עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by demonshlomo,

אני מחפש רתכות לקנות ואני לא מתמצא בעניין, אני צראיך מתכת בעלת מתח גבוה יחסית שניתן לעבוד איתה הרבה זמן רצוף ושתהיה אמינה. מי שמתמצא בעניין אשמח לעזרה והפניה לאתרים בנושא תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  2. Started by MasterDK,

מישהוא יכול בבקשה להסביר לי ומהצריך בשביל להיתקבל אליו?

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  3. Started by iPsych,

מפתיע שאף אחד עדיין לא פתח על זה שירשור. היום במזל טוב התפרסמו ציוני בגרויות הקיץ בכל המקצועות (כולל מועד ב'). הקישור- https://meyda.education.gov.il/tsiyuney_bagrut/wellcome.asp אז איך הלך לכם?

• 48 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. Started by love-its-my-name,

הגישו אותי בלשון על מאה וקיבלתי בבגרות 80 וזה ממש לא הגיוני! בדקתי עם המורה שלי ללשון ועם עוד מורה את הבחינה ויצא 92 [היה לי הרבה זמן אז העתקתי הכול ]. יש איזה נוהל מסויים שיכול להעלות לי את הציון אם יש הפרש כ"כ גבוה? 20 נקודות זה ממש לא צחוק! תודה.

5. Started by Sting,

שוטר מנסה לעצור שיכור... השיכור מסרב... השוטר מתעצבן ומחשמל אות עם שוקר ... מסתבר שהשיכור פשוט שיכור מידי כדי להרגיש משהו http://tinyurl.com/43ral *Save shit as... "טי טי טי טי טי טי טי טי טי טי טי טי..."

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  6. אהלן , לאחרונה אני נתקל בתופעה די מעצבנת שבה כל פעם שאני מתלדק המתדלק לוקח לי שקל שניים על כל תידלוק , אפילו לא בשעות הלילה. מישהו יודע את החוק בנוגע לזה? בלינק הזה : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3135282,00.html כתוב שעל כל ליטר שנכנס לי לאוטו בעזרתו של המתדלק גובים ממני 11 אגורות , אז למה לוקחים ממני עוד כסף בלי קשר ל11 אגורות האלה? אם כבר שיקחו רק בשעות הלילה , אבל לוקחים ממני גם בשעות היום. אני צריך להגיד משו למתדלק? וסתם עוד מקרה , פעם אחת תדלקתי בלילה ב50 שקל , והמתדלק הזרים לאוטו כמות דלק ששווה רק ל47.5 שקל , כלומר 2.5 על 50 שקל. זה יוצר 5% ! כן , אני יודע שזה נשמע רע , להתלונן ככה על כולה 2.5 שקל , אבל שעושים לך את זה כל הזמן זה ממש מעצבן. אז מישהו יכו…

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by omer_ico,

מישהו יודע איך קוראים לשיר מסאן אנדראס שיש תמיד במועדון ריקודים והוא גם רוקד במשימה של הריקוד בעיר הראשונה?????????

• 3 תגובות
    • 479 צפיות
  8. Started by SupeRnovA,

שלום אני הולך ליג' ואני כל הזמן מרגיש שאני עושה טעות שאני הולך לשם אני הולך ליג' במחשבים ואני לא יודע אם זה מה שאני רוצה בחיים שלי האם יג' שווה את השנתיים וחצי + 9 חודשי קבע וה7000 שקל מה זה יתן לי היג'? תודה.

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום לכולם. אני בבעיהני כמעט בן 17 ואני עדיין משחק במחשב כו ילדים קטנים או גולש באינטרנט 11 שעות. אתמול חזרתי מחו"ל ולא היה שם מחשב אז אפשר לומר שקצת ניגמלתי. במקום זה הסתובבתי בחנויות טיילתי וכל מיני דברים והבנתי כמה אני מפסיד בשישבה מול המחשב. אני עוד מאט בן 17 זה אחריות זה לימודים זה דאגות לעתיד וכו' ואני עדיין תקוע מול המחשב ועכשיו עד שאני שמצב של "נגמלתי" ועד שלא חזרתי למחשב שוב אני צריך את עזרתכם. (אני לא מתכוון לעזוב סופית אני ינה מחשב חדש אז אני יתחיל להיתעסק בגרפיקה תלת מימדית אבל לא 11 שעות ביום 2-3 שעות מקסימום) אני צריך שתציעו לי כל מיני דברים אחרים שניתן לעשות מלבד המחשב. כל דבר שלא קשור למחשב. בבקשה תעזרו לי

• 74 תגובות
    • 5.1k צפיות
  10. Started by PhP dUdE,

למישהו יש מושג אם זה באמת אפשרי או סתם פוטושופ?

