עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Component,

שלום, נזכרתי בסרט שראיתי מזמן בערוץ הסרטים אבל שכחתי את שמו. הוא עסק בהשפעה של האדם על הסביבה, זיהום הסביבה וכו'. לא היו בו דיבורים, רק צילומים. אם אני זוכר נכון הוא זכה באוסקר על הפסקול. הסרט הוא משנות השמונים/תחילת שנות ה-90. נשמע מוכר למישהו? תודה, עדי.

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  2. Started by kremlin,

שלום אנשים!!! מישהו יכול להסביר לי איך מזמינים דברים מן האתר הזה ואיך אפשר לשלם עם אני גר בישראל. נ.ב. עדיף שזה יהיה עם תמונות או עם הסברים מובנים מאוד כי אני ממש לא מבין בזה. בתודה מראש לכל העונים!!!

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  3. שמעתי את זה מחבר, אבל לא שאלתי יותר מידי פרטים, משהוא יודע על זה משהוא?

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  4. לא מצאתי את זה באתר של משקד החינוך...

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  5. לאבא שלי נרטב הפלא 6230..... והוא לא יודע איך להוציא את הפנאל (כדי להוציא את הבטריה) אז תעזרו לי מזה דחוף! יש לי 5 דקות להיות כל 5 דקות עולה 10 שקל ! אז תעזרו לי בלי שטויות מהר אני בה עוד 5 דקות לראות מה צריך לעשות כדי לפרק את הפנאל ! עזרה מהר!

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  6. מה זה בדיוק אומר ?

7. שמעתי קוממיקאי משתמש במנגינה של שיר מוכר ורציתי לדעת מה שם השיר המקורי (בשביל לקנות את האלבום כמובן) של השיר: הינה לינק לחיקוי, ממליץ לשמוע ממש מצחיק גם אם לא תוכל לעזור.. http://rapidshare.de/files/2887471/shimp.mp3.html תודה מראש, אני יודע שזה אמור להיות chimp, קורה.. :-X *עריכה, עוד אחד: http://rapidshare.de/files/2906095/children.mp3.html

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  8. מישהו מכיר את השיר מהפרסומת החדשה (יש בMTV) של אדידס לנעלים החושבות הראשונות בעולם או משהו כזה, עם האיש שחולם שהוא הולך איתם.

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  9. Started by pet4a,

האם משתלם כלכלית להביא מארהב חלקים למרות שאין אחריות בארץ על המוצרים? איזה חלקים כדאי להבאים? ההזמנה תהייה מהאתר NEWEGG אולי EBAY

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  10. אני צריך מעבדה למחשבים באיזור חיפה מישהו מכיר יודע מעבדה אמינה?

11. Started by alexbmw,

שאלה קטנה האם זה חובה לגלח את הראש שאתה מיתגייס ? כי יש לי שיער ואני אוהב אותו (ואל תחשבו שאני איזה סטלן אם שיער ארוך אני פשוט לא אוהב להיות מגולח בראש כי ישר יחשבו שאני איזה נאצי .)

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  12. Started by pachamama,

http://www.collegehumor.com/video:1727700 לא גדול? ;D

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  13. שלום, רציתי לדעת איפה אפשר להשיג מעמד לקופסאות של משחקי מחשב בגודל הזה: לפי מה שאני יודע שאי אפשר להשיג דבר כזה בכל חנות....

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  14. Started by intel suck,

שלום אני מחפש סיפורי גבורה על לוחמי שיריון. אני מחפש משהו בסגנון הר הקללה. אם מישהו מכיר את הסיפור הזה. תודה יום טוב.

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  15. היי מצטער אם זה לא המקום, אשמח אם יועבר לפורום מתאים יותר, אם יש כזה. הייתי מעוניין להתייעץ אתכם בנוגע למחירים של הוט כספקית תשתית לאינטרנט, טלוויזיה בכבלים, וטלפוניה. כרגע המצב אצלנו בבית הוא כזה: - אני משלם 149 ש"ח על תשתית האינטרנט לחבילת 7/700 - אבא שלי משלם 240 ש"ח על האינטרנט בכבלים (בסיס+3 חבילות תוכן+3 ממירים, שניהם מהם תומכים ב VOD והשלישי לא) למען האמת, נמאס לי לשלם כ"כ הרבה כסף, אני תמיד שומע על אנשים שצועקים וצועקים ומקבלים בהרבה פחות אני לא ממש איש שצועק על נציגי שירות לקוחות ולא ממש טוב באיומי התנתקות, איכשהו יוצא שתמיד אומרים לי "אז תתנתק..." התקשרתי היום להוט וביקשתי לדעת לגבי מחיר בחבילת ה"טריפל" שלהם, כדי לדעת בכמה זה יוזיל לנו עלויות ההצעה שקי…

