עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני רוצה להוסיף תמונה לפרופיל שלי באתר הזה אבל אני לא יודעת איך, ראיתי שצריך לעלות תמונה לאתר אינטרנט, אבל אין לי מושג איך עושים את זה אשמח לעזרה מורן

• 8 תגובות
    • 700 צפיות
  2. Started by Oranili,

סתם מסקרן אותי...

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  3. התקנתי מסנג'ר חדש, הבעיה היא שבמקום שהרשימה תוצג ככה: http://i193.photobucket.com/albums/z221/ashishmohta/2007/others/yahoo_messenger_vista.jpg עם תמונות תצוגה גדולות הרשימה מוצגת ככה: http://cybernetnews.com/wp-content/uploads/2006/06/WindowsLiveMessenger.jpg פעם ידעתי איך משנים אבל שכחתי.. איך עוברים לרשימה של תמונות מוגדלות?

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  4. Started by omri_ro,

האם המקלדת Illuminated Keyboard תגוייר ותכיל גם אותיות בעיברית או שמבאים אתה לארץ רק לשם קישוט המדפים ו"פוזה" של היבואן? מקווה ששאלתי בפורום הנכון, אם לא אז נא להעביר למקום המתאים.

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  5. Started by redti,

שלום , רציתי לדעת במידה ואני מוציא רישיון לאופנוע אך לא עושה ביטוח וקורה ועשיתי תאונה..הצבא יממן לי את הפציעה או שהוא ייתן לי להתמודד עם זה לבד ? או שבכלל יכניס אותי לכלא על כך שלא היה לי ביטוח ועוד משהו קטן..לא כל כך קשור אבל חייב בשביל להוכיח למישהו..מה הסיכוי שרוכב אופנוע יפגע בהולך רגל? (לא אחד למיליון??)

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  6. Started by Burned,

מישהו יכול לעזור לי להבין איך אני מתחיל את התרגיל בכלל? תודה

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  7. מי שמכיר או מוצא לי מלך!!

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  8. Started by alexpir,

\* צונזר *\ [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  9. Started by hellyeahmofo,

כל יום סוג מוצר אחר בלי מע"מ מחר יש מערכת קולנוע ביתי , ואני רוצה לקנות לי DVD הבעיה שאני לא מבין כלום בזה האם מישהו יכול להפנות אותי לאתרים עם מחירים , או לתת לי טיפים שמחר אני אדע לקראת מה אני הולך

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  10. Started by idofr,

יש לי עבודה לעשות עליו ונשארו לי שני דברים שלא מצאתי 1. כמה קונצרטים הוא כתב 2. כמה סונטות הוא כתב אם מישו בבקשה יכול למצוא לי את זה להיום בתודה עידו

• 11 תגובות
    • 699 צפיות
  11. Started by Real_Me,

לפני שאני קונה אותו בעיקר לצורך צפייה בסרטי SVCD לא ברור מהפרסומת שלו אם זה המצב. גם לא מצויינת תמיכה ב-VCD. חיפשתי בגוגל לפי הדגם ולא נמצא דבר! הוא נמכר ב-DUTY FREE ב-100 דולר לפחות עד לא מזמן. כרגע מה שמוצע שם זה LG DV-6842P ב-120 דולר שזה מה שכתוב עליו : "מתאים לדיסקים מכל הפורמטים: CD AUDIO,VCD,DVD" וגם LG DM-4941P שגם לא מצויין SVCD ב-200 דולר. יכול להיות שאף מכשיר לא תומך בזה? בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  12. Started by Bessmertniy,

תקראו הכל לפני שתתחילו להגיד ( ותחיבו בתרד בנפרד בבקשה ממכם!!!! תודה) טוב אז ככה מכיוון שאין פורום מכירות אז החלטתי לפתוח תרד מכירות ( אני מקווה שהמנהלים לא יכעסו , ;D ) אנשים תקשיבו לחוקים של התרד ואל תעשו בעיות... טוב הסבר קצר , לפני שאתם סוגרים או מציפים ( בבקשה אל תפיצו )... זהו תרד של מכירות , אדם הרוצה למכור או מעוניין בקניית מוצר כל שהוא יכול לכתוב כן (אך ורק הודעה אחד!!! נא לא לחזור!!! שיהיה לכם ברור רק הודעה אחת!!!) שבוא תכתבו את שם המוצר חבר וכו ... דוגמא: .....AMD xp2500, ipod 20gb first generation אפשר להוסיף גם תמונה (רצוי כמה שיותר ברורה) מחיר (אבל לא חייב) ההודעת בקשר למכירה לא יכתבו בתרד!! נא לא לכתוב שום הערות בקשר לאדם שמוכר את המוצר ו גם בק…

13. Started by BedBoy,

רציתי ללמוד עוד על חומרה... ובאתי לפה! ;D ד"א אהבתי את הפירסומת של נעה מחשבים (עם ה- X800 וה 6800)

• 14 תגובות
    • 699 צפיות
  14. סיפרו לי שיש שמה חנות של מצלמות והמצלמות שמה מאוד מאוד זולות!!! (הולכים שמועות שזה סחורה גנובה!) אם אתם יודעים משהו אשמח לקבל תגובות ומידע על החנות ה"ל! תודה .

