עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Avi Levin,

הזמנתי משם אוזניות CX300, למישהו יש מושג תוך כמה זמן מגיע המשלוח בממוצע? והאם לא היה יותר כדאי לקנות מחנות בארץ (ההפרש בדיוק 50 ש"ח) ואז להיות בראש שקט שיש גם אחריות?

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  2. Started by huber,

שלום רב אני משה כהן , מתגורר ברחוב התאנה 27 ומציין בזאת את העובדות הבאות: לפני הרבה שנים התחתנתי מתוך אהבה עם אלמנה שהייתה לה ילדה בת 18 אחרי החתונה אבי בא לבקר כמה פעמים ופתאום התאהב בבתי החורגת והתחתן אתה ללא הסכמתי. כתוצאה מכך הבת החורגת שלי הפכה לאמי החורגת, ואבי לחתן שלי. האישה של אבי (ז'א בתי החורגת) שבו זמנית היא גם אמי החורגת ילדה בן שהוא נכדי מפני שאני בעלה של אימא של בתי החורגת, וכך הבן הזה הוא גם אחי כבנו של אבי. בו זמנית, אשתי הפכה לסבתא מפני שהיא האימא של אשת אבי וכך יוצא שאני נכד של אשתי. זמן קצר אחרי זה אשתי ילדה בן שהפך להיות גיס של אבי, אח חורג של אשת אבי וכך גם דודי. בני הוא גם אחיה של אמי החורגת ודרך אמי החורגת הפכה אשתי לסבתא ואני לסבי שלי . …

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  3. Started by infer73,

אני עובד 5 ימים בשבוע, 9 תשע ביום. כמובן שמעבר ל-9 שעות ביום המעביד חייב לשלם לי שעות נוספות, כאשר השעתיים הראשונות הן 125% ולאחר מכן זה 150%. עכשיו המעסיק מעוניין שאני אעבוד גם בימי שישי, ולפי מה שאני מבין, גם יום שישי צריך להיות משולם בתור שעות נוספות. עכשיו אני שמעתי שתי גרסאות סותרות בנושא, ואני רוצה לדעת מה החוק קובע (חיפוש בגוגל לא ממש העלה כלום מועיל), אם אני עובד ביום שישי, כיצד השעות נחשבות? שמעתי גירסא אחת שטוענת שהשעתיים הראשונות הן 125% ולאחר מכן זה 150% ושמעתי גירסא אחרת שטוענת שהארבע שעות הראשונות הן 125% ולאחר מכן זה 150% אז איזה מהן (אם בכלל) צודקת? (ואני אשמח לראות סימוכין רשמי לכך באיזשהו מקום)

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  4. Started by totah,

אני לא יודע אם אנשים כאו זוכרים את הסיפור שלי איתם (התעקשו התעקשו לא להחליף לוח אם) אבל בסוף החליפו לי ללוח חדש יותר טוב ממה שהייה לי. אולי מה שחשבתי עליהם לא היה כלכך נכון אחרי הכל...

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  5. יש למישהו מושג מאיפה אני יכול לקנות/להשיג עותק של הDVD של המחזמר מלך האריות אשר היה בברודוויי ? אודה מאוד לכל מי שיוכל לעזור, במיוחד אם זה יקרה בזמן הקרוב, אני חייב להשיג עותק בתוך עשרה ימים! תודה!

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  6. Started by pure perfection,

מה קורה ?? יש לי כמה שאלות בקשר לפייסבוק 1- ראיתי בכמה אתרים שיש כפתור כזה Be Come a fan כשלוחצים עליו ישר מוסיפיף אל הלוחץ לחשבון בפיס בוק איך אני עושה זאת באתר שלי ?? 2- יש גם אתרים ששמים עקוב אחרינו בפיס בוק וכלוחצים ישר נכנסים לחשבון הפייסבוק איך עושים את זה?? תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by the king2006,

איפה אני יכול ללמוד בנית אתרים ?? או מישהו שיבנה לי את האתר יש חברות כאלה לבנית אתרים?? תודהה

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  8. Started by eladb21,

שלום אני צריך קובץ כשל כתוביות לסרט "the longest yard" ובבקשה לא להגיד תחפש בגוגל כי עשיתי את זה מלא פעמים... מי שיכול שיביא לי...תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  9. Started by redead,

בזמן שאני מבקש להקליט תוכנית מסויימת מה קורה בפועל ? האם מה שקורה זה שנשלחת בעצם בקשה לשרתים של YES להוריד תוכן מסוים ונעשת תקשורת דו כיוונית או שמדובר בפעולה של הקלטה על הרדיסק שנמצא בתוך הממיר ובמקרה הזה גם לא נעשת שום תקשורת ?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. מישהו יודע מתי הן אמורות להגיע? המועדי ב' הם ב16 וב17 ביולי, אז נראה לי שכבר צריכים להיות ציונים כדי שידעו אם לעשות מועד ב' או לא.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Shmoolik,

אם אתם יכולים להכינס לאתר הזה : http://planet.nana.co.il/goaway4u/go/ ואז בצד ימין למעלה להכינס ל - שליטה מלאה. אני נכנסתי ואז הוא אומר לך כמה דברים , ביניהם האיי פי שלך (למרות שאצלי הוא טעה בקשר לאיי פי) , אבל אחרי זה , זה הוציא לי את הצורב והסי די , ואפילו הראה לי תמונה מהתקיות שלי בכונן C. סתם רציתי לדעת איך זה עובד , ועוד הם טעו באיי פי שלי. *ודרך אגב ,תמיד רץ אצלי ברקע , NAV 2002 + SYGATE PERSONAL FILEWALL PRO.

