כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,646 דיונים בפורום זה
-
כמו בכל שנה, תחילת אפריל סיפקה לחברות הטכנולוגיה הזדמנות להפגין יצירתיות חסרת מעצורים בסגנון מינכאוזן. מי הבריקו השנה? כל הפרטים בפנים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%99%d7%98%d7%91-%d7%9e%d7%aa%d7%99%d7%97%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%90%d7%97%d7%93-%d7%91%d7%90%d7%a4%d7%a8%d7%99%d7%9c-2015-%d7%9e-dos-%d7%9c%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%9f/
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
אני לא יודע מה לבחור... פיסיקה או ביולוגיה? אני בוחר באשכול א' אחד מאלו ובאשכול ב' אני בוחר כימיה. לא למדתי השנה לא פיסיקה ולא כימיה ז"א שאצטרך להשלים אותם אם אעשה 5 יחידות בהם וגם לא בטוח שאני אעשה את שניהם [שאני האשכולים] אלא אולי רק אחד שבו אני אבחר מבין השניים... אם אני עושה שני אשכולים, במה לבחור? ואם אני עושה אשכול אחד, במה לבחור מבין השניים שהצעתם? בתודה מראש, GSD.
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
-
מי בא? איפה אתם? איך היה? יש מישהו בניצנים? ג'ניה, נא להגיב
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש שיר מסויים שיש בו את הקטע " אל אל אלי אלי" זה לא באנגלית לא יודע מה זה סוג השיר הוא באזור הדאנס
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש אתר שמאפשר להוריד סרטונים מצחיקים מכל העולם למחשב חוקי כמובן. תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
חברה אני מחפש מישהו שרשום ב-ebay שיהיה אמין בלי חארטות .. אני מב"ש אבל לא חייב שהמזמין יהיה מב"ש.. המזמין מקבל כסף על ההזמנה ועל זה שהוא בכלל מזמין לי. לרציניים. יוגב..
-
- 2 תגובות
- 529 צפיות
-
-
ידיד שלי פגש השבוע חבר שמתעסק בתחום של מחשבים החבר שאל אותו היכן הוא נוהג לקנות ציוד למחשבים ואמר לו שבעיקר אצל אייבורי. (אני אישית קניתי אצלהם 2 מחשבים לבית שלי וטפו טפו עובדים מצוין כבר שנתיים +) אז הוא התחיל להגיד לו שהם מרמים במעבדים - שהם ממירים אותם כך שא"א לדעת שבעצם קיבלת מעבד חלש יותר או מהו כזה. (והיתה גם הפניה של dell אליהם שלא ישתמשו בשם שלהם או משהו כזה) הידיד שלי פנה אלי וסיפר לי כדי שאנסה לברר אצל מכר שלי שהיה פעם איש מכירות באייבורי - אבל הוא טוען שאין דבר כזה. אני לא פתחתי את האשכול כדי להשמיץ את אייבורי אני וגם החבר שלי קונים שם באופן קבוע - ואני אישית לא ראיתי/חוויתי בעיות. אם למישהו יש הוכחות ממשיות או מישהו שעבד שם ויודע על כאלה דברים בבקשה שישלח אלי…
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
-
של הליגה שלנו כמובן... יש איזה אתר שבו ניתן לראות תקצירים של המשחקים?
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום,אתם יכולים לזהות לי מי הבחורה בשיר הזה http://www.youtube.com/watch?v=vlz4fRzxBsQ בקטע של החמש שניות הראשונות של הקליפ.? תודה
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
מי היבואן של Altec Lansing בישראל? תודה ליאור
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זקוק לאתרים המספקים שרות דואר כמו וואלה ואחרים, אתרים בארץ ובחו"ל.
-
- 2 תגובות
- 464 צפיות
-
-
לא ידעתי באיזה פורום לשאול את השאלה הזאת אז הגעתי לכאן... היום שמתי לב שהאתר של פלונטר מושבת. כשנכנסים לא רואים את התפריטים הרגילים אלא רק את כטתרת האתר ויש כתובת שאומרת שהם לא מטפלים בהזמנות ושהאתר למעשה לא פעיל (ניתן לבצע הזמנה אבל היא לא תטופל). הם אומרים שהם יחזרו לפעילות תוכ כשבוע. האם זה משהו טכני כמו חופשה מאורגנת (לא נראה סביר, למה שכולם יצאו לחופשה ביחד ?) או שיש כאן משהו גדול יותר ופלונטר בקשיים או בסכנת סגירה ? ניסיתי גם להתקשר אליהם ואין שום תשובה, גם לא של המזכירה האלקטרונית שלהם.... ???
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום חיפשתי באיזה פורום לשים את ההודעה הזאת ולא מצאתי, אז החלטתי כאן אבא שלי רוצה לקנות טלוויזיה חדשה משהו בין 46-50אינטש פלזמה (לא LCD) משהו יכול להמליץ לנו על טלוויזיה טובה? או שאפשר להמליץ לי על פורום שמבין בדברים האלה...
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
למישהו יש מושג על אתר טוב שאפשר ללמוד ממנו הסתברות כללית ברמה של אוניברסיטה? יש לי מבחן ביום שישי ואין לי חומר בקושי!!!
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
סעמק המורהה המפגרת שלי נזכרה להודיע לי שיש מבחן מתכונת ביום ראשון אני צריך עזרה....מישהו יכול לסדר לי תחומר לפי המיקוד בבבקשה למה יש לי רק 3 ימים ללמוד בבקשה עזרה צריך גם טופס 2 וגם טופס 3
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
-
כרגע אני בן שירות בחינוך מיוחד, אני מסיים בקרוב מאד. אני מחפש עבודה בתחום שלי בשביל לצבור ניסיון. התחום שאני רוצה ללמוד באוניברסיטה/מכללה זה פסיכולוגיה, מקצוע בעדיפות שנייה זה עובד סוציאלי. אבל נתמקד בפסיכולוגיה. אני תלמיד ממוצע מינוס. אף פעם לא הייתי טוב בלימודים. תמיד היה לי קושי ללמוד את החומר, להתרכז. בתוקף תפקידי, אני מקבל שיחות עם פסיכולוגית. באחת השיחות דברנו על לימודים, ומה אני חושב לעשות אחרי שאני יסיים שירות לאומי. לאחר שהיא שמע את הקושי שלי בללמוד, והסיבות - היא המליצה לי להבחן בתור לקוי למידה. האיבחונים האלה תופסים בכל אוניברסיטה/מכללה? בנוסף לזה, אני לא ממש יודע מה להתחיל לעשות עכשיו: פסיכומטרי, לשפר בגרויות. אם זה לא המקום המתאים, אשמח אם תפנו אותי למקום המת…
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכלום אני חדש בפורום קוראים לי סלבה אני בן 22 מחולון . חייל משוחרר מצה"ל אני חולה על גאג'טים כול מיני אביזרים פלאפונים מדליקים כמובן מחשבים אני מתעסק יותר במוזיקה וסאונד אני בעל עסק אני כמובן גם מתעסק בהוסטינג ( אחסון אתרים ) מי שמועניין להכיר אותי תמיד מוזמן לפנות אליי בפרטי אני ישמח ושהיה המון בהצלחה לפורום !
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
-
אני דיי נמאס סגור עניין
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום יש לי שאלה חשובה. אם אני מזמין חבילת איחסון לינוקס מ spd, אני מקבל גם דומיין co.il שכלול בתוך המחיר(50שקל)?
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-