עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by mikko,

https://www.misradia.co.il מישהו קנה שם? זה בטוח?

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  2. Started by evman007,

שמעתי אותו באוטו ברדיו לפני כמה ימים בערב,אין לי מושג איך הוא הולך,אני רק יודע שזאת בחורה שרה אותו והוא שיר עצוב/שקט כזה והיא אומרת הרבה-"בואי אליי".... חבר אמר לי דין דין אביב,אבל לא מצאתי בין השירים שלו. תודה על כל עזרה.

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  3. עם הפורום פעיל בשבת זה אומר שהוא כשר או לא?1?!

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  4. ואז לכאן ;D http://www.anti-hasn.co.nr/ http://www.youtube.com/watch?v=gwtb6RwFi6M&search=nassralla

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  5. Started by e-d-a,

היי שבוע הבא אחותי טסה לתאילנד ואני רוצה לבקש ממנה שתביא לי כמה דברים... אז חשבתי על איזה דיסק און קי של 8GB, וגם איזה נגן MP3 חדשני 20GB ומעלה (משהו כמו IAUDIO X5L או IPOD VIDEO) וגם הצעות מצידכם לכל דבר ששווה לקנות שם. והכי חשוב איך אני בודק אם שווה לקנות שם בכלל וכמה זה עולה?

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  6. Started by ALÞHA,

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  7. התחלנו ללמוד בכיתה טריגו והמורה הביאה שאלה, ומי שיוכיח אותה יקבל בונוס לציון... אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בהוכחה אני צריך להוכיח למה שככל שהזוית עולה (נהיית כהה יותר) כך גם הערך של הסינוס עולה. לדוגמא SIN30 < SIN60 ההוכחה צריכה להיות במשולש ישר זווית בלבד, כי זה מה שלמדנו (במידה ומשתמשים בסינוס, כי למדנו רק סינוס במשולש, אחרת הכל כשר) אז בעצם יש לי משולש ישר זווית, ואני משחק עם הצלעות A וC כאשר אני מרחיב את הזווית, ואני צריך להוכיח שA גודל יותר מאשר C, כלומר שהמונה גודל יותר מהמכנה (SINx - A/C במשולש הנתון) וכך בעצם המספר (ערך של הסינוס) גדל. אשמח לעזרה.

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  8. Started by ariel-ro,

יש לי בבית משחזת זווית שהשתמשתי בה פעם אחת בלבד. בכמה אפשר למכור אותה? הדגם: Bosch gws 6-115. כיום הדגם היותר חדש עולה 470. אני הצעתי 300 שקלים. לכמה לדעתכם שווה לרדת(אם צריך)? ויש גם 4 דיסקים לחיתוך מישהו יודע מחיר של דיסקים כאלה? אריאל

• 7 תגובות
    • 752 צפיות
  9. אתם מוזמנים לחתום על עצומה הקוראת למנהיגי העולם להתעורר, כנגד פרובוקציית המשטים הממשמשת ובאה כנגדנו. העצומה כשהיא חתומה על ידי כמה אלפים-עשרות אלפים תוגש לשגרירי המדינות כאן בישראל. http://www.israyou.org.il/azuma/ לטובת המדינה, דאגו להעביר הלאה ולהחתים את כל מי שאתם מכירים.

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  10. אני מחפש טלפון של איזה שהוא טכנאי מחשבים אמין באיזור ירושלים שאני אוכל לדבר איתו בטלפון, שנרכיב מפרט ביחד, שהוא יהיה אחראי על השוואת מחירים ואחראויות ובעיקרון יסדר לי מחשב איכותי ואמין. נמאס לי לחזור למיליון פורומים שכל אחד ממליץ שם על משהו אחר, אני מעדיף אדם אחד אמין שאני יכול לדבר איתו ולסמוך עליו. אני מירושלים, אז טבעית אני מעדיף מישהו ירושלמי, יש לכם המלצות? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  11. Started by eladbu,

שלום לכולם אני איש סיסטם כבר כמה שנים SYSTEM ADMINISTRATOR מנהל רשת יש מעלי את ה CIO/CTO שזה אותו אחד. מה ההגדרה הנכונה של התפקיד שלי שאמורה להופיעה באופן רשמי בחתימה ובכרטיס הביקור?

