כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
לא ייאמן כל שעה , אני מקבל אימייל שמכיל את הוירוס מזל שהנורטון שלי מעודכן אני לא זוכר כזה וירוס מציק
-
- 9 תגובות
- 736 צפיות
-
-
www.purevolume.com/STANGA להקה של חברים, מתחילים לגדול, תכנסו, תשמעו, תהיו לי בריאים.
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
חחחח זה אומנם ישן, אבל נתקלתי בכתבה וזה פשוט ענק!! :lol: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2643095,00.html
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש לי חשבון בוואלה, ואני לא מצליח להעלות אליו תמונות! חשבתי בהתחלה שהתיק מלא מידי, למרות ששי לי רק 5MB או משהו כזה, אז פתחתי משתמש חדש, ועדיין אני לא יכול להעלות אליו תמונות :s07: יש הצעות?
-
- 13 תגובות
- 736 צפיות
-
-
זה קליפ על טייפ (כזה ששמים בו קלטות), ואז הוא משמיע מוזיקה ונהיה להיט. מישהו מאמץ את הטייפ ועושה לו הפקות ושולח אותו להופעות ואפילו הופעת אנפלאגד (שמים מיקרופון מול הטייפ). הטייפ נהיה שיכור הצלחה ומנסה להתאבד (באמבטיה), מצילים אותו, הוא נשלח לשיקום, וכשהוא חוזר להופיע מישהו מהקהל מפעיל את אזעקת כיבוי האש - והקליפ נסגר בכותרת על הצ'קלקה של מערכת כיבוי האש בסגנון "כוכב חדש עולה". זהו קליפ LIVE ACTION - (לא אנימציה), משנות ה90 - שודר בMTV....
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שאלה קצת מוזרה... אני ואחותי החלטנו לקנות כדורגל שולחן, עד 600 שקל. הבעיה היא, שזה לא צילום או מחשבים - אין לזה פורומים, ואין לנו שמץ איזה דגם איכותי יש במחיר הזה ובאיזו חנות לקנות? מישהו פה מתעסק בזה? תודה...
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
הייייייייייייייייי כולם דודה (שלי ) עוד מעט באה לארץ לחופשה קצרה והיא רוצה להביא לנו קצת בגדים (פולנים, מה לעשות!? אבל העיקר הכוונה) עכשיו פעם אחרונה היא שלחה לי איזה ארמני והסתדרנו איכשהו לפי הגבוה אבל הוא עוד לא הגיע לארץ ואמור להגיע בימים הקרובים, אבל עדיין חולצה זה פחות בעיה הקטע הוא שמכנסיים צריך להיות יותר מדוייק ואין לי מושג אם אני מידה 29-30 ב"לי קופר" בארץ, איזה מידה אני יהיה ב"לי וויס" או "ארמני" בניו יורק....אם למישו פה יש מושג ויכול לעזור בבבקשהההה.... ועוד משו המידות של "לי קופר" זה מידות סטנדרטיות אז יש על מה לדבר אבל אבא שלי לובש שטויות שאין להם סטנדרט ("זיפפר" אם מישו מכיר) אז איך אני יכול להגיע לאיזה מידה הוא כמו שצריך?? בתודה עידו
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
לא ידעתי כלום! (ניחשתי אססין קריד) מישהו יכול להסביר קצת? (אשמח לשני ההסברים אם יש) 1. אל תשכחו אחד שלא התפוצץ עם להבה, שהפך למהיר ובלתי נדיף (4,6) 2. קלף חזק מסתנכרן עם לו בשביל מתנקש (4,5) ע"פ יהודה גרסטל 3. נגמר שירות משלוח ללא ראש ומסד (6) 4. לפני קום החמישית, שיחקו תפקידים ואסטרטגיה (4) 5. סבל בתחבושת בשביל ההגנה (6) ע"פ דוד בק 6. לות'ר נמצא באישור צבאי של חברת חומרה (7) 7. היימן מספיק עם משקה לקריאה בלבד (3,2,2) 1. זיכרון פלאש 2. אססין קריד 3. אינדקס 4. דוטה 5. פסוורד 6. פלקסטור 7. סי די רום
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
אני כבר מחפש אותו הרבה זמן אני לא זוכר כל כך את המילים שלו אמרו לי שקוראים לו i am a freek הוא יחסית שיר רגוע אבל הגיטרה חשמלית ניכנסת כמו ברקים כאלה בפזמון שיר רוק (אני יודע שלא נתתי פרטים אני מי שמכיר את השיר בטח ידע על מה אני מדבר)
-
- 12 תגובות
- 736 צפיות
-
-
ויהי ביום ראשון ויאמר ה' אל המדפיסים. הדפיסו 1000 פליירים וידפיסו 1000 פליירים, ויחלק משה אל העם. והנה יום שישי הגיע ויזרמו בני ישראל בהמוניהם לחוף ניצנים ויאמר ה' אל העם... משקה ראשון חינם ויתן בראש D.j skazi... ויתנו G.M.S. בדלקה ויאכל משה סרטים ותהיי בת שבע נוגחת בקירות וזיקני בני ישראל מקפיצים טקילות ותאכל רחל אקסטות ותראה מים במדבר..... ויעשו קרחנה ועם ישראל יהיו מאושרים
