כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,585 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה... יש לי רובה אוויר מקצועי עם הכדורים של ה4.5 מ"מ או 0.177 אינץ והביאו לי אותו מחו"ל אז אין לי רשיון בקרוב נגמרים לי הכדורים ושמעתי שצריך רשיון כדי לקנות אפילו כדורים!! למישהו יש מושג אם זה נכון? אם כן אז אם למישהו יש רשיון אני מוכן לשלם לו כדי שיקנה לי בבקשה תגיבו תודה
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
קאבר חדש שלי, אשמח לתגובות
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אהלן, מעוניין לקנות אופניים חדשות ואשמח להתייעצות עם מישהו שמבין.
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
כמו בכל שנה, במהלך השבועות האחרונים הוצפנו בשטף של תחזיות אודות הצפוי לתעשיית ה-IT בשנה הבאה. במהלך תקופה זו הקשבנו בסבלנות לאנליסטים, ספקים, יועצים ובלוגרים - שמענו את התחזיות שלהם, קיבלנו את חלקן ודחינו אחרות. מסתבר שבשנה שעברה עשינו עבודה טובה למדי בהפרדת הבר מן התבן, למרות שבדיעבד, אולי לא היינו נועזים מספיק. השנה אם כן, נשתדל אפילו יותר - להלן התחזיות שלנו לשנת 2008. ארכה נוספת ל-XP מיקרוסופט תאריך עד לסוף 2008 את התקופה במסגרתה ניתן לרכוש חלונות XP, זאת במקום תאריך היעד הנוכחי, ה-30 ליוני. כזכור, בספטמבר 2007 דחתה החברה את תאריך היעד המקורי מסוף ינואר לסוף יוני לאחר בקשות ותלונות מצד משתמשים ארגוניים. ועוד לא הזכרנו בכלל את החברות הרבות שהחליטו במהלך השנה לדחות את ה…
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
היי, קוראים לי שינאל, אני מוסלמית ובריטית, ויש לי קול שחלק אומרים שהוא מבטא ישראלי וחלק אומרים שזה מבטא בריטי, ו.... אני לא רוצה מבטא ישראלי, יש לכם מושג עם זה אפשרי לשנות את הקול לקול אחר?
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
- 2 followers
-
-
-
מישהו יודע איפה לעזאזל אני יכול למצוא את הקובץ של הספר כתובות של MS OFFICE OUTLOOK? פשוט אני רוצה להוסיף אותו לGMAIL שלי ואני לא פשוט לא מוצא אותו...
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
אני כול הזמן נקרע מחדש שאני רואה חלק מהחתימות שלכם- תביאו לינקים לפוסטים הזווים/מטומטמים/מצחיקים
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
אהלן. קרוב משפחה שלי נוסע לחו"ל והגדרתי לעצמי תקציב של 100-200$ מקסימום. אני לא ממש צריך שידרוג למחשב עכשיו, אבל חשבתי אולי על כרטיס קול ו/או אוזניות איכותיות למחשב ומגבר (-אם יש כזה דבר במחיר הזה). יש הצעות?(כול מה שעולה לכם בראש שהוא שימושי - לא סתם דברים יפים)
-
- 9 תגובות
- 711 צפיות
-
-
כרגיל.... כרגיל אני נהנה מהשירות הטלפוני של החנות הזו וכרגיל אני נהנה ממשלוח מהיר לאללללה(הזמנתי מוצר ותוך יום הוא אצלי...) בקיצור אני נהנה לקנות אצלם ולא בפעם הראשונה עוד מישהו חושב ככה?
-
- 9 תגובות
- 711 צפיות
-
-
בהמשך להודעה שפתחתי בפורום תוכנה ביום חמישי בנושא ניסיתי לחפש תוכנה להוצאת חומר מהארד דיסק מתקתק. ההודעה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=448992.0 ולפי מה שהבנתי(בגלל שאין תשובות) כנראה שזה לא כל כך אפשרי וצריך להעשות ע"י מישהו מקצועי אשמח לקבל את חוות דעתכם איפה כדי לעשות את זה באיזור המרכז במחיר סביר ? תודה מראש ושבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי שתעזרו לי לזהות שיר מתוך מהיר ועצבני 2. אז ככה, בדיוק שרום והבחור הלבן הזה שכחתי את שמו נכנסים לדיסקוטק של המליין ההוא יש מנגינה ורציתי לדעת איך קוראים לטראק...? תודה רבה מראש, דודי הסטלן.
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתגורר באיזור הצפון ורוצה לעשות הפתעה לחברה לכבוד יום הולדתה. אני מתכנן ארוחה במסעדה איכותית ואז משם אני רוצה להגיע למקום שבו יש נוף יפה וגם מקום לשבת בנוחות חבר שלי אמר לי שיש נקודה בחיפה שמשקיפה על המושבה הגרמנית (או משהו בסגנון,לא בקיא בענין) ויש שם גם נוף יפה וגם מקום לשבת (ספסלים ). האם אתם יודעים על איזה מקום הוא מדבר בדיוק ? כי הבחור לא בטוח במיקום בעצמו ואם אפשר אולי המלצות למקום אחר - הדרישות הם נוף יפה (נוף לילי ),מקום לשבת (מדשאות/ספסלים ) והמקום חייב להיות באיזור הצפון ומקסימום כשעה נסיעה מטבריה . נקודה אחת נוספת, אנחנו נגיע למקום רק בסביבות אחת בלילה תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות לחברה שלי מתנה מיוחדת ליום הולדת. כפי שאתם רואים בכותרת אני מחפש מקום שעושה הדפס תמונה דיגיטלית. אשמח לשמוע מקומות שאתם ממליצים עליהם עם עדיפות לאזור הצפון, או אפילו מרכז. תודה,
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
כל יום סוג מוצר אחר בלי מע"מ מחר יש מערכת קולנוע ביתי , ואני רוצה לקנות לי DVD הבעיה שאני לא מבין כלום בזה האם מישהו יכול להפנות אותי לאתרים עם מחירים , או לתת לי טיפים שמחר אני אדע לקראת מה אני הולך
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
זה באמת נכון? http://www.skype.com/products/skypepro/ כי זה ממש זול...
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
מה קורה כששמים סוללה שלא נטענת בטעינה למה זה גורם ???
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
קוראים לו RAYMAN 3 למישהו יש לינק לפאצ' או עצה מה צריך לעשות?
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
מחר ! אני מתגייס ! -להתראות לכולם!! אני מחר מתגגיססססס יש לי קורס 8 שבועות בד 20 ואז טירונות לא נדבר עם רבים מפה שבוע שלום שאני יחזור אני רוצה לראות מה חדש :] כמו כל אחד הגיע סופו של דבר כמעט כולם ילבשו מדים ויעזבו את קהילות הפורמים השונות בארץ היום הגיע הסוף של ההתחלה שלי שבו אני הולך בהתחלה וחוזר בסוף של ההתחלה עוזב את כל "טכנאי" המחשבים כאן לא לצמיתות רק לזמן בלתי מוגבל אהבתי תעיתונים שעשיתים על הגאונים שלנו בארץ הפורום כאן העביר לי תשעמום ועזר לי רבות ללמוד על דברים שלא הייתי יודע איךל ללמוד ולהבין אותם למדתי כאן הרבה דברים שבחיים האמיתיים לא הייתי מצליח ללמוד ולהשיג אפילו בכסף להית נשתמע שאני יהיה גובניק מושבע ביומיות אחד לאחד !!
-
- 9 תגובות
- 710 צפיות
-
-
הייתי לפני כמה זמן בACE ולהבדיל משאר המקומות יש להם מכונה שעל פיה קובעים את הצבע לפי הקוד במניפה. משהו כאן רכשם אצלם צבע והצבע שהיה במניפה היה תואם לגמרי לצבע בפועל על הקיר??
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
מסיבה חגיגית לרגל פתיחת האולם החדש של עופר אבניר והשקתו של הקטנוע החדש של ג'ילרה, GP800, המסיבה תהייה ביום שישי 28.3.08 בתל אביב ברחוב הסדנה (הרחוב יהיה סגור לרגל המסיבה). לפרטים נוספים. אני אהייה שם, ואתם? 8)
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תפרוסת אוכלוסין במלסיה משהוא מעודכן. חיפשתי בגוגל, מצאתי הרבה דברים אחרים על המדינה אבל לא תפרוסת. תודה.
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם נגיד יש לי 1.5 בעין אחת ו1.25 בעין השניה כמה פרופיל יורידו לי אם בכלל?
-
- 8 תגובות
- 710 צפיות
-
-
האם היטלר באמת התאבד? מה הראיות לכך? מה שידוע לי זה שמקורבים להיטלר אמרו שהוא התאבד, מצאו גולגולת עם חור בראש וזכוכית מהציאניד והראייה השנייה זה שרופאת השיניים של היטלר אמרה שהשיניים שלו מתאימות (מקורבים = אנשים שעבדו תחתיו/נאצים בדעותיהם) שאלה שנייה: האם היפנים העתיקו את התרבות האירופאית שהצליחה באותה תקופה/התרבות הגרמנית/נאצית? מה שידוע לי שהם פשוט העתיקו כל מה שקורה במערב וככה הכניסו את המודרניזציה
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
הי אנשים, לפני כמעט שנה בניתי תוכנה בשם אוריתומטרי (לכבוד חברה שלי, אורית). התוכנה שואלת באופן "חכם" את השחקן שאלות בעברית ויכולה להמתקד בטעויות שלו. התוכנה עדיין לא גמורה, ואני לא מתכוון להמשיך את הפיתוח, אבל היא מאוד (מאוד) שימושית. במסך הפתיחה, לאחר בחירת שחקן (לא רלוונטי בגרסה הנוכחית) ניתן לבחור אותיות שונות עליהן ישאל השחקן. אוריתומטרי תשאל את השחקן שאלות, בעצם מילה ו 4 פירושים שרק 1 נכון, אם השחקן טעה התוכנה תזכור זאת ומדי פעם תקפיץ חלון שתזכיר לו אודות טעותו. אם שחקן טועה פעמיים באותה מילה הוא זוכה להערות סרקסטיות. בכל שלב של המשחק ניתן ללחוץ על הלשונית בעלת הכיתוב "התמקד בטעויות שלי", כך אוריתומטרי שואלת את השחקן רק מילים בהן הוא טעה פעם אחת או יותר. ניתן לעשות ז…
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-