כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,560 דיונים בפורום זה
-
מ1 לספ' בכל בתי הספר בראשון כל בוקר צריך לעמוד למסדר. כן כן מסדר ! אותו המסדר שיש בצבא; עם הדגל עומדים דום )אשכרה אומרים לנו לעמוד דום\נוח). אצלנו שרים את התקווה לקול אחת התלמידות מהמקהלה, וא"כ אחת מהמורות+ אחד ממועצת התלמידים מקריאים "דברי חוכמה" (היום זאת הייתה איזו פאומה). כן. כל זה אמיתי עד כמה שזה נראה הזוי\מיותר\צבוע כל תלמיד חייב לבצע את זה...לפתע דגל בתוך הכיתה לא נראה כזה נורא :-\ וכל זה הודות למאיר ניצן, שמנסה להשאר לעוד שנה (כבר 15 שנה ברציפות או אפילו יותר) כראש העיר. המורים והמנהלת חושבים שזאת דרך לחנך למוסרים ערכים וציונות. אני חושב שזאת לאומנות מיליטנתיות וסתם איוולות תמימה שתוצאתה התעלמות ממציאת דרכים הגיוניות יותר לפתרון הבעיות בנוער\ילדים. ה"מס…
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי 100 הזמנות ל Gmail מי שרוצה שיתן פה אימיל ואני יתן פשוט ראיתי שהרבה מחפשים הזמנה אז יאלה יש לי 100 הזמנות לחלק מי שרוצה שיתן כתובת אימיל טובה
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום! רציתי לשמוע עם נתקלתם בפעולות מענינות בבית-ספרכם, מצד מועצת התלמידים. אני מקווה, שהפעולות \ רעיונות לפעויליות שהייתם רוצים שיהיובבית ספרכם ישמשו לי כהשראה לפעולות נוספות. ד"א הייתי רוצה גם לדעת איפה (אם קרה מצב שכזה), הייתם צריכים את המועצה והיא לא היתה שם בשבילכם. תודה מראש למגיבים.
-
- 7 תגובות
- 615 צפיות
-
-
-
אז זהו, 70 יום של חופש (או יותר נכון בשבילי 60~ יום, בגלל הבגרות בהיסטוריה ב') נגמרו. ממחר השגרה של ביה"ס. אז איזה כיתה אתם עולים? (אם בכלל) ואיך עבר אליכם החופש? אני עולה עכשיו ל-י"ב. החופש ניסתי לבלות כמה שיותר עם חברים, מכיוון שזה החופש הגדול של כולנו ביחד (רוב הסיכויים). היה פול דאחקות, וחבל שנגמר. :'( שנת לימודים מוצלחת לכולם! :-*
-
- 86 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
-
שלום האם מישהו יודע איך ניתן אם ביכלל להוריד את ה il orange בטלפון יש לי דגם של מוטורולה v150 אים מישהו יודע אז בבקשנ כי זה נורא מעצבן לא רוים שום תמונה ו המסך גם כך קטן תודה
-
- 12 תגובות
- 956 צפיות
-
-
-
אני מחפש רתכות לקנות ואני לא מתמצא בעניין, אני צראיך מתכת בעלת מתח גבוה יחסית שניתן לעבוד איתה הרבה זמן רצוף ושתהיה אמינה. מי שמתמצא בעניין אשמח לעזרה והפניה לאתרים בנושא תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
מישהוא יכול בבקשה להסביר לי ומהצריך בשביל להיתקבל אליו?
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
-
הגישו אותי בלשון על מאה וקיבלתי בבגרות 80 וזה ממש לא הגיוני! בדקתי עם המורה שלי ללשון ועם עוד מורה את הבחינה ויצא 92 [היה לי הרבה זמן אז העתקתי הכול ]. יש איזה נוהל מסויים שיכול להעלות לי את הציון אם יש הפרש כ"כ גבוה? 20 נקודות זה ממש לא צחוק! תודה.
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שוטר מנסה לעצור שיכור... השיכור מסרב... השוטר מתעצבן ומחשמל אות עם שוקר ... מסתבר שהשיכור פשוט שיכור מידי כדי להרגיש משהו http://tinyurl.com/43ral *Save shit as... "טי טי טי טי טי טי טי טי טי טי טי טי..."
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אהלן , לאחרונה אני נתקל בתופעה די מעצבנת שבה כל פעם שאני מתלדק המתדלק לוקח לי שקל שניים על כל תידלוק , אפילו לא בשעות הלילה. מישהו יודע את החוק בנוגע לזה? בלינק הזה : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3135282,00.html כתוב שעל כל ליטר שנכנס לי לאוטו בעזרתו של המתדלק גובים ממני 11 אגורות , אז למה לוקחים ממני עוד כסף בלי קשר ל11 אגורות האלה? אם כבר שיקחו רק בשעות הלילה , אבל לוקחים ממני גם בשעות היום. אני צריך להגיד משו למתדלק? וסתם עוד מקרה , פעם אחת תדלקתי בלילה ב50 שקל , והמתדלק הזרים לאוטו כמות דלק ששווה רק ל47.5 שקל , כלומר 2.5 על 50 שקל. זה יוצר 5% ! כן , אני יודע שזה נשמע רע , להתלונן ככה על כולה 2.5 שקל , אבל שעושים לך את זה כל הזמן זה ממש מעצבן. אז מישהו יכו…
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע איך קוראים לשיר מסאן אנדראס שיש תמיד במועדון ריקודים והוא גם רוקד במשימה של הריקוד בעיר הראשונה?????????