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש כבר הרבה זמן גירסה לשיר שאני לא יודע איך קוראים לו אבל אם אני לא טועה יש לו גירסה עברית שניקראת "מאוהבת". אני מבקש שתעזרו לי למצוא את הגירסה הלועזית של הלחן משם השיר שכתבתי ולהגיד לי איך קוראים לגירסה הלועזית שלו. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש והדבר האחרון שנותר לי לברר הוא האים היצרן LEADTEK הוא יצרן טוב, אמין וכדאי לקנות כרטיס מסך שלו?
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
למישהו היו שאיפות גדולות ! http://news.walla.co.il/?w=/1/1644398
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
שלום, אני צריך קצת עזרה בעניין אחד שקרה לי הסיפור הוא שלפני כמה ימים עורך דין מחברת HOT התקשר לאמא שלי ואמר לה שיש לה חוב של 3,500 שקל לידע כללי אמא שלי אף פעם לא הייתה בHOT אך אבא שלי היה והם גרושים לפי איך ששמעתי כשהם גרו ביחד היה להם תבל [הכבלים הבסיסים אני חושב] שהיה רשום על אמא שלי אמא שלי התגרשה ממנו לאחר כמה זמן, ואבא שלי בדירה שלו עבר מתבל לHOT היום מסתבר שבמקום לפתוח חוזה על אבא שלי הם "לקחו" איכשהו את הפרטים הישנים של אמא שלי והשתמשו בפרטים האלו כדי לפתוח את החשבון בHOT רק שאני יציין אמא שלי לא חתמה על שום חוזה חדש ועל שום דבר כי היא עברה לגור בעיר אחרת וכנראה מישהו אחר חתם על החוזה החדש של HOT עם הפרטים של אמא שלי ללא הסכמתה עכשיו הם מאיימים בהליכים משפ…
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
טוב אני לא ידוע אם זה בדיוק תארד חוקי.. אבל אם לא אז אני ישנה אותו בהתאם. אז חבר שלי יכול להביא חומרה מחול דרך המפיצים בהרצות הברית. אבל הוא לא כל כך מבין בחומרה כמוני אז הוא שאל אותי מה כדי לו להביא כדי למכור בארץ (בכמויות קטנות של איזה 10 יחידות). זאת לא מכירה מה שאני עושה פה. זאת רק שאלה מה נראה לכם הכי כדי לו להביא? כאילו למה יש כרגע הכי הרבה שוק? אני אמרתי לו שיביא את הnvidia 6800GT כי יש הרבה אנשים שיקנו אותו. אני מבקש את הדעה שלכם מה כדי לו להביא? (על תגידו לי פה "אם אתה מביא את _____ אני קונה. תגידו רק למה נראה לכם יש הכי הרבה שוק בארץ)
-
- 7 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יכול להיות בגלל שאני צריך להתקין איזה משהו, בכל מקרה אני לא יודע מה צריך להתקין. מישהו יודע מה הבעיה? עריכה: פתרתי את הבעיה! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
הטיסה ב 5 בבוקר מתי אני צריך להגיע ?? מה כדאי לדעת ? זה פעם ראשונה שאני טס אז אם אפשר קצת טיפים
-
- 13 תגובות
- 736 צפיות
-
-
עכשיו במבצע : שח 17 $3 NEW IN PLONTER - 486 Motherboards. NEW in the box להכנס כדי להאמין
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אז מוגש לכם כשרות . http://www.tisanim.co.il/article/departments/mazlatim/Mazlatim.htm
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
כמו שכולכם יודעים החמור העברי הראשון עבר דירה ועכשיו אני מעביר את מבחן הידע השני אז מהרו להשתתף http://www.hamor.org/edonkey/forum/topic.asp?TOPIC_ID=15143 הכל מוסבר שם
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
רציתי להבין איך הולך כל הקטע של הזיכוי כיום בחנויות מחשבים בסיטואציות כאלו- נניח שיש את המוצר X שלאחר כמה חודשים מחירו יורד ומתברר כתקול ובעייתי- החנות אוספת אותו ובמקום להחליף לחדש מוכנה לתת זיכוי. האם הזיכוי הוא בסך המחיר המקורי שקניתי את המוצר בו, הוא זיכוי בשווי המוצר בימים אלו?
