עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by ImFondOfComputers,

היי, אני תלמיד תיכון ושמעתי על האוניברסיטה הפתוחה שמקבלת אנשים ללא בגרות\פסיכומטרי. ורציתי לקבל את הצעותכם בנוגע לאם שווה לקחת קורס במדעי המחשב באוניברסיטה הפתוחה או לא? אנשים שכבר היו.. מה המסקנות שלכם ?

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  2. שלום לכולם, הנני מעוניין ללמוד לתואר מדעי המחשב באחת המכללות במרכז הארץ. לאחרונה שמתי לב שיש שני סוגי תואר בתחום המחשבים - תואר חד-חוגי במדעי המחשב ותואר דו-חוגי מנהל עסקים בהתמחות מחשבים ומערכות מידע . הבנתי שבשניהם אני מקבל תעודה של מתכנת תוכנה אבל בדו חוגי אני מקבל גם התמחות בניהול מערכות או משהו כזה.. השאלה שלי: מה באמת ההבדל בין מדעי המחשב בתואר החד-חוגי לעומת הדו-חוגי. ולמי מבין התארים האלה יש באמת משמעות בעולם האמיתי ובעת חיפוש עבודה בתחום המחשבים. זקוק לתשובות בהקדם, תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  3. Started by miaoo673,

just lol http://www.youtube.com/watch?v=VVPCz0W7Rm0

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  4. Started by Iv0ry,

public class Targil2 { public static void main (String[] args) { Int num1=5; Int num2=3; Int sum; Sum=num1*num2; System.out.println("sum:"+sum); } } למה זה לא מקמפל?

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  5. Started by J S Bach,

היי, יש לי בעיה עם לוח יד שנייה, אני כבר כמה פעמים ניסיתי להכניס לשם מודעה, כל פעם זה טוען ובסוף חוזר לעמוד הראשון בבניית המודעה. כבר עברו יומיים והמודעה שלי עדיין לא מופיעה.

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  6. Started by Cha0stAlker,

אהלן! יש לי שאלה: אני צריך להוציא אישור עבודה כדי לעבוד באיזה פורימון. איך אני עושה את זה? האתר של המדינה כל כך מסורבל וכבד (כך גם המדינה עצמה), ולא מצאתי כלום. עוד משהו: אני חייב ללכת למשרד שלהם? או שאני יכול גם טלפונית/אינטרנטית (צריך להמציא מילה כזאת )? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  7. לעוד מישהו פה יש בעיות עם ה-Gmail ? או שאני היחיד ?

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  8. http://www.youtube.com/watch?v=hwYxRGV-kBc שצאק מחרבן יוצא ברוס ל שהכלב הזה מחברן יוצא צאק.. עריכה: לא יודע אם מותר לפרסם פה אבל מצאתי אתר שמראה איך הכלב הזה אוכל כל פעם לפי התור: פיטבולים, רוטווילרים..

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  9. Started by timac,

מישהו יודע איך קוראים לשיר של הפרומו מהפרסומת?

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  10. פעם מישהו הביא לינק שמראה איך נראה HWzone בשנים הראשונות שלו אני פה רק מ 2006 ומאוד מענין אותי לראות איך נראה האתר הזה בשנים הראשונות שלו .

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  11. Started by LazyBurger,

שמעתי שיר שלהם בburnout paradise, ראיתי עוד אחד בyoutube, וחוץ מזה אין עליהם כלום באינטרנט... הם שינו את השם או משהו... מישהו יודע מה איתם? אני מחפש לקנות אלבום שלהם לפחות כי הם נשמעים ממש טוב

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  12. Started by SyndromE,

Terry Tate מטפח יעילות ופרודוקטיביות בבתי עסק ומשרדים... http://www.youtube.com/watch?v=CD0PvlytTNs http://www.youtube.com/watch?v=q2EfBVzYhf4 נוסחא להצלחה ;D

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  13. Started by shuy,

לא מצויירת, שודרה לפני כ-12-15 שנים, מעיין דרמת אימה-מסתורין שכזאת בסגנון טווין פיקס. לשחקנים היה מבטא דרומי (דרום ארה"ב), ומשפט אחד חזר שוב ושוב בסדרה "THERE'S SOMEONE AT THE DOOR". מישהו זוכר?