• 8 תגובות
    • 840 צפיות
  11. כמה תוספת\קנס צריך לשלם במקרה חריגה של 25-30 קילו בטיסה מארה"ב לארץ ? (ד"א אמרו לי שאפשר להודיע מראש על זה וכך זה יעלה פחות...) תודה

• 26 תגובות
    • 4k צפיות
  12. Started by gshhar,

http://vod.walla.co.il/

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  13. Started by idofr,

יווווווווווווווו זהו אחרי 3 וקצת שעות שניה (או יותר נכון 2 והרבה) התעוררת י(דווקא די ערני ) לבצפר יצאתי למטבח להכין משו לאכול ופתאום אני רואה את השמש בצבעים של זריחה אז חשבתי לעצמי "אמ....מה הולך פה?! אני באמת אמור להיות ער בשעה כזאת?? זה לא הגיוני !! בטוח יש טעות" לקח לי איזה דקה לשכנע את עצמי שהכול בסדר ואני צריך להתארגן ולעוף ו.....זהו אז אחרי מקלחת שינייים וכול שאר הדברים שצריך לעשות בבוקר אני עף מפה לבצפר .......נדבר אחרי אגאדיר בייייי לכולם בוקר טוב (אגב אין לי מושג מה אני עושה פה בשעה כזאת אבל רציתי לשמוע מוסיקה וזה בא לי טוב עם המוסיקה אז.....)

• 5 תגובות
    • 582 צפיות
  14. Started by lion03,

אמרו לי שאני צריך לכתוב על הטופס התנדבות שם של יחידה או כמה או כל היחידות אני רוצה לדעת אם אני אכתוב רק יחידה אחת אני בטוח אתגייס לשם?

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  15. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3135719,00.html בשבוע הבא: איך לבחור את הקונדום המתאים לכם. STAY TUNED.

• 78 תגובות
    • 3.8k צפיות
  16. בזמן האחרון אני מסתובב די הרבה באתרי המכרזים שיש בארץ, ומהתרשמות ראשונית רוב המקומות נראים לי כסתם הונאה אחת גדולה.. הרבה מוצרים מוצאים במחיר התחלתי גבוה מזה שאפשר לקנותם בחנויות אחרות, כמובן שהמחיר המקורי שכתוב באתר המכרז בדרך כלל גבוה מהרב מהמחיר האמיתי, ומוצרים שמתחילים את המכירה מ99 שקל נראים כאילו יש אנשים שמקפיצים את המחיר בכוונה, או חנויות ששמות מחירי מינימום מגוכחים ובכך מונעים קניה במחיר זול משמעותי.. האם זה באמת מה שקורה לדעתם...? והאם יש אתרי מכרזים שבאמת אפשר לקנות בהם משהו במחיר זול מהרגיל? ושאלה על האתר תן מחיר (http://www.enterprice.co.il/) למי שמכיר, לא הבנתי בדיוק איך זה הולך, כל אחד מציע את מחיר מסויים, אבל מתי המכירה נסגרת בעצם..? כי לא כתוב זמני סיום ש…

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by Access Denied,

יש כזה דבר? אפשרות לשלוח משהו בדואר (חבילה) ושמשהו ישלם על זה? כאילו למכור משהו דרך הדואר?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by shon,

אהלן חברה!!! אני צריך עזרה: אני כרגע עומד ללכת לצו ראשון ואני צריך לדעת איך להוריד פרופיל על מנת להתקבל ליחידות או פרוייקטים טכנולוגיים, והעיקר לא לקרבי!!! אשמח אם משהו יעזור לי בנושא או אפילו יקשר אותי לאתר בתחום. תודה רבה!!!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by AVL,