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  12. Started by PayneBack3251,

הי...האתר הזה קיים הרבה זמן...ויש פה הרבה מאוד משתמשים.... חשבתי אולי שיהיה לאתר הזה חדר במירק שיהיה כיף לדבר ולעזור... יש פה אנשים מעוד מעניינים וזה לא ממש נוח וראוי לדבר ככה בפורום (ספאם) אז יש מצב שפותחים חדר במירק לאתר ? תודה מראש,מצפה לתגובות.

13. Started by approx,

מישהו יודע מה השם של השיר הזה

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  14. שלום לכולם ויום עצמאות שמח ;D קיבלתי את המחשב החדש לא מזמן וסוף סוף הקאזה הקקא שלי התיחלה לעבוד. כללללל מקרה אני צריך שמות של שירים יפים,מוכרים, כאלו שאפשר לשים במסיבות וכו' שירי מועדנים גם, עברית ואנגלית....... תודה מראש, אה וגם לפני כמה ימים אמא הפתיעה אותי וקנתה לי פלאפון חדש: נוקיה 6280, הסליידר של נוקיה! טלפון מגניב לאללה. אבל הכי התלהבתי זה מהמצלמה שלו, קחו תמונות לדוגמא: http://img285.imageshack.us/my.php?image=0081xr.jpg זהו, אשמח לקבל שמות של שירים. דניאל

• 7 תגובות
    • 752 צפיות
  15. Started by xtx,

http://www.youtube.com/watch?v=nAmddu8mCPE&mode=related&search=

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  16. כידוע, לפני שבוע לערך פנתה הפדרציה ו"אליס" למס' אתרי שיתוף-קבצים במדינה, בינהם- LioNetwork ו-WarezFaw, לצורך הורדת לינקים הנוגעים לקטגוריות מוסיקות או סרטים. בעקבות הפנייה, פנו "נימרוד לב ו-RBS" אל אותם האתרים ואישרו בהסכמתם לפרסם באתרם את יצירותיהם הכוללים שירים ווידאו קליפים , בצורה חוקית כמובן, וכתבו במכתב למערכת את התחושה שמלווה אותם לאור החלטת הפדרציה: נמרוד לב שהתבטא בעבר כנגד תחנת הרדיו "גלגל"צ" ושדעותיו ידועות לגביי חברות התקליטים הגדולות, פירסם מאמר בו כינה את תעשית המוסיקה "תעשיה של קומבינות". הנושא, שאותו העלה נמרוד לב בהרצאה מול אלפי סטודנטים, זכה לעלות לכותרות ולסדר היום ברוב העיתונים בארץ, והביא לגל גדול של תגובות בקרב אנשים רבים. להלן שיר להורדה (דרך…

• 12 תגובות
    • 752 צפיות
  17. Started by enzo,

במקום לרשום על הדיסק אפשר לשים עליו מדבקה או שזה יהרוס את הדיסק?

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  18. כרגע אני בן שירות בחינוך מיוחד, אני מסיים בקרוב מאד. אני מחפש עבודה בתחום שלי בשביל לצבור ניסיון. התחום שאני רוצה ללמוד באוניברסיטה/מכללה זה פסיכולוגיה, מקצוע בעדיפות שנייה זה עובד סוציאלי. אבל נתמקד בפסיכולוגיה. אני תלמיד ממוצע מינוס. אף פעם לא הייתי טוב בלימודים. תמיד היה לי קושי ללמוד את החומר, להתרכז. בתוקף תפקידי, אני מקבל שיחות עם פסיכולוגית. באחת השיחות דברנו על לימודים, ומה אני חושב לעשות אחרי שאני יסיים שירות לאומי. לאחר שהיא שמע את הקושי שלי בללמוד, והסיבות - היא המליצה לי להבחן בתור לקוי למידה. האיבחונים האלה תופסים בכל אוניברסיטה/מכללה? בנוסף לזה, אני לא ממש יודע מה להתחיל לעשות עכשיו: פסיכומטרי, לשפר בגרויות. אם זה לא המקום המתאים, אשמח אם תפנו אותי למקום המת…