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  14. Started by sgt_flippy,

מחפש חנות לדפוס בשביל כרטיסי ביקור (בסביבות ה-500 ) יש המלצות (גר בראשון)? תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  15. גוגל לא עזר לי במיוחד, כי אין לזה כ"כ שם רשמי בארץ..... למישהו יש מושג אם יש בארץ מקום שאפשר להשיג בו גיר תכשיטנים? (Jewlers Rouge) יש לי איזושהי עבודת השחזה עדינה במיוחד, ואני ממש לא רוצה לפנות לנייר שיוף..... לא איכפת לי מאיפה בארץ, כל עוד יש, אני ממש לא רוצה להזמין מאיביי ולחכות שבועיים. תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  16. יש איזה אתר שאני אמור להמנע מלהכנס אליו בשבוע האחרון. יש אפשרות בפיירפוקס פשוט לחסום אותו?נניח ואני אקליד והוא לא יתן לי. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולכם יש לי בעיה מאוד מוזרה... הטלפון של HOT עושה רעשים מתי שבא לו שאני מדבר עם מישהו פתאום יש הפרעות חזקות כאלה..... ולפעמים עובד בלי רעשים כאילו כלום... אתם חושבים שזה יכול לנבוע מהקו? או מהאזור? כי עשו לי בדיקות למודם והוא יצא תקין....

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  18. 1. למישהו יש מושג מה אמורה להביעה השאלה "מלידה" ? 2. זה בסדר שאני מוחק דברים בטיפקס/מקשקש עם עט על משהו שכתבתי בטעות?

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  19. Started by X-BLADE,

אני יודע שהיא לא קשה אבל אני פשוט לא מצליח ! צריך להוכיח [ע"פ הגדרת הערך המוחלט, ואי שוויונות המשולש] כי לכל שני מספרים המקסימום והמינימום שלהם נתונים ע"י: max(x,y)=(x+y+|y-x|)/2 min(x,y)=(x+y-|y-x|)/2 ניסיתי להפריד מקרים [לגבי מקסימום] והצלחתי להוכיח זאת רק עבור x,y שווי סימן,ע"י שימוש באי שיוויון המשולש ההפוך. במקרים האחרים אני פשוט לא מצליח... אשמח לערזה, ותודה מראש.

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  20. Started by drafi22,

=IF((D2<=8),D2*33,if((d2<=10),ABS(8-D2)*41.25+8*33),2*41.25+8*33+abs(10-d2)*49.5)) עושה לי שגיאה, המטרה היא לחשב שכר לשעות עבודה(33 לשעה שעתיים נוספות 125% והיתר 150&) תודה

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  21. Started by Judas Iscariot,

כתבתי משהו מסויים שאני רוצה לנקד, בתור בור מוחלט - אני זקוק למישהו שיוכל לנקד לי את הכתוב. האם יש ביניכם מישהו כזה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  22. Started by J0HNiE,

משמעם לי רצח, החיים חרא, ויש לי חרא של מחשב אז אני אוהב לשחק במשחקי פלאש דרך הדפדפן זה מעביר את הזמן בן זונה תפרסמו בהמוניכם

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  23. Started by Cucilida123,

http://www.imdb.com/title/tt1230526/ http://www.scifimoviepage.com/upcoming/previews/bioshock-movie.html גור ורבינסקי מביים את הסרט תחלקו את תחושותיכם, דעותיכם וכל העולה על רוחכם..

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  24. שאלה לאלה שעבדו בחברה אירופאית באירופה (בלי קשר לישראל) או מכירים את הנושא- איך מתייחסים לאנשים שאומרים שהם היו בצה"ל? הבנתי שהתדמית שלנו לא משהו בעינייהם ובקנדה אפילו שואלים שאלות כמו האם הרגתה פעם מישהו חח ושלא תבינו לא נכון אני מאוד בעד גיוס, כי תאכלס בלי צבא אין לנו מדינה

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  25. חבר ביקש ממני לשאול אם אתם מכירים תוכנה טובה ללימוד אנגלית למתחילים. משהו בסיסי שאפשר יהיה להתחיל איתו ולהתקדם הלאה.. מה אתם ממליצים? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 763 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.