם יש לכם המלצות אז בבקשה תרשמו ואני אבדוק אותם. תודה

6. Started by Tomerb1,

שלום לכולם אני מחפש סיפור שסיפרנו לנו לפני כמה ימים. הוא הולך בערך ככה. היו 2 אנשים שרבו פעם. יום אחד האיש הראשון [היו להם שמות] קיבל הזמנה לסעודה ענקית שהשני עשה. הוא לא האמין, הוא בדק את זה כמה וכמה פעמים וחשב לעצמו אני לא מאמין... אחרי 20 שנה שלא דיברנו הוא עדיין זוכר אותי. הוא התלבש הכי יפה שיכל, קנה מתנה וכו' והלך. בסעודה היו 100 מהאנשים הכי בחירים שיש. הוא בא לאיש ואמר לו תודה רבה וזה והביא לו את המתנה. האיש נדהם ואמר מה אתה עושה פה תעוף מפה וכו' והאיש התחיל להתחנן שלא יבייש אותו ויזרוק אותו מול כולם, הוא הציע לו שהוא ישלם על כל הסעודה רק שלא ישלח אותו בלי כבוד. זה היה סיפור שקשור לבית המקדש אני חושב שבגלל שנאת חינם הרומאים השמידו את בית המקדש. ואם ישלכם עוד סיפורים…

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  7. שמעו אני מחפש כבר חודשים ופשוט אין לי מושג איך אני מוצא את זה בלי לפנות למידען בתשלום יש אתרים של פסקי דין, אבל מראים רק חלק מפסק דין אני מחפש את הפסק דין המלא. כולל משפטי הוכחת ראיות, כולל פרוטוקול מלא, כולל הכל, יודעים איפה אני יכול להשיג את זה?

• 6 תגובות
    • 753 צפיות
  8. הגעתי כבר לפרק 73 ואני מתקדם טוב אבל הפילרים הרבה פחות טובים מהעלילה אז אני רוצה לפחות לדעת מתי הסבל יגמר -למרות שאני יצפה בכל הפרקים

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  9. גם לי יש מערכת כמו שלכם- smf שהתקנתי אותה בפעם הראשונה כל כך הזדעזעתי מהאייקונים (סמיילים) המכוערים של המערכת שדבר ראשון שעשיתי זה להחליף אותם .

10. Bul Bul : http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=BULBUL〈=heb&cart=12043344344650707

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  11. Started by pure perfection,

מה קורה?? לפני כמה ימים עברתי תאונת דרכים , האשמה היא על זה שנכנס לי באוטו . הביטוח שלו הוא ביטוח צד ג' , הוא כנראה דיבר עם אבא שלי ואבא שלי מציע לי לוותר על התיק בשביל שהוא יקבל את המחיר של המכונית שלו . עכשיו מה ההשלכות של זה ?? כאילו אם אני אקח את התיק עלי , האם המשטרה תקח את הרשיון שלי ? המחיר של הביטוח בטוח יעלה אבל השאלה בכמה ?? והאם כל הסיבור הזה כדאיי ?? תודה לכם

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  12. איתן כבל, השר הממונה על רשות השידור הסביר את המטרה של אותו גוף, אז אם שאלתם את עצמכם למה אתם משלמים אגרה, היה התשובה: http://www.globes.co.il/serve/globes/docview.asp?did=1000194665 ובל נשכח להוסיף "וכל הכבוד לשר" (ע"פ מילות השיר המפוסם...)

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  13. Started by Tomy712,

שלום, אני רוצה לעשות לחברה שלי מתנה מיוחדת ליום הולדת. כפי שאתם רואים בכותרת אני מחפש מקום שעושה הדפס תמונה דיגיטלית. אשמח לשמוע מקומות שאתם ממליצים עליהם עם עדיפות לאזור הצפון, או אפילו מרכז. תודה,

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  14. Started by MilkMan,

הצלחתי 7 מתוך 20. http://www.bbc.co.uk/science/humanbody/body/interactives/senseschallenge/

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  15. אני רוצה לקנות סיאט איביזה.למי שיש/היה תאוטו מה המלוצתיכם?

