עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מצטער על הפרסום, אבל בגרות עוד שעתיים ופתאום קלטתי שהשיר חסר לי...תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  2. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מחפש מבחן דרכים שנעשה לגולף שנת 2000 2000 סמ"ק.לא משנה לי אם הכתבה באנגלית או בעיברית! בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  3. Started by ETB,

ידעתי היפני פסיכים ואבל להביא את המנהג המבחיל הזה ארצה, ועוד לבת ים. "עוד ניצול לרעה במעמד האישה נכנס לסצ'יטיקה"(זה מה ששלי חימוביץ הייתה אומרת). http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2827703,00.html

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by kewl,

כשאומרים על מישהו שהגובה שלו הוא 11`6, כמה זה בסנטימטרים? ו-lbs זה כמו פאונד? 0.4? תודה לעונים.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by ishai82,

שלום לכולם שאלות אלה לא כ"כ הצלחתי.. השלם את התשובה החסרה: (1) 9,32 , _______,7 ,1,2,3,4,5,8 מה דעתך התשובה 11,12,16,10 (2) ______,2,2,4,12,16,80 תשובות: 400,120,86,24 (3) 48, _____,3,4,7,14 תשובה: 27,24,28,32 (4) _____,5,4,8,6,12,9 תשובות: 19,17,21,15 תודה מראש לכולם

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by The Dom,

אני צריך שיר(1 אינעל דינק) מכול סוג. יש לי כבר מהיפ הופ ופופ.(לא להמליץ לי על שניהם) אני צריך : רוק- מחפש שיר ממש יפה עדיף משהו ישן ורגוע-קצבי (משהו באמצע) ושלא כול השיר מתמרח על מילים כמו I LOVE U אלטרנטיבי- גם כן יצירה קלאסית- למבינים! בלבד- משהו שלא ירדים אבל שלא יהיה על F כול השיר ולא תהיה לו מטרה. אולי משהו JAZZ נחמד SOUNDTRACK מסרט. שירים בעברית : רוק+שקט זהו

• 38 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by J0n1,

מתכנן היום נסיעה ספונטנית לב"ש עם עוד שני חברים. (מתכנן נסיעה ספונטנית? אה?) אני מחפש בר טוב שעומד בדרישות הבאות: יש הוגרדן/גולדסטאר מחבית, אפשר לעשן, ואווירה טובה. אם יש לכם בר שעונה על הדרישות הנ"ל, אשמח להמלצות

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. תראו http://my.area.co.il/view.php?siteid=46044&jet=page&menuid=210242 :o מה הסיכויים ? צרוף מיקרים אה

• 14 תגובות
    • 885 צפיות
  9. Started by אמיר יצחקי,

http://www.youtube.com/watch?v=1wHoazO7oEA&mode=user&search סרטון מהמם

10. אני אישית רק פעם אחת נכנסתי וזה נראה לי עוד היה בלי שידעתי איזה פורום זה... מה איתכם?

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  11. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3296711,00.html יכול להיות לא נעים בכלל אם זה ייתממש. ברגע שחברה אחת תתחיל השאר יילכו בעקבותיה. בזיון בושה וכלימה לשוק הישראלי (חברות האינטרנט) שתופסות אותנו, המשתמשים, בביצים. ומה נותר לעשות? עוד מרד צרכנים אומלל? נקווה שלא נגיע לזה והכל יתבהר כעורבא פרח.

• 114 תגובות
    • 6.3k צפיות
  12. היי מחר יוצא לי להיות בסנטר ורציתי לדעת אם יש שם חנויות מחשבים ו/או אלקטרוניקה שאולי במקרה יש להם מסכי LCD בתצוגה הייתי מסתובב ובודק לבד אבל לא נעים לי לטרטר את חברים שלי להסתובב יותר מדי שם תודה מראש