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  12. Started by the red dragon,

מישהו מכיר משחק כזה שאתה ראש המששלה של הדינה כול שהיא ואתה צריך לנהל אותה. למשל אתה בוחר מדינה ומנהל אותה וזה... מישהו מכיר כזה דבר?

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  13. יש עוד כמה אתרים שנושאים את הבאג או "כשל" הזה .. כנסו לדוגמא ל Skypc , תוסיפי את אחד המוצרים לעגלה שנו את הערך למינוס ותעדכנו.. מעניין אם אתה מזמין במקרה כזה איך החברה מתייחסת לזה... אולי נותנת לך זיכוי.. עריכה: ב skypc כרגע זה לא עובד, יתכן מאוד שהם סידרו זאת בעקבות מייל ששלחתי להם .. אפשר עדיין לראות את זה באתרים אחרים

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  14. Started by moshe_ha,

תגידו אם קניתי מחשב חדש ואני רוצה להוסיף חלקים מהישן אז אני פותח תחדש אז הלכה האחריות הכללית? כי מישהו אמר לי שזה ככה...

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  15. Started by cleric,

http://www.simonpanrucker.com/beans.html

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  16. Started by sub_man,

טוב אני יודע שיש הרבה קניות אבל ראיתי פה עוד אנשים שרוצים לעשות קניה והחלטתי ללכת על זה. תראו הקנייה היא של משפר אנשים מוגבל כלומר לפי משקל ומחיר כי יש לנו צרה שנקראת מכס... עכשיו ההזמנה היא רק של דברים יחסית קטנים(מכס... :-\) כמו סלייבים ,כבלים,מנורות,חוטים,מאווררים,חיבורים קטנים וכאלו בקיצור דברים שהם לא ספקים,מארזים,כרטיסים,לוחות וצ'יפיסטים אחרים... עכשיו אני גר בהרצליה מה שאומר שהכל יגיע אליי ואני מחלק לכולם ולכן אפשר לקחת את החלקים ממני מי שגר קרוב ולא לשלם על משלוח בארץ שייקח גם עוד 4 ימים לפחות ואפשר לקחת משלוח בארץ. אני גם יבצע תהזמנה כשיש כסף מראש מה שאומר שאני לא משלם לפני שהכסף הגיע אליי אני ייתן תאריך אל תדאגו יהיה ברבה זמן עם הכתובת שלי והכל לשלוח כסף ומי…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. פסיכולוג שעשה ניסוי על הבן שלו ובכיתה ח הוא הוציא תואר שני (הבן שלו) במחשבים או מתמטיקה לא זוכר, משהו מסובח ועשו לו מבחני IQ והכל והוא הוציא 180 אבל בסוף הוא הפך לקבצן והתאבד מישהו מכיר תסיפור? חבר סיפר לי ואני לא מוצא מידע על זה בשום מקום..

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  18. Started by ariel-ro,

אהלן, יש לי פה 4 סטיקים של DDR1 בנפח 512MB כל אחד, כולם במצב חדש. בכמה אפשר למכור כל סטיק? אריאל

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  19. Started by YAIR,

http://www.joint.co.il/joint/jointnarco/data27.php

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  20. Started by Raziel Elmaliach,

שלום מישהו פה יכול להביא לי אולי מדריך איך להשתמש בטוויטר כי לא ממש הבנתי איך זה עובד תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  21. אם תספיקו לראות ..... האתר סובל התעללות קשה בזמן האחרון, כל כך קשה עד שהוא ירד עד להודעה החדשה. האם כל כך קל להרוס ולהשחית אתר ? והאם יש מה לעשות בנדון ?! לפי מה שאני יודע הפורץ לאתר HW נתפס ולכן הפסיקו הפריצות אך מה היה קורה אם לא ? האם זה היה יכול להגיע לרמה של האתר FILENEXUS ?

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  22. Started by Dr. Evil,

שמתי לב לזה רק עכשיו. http://meyda.education.gov.il/mikudim/interni.htm ניגש בקיץ ל006 ומקווה שיאפשרו לי 005. למה לא מצוין פה על בגרות בפיזיקה ומיתוג?

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  23. שלום,אני צריך שיהיו לי סטטיסטיקות באתר שלי שאני יראה איזה אתרים מפנים לאתר שלי וכמה פעמים הם הפנו יש את הדבר הזה במערכות מוכנות של הבניוקר.... אז אם למישהו יש או שהוא יודע מאיפה אפשר להוריד אז תודה רבה זה ממש חשוב לי ואם מישהו יכול לבנות אחד כזה אני יכול לפרסם אותו באתר...

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  24. Started by bigdady,

אני צריך אתר של סרטים עם תרגום מובנה ברוסית שאוכל להוריד דרך אמיול תודה

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  25. http://www.israelhayom.co.il/article/461617

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.