טוב זה היה דיי שקוף שחביבי הקהל יהודה סעדו ומישניייייייהההה קירקילן יקחו מקום ראשון ושני למרות שמבחינה מוזיקלית ליהודה סעדו יש קול אחד קבוע שאף פעם לא משתנה לא משנה אם זה שיר של שלמה ארצי שממש לא נכתב כדי שיסלסלו אותו וששיר ביטון לדעתי נתנה אחלה הופעה ויש לה קול פצצה וגם בחרה שיר טוב אבל מה לעשות שיחסי הציבור שלה לא היו טובים כמו של יהודה סעדו המזרחי האוטנתי עם הנשמה ומישנייה העולה החדש שהצליח כנגד כל הסיכויים? חשבתי שזה תחרות זמר ולא חיים שכאלה. מאכזב.

• 43 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. אני רוצה לקנות מחשב חדש ויש לי בעיה. אמא שלי התקשרה לטכנאי כדי להזמין ממנו והוא דיבר איתי בטלפון ומתחיל לבלבל לי בשכל שהAMD ATHLON 64 VENICE BOX לא מגיע עם 64 bit הוא אומר שסתם רשום שם 64 ומשכנע אותי לקחת מעבד INTEL למרות שהמחשב מיועד למשחקים ולפי מה שהבנתי AMD עדיף למשחקים. עוד משהו ביקשתי ממנו את הלוח DFI INFINITY ULTRA והוא אומר לי שDFI זה חרא של חברה ושאני יקח לוח של ASUS. ועוד משהו קטן שלא כל כך קשור לכאן ביקשתי ממנו את הכרטיס מסך הבא X800GT 256 והוא אמר לי שעדיף לי להוסיף 100 ש"ח ולקחת את הכרטיס הבא RADEON 9800 512MB שאני בכלל לא יודע מאיפה הוא הביא את השטות הזאת. יש אמת דבריו? למרות שנראה לי שהוא מבלבל בשכל. ואמא שלי נוטה להאמין לו בגלל שהוא "טכנאי"

• 7 תגובות
    • 651 צפיות
  21. למי שלא יודע למה אני מתכוון - מדובר על מזרן גדול, שאליו מחוברים כל מיני גלילים כדי להשאיר אותך במקום... קושרים את המתקן לסירה והוא מעופף באוויר. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  22. Started by megas_xlr,

חברה אני ממש אבל ממש חייב שמישהו יפרוץ לי לפורום הזה www.forum.elicomp.co.il תודה למי שמוכן לעזור

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  23. Started by ZorD,

שלום לכולם. הלכתי ללישכה ליפני כחודש ולא עשיתי הרבה.. כמה בדיקות כמה שטויות ובסוף אמרו לי להיבדק אצל רופא מוסמך. הדבר היחידי שהתחלתי שם וסיימתי אותו (חוץ מהארוחה שלי) היה הראיון האישי, ושם הסברתי באופן ברור לחלוטין שאני מעוניין לעזור וליתרום לצבא ישראל, אך בדרך שלי, בדרך שאני יודע שאני אוכל ליתרום בה הכי הרבה (והיא לא דרך קרבית). והדרך הזאת היא בנושא כלשהו שקשור לטכנולוגיה, התחום המועדף עלי כרגע הוא מחשבים, בייחוד תיכנות, אני בקרוב יסיים ספר לימוד של ++C וחוץ מהעובדה שזה כאב ראש אחד גדול, זה מאד מעניין אותי, תמיד אהבתי לעשות דברים ליצור דברים וכו' אני גם מאד מתעניין בתגליות על החלל וכל מיני דברים כמו חורים שחורים נסיעה בזמן וכאלה דברים (קראתי הרבה ספרים בנוסח של ג'ול וו…

• 55 תגובות
    • 5.1k צפיות
  24. Started by roadrunner,

http://www.imdb.com/name/nm0032715/ וגם כתוב שאסור היה להפריע לו בזמן שתום וג'רי משודרים.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by MeTaLhAmMeR,

אני רוצה ליקנות תיק גם למחשב הנייד שלי... הכסף לא ממש משנה לי העיקר שהוא יהיה מרופד, שיהיה אפשר לשים בו כל מיני כבלים ודיסקים וכל מיני שטויות למחשב נייד... אם מישהו מכיר חנות או אתר שמפרסם שיכתוב פה בבקשה ;D

• 3 תגובות
    • 667 צפיות

דיונים חדשים בפורומים