-
- 3 תגובות
- 483 צפיות
-
-
שלום אני הולך ליג' ואני כל הזמן מרגיש שאני עושה טעות שאני הולך לשם אני הולך ליג' במחשבים ואני לא יודע אם זה מה שאני רוצה בחיים שלי האם יג' שווה את השנתיים וחצי + 9 חודשי קבע וה7000 שקל מה זה יתן לי היג'? תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני בבעיהני כמעט בן 17 ואני עדיין משחק במחשב כו ילדים קטנים או גולש באינטרנט 11 שעות. אתמול חזרתי מחו"ל ולא היה שם מחשב אז אפשר לומר שקצת ניגמלתי. במקום זה הסתובבתי בחנויות טיילתי וכל מיני דברים והבנתי כמה אני מפסיד בשישבה מול המחשב. אני עוד מאט בן 17 זה אחריות זה לימודים זה דאגות לעתיד וכו' ואני עדיין תקוע מול המחשב ועכשיו עד שאני שמצב של "נגמלתי" ועד שלא חזרתי למחשב שוב אני צריך את עזרתכם. (אני לא מתכוון לעזוב סופית אני ינה מחשב חדש אז אני יתחיל להיתעסק בגרפיקה תלת מימדית אבל לא 11 שעות ביום 2-3 שעות מקסימום) אני צריך שתציעו לי כל מיני דברים אחרים שניתן לעשות מלבד המחשב. כל דבר שלא קשור למחשב. בבקשה תעזרו לי
-
- 74 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
-
כמה תוספת\קנס צריך לשלם במקרה חריגה של 25-30 קילו בטיסה מארה"ב לארץ ? (ד"א אמרו לי שאפשר להודיע מראש על זה וכך זה יעלה פחות...) תודה
-
- 26 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
-
יווווווווווווווו זהו אחרי 3 וקצת שעות שניה (או יותר נכון 2 והרבה) התעוררת י(דווקא די ערני ) לבצפר יצאתי למטבח להכין משו לאכול ופתאום אני רואה את השמש בצבעים של זריחה אז חשבתי לעצמי "אמ....מה הולך פה?! אני באמת אמור להיות ער בשעה כזאת?? זה לא הגיוני !! בטוח יש טעות" לקח לי איזה דקה לשכנע את עצמי שהכול בסדר ואני צריך להתארגן ולעוף ו.....זהו אז אחרי מקלחת שינייים וכול שאר הדברים שצריך לעשות בבוקר אני עף מפה לבצפר .......נדבר אחרי אגאדיר בייייי לכולם בוקר טוב (אגב אין לי מושג מה אני עושה פה בשעה כזאת אבל רציתי לשמוע מוסיקה וזה בא לי טוב עם המוסיקה אז.....)
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אמרו לי שאני צריך לכתוב על הטופס התנדבות שם של יחידה או כמה או כל היחידות אני רוצה לדעת אם אני אכתוב רק יחידה אחת אני בטוח אתגייס לשם?
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
-
בזמן האחרון אני מסתובב די הרבה באתרי המכרזים שיש בארץ, ומהתרשמות ראשונית רוב המקומות נראים לי כסתם הונאה אחת גדולה.. הרבה מוצרים מוצאים במחיר התחלתי גבוה מזה שאפשר לקנותם בחנויות אחרות, כמובן שהמחיר המקורי שכתוב באתר המכרז בדרך כלל גבוה מהרב מהמחיר האמיתי, ומוצרים שמתחילים את המכירה מ99 שקל נראים כאילו יש אנשים שמקפיצים את המחיר בכוונה, או חנויות ששמות מחירי מינימום מגוכחים ובכך מונעים קניה במחיר זול משמעותי.. האם זה באמת מה שקורה לדעתם...? והאם יש אתרי מכרזים שבאמת אפשר לקנות בהם משהו במחיר זול מהרגיל? ושאלה על האתר תן מחיר (http://www.enterprice.co.il/) למי שמכיר, לא הבנתי בדיוק איך זה הולך, כל אחד מציע את מחיר מסויים, אבל מתי המכירה נסגרת בעצם..? כי לא כתוב זמני סיום ש…
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש כזה דבר? אפשרות לשלוח משהו בדואר (חבילה) ושמשהו ישלם על זה? כאילו למכור משהו דרך הדואר?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-