16. Started by idan90mizrahi,

יש שיר אחד ישן שההתחלה שלו אני זוכר זה משהו כזה: you are my love, you are my _____ love, you are my looove ואז הפזמון (אני לא בטוח אבל אני חושב): Oh you are my life, oh you are my life, oh you are my life אני מנסה לזהות את השיר יותר מחודש וחצי תודה לכל מי שמנסה לעזור (אבא שלי ביקש ת'שיר ואני לא יודע תשם)

• 9 תגובות
    • 697 צפיות
  17. השאלה בכותרת אני רוצה להוריד סרטונים למחשב יש אפשרות? טנקס.

18. Started by avivlyaviv,

יש כזה זמן באנגלית כמו I am going to eat .... אבל בעבר? או שפשוט איך אפשר לומר בעבר: הם התכוננו לאכל אותו (אני עושה סיכום על רובינזון קרוזון, הגעתי לקטע של הקניבלים)

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  19. Started by overload,

היה פעם מאגר ענק (ע-נ-ק) של תמונות שצולמו מרחובות בערים גדולות בארצות הברית, כמו GOOGLE MAPS אבל במקום תמונת לווין תמונה מהרחוב של המבנה. זה היה באתר שנקרא A9, עכשיו ניסיתי להיכנס אליו כדי לבדוק איזה כתובת במיאמי וכנראה שהאתר הפסיק לספק את השרות הזה. http://maps.a9.com/ מישהו יודע עם התוכן נמכר לחברה אחרת או אם יש דרך להשתמש בו? תודה וחג שמח.

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  20. Started by jeyjey,

מה המחיר להסרת קעקוע בינוני נגיד 15-20 ס"מ על 8-12 ס"מ?

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  21. Started by coorva,

עברתי ל-012 ואם אני נותן שם של מישהו שגם ב-012 אני מקבל זיכוי על חודש שלם......ואם אני לא טועה גם הוא מקבל. אם בא למישהו לעשות מצווה, אשמח אם יצור עימי קשר באי.סי קיו 131383840 תודה

22. Started by stone cold,

מישהו מכיר אתר טוב לDB הישן ? אני מתכוון לפרקים יפנים אם תרגום לאנגלית ראיתי כבר יותר מ10 פרקים ואני רוצה להמשיך לצפות בסדרה ההזויה הזות אבל רוב האתרים מפיצים את DBZ וקשה לימצוא פרקים של DB בחבילות של 10

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  23. צריך שתזהו לי 4 שירים באנגלית. http://www.mytempdir.com/1072680 תודה לעוזרים. רגע יש עוד משהו ששחכתי יש שיר כזה ששמעתי ברדיו בעיברית שמנוגן בו המילים האלו: "זוז כבר לואי אל תיהיה לי קולי עוד מעט כבר יולי ואני מחכה" אני פשוט מנסה לחפש ולא מוצא אם תזהו תירשמו לי את שם השיר והזמרת תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  24. רציתי לדעת אם למישהו יש אולי פרטים נוספים/כתבה שפורסמה על הדבר ברשת (אני חיפשתי ולא מצאתי) תודה רבה...

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  25. Started by Bingo,

ככה אני לפני שבוע הגעתי לבסיס חל האוויר 21 טכני בשמו,בוגר אלקטרוניקה הנדסאי. היה לנו שבוע מיונים מבחנים ראיונות לקורסים שכביכול עזר להם להתבסס על המידע בשביל שיבוץ לקורסים. קיצר נתנו לנו חוברת עם מקצועות ואמרו לנו לבחור 5 מקצועות שאנחנו הכי רוצים ללמוד אני בחרתי את שלי. בשבוע לאחר מכן הגיעו השיבוצים ולא קיבלתי שום קורס מבין ה-5 שבחרתי....קיבלתי קורס מסריח שלא מעניין אותי ובטח שלא מקצוע שאשרת בוא לפחות 3 שנים... אני מת לעוף מהקורס הזה לקורס אחר דרג ד לדוגמא ולפי מה שהבנתי לעבו קורס זה מאוד קשה. השאלה שלי האם נפקדות או עריקות תעזור פה או כל דבר אחר כי אני ממש חסר אונים הטכני הזה ממש גהנום!! ואם כן לכמה זמן כדאי להיות נפקד? או מה עוד יכול לעזור לעוף מהקורס?? תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 697 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.