עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. תגידו, באמת הצלחם ללמוד את כל 100 המושגים האלה?! אני יודע שלפעמים אנחנו מתלוננים יותר מידי על מבחנים ושיש יותר מידי חומר וכל הח** הזה אבל WTF משרד החינוך השתגע! 100 מושגים?! אנחנו בכתה עם המורה למדנו בקושי 50 וזה עוד אחרי חרישה! מישהו באמת הספיק ללמוד הכל?או לפחות כמעט הכל? אני הלכתי להתכונן עוד קצת בתקווה להגיע ל-70 מושגים . בהצלחה לכולם (וכנראה שכולנו נצטרך את זה ..)

• 10 תגובות
    • 755 צפיות
  2. Started by Mr.Pepo,

אני מעוניין לשאול את הסניף של אפל בניו יורק, ניו יורק כמה שאלות בנוגע לאיי פוד החדש. מישהו יכול למצוא לי את האי מייל שלהם? תודה רבה רבה לעוזר.

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  3. Started by Oranl,

עלה לי רעיון לאשכול תמונות פנים המארז, בסגנון אשכול תמונת שולחן העבודה/סביבת העבודה... מה אתם אומרים? אני הראשון, אז הנה שלי: [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  4. איפה אני יכול לימצוא את זה ? [br]פורסם בתאריך: 14.07.2008 בשעה 13:48:02 מצאתי למי שרוצה http://www.geva.co.il/geva/cat.asp?catid=675&parentid=424

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  5. Started by udicol,

סגנון ח"א.

• 6 תגובות
    • 754 צפיות
  6. Started by Nullity,

אחד ההרכבים הכי מעניינים, מקוריים וחדשניים שפועלים פה כיום 2 שירים חדשים - Like a Ghost - http://www.guelman.ru/igalchik/like_a_ghost.html Koo - http://www.guelman.ru/igalchik/koo.html שיר ישן - Knitting http://www.guelman.ru/igalchik/knitting.mp3

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  7. שלום, אני חייב להשיג זוג כרטיסים למשחק ביום רביעי (ישראל-קרואטיה) ונגמרו כל הכרטיסים למקמות הטובים. אם אתם יכולים בבקשה תעזרו להשיג כרטיסים למשחק. תודה

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  8. התערבתי עם חבר שלי. הוא אומר שהמטוס יכול להגיע ל-1000 ומשהו קמ"ש ואני אומר שזה לא יכול להיות... מי צודק?

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  9. אני עשיתי חיפוש ולא מצאתי מה שאני מחפש יש למישהוא חנויות באזור י-ם שיהיהו זולות ואמינות ואם אפשר גם כתובת אני מכיר את איבורי וטופ מחשבים בגילה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  10. נתקלתי באתר של החברה www.trg.co.il, המחירים די זולים אבל מעולם לא שמעתי על החנות. מי מכיר? תודה.

11. Started by Dark Respect,

(x-1) / sqrt(x^2-9) נשאלת השאלה: (i) מהי האסימפטוטה של הפונקציה המקבילה לציר הX בתחום X>0 (ii)הסבר מדוע Y=-1 היא אסימפטוטה של הפונקציה בתחום X<0 בבקשה תעזרו לי להבין , אני מוצא את 2 האסימפטוטות 1 ו1- אבל אין לי מושג מה לשייך למה

12. Started by קטין על ניקוטין,

מה הקטע של זה חברים שלי בני 16-17 רואים את החרא הזה ואני לא מבין למה זה מצוייר כמו פוקימן וכל החרא הזה ועוד מתלהבים מזה שמים תמונות במסן ובאיסי של זה מישהו יכול להסביר?

• 9 תגובות
    • 754 צפיות
  13. Started by H.I.V,

שמתם לב כמה עולה בפנדס ההרקולס 9800SE ???

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  14. הפורמט הוא RV40 ואני לא יודע איך ועם איזו תוכנה להריץ אותו. מישהוא יכול לעזור לי בבקשה?

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  15. צה"ל הפסיד לנאסרללה בשתי מלחמות ברח ונס על נפשו ממש נוק אוואט כמו שאינטל מביאה שנים ל AMD ...תודות לשמאל הפוליטי הקיצוני החילוני. אז מה צה"ל עושה ? מנסה לחזק את האגו על חשבון " החמאס" ליד חיזבאללה הם כוסיות עם חוטיני ... שוב תודות לשמאל הפוליטי הקיצוני החילוני. אבל מה ? אין עוררין את היכולת של חסן נאסרללה בתוך מנהיג , איש צבא , טקטיקן כריזמטי וחכם , ואחרי שיחה בדלתיים סגורות עם מנהיגי החמאס החבורה הירוקה של צבי הנינגה הפכו ללוחמי סיירת עם מוטיבציה ורעל והם בדרך לכבוש את מצרים " מובארק תחזיק את הכסא טוב ". צה"ל ומדינת ישראל ( שמאל ) משחקים את המשחק הצבוע שנקרא " דמוקרטיה חילונית שאין בה אלוקים " מלחמה בלי דרך בלי כיוון שאין מטרה ... חיסול ממוקד המצאה של השמאל הקיצוני זה בע…