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
דגדגן אינטרנט 1 http://dok.co.il/calls/sounds/a12.mp3 דגדגן אינטרנט 2 http://dok.co.il/calls/sounds/03.mp3 ועוד אחד מצחיק http://dok.co.il/calls/sounds/a8.mp3 ועוד היספנים http://dok.co.il/calls/sounds/06.mp3
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
סיפור שהיה כך היה אחי נדנד לי שהוא רוצה ראוטר כדי שהADSL לא יהיה תלוי במחשב שלי אני רואה מדריך איך להפוך את המודם אקטל שלי לפרו (כלומר גם לראוטר...) אני מפרסם הודעה בפורום רשתות ושואל כל מיני שאלות על התהליך אנשים טובים עונים לי ועוזרים נועם (ThePorscher), שולח לי הודעה אישית, שואל אם יש לי עוד שאלות ומציא לבוא אלי הבייתה ולעזור לי לשדרג ולהסביר לי יותר טוב. אתמול המודם שלי שודרג ;D אין לי מספיק מילים באוצר מילים שלי כדי להגיד לנועם תודה. שרות של הפורום, עד הבית אני בעד שצוות העומרים באתר ישנה לנועם את השם לעומרי!
-
- 7 תגובות
- 736 צפיות
-
-
הכל התחיל לפני שבועות...היו לי בעיות בתצוגה בשלב של ה-POST. פתחתי את המארז,הוצאתי את הכרטיס מסך (להלן כ"מ),ניקיתי,הכנסתי שוב,העלתי את המחשב ו...אותו דבר טוב,אין מה לעשות...לקחתי את המחשב לחנות,ושם עשינו בדיקה של הכ"מ,ואכן הכ"מ היה על סף מוות... זה השלב להזכיר שהכ"מ הינו 6800GT.... כדי שלא אשאר ללא כ"מ עד שיתברר מה קורה עם הכ"מ הכמעט ז"ל,קיבלתי כ"מ תחליפי,9600PRO. זה מה היה (סלוט AGP...) וזה מה שהיה לו,וזה עדיף על כלום. וכך אחר כבוד נשלח הכ"מ חזרה לספק. ...וכך,עוברים להם כשלושה שבועות ואז מגיעה אריזה חומה של HP שבתוכה כ"מ עטוף באריזת פצפצים ובתוך שקית אנטיסטטית,כ"מ ללא שום שם של חברה או GPU. כבר מהרגע הזה,העסק נראה לי קצת מפוקפק.אמרתי לבחור בחנות (שדרך אגב,הוא אחל…
-
- 7 תגובות
- 736 צפיות
-
-
מה קורה?? לפני כמה ימים עברתי תאונת דרכים , האשמה היא על זה שנכנס לי באוטו . הביטוח שלו הוא ביטוח צד ג' , הוא כנראה דיבר עם אבא שלי ואבא שלי מציע לי לוותר על התיק בשביל שהוא יקבל את המחיר של המכונית שלו . עכשיו מה ההשלכות של זה ?? כאילו אם אני אקח את התיק עלי , האם המשטרה תקח את הרשיון שלי ? המחיר של הביטוח בטוח יעלה אבל השאלה בכמה ?? והאם כל הסיבור הזה כדאיי ?? תודה לכם
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-