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  13. הטילו עלינו משימה 3-4 עמודים של כתיבה באנגלית בשביל הoral exam באנגלית. צריך לבסס את הכתיבה על 3 מאמרים מקצועיים בנושא מסוים. אני חשבתי, באיזה נושא אני מתמצא ובכל מקרה קורא מאמרים? חומרה כמובן. אז השאלה שלי היא כזאת: כיוון שאני לא רוצה להסתבך יותר מידי, אני מעדיף לכתוב על טכנולוגיה חדשה או משהו כזה ולא להכנס לבנצ'מארקינג והשוואות ודברים כאלו. הבעיה שאני מחפש רעיונות כדי שאני יוכל לבחור. רעיון נחמד יהיה לקחת crt cd plasma &oled ולדבר על יתרונות וחסרונות שכל טכנולוגיה מציגה. אני פתוח לרעיונות נוספים naorai

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. השאלה בכותרת..?

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  15. Started by SpiritKnight,

שלום אם אני לא טועה, שמעתי פעם שהCENTRINO של Intel יוצר בישראל. מישהו יכול לאשר לי את זה? בתודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לחברי הפורום,יש לי שאלה רצינית בנוגע למועד ב במתמטיקה. קצת רקע- סיימתי י"ב לפני שבועיים,אני רוצה להשלים את טופס 3 על מנת לסגור 3 יחידות בציון 100 בישביל לאחר הצבא להשלים ל-4 יחידות. האם אני יכול לגשת כנבחן אקסטרני?בלי מגן,פשוט אין לי זמן ללמוד למבחן המתכונת,יש בעיה כלכלית בבית ואני עובד ועוזר אז אין לי זמן לשבת ללמוד, ככה ישאר לי שבוע למצוא עוד קצת זמן לחזור על החומר. אז מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  17. rele' Tomada do ar condicionado Luz noturna ? תודה

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  18. Started by IG,

אני צריך לקנות רמקולים למחשב, ואני יודע שבדיוטי פרי מוכרים מערכות של לוג'יטק (בעיקר... לפחות זה מה שאני זוכר המטיסה האחרנה שלי...), השאלה היא אם כדאי לי לקנות שם, או שהמחיר לא נמוך מספיק כדי להפוך את הקנייה למשתלמת (ולקנות מערכת אחרת, כנראה אינספייר 2500 בחנות "רגילה"...) תודה.

• 12 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. פרופיל 72 קב"א לא ידוע, מניח שמעל 54. הפרופיל נקבע לפני 4 ימים, אני צריך לקבל זימונים? אפשר להקדים זימונים עם שליחת פקסים? אילו פרוייקטים איכותיים יש (שחקים? חבצלות?) תודה לעונים.

• 21 תגובות
    • 3.5k צפיות
  20. Started by BEN903,

http://www.spikedhumor.com/articles/53150/Family_Guy_Prostate_Exam.html :kopfpatsch: :kopfpatsch: :lol:

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  21. Started by arik100,

שתתחבר לשקע נורה רגיל. אני שוקל לקנות LED . בנוסף אני שוקל לקנות אור "חם" שדומה לנורות ליבון בעיקרון השימושים זה מחשב וקריאה. גודל החדר הוא 3 על 4 מ' אשמח להמלצות לקנייה בEBAY. תודה

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  22. שלום, בחיפושים שלי באתרי עבודה יש מודעות עם משרות בתחומים שלא מוכרים לי אבל יש דרישות שאני מרגיש מתאים. בעיה שאין מספיק פרטים על משרה בתיאור שלפעמים יש רק כותרת. מישהו מכיר אתר שיכול להרחיב על משרות קיימות בארץ? משיהו מכיר פורום לדיונים בנושאים עבודות בארץ? פורום איפה אנשים של חברות שונות מדברים על עבודה שלהם, חברה העוסקת, תנאים וכו'? יצא לי לגלוש מזמן באחד פורום כזה אבל לא שמרתי במחשב. תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. מוצר שעולה 20 דולר ומשלוח שלו זה 100 דולר = 120 דולר , יש מכס או לא.? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Enc0der_1337,

משהו מכיר חנות טובה בחיפה שמחזיקה מגוון מוצרים גדול?

25. Started by GetRich,

למשל אם אני מסתפר ואז אוכל את השיער של עצמי, זה בריא?

• 19 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים