עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. הבנתי שביום שלישי (עצמאות) מקבלים 175% השאלה היא עד איזו שעה זה תקף . ואם כבר, אז מאיזו שעה ביום שני מתחילים לקבל את התעריף הזה? מה קורה עם משמרת לילה? תודה, שבת שלום.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by ccc,

המקרה בחקירה - מי שקרא - שידע שזה לא נראה טוב הפקידה שמסרה את החבילה גמגמה וסירבה לעזור, היא מיהרה לנתק, ונשמעה חשודה מאוד כאילו ידעה שעלו עליה. פרטים בהמשך ואפשר לנעול בינתיים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אהלן.. ב10 ימים האחרונים: בעיות חיבור לאתרים בחו"ל. זאפ לא עובד. הרבה בעיות חיבור לתשתיות של גוגל (שירותים). אמרתי אולי משהו פה.. אולי בעיה בגוגל. ואז נפל לי האסימון על הקמפיינים המטורפים שלהם לאחרונה (חצי מחיר... בלה בלה). עושה עלי רושם שהם הביאו כמה עשרות אלפי לקוחות חדשים.. והנה האינטרנט חרבנה. עוד מישהו?

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  4. בשעה(9 בערב) האחרונה גוגל אפילו בקושי זז. עוד מישהו מרגיש ככה?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. משהו לא אנלוגי ? מה הבדל בכלל בין המיקרויים?

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  6. היי, אני מחפש לעשות קורס מקצועי קצר דרך העבודה, שמעתי על מכללת סלע, אשמח לעוד המלצות למכללות בסגנון. בעקרון אני מתעסק עם בתכנות C\C++. תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by pure perfection,

מה קורה ?? אני יוצא עם חברה שלי לאזור עכו-חיפה , למישהו יש מקומות בילויי טובים ?? כחתחלה אני הולך למסעדת קלמאריס בחייפה . אבל בנוסף יש עוד מקומות?? תודה

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  8. Started by dnco,

האם החנות אמינה ? חויות קניה שלכם דרכם? אני מתכנן להזמין דרך האינטרנט מהם.תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by haimiko84,

בוקר טוב לכולם, מספר שאלות בנוגע לסוג מייל זה: 1. כמה זמן בדר"כ לוקח למשלוח להגיע לארץ? כלומר מספר ימי עסקים כמובן(סופרים גם את יום ראשון?) 2. איך אני מקבל הודעה שזה מגיע, אם אין כל מספר מעקב על משלוח כזה? 3. האם על מוצר שערכו הכולל משלוח הוא 9 דולר, יתקע במכס? תודה רבה על זמנכם, חיים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by davidt99,

אני לא בטוח שזה קשור לכאן אבל, 1. אני מחפש לקנות מחשב, הבעיה שאני גר בירושלים וכל החניות המומלצות נמצאות מחוץ לעיר. רציתי לשאול לגבי התיקונים, איך זה לשלוח כל פעם את המחשב? (כמה עולה לשלוח מחשב היום?), האם זה משתלם או שעדיף לקנות בחנויות יותר "עממיות" שנמצאות בכל עיר? 2. כשאתם קונים מחשב שלם אתם מקבלים את כל הכבלים, הדיסקים והחוברות של כל המוצרים או שצריך לבקש במפורש מהחנות? פעם אחרונה שקניתי מחשב, הוא הגיע עם מעט דברים...

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  11. Started by Born2Kill,

שלום, כשאני נכנס להודעה חדשה שדואר אני לא רואה תמונה. למשל כשאני מקבל דואר מאורנג'. אשמח לפיתרון.

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by bar72,

שלום, מבקש המלצה לחנות באזור ת"א/רמ"ג, שתוכל להקים את המפרט המומלץ גיימינג-בינוני, תוך החלפת מספר חלקים גם במחשב הביתי שלי (זיכרון/מעבד/כ.מסך) ניסיתי בעבר את זיג זג, אבל הם רחוקים מידי וגם לא הייתי 100% מרוצה מהמחשב. תודה.

