כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,646 דיונים בפורום זה
-
מי שראה את האנימטריקס-לבלש בסיפור השלישי הייתה מכונת כתיבה שתיפקדה כמקלדת-למישהו יש רעיון איך אפשר להשיג/להכין אחת כזו?
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
מישהו מכם מכיר חנויות און-ליין שמוכרות חלקי מחשב עם משלוח עד ישראל? אודה לכם אם תפרסמו לינקים של אתרים כאלה (משהו כמו NEWEGG רק עם משלוח לישראל)
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
סרטן אחד מטייל ברחוב ולפתע הוא רואה את חבר שלו, גם כן סרטן, מעשן סיגריה, אז הוא בא אליו ואומר לו : מה השתגעת, אתה רוצה לקבל בן אדם ?
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
עד לפני כמה ימים היא הייתה החנות שהכי אהבתי אבל הם החליטו להוריד את רוב כרטיסי המסך של TWINTECH ולהשאיר רק את ה9600GT זאת אומרת ש: 9800GTX עולה 1400 שקל במקום 1200 8800GT עולה 1050 במקום 900 שקל אין יותר GX2 ב2400 שקל, יש לכם את הכרטיס של פאליט (שנתיים אחריות במקום שלוש) ב2580 שקל ושל GIGABYTE ב2750 שקל פשוט בושה.. *אני מבקש מכולם להכנס למסנג'ר שלהם ולשגע אותם עד שיחזירו את הכרטיסים של TWINTECH boyz@tms.co.il ולמה הם עשו את זה? בגלל שזה לא השתלם להם שכולם קונים רק את הכרטיסים של TWINTECH בגלל המחיר והכרטיסים של שאר החברות נשארים אצלהם בעודפים גבוהים(זאת התשובה שקיבלתי במסנג'ר)
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
מחפש תמונה מכתבה או כל מקור אחר שבו מראים את גואל רצון בבית משפט או מובא לבית משפט (בביניין בית המשפט) תודה!
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
מישהו מכיר אם קיימת נקודת איסוף כנ"ל (למשל כדי להיפטר מצג מחשב ששבק חיים), ומה קרבתה לר"ג?
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום! יש לי הודעות שמגיעות מאותה כתובת שהGMAIL לא משהה כספאם. הגדרתי להם פילטרים שמעיף אותם יש לפח, אבל הם שם ואני צריך למחוק אותם ידנית. יש אפשרות להגדיר את הפילטר שימחוק אותם אוטומטית או לחילופין שבכלל לא יכנסו לדואר?
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
למישהו יש מושג כמה עולה iRiver h320 בדיוטי פרי? אפילו הערכה.. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לילה טוב לכולם. אני מקווה שזה לפורום הזה לא הייתי בטוח לאן לשייך את השאלה שלי. רכשתי אתמול בלילה את Counter Strike CZ דרך ה Steam ב 10 דולר אבל אני לא מצליח להוריד אותו! יש לי ווינדווס 7 64 ביט "Home Ultimate " והמפרט בצד , כל פעם שאני מנסה להוריד אותו הוא אומר לי שאין מקום בHDD וזה חרטא כי יש לי 700 ג'יגה פנוי לפחות... לאחר חיפוש ממושך באינטרנט לא מצאתי שום אזכור לבעיה , וכבר שלחתי מכתב ל Valve . אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח , ואם מישהו יודע מה הפרוצדורה בנוגע לביטול החיוב. תודה לעוזרים. עדכון! לאחר שהתקנתי את הקובץ של CS בנפרד ולאחר מכן את Steam העדכני המערכת זיהתה את ה CS בתור משחק. נחכה ונראה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בקרוב עובר לגור בקנדה והאנגלית שלי לא משהו(כיאלו האוצר מילים שלי קטן). אני צריך ורוצה לדעת אנגלית בצורה טובה ומיקצועית ורציתי לדעת אם אפשר לילמוד איך שהוא דרך המחשב בחינם. יש דבר כזה? זה אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