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  16. תודה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  17. שלום חבר'ה, יש לי זוג חברים תאומים ,יש ברשותם שני מחשבים : מערכת 1: E7400 2GB 250GB IDE P43 9800GT מערכת 2: E5200 2GB 500 SATA2 P31 9800GT השאר זהה, מארז, ספק וכו'..היה בנינו ויכוח סוער שבו טענתי שהמערכות יתנו ביצועים דומים אם לא זהים בגיימינג, והם טענו שאין סיכוי ושהמערכת המבוססת 7400 תתן ביצועים אחרים לחלוטין (ד"א ה7400 הוזמן כרגע ואין איך לבדוק את זה ), אני רק צריך שתגידו לי אם אני צודק או טועה, כי המערכת שמבוססת 5200 עובדת יפה מאוד בקרייסיס ובכל שאר המשחקים. אשמח לקבל חוות דעת/השוואות ביצועים. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  18. את כל ההרצאות שם ועל מה מדובר? כי הפסדתי בגלל שלא הייתי בבית[br]פורסם בתאריך: 11.10.2010 בשעה 13:04:50 ראיתי עכשיו את משה כחלון, אין על הח"כ הזה הוא פשוט תותחהייתי בהלם איך הוא אמר שמי שיפגע בתחרות בתחום התקשורת, הממשלה תפתח לו את התחת

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  19. Started by x-dude,

יאריס 100 אוטומטי, שמעתי שהגיר הרובוטי ממש על הפנים, כל הילוך האוטו קופץ.

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  20. Started by menihen16,

שלום לכולם. פרצו לי לאיחסון של האתר שלי ושינו את הסיסמא רציתי לדעת אם מישהו יוכל לפרוץ ולתת לי את הסיסמא ששמו? זה חשוב לי מאוד, האתר של הרדיו שלי מאוחסן שם ומחקו לי הכל. www.Radio-Remix.co.il זה לא עובד, כי מישהו מחק את הקבצים ושינה סיסמא ! וגם כשאני הולך לשרת עצמו( לא דרך כתובת הDNS) זה לא עובד http://84.95.241.33/~menihen מי שמוכן לעזור לי, שיגיד ואני אשלח לו את הפרטים של הFTP. אם אסור לעשות כאלה דברים כאן, אני מצטער וזה לא יקרה שוב. אם זה לא מתאים לכאן, אנה מכם, תעבירו לפורום המתאים. תודה, מני חן.

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  21. Started by IlanF,

מישהו יודע איפה אני משיג עוד אפקטים לוינדוס בשביל התוכנה הזאת? עברתי כבר על כל גוגל וכל מה שהצלחתי למצוא זה הורדות של הטריאל

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  22. Started by royk50,

למישהו יש ניסיון בהעברת כסף דרך PAYPAL לחבר בחו"ל ? מדובר בכ250$ והמחיר בבנק הדואר הוא 30$+ בPAYPAL זה יוצא משהו כמו 15$ אבל מאוד לא ברור מהאתר איך הוא מושך את זה אני דיי משוכנע שהם לא מזכים את הVISA שלו תודה

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  23. Started by y_a_n_i_k,

האם קיימים כאלה? ואם כן האם מישהו מכיר? תודה

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  24. Started by pdalex,

PCTIP לידיעתכם פורום הכי טוב ואתם סתם עלובים ולא נותנים יחס הינה עוד הפצצה :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthano…

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  25. Started by PrefaceAlumni,

שלום לכולם, אנחנו רוצים לעבור לרחובות לקרית המדע. שמעתי דברים טובים על העיר, אבל גם הרבה רעים. כגון: עיר מתחרדת, פשיעה גואה, וחינוך חילוני כושל(כמה אמרו לי אפילו שהם העדיפו להעביר את ילדהם לחינוך הדתי כי הממלכתי גרוע). אשמח לחוות דעת ממקור ראשון שלכם על הנקודות שהעלתי. תודה רבה ושבוע טוב !

דיונים חדשים בפורומים