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  13. היא מוצאת קונדומים בחדר שלי, היא לוקחת את זה ושואלת אותי מה אני עושה עם זה שהיתי קטן יותר היא שאלה אותי אם אני רוצה שהיא תסביר לי מה עושים אצל נערת ליווי היא כל הזמן מדברת על סקס, והיא לא מבינה שזה לא נעים לדבר איתה על הנושא, זה מביך ומעצבן ואני אומר לה במפורש בדר"כ לסתום, והיא לא מבינה את הרמז איזה מכה אלוהים ישמור

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  14. היי, מישהו מכיר איזה רדיו דיסק לרכב שתומך בMP3 כמובן עד 400 שקל? תודה.

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  15. ג'ילט ג'ל (ספיד סטיק) לא יודע איך לאיבוד בארון כמעט 40 שקל תאריך אחרון לשימוש 2009\01 מה אתם אומרים אפשר עדיין להשתמש ?

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  16. לחבר שלי הלך הHD בנייד, אין לי מושג מה הנזק, אבל לא מדובר בנזק עקב מכה/נפילה אלה פשוט ברכיב שנכשל כנראה. באיזה מקומות ניתן לשחזר מידע במקרה הזה? כי חנויות מחשבים לא ממש מתעסקות עם זה.

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  17. Started by ALÞHA,

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  18. Started by mrraz,

עוד 3 שבועות אני נוסע לניו יורק חשבתי להביא GTX470 יש למישהו רעיונות מה כדאי להביא בתחום חומרת משחקים / תקשורת / כללי ?

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  19. אהלן אני מחפש חנויות עודפים של מותגים, בעיקר חולצות פולו של לאקוסט, טומי הילפיגר, וכו' מישהו מכיר חנויות באזור השרון, בעיקר הרצליה ורמת השרון, שמוכרת מותגים כאלו יחסיתבזול? (כלומר, לא 300-400 ש"ח לחולצה, שזה מחיר שוק בערך) תודה מראש, אסף

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by X-BLADE,

שלום משהו יודע מה הם זמני הבגרות מחר בשאלונים C,D? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. http://www.youtube.com/watch?v=WyW5O1eShqU

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  22. Started by koko0,

אני מהפלאפון אז קצת קשה לי לבדוק ולכתוב. דלף או לא? ואם מישהו מוצא תתשובות...לפרטי תודה

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  23. Started by Avi Levin,

בתור מתאמן רציני תמיד עניין אותי העניין. בעת אימון משקולות, מס' תאי השריר לא משתנה, אלא הגודל שלהם. דבר זה טוב אם אתה רוצה להראות גדול ומנופח, אבל לא תמיד מוסיף לכוח וסיבולת. ראיתי תוכנית בערוץ NATIONAL GEOGRAPHIC שדיברה על הנושא וברצוני לדעת עוד פרטים. האם יש דרך להגיע למצב של היפרפלסית שריר בדרך נטורלית? (ללא סטרואידים והורמונים למניהם)

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אני שנה מנסה לסגור את החשבון לעשות השבת יעני וזה תמיד נותן לי את ההודעת שגיאה הזאת: מה זה אומר?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום לכולם. אני כבר המון זמן מנסה לזהות את השיר מהסרטון הזה. כשהוא נכנס יש שיר, את זה אני רוצה. אם מישהו מכיר, שיביא לי את השם בבקשה עריכה: מצאתי את השם של השיר. ואין הורדה שלו בגוגל, ואין אפילו סרטון שלו ביוטיוב ! אבל בסוף מצאתי אתר שאפשר לשמוע שם את השיר המלא, אז הקלטתי את זה באיכות מלאה, למי שחיפש עד עכשיו. קבלו: http://www21.zippyshare.com/v/44435944/file.html תודה למי שניסה.

• 2 תגובות
    • 835 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.