כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
מערכון ישן... http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1023090
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום. אני בן 14, ולא מצליח ממש למצוא עבודה, אז חשבתי להתחיל לעבוד כטכנאי בשכונה שלי... מה אני צריך לדעת\לקרוא\ לקחת איתי? אני די מבין במחשבים יחסית לבעיות שיש לרוב האנשים...(להתקין אימיול\NERO\OFFICE\לפתוח פורטים וכדומה, לחבר מחשבים אם התנתקו, לנקות אותם ולבדוק בעיות ועוד המון דברים.) מה לקחת עליי: כרגע מה שאני יודע: לקחת דיסק נייד(יש לי, 30GB) עם התקנות של כל מני דרייברים, תוכנות וכו'.. תיק עם דיסקים של מערכות הפעלה (אני מניח שאקח ויסטה מכל הסוגים, XP PRO , XP HOME, XUBUNTU ואובונטו) , OFFICE (איזה עוד דיסקים אני צריך?) DOK לגיבוי מידע והעברה ממחשב למחשב. מה עוד אני צריך לקחת איתי? כמה כסף אני צריך לקחת? חשבתי על כאלו מחירים בערך: 75 ש"ח על שעה של עבודה על מחשב.(כולל התק…
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום אשמח אם אקבל שמות של חברות שם אפשר לקנות מחשב לפי המפרט המומלץ שלכם (לגיימר מתחיל) שנה טובה מיקי
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
יותר דם = יותר חמצן ? והאם בן גוריון סתם סטלן?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תגידו אמא שלי טסה לחו"ל ולא חוזרת יותר נישארתי אם אבא שלי החורג... ואני מתכוון אוטוטו להיכנס לקבע האם יש סיכוי אני אקבל לשנה הראשונה חייל בודד...
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
תוכנה פשוטה שאפשר גם לשלב במצגות שהכין חלקים מסרטים או מוזיקת רקע, (כמו שיש ביוטיוב). תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בחשבון הבנק שלו? ועוד שאלה, כרגע הבנק שלי לא נותן לי להיכנס למינוס אבל תשלומים אני יכול לעשות? יש קשר בין תשלומים למינוס?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה! אני מנסה לראות את המצלמות של האח הגדול באתר של קשת אבל זה לא עושה שום דבר אני רואה את הפרסומת לפני הצילומים ואז רשום מושהה ליד ה-PLAY\PAUSE ויש מסך שחור עוד מישהו נתקל בזה? מה אפשר לעשות? רק באתר הזה אני לא מצליחה לראות סרטונים כאלה, flash הכי מעודכן מותקן על המחשב רק שם יש בעיה... אשמח לעזרה ממישהו שזה קרה או ממישהו שמבין תודה! מורן
-
- 2 תגובות
- 877 צפיות
-
-
איך משלמים אם מבצעים הזמנה מהאינטרנט ? כשהמחשב מוכן או ביום ההזמנה? אם זה ביום ההזמנה וזה דרך האינטרנט אז משלמים ע"י העברה בנקאית ?
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
דברו עברית תקנית והתפללו שמישהו יבין אתכם ! המידע האחרון מהאקדמיה ללשון בתחום הטכנולוגיה: מעתה אל תאמרו DiskOnKey , אימרו ה?ח?ס?ן נ?י??ד . מעתה אל תאמרו פורט ( Port ), אימרו פ??ת?ח?ה .. מעתה אל תאמרו דונגל ( Dongle ), אימרו ת??ק?יע? . מעתה אל תאמרו גאדג`ט , אימרו ח?פ?יץ . מעתה אל תאמרו רינגטון, אימרו נ?ע?ימו?ן. מעתה אל תאמרו סאגווי, אימרו ר?כ?ינו?ע?. ומעתה אל תאמרו " יישום " או " אפליקציה ", אלא ה?ח?ל?ה. [ אמור מעתה - את החלה שבהחסן הנייד הצמדתי לפתחה] נשמע כמו פורנוגרפיה ? ? ? ... ולהזכירכם: ת??ק?ר?יש? , ולא ג`ל לשיער. ר?ג??ש??ת , ולא אלרגיה. ג??ח?ל?ת , ולא אנטראקס. מ?צ?ב??ע? , ולא טוש (צבע) ת??צ?ר?ף , ולא פאזל. מ?צ?ל?ה - אדם העושה לו מנגל, " ממנגל". יש לומר ת??ק?ל?יף , …
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני בחיפוש של חברת נעליים צרפתית עכשיו מה שידוע לי שזינאדין זידאן השחקן כדורגל לבש אותן אני לא יודע אם זה בפירסומת או בחיים הפרטיים אבל מה שכן גיליתי שהלוגו של החברה הוא תרגול או משהו דמוי תרנגול והיא חברה צרפתית\ארופאית וכמובן שהשחקן לבש אותם. אני עוד כמה ימים בפראג והייתי מעוניין לרכוש אותם שם.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
א.אני מאוד מעריך את האתר ואנשים פה ב.פרסמתי הודעה בנושא מסויים שהוא לא חוקי (ככה התברר לי מכם) אז רציתי להגיד תודה לאלה שכן ניסנו לעזור במיוחד לאלה שנתנו שמות של תוכנות וקישורים (למרות שתוך דקה הורידו אותם המנהלים) ג.חבל על התגובות שבעצם תקפו ולא עזרו או הסבירו ... ונעלו את הנושא שאי אפשר להגיב.. סיימתי עכשיו שירות של 3 שנים + בתור סמ"ב בכפיר בגדוד חרוב לא ילד ואני לא משחק משחקים ובטח שלא לעקוף מנגנונים שקבע האחראי משום מה. לא מבין במחשבים יותר מידי.. ד.בינינו אני בטוח לפחות 95% מהגולשים פה לא כל תוכנה אצלהם היא חוקית או לא מורידים שיר/סרט /משחק וכו'... זה אסור בפורום אפשר להגיד את זה נורמלי ולא חייב לנעול את הנושא..(ומי שאכפת לו לעזור יכול לשלוח בהודעה פרטית..)