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  19. Started by KapiSH,

http://www.mytrailerpark.com :

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  20. Started by shronxx,

אני רוצה לקנות לדים למארז מישהו יכול להגיד לי באיזה חנות אני יכול להשיג...באזור חיפה והצפון ???

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  21. אז ככה, במהלך החודש האחרון חשבתי לקנות מחשב נייד שאמור לשמש אותי ללימודים. אני הולך למכינת בגרות (לשפר ממוצע וכו..) בכמה מיקצועות ואני פורס את זה לשנה (זה הסיבה העיקרית שאני חושב על מחשב נייד) עכשיו מבדיקה מול כמה אנשים אני חלוק בדעתי... מחשב נייד ללימודים מבחינתי זה שבזמן השיעורים אני יקליד הכל למחשב במקום לכתוב על דף... עד כמה זה פרקטי לדעתכם? (אני מקליד מספיק מהר כדי ש"יכתיבו" לי בעת הצורך) מה שגם יעזור לי מאוד בזמן למידת החומר לקרת מבחנים, במקום לחפש במאות הדפים שהצתברו, אני פשוט יבצע חיפוש בכל מסמכי הטקסט. האם יש עוד אנשים שעושים את זה וכמה זה נוח\יותר נוח מהשיטה הישנה והטובה? הבעיה היחידה שאני רואה עם זה, זה זמן סוללה... מה שדיי יחייב אותי למצוא מקום ישיבה עם שקע (ו…

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  22. שלום כולם, אני שומע פה הרבה על סרטים באיכות של 1080P או H268 (או משהו כזה), אבל אין לי מושג איפה משיגים אותם כל הסרטים שיש באינטרנט הם ב-XVID או WMV אבל אף פעם לא מצאתי משהו באיכות גבוהה... ומה זה בעצם? סתם קובץ MPEG שמכיל 1920 על 1090 פיקסלים? ומה זה H268 וכ"ו? תודה לעונים! נ.ב: אם אפשר להביא לנק לקובץ ב-HD או אתר הורדות לטריילרים או משהו כזה זה יהיה נהדר...

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  23. Started by pizzaguy,

שלום אני רוצה לצאת עם כמה חברים לטיול אופניים ביער בן שמן או במקום אחר במרכז והסביבה ורציתי לדעת אם למישהו יש הצעות לגבי איזה מקום או מסלול או שמישהו יכול לספר שהוא עשה את זה ואם זה באמת כיף הדרישות של המסלול צריכות להיות שטח ודברים כמו חול עמוק/בוץ ירידות ועלייות טובות... אין לי כח ליסוע במשך כמה שעות ישר אני רוצה מסלול שיהיה מאתגר... ושיהיה עד 20 קילומטר מצאתי איזהשהו מסלול ביער בן שמן והאתר גם הביא מפה אבל אני בכל זאת רוצה לשמוע דעה של אנשים אחרים תודה רבה בבקשה זה חשוב

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  24. Started by Idad-D,

שלום לכולם, האם אני יכול להגדיר בפייסבוק שכל תגובה שלי גם בקירות של חברים תופיע בדף הפרופיל שלי, או לפחות רק ירשם שהגבתי לחבר מסויים? דיי דחוף.. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 752 צפיות
  25. Started by moskitos,

לפי מה שראיתי באתר שלהם בהרד דיסקים,לוחות אם ועוד הם יותר זולים אפילו מפנדה. הנה עוד סיבה לקנות רק שם.

• 5 תגובות
    • 752 צפיות

דיונים חדשים בפורומים