15. Started by Shadowman,

ואיך השם הזה קשור לשם אולג! לכל העוזרים תודה!

• 7 תגובות
    • 699 צפיות
  16. Started by MoRtZkInG,

סיפור שהיה כך היה אחי נדנד לי שהוא רוצה ראוטר כדי שהADSL לא יהיה תלוי במחשב שלי אני רואה מדריך איך להפוך את המודם אקטל שלי לפרו (כלומר גם לראוטר...) אני מפרסם הודעה בפורום רשתות ושואל כל מיני שאלות על התהליך אנשים טובים עונים לי ועוזרים נועם (ThePorscher), שולח לי הודעה אישית, שואל אם יש לי עוד שאלות ומציא לבוא אלי הבייתה ולעזור לי לשדרג ולהסביר לי יותר טוב. אתמול המודם שלי שודרג ;D אין לי מספיק מילים באוצר מילים שלי כדי להגיד לנועם תודה. שרות של הפורום, עד הבית אני בעד שצוות העומרים באתר ישנה לנועם את השם לעומרי!

• 7 תגובות
    • 699 צפיות
  17. Started by superginiman,

אני גר במושב ויש לי 18+ חתולים (אין לי מושג כל יום יש יותר ) הנה כמה תמונות http://members.lycos.co.uk/superginiman125/katz

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  18. היכן אני יכול להתיעץ בנושא של מצלמות וידיאו HD בנושא קבצים ודברים נוספים בנושא ספציפית אני מדבר על ה SONY NX30 תודה מראש למי שיוכל לכוון אותי.

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  19. Started by wooper,

שלום כל העבודות של שירות לקוחות דורש קורס והתחייבות לכן הם לא מתאימות עבודה בחנות גם ראיתי רק משרות מלאות איזה עבודות יש ל 3-4 ימים חוץ מאבטחה(שאני שחוק מהם)?

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  20. שלום. אני וחבר שלי יצאנו לעבוד בכח אדם,בקיצור אתמול אני וחבר שלי סגרנו שבטוח הולכים לעבוד מחר והאחראית של הכח אדם רשמה אותנו(נקרא לה דפנה לדוגמא). בקיצור הסיפור הוא שהיום הטרנזיט בא לקחת אותי,והטרנזיט הייתה מלאה,וישר הוא המשיך למפעל וחבר שלי נשאר מאחור ולא עבד היום. מפה לשם אותו חבר התווכח עם דפנה,ואמר לה כמו שאתם קונסים את העובדים בכח אדם על זה שהם מבריזים מיום עבודה אז גם אני רוצה פיצוי,יש מצב ששילמו לו את הכסף של אותו יום עבודה?(הוא דיבר עם המנהל והמנהל אישר את זה) השאלה שלי היא מה החוק אומר לגבי כל זה,בלי קשר לפיצויים שנתנו לו. (יש מצב שאותו חבר הוא כמו שפתחו פה פעם ת'ארד,כמו אלה שמסלפים דברים,אומרים דברים בהגזמה,ספק אם מה שאותו חבר אמר אמין)

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  21. Started by Big_White,

האם יש לי אפשרות לעיין ולצלם את התיק שלי במשטרה? כי יש משהו שהיה אמור להישלח למעבדה לצורך בדיקה אבל עברו כבר 3 שנים ואני רוצה את המשהו הזה בחזרה שעולה לא מעט כסף. התיק נסגר מלפני שנתיים (נאבד לי גם הנייר הגעיה עליי בדואר על סגירת התיק ואני רוצה עותק נוסף) והחפץ לא הוחזר אליי. על פי החוק אני יודע שהם חייבים להחזיר לי אותו או לפצות אותי בסכום כספי שעולה החפץ ש"נאבד" מישהו יכול לעזור לי קצת? מישהו אולי שלומד משפטים? או עבד/שירת במשטרה :s05: תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  22. קורה לכם? מה עושים?

23. Started by x-dude,

יאריס 100 אוטומטי, שמעתי שהגיר הרובוטי ממש על הפנים, כל הילוך האוטו קופץ.

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  24. תודה מראש אשמח גם אם תוכלו לתת המלצות למנגינות בסגנון. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  25. יש לי בעיה אני צריך אישור רפואי למחר בבוקר הבעיה היא שהקופת חולים ליד הבית שלי סגורה בין התאריכים 12-17 רציתי לשאול האם אני יכול להוציא אישור רפואי שאני כשיר לעבודה ממרפאה כללית אחרת שנמצאת במקום אחר? חשבתי אולי שרק במרפאה שליד הבית שלי הרופא מכיר אותי ויכול להוציא לי אישור רופא. אני צריך את זה דחוף אשמח לתשובות מהירות.

• 1 תגובה
    • 699 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.