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
חיפשתי קצת באינטרנט ומצאתי רק מידע על קטינים שתובעים, אז השאלה היא האם אפשר לתבוע קטין בבית דין לתביעות קטנות? אם אתם צריכים עוד מידע (כמו מה תוכן התביעה וכו' אז תגידו)
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
משו כזה.. חפשתי במדריכים ואני לא מוצא.. יכול להיות שמחקו את זה? :\
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
http://www.reuters.com/article/internetNews/idUSTRE49EAEO20081015 אני מוריד את זה בשביל המאמרים - באמת :roll:
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
עכשיו שמתי לב, שאיפה שאמורים ליהיות מספר התגובות שלי, כתוב leet(מצורפת תמונה) וזה לא רק בפרופיל אלה בכל הפורומים למה זה, ומה זה אומר? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://business.il.msn.com/opinions/article.aspx?cp-documentid=10206597 כדי לקרוא את הכתבה ולהוריד את התוכנה אני מוריד עכשיו ואני אבדוק
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני מגיעה...אני רק צופה ;D מי מישתתש? מי צופה?
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
סתם פתחתי דיון כדי שאנשים יחלקו easter eggs בתוכנות שונות. עריכה: סתם, שיקרתי. זה לא בשבילכם זה בשבילי. אני פשוט די מחבב easter eggs ורציתי לגלות כמה. לא אכפת לי מכם ואם אתם גם רוצים או לא.
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
נירא לי זה מדע בדיוני היו כמה אנשים שיכלו להשתנות לחיות..אני זוכר לנשר ולנמר נירא לי היה שם משהוא עם חייזרים אם משהוא יודע אני אשמח :}
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום וחג שמח, אני לא יודע האם זהו המקום לשאול את השאלה הזו, אנסה בכ"ז. אני מעוניין לקבל הצעות מחיר לטיפול במחשב. הצעה אחת - ניקוי פיזי ו'טיהור' הדיסק הקשיח של המחשב, ללא פירמוט והתקנת מערכת ההפעלה מחדש. אך יתכן שתדרש הסרה והתקנה של תוכנות ומנהלי התקנים. הצעה שנייה - ניקוי פיזי, פירמוט והתקנה מחדש של מערכת ההפעלה, מנהלי התקנים, חבילת הגנה וכו'..בקיצור - התקנה של כל האפליקציות מחדש. אילו מחירים מקובל לגבות היום עבור טיפולים כאלה? תודה וחג שמח!
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
http://www.tzsofit.co.il/skits.html תוכנית חמודה לאללה =]
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום חברים! אני שוקל בכובד ראש להקים איזשהו ליין שבועי או דו שבועי של מסיבות רשת. המיקום של הנ"ל יהיה בחיפה. מדובר על מסיבת רשת, שכמו במסיבות רשת על המשתמשים להביא את הציוד שלהם, במקום יהיו שולחנות, כיסאות, סוויצ'ים וחשמל ( :) מדובר יהיה על סדר גודל של 50 אנשים, והשאיפה היא גם לצרף קונסולות לאותם אירועים. הדגש אשר אני מעוניין לשים אליו לב הוא שתהיה אווירה מאד טובה ונוחה, גישה נוחה לכולם, ופשוט שהעניין יהיה מהנה כמה שיותר. העניין העיקרי הוא שאני מתכנן על משהו קבוע יחסית, אז רציתי לדעת אם יש אנשים שבאמת חושבים שהם יבואו בקביעות כלשהי למסיבות רשת כאלה, ובכלל האם אתם רואים משהו במסיבת רשת, לאור העובדה שהיום הפינגים בארצנו כבר מאד נמוכים והמשחק ברשת מאד פשוט. כל הערה ו…
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש ברשותי זכרון עם אחריות שנקנה מבית עסק שפשוט עבר דירה למקום רחוק מידי
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-