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  16. האם שאלו אותכם בו על סיבוכיות זמן ריצה/ יעילות/ מערכים דו מימדיים? שמעתי ששואלים על אנלוגיות ותרשימי זרימה - מישהו יכול לפרט מה זה תרשימי זרימה? מה שואלים? בבקשה עזרה.. ממש חשוב לי להתקבל.. תודה רבה לעונים

17. רציתי לדעת אם אני לא לבד בעסק הזה....אז אם מישהו קיבל זימון למחר ב9 בשלישות ברמת גן, מוזמן להזדהות איתי... ואולי ניפגש שם. (;

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  18. Started by amisha,

כמה המס עליהם ?? אני יודע שאפשר להזמין חבילות שערכן הוא עד 50 דולר ללא מכס , אבל מה קרהו אם אני מזמין מעל 50 דולר ? מה האחוז של המס עליהם ?

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  19. האם כדאי לקנות טלויזיה מסוג LCD (40 אינץ) או שעדיף פלזמה (ה-LCD הוא מדגם LG RL44SZ20RD אם זה עוזר ) תודה

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  20. Started by evman007,

שלום.אני כרגע מחוסר עבודה מסיבות שונות.אני רוצה להתחיל לעבוד במיוחד בתחום הנהיגה,נהג רכב ב.חיפשתי קצת באינטרנט אבל קשה לקבל מידע וטלפונים שם כי הכל כמעט בתשלום ודרך מיילים שלרוב לא עונים לך.אז מה כדאי לי לעשות?

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  21. Started by Tanya,

הי. נאבד לי הדף של מפרט המחשב שקניתי לא מזמן. אני אצרף פה את הפרטים של המחשב שלי ואשמח אם תגידו לי את הדברים הבאים [ואם חסר שם משהו ולא כתוב אשמח אם תגידו לי איזו תוכנה מוצאת את זה]. מעבד, לוח אם, כונן קשיח, זיכרון, צורב [ אי אפשר הא?] אני פשוט רוצה לשים את הפרט שלי גם פה בפורום מתחת לשם שלי. ולתמונות: תודה רבה לכם.

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  22. Started by MishaK,

השיר גרוע.. אבל הקליפ חמוד.

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  23. Started by x-boy_24,

שלום לכולם . אני כבר בין 17 וחודשיים ועדיין לא הלכתי לצו ראשון . לפני כמה שנה עברתי דירה אבל לא שיניתי את הכתובת בתעודת זהות. יש לנו בבית ספר חיילת(מדנית או משהו בסגנון) . דיברתי איתה והבאתי לה את הכתובת שלי והיא אמרה שהיא תשלח להם את זה והצבא ישלח לי צו לכתובת החדשה. אתמול קיבלתי צו והיה רשום בו התראה לפני מעצר . לפני כמה ימים חתמתי בבית ספר על חוזה להמשיך יג יד בשביל להמשיך ללמוד במגמת רכב . וכשחתמתי על החוזה היו שם חיילים , ואמרו שהצבא יממן לי את המשך הלימודים (יג יד ) . האם הצבא יכול לעשות לי בעיות עם המשך הלימודים בגלל שלא הגעתי בצן הראשון ? תודה מראש .

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  24. Started by TOMY-BOY,

איש אחד עזב את רחובותיה המושלגים של שיקגו כדי להנות מחופשה בפלורידה שטופת השמש. אשתו, שהייתה בנסיעת עסקים, תכננה להצטרף אליו ולפגוש אותו במיאמי, ביום למחרת. האיש הגיע למלון לאחר שבילה כל היום בחוף, תחת עצי קוקוס ושתיית קוקטילים טרופיים... הוא החליט לשלוח E-MAIL לאשתו, כדי להקדים ולספר לה את נפלאות המקום. הוא לא מצא את כתובת ה- E-MAIL שרשם בפתק, לכן סמך על זכרונו ושלח: agoren@freenetland.net בתקווה שזה נכון. מקסימום, אמר לעצמו, זה ממילא לא כל כך חשוב. אבל רצה הגורל והכתובת לא הייתה נכונה. הוא טעה באות אחת וההודעה הגיעה לתיבת ה- E-MAIL של אשת כומר פרוטסטנטי שנפטר יום קודם. בלילה, אשתו של הכומר פתחה את הדואר האלקטרוני כדי לראות את הודעות הניחומים ששלחו לה. כאש…

• 9 תגובות
    • 754 צפיות
  25. Started by just-a-freak,

בימים אלה, דעתי היא שצריך להציג מעט אנרכיה, לערער את הסדר הקיים- והכל הופך לכאוס. אני סוכן של הכאוס, אולמרט. ואתה יודע מה הענין עם כאוס? הוא הוגן.

• 3 תגובות
    • 754 צפיות

דיונים חדשים בפורומים