היי,אם שיטור קהילתי פונה אליי בטענה שעל הדלקת אש בפרסיה בשבת אני אקבל קנס! אז מה הקנס שאני אמור לקבל? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן. אני עוד כמה שבועות טס לחו'ל בלי נדר. רציתי לדעת במידה ואני גולש על האינטרנט של סלקום (אינטרנט סלולרי) בחו'ל, הם לא מחייבים אותי על גלישה מחוץ לארץ? או שאין קשר בין האינטרנט הסלולרי (סלקום) לבין חו'ל? גלישה רגילה ללא עלות נוספת? (במידה ואני לא חורג מעל ה-300 מגה שהקציבו לי). תודה
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש אחרי תמונה גדולה של הסמל של צה"ל באינטרנט, וחיפוש מעמיק בגוגל לא הניב תוצאות. אם מישהו יוכל למצוא לי גירסה גדולה של הסמל (בערך 700X400) , אני אודה לו מאוד. דוד
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני לא יודע עם זה קשור! מחר אני שולח את המחשב ליתקון כרטיס מסך לוח עכבר. בחנות אמרו לי לירשום בדף מה הבעיה בכול חלק במחשב שהם שולחים הם צריכים לירשום מה הבעיה! אז בבקשה תגידו לי איך לירשום עכבר MX510 - מי שקניתי את העכבר אז שאני מכבה את המחשב הלד האדום לא דולק 60% מי הפעמים שאני מכבה את המחשב הלדש לא דולק! אבל לפני שבוע העכבר לא עשה בעיות כול השבוע כיביתי 100 פעם את המחשב לא הייתה בעיה! אולי פעם פעמים שהעכבר נכבה! אבל היום זה חזר! העכבר עושה עוד פעם בעיות! עםם המנורה האדומה לא דולקת אז אני צריך לחכות איזה שעתים בשביל שהעכבר היסתדר.. התקנתי דריברים לא עזר עשיתי פורמט לא עזר החלפתי עכשיו ולא הייתה בעיה ... לוח - הכרטיס רשת שלמטה שרוף וגם אולי הלוח עושה לי בעיות עם הלד של הע…
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3354067,00.html אם אפשר את שמו, תודה
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני מעניין התוכנה שמקשרת את ה IP שלי לכתובת קבועה. פעם היה לי את Dns2go עכשיו השרות בתשלום :'(
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
-
-
חבר שלי פתח פורומים חדשים בכל מיני נושאים... פורומים נחמדים אבל צריך יותר אנשים ויותר הצבעות כדי שיהיה כסף לשרת נורמאלי+ לפתוח FTP עם כל מיני דברים נחמדים לאנשים שיהיו פעילים... אז תכנסו ותצביעו ותיהיו פעילים:
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
בתור מתאמן רציני תמיד עניין אותי העניין. בעת אימון משקולות, מס' תאי השריר לא משתנה, אלא הגודל שלהם. דבר זה טוב אם אתה רוצה להראות גדול ומנופח, אבל לא תמיד מוסיף לכוח וסיבולת. ראיתי תוכנית בערוץ NATIONAL GEOGRAPHIC שדיברה על הנושא וברצוני לדעת עוד פרטים. האם יש דרך להגיע למצב של היפרפלסית שריר בדרך נטורלית? (ללא סטרואידים והורמונים למניהם)
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם אפשרי בכלל (אני מניח שכן). תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
מחפש את המשחק של הברווז הזה בתוכנית של השינה? מישהו יודע איפה אפשר להשיג את המשחק?
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אהלן חברה, חדש פה לא הייתי בטוח איפה לשים את הטופיק אז שמתי כאן, אם יש בעיות כלשהן המנהלים מוזמנים להעביר. ככה, מהירות ההורדה ירדה משמעותית ואני מנסה להבין למה, מהירות הגלישה רגילה, את רוב ההורדות אני עושה דרך פלאשגט אך ההורדה איטית גם כשהיא לא דרך התכנה. רציתי לדעת אם יש לכם רעיונות מה המקור ואיך אני יכול לסדר את הבעיה. תודה מראש, דניאל.
-
- 2 תגובות
- 914 צפיות
-
-
הממיר נכבה ונדלק בלי להפסיק כל פעם שהוא חוזר למצה הרגיל תוך שתי שניות הוא שוב נכבה וככה זה כל היום
-
- 2 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום, אני היחידי שרק באתר הזה יש לי איטיות וטעינה ארוכה במעבר בין דפים? לא משנה אם זה מהסלולר או ממחשב נייח עם חיבור של סיבים אופטים, האתר מגיב לאט כמו בחיבור של 56k. או שזה רק אצלי?
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-