כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,573 דיונים בפורום זה
-
היי אנשים תשמעו איזה דבר מטומטם נידקרתי בקטנה בבטן אתמול :kopfpatsch:
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. האם ניתן לשפר את הפורום כך שתמונות מצורפות יוגדלו לגודל צפייה כמו בפורומים של "צילום". לפחות את הפורום העוסק בתחום? תודה.
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום! ביוני השנה ככל הנראה אני טס לארצות הברית(עם ההורים). יש כבר תכנון איפה לטייל. 3 ימים מהטיול יהיו באורלנדו. רציתי לשאול אתכם, איפה כדאי ליהיות באורלנדו, יש שם המון פארקים, וצריך לבחור איפה ליהיות. אז מה מומלץ שם? זה נסגר, עכשיו איפה כדאי ליהיות בוושינגטון ובניו יורק. יש הצעות? אריאל
-
- 46 תגובות
- 3k צפיות
-
-
הנה משהו שמצאתי בוואלה.. http://www.dumpalink.com/media/1125940722 אם התהליך איטי קצת אז תחכו... אל תהיו עצלנים
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אהלן ערב טוב ברשותי אייפון 4 ברשת סלקום נכון לכרגע , ניידתי את המספר שלי לאורנג ונאמר לי שאני צריך לקבל מסלקום איזשהו קוד או משהו כדי לפתוח את המכשיר לסים של אורנג', מישהו יכול לשפוך לי קצת יותר אור על כל העניין הזה - אפשר לעשות את זה לבד ? להתקשר לסלקום? תודה
-
- 17 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
כעת אני מתמודד עם בעיה מסובכת ברשימת Python ויכול להיעזר בעצות של משתמשי Python מנוסים יותר. התסריט מספק תוצאות בלתי צפויות, הדורש מחקר מפורט כדי לזהות ולפתור את הסיבה הבסיסית. def list_dilemma(): # List operations are presenting unforeseen challenges # Commencing the investigation list_dilemma() זה חורג מחיפוש אחר תרופה מהירה; אני רוצה היכרות מעמיקה עם המורכבות שבמשחק. אילו סכנות אפשריות עלולות לגרום לתוצאות בלתי צפויות בפעולות רשימת Python כמו ז? איך הייתם פותרים באופן שיטתי קשיים הקשורים לרשימה ב-Python? התצפיות הנרחבות שלך, כמו גם ניתוח קוד מלא, יעזרו באמת להאיר את הנושא המורכב הזה. תן לנו להתמודד עם המורכבות של רשימות Python בצורה רצינית והגיונ…
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
- 1 follower
-
-
אז, כמו שהכותרת אומרת, אני צריך לדעת איפה הרופאים המומחים נמצאים, ספציפית ניורולוג אמרו לי להתייצב בראשון הקרוב אצל הניורולוג בצריפין, אבל אין לי מושג איפה זה בדיוק ואיך להגיע. אני מקווה שמישהו פה הלך לרופאים המומחים העבר או פשוט יודע איפה הם נמצאים או איך לברר. חיפשתי בגוגל אבל זה לא עזר במיוחד תודה, איל
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בימים האחרונים מי שהסתובב ב YNET ראה בוודאי את הפרסום של מותג Newron. הכותרת של הבאנר אומרת "כל האמת על מכירת המחשבים האישיים בישראל - כי עובדים עליכם בעיניים". לרגע חשבתי לתומי - האם Newron ראו את האור והחליטו להתוודות על פשעיהם? מסתבר שלא. הבאנר הוביל לעמוד הבא המהווה פרסומת מאוד נחמדה ל Newron (בתנאי שאתה מטומטם גמור). קראו בבקשה את ארבעת העובדות שמספרים לכם ניורון, ותמשיכו לקרוא את תגובתי - 1) העובדה הראשונה מציגה תמונה עצובה באופן עצוב עוד יותר. ניורון משתמשים במילת המפתח - "הקרינה של המעבד" מתוך הסתמכות על הפחד של הקורא מקרינות אלקטרומגנטיות למיניהם ולסכנתן. לטענן ניורון רק המארז הוא זה שיכול להגן על המשתמש המסכן מחשיפה לקרינה המסוכנת. אך למעשה כולנו יודעים כי הקרינ…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קורה לכם? מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
היות ו"יבש" בפורום, חפרתי לאחור, לראות מה התרחש בימים עברו מבחינת המפרטים אז הנה דוגמה מה נחשב בשנת 2002 לנייד עוצמתי. https://hwzone.co.il/community/topic/20981-מחשב-נייד-בין-12000-15000-שח/ כאמור, בשביל הפרספקטיבה .....
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לכתבה
-
- 7 תגובות
- 735 צפיות
- 3 followers
-
-