עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. נורא מעניין אותי הקטע במיוחד כאחד שמקודד... אני צריך את הפונט, הגודל, והאפקטים (אם זה BOLD או לא למשל) אני מדבר על הסרטים החדשים שמראים ב-HOT/YES לא הסרטים משנות ה-70.... תודה לעוזרים מראש

• 10 תגובות
    • 772 צפיות
  2. אז מוגש לכם כשרות . http://www.tisanim.co.il/article/departments/mazlatim/Mazlatim.htm

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  3. Started by r1plet,

מהיכן ניתן לרכוש קתודות קרות לתאורת המארז באיסוף עצמי? מצאתי רק כמה אתרים בודדים מהם ניתן להזמין, אך אני מעוניין באיסוף עצמי ותשלום במזומן...

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  4. נתקל בטענות שהססמא לא תואמת לשם המשתמש (או להיפך)?...

• 7 תגובות
    • 772 צפיות
  5. Started by timac,

שלום מישהו מכיר חנויות פאלפונים בניו יורק?? או אם יש גם בנתב''ג.? ואם יש להם אתר.. תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  6. יש לי עדשות יומיות רכות זה משנה באיזה כיוון אני שם אותם על העין? אם כן אז איך אני מבדיל? או ששתי הצדדים של העדשה אותו דבר? יש למישהו עוד טיפים בקשר לעדשות?

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  7. Started by המפציץ A החמקן,

קטע ענק שווה צפייה, http://youtube.com/watch?v=8NdSL2NUoWk

8. 08-astrix_-_sex_style-numb 02-astrix_-_coolio_infected_mushroom_remix-mycel Infected Mushroom - I Wish (Skazi Rmx) 06-Astrix - On Fire-Numb בסגנון הזה אבל חדשים תודה רבה

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  9. אני מחפש אתר שיש בו כל מיני סמפלים של לדוגמא צרחה או של צעדים של נעלי עקב שיהיה ניתן להוריד... מישהו מבין על מה אני מדבר בכלל?

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  10. משהוא יודע איפה אפשר באינטרנט לקנות\להשיג\להוריד בחינם\ואו לא בחינם, שירטוטים מדוייקים ומלאים של יאכטות מודרניות באורך 14 עד 18 מטר?

• 8 תגובות
    • 772 צפיות
  11. לפני כמה ימים הועלה סרטון חדש: למי שלא מכיר, הנה הסרטונים הקודמים:

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  12. יש לי ממיר של הוט, ורמקולים של מערכת סטריאו, אני רוצה לשים את הרמקום למעל הממיר, האם זה יכול לפגוע במכשירים הנל? אם כן, באיזה מהם? תודה מראש ערן.

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  13. Started by imac,

אני מחפש כבר דיי הרבה זמן סרט מצחיק, ואני לא מוצא.. אני מחפש סרט עם הגזמות, ושיהיה ממש מצחיק! שכמעט כל הסרט יהיה קטעים מצחיקים.. קיים סרט כזה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  14. נכון יש חורים כאלה כמעט בכל חדר (לפחות בבתים שיוצא לי להיות בהם יש את זה) למעלה קרוב לתיקרה שמכוסים במין פלסטיק עגול כזה בצבע לבן? ועוברים שם כל מיני חוטים ואם עושים איזה שהיא עבודה בחדר דואגים שלא לסתום את זה (אם שמים שם ארון או מזגן או כל דבר דומה) אם לא היה מובן (וסביר להניח שאני לא מובן) תכתבו אני יצלם תמונה ויעלה

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  15. זה הזמן לספוג מעט תרבות, שכה חסרה לכם, ילדים. רקוויאם לאנושות* \ פולחן עממי עתיק הו ערנב אכזר, מרושע, מפחיד את שמך אשא תמיד אם - למענך - אצטרך להחריב מקום ישוב כך אעשה שוב ושוב הו ערנב מבעית, מזעזע, מוזר אימת כל מושבה וכפר הו ערנב זורע בהלה והרס הופך גורדי שחקים לחרס כורה קברי אחים וממלאם בחלשים תן לנושאי שמך כוח להכות ללא רחם באלו שאת דתך לא אימצו ועושים כל העולה על רוחם הו ערנב לא תעצור - לא בדרזדן לא בהאג תגדע חיים בחול או חג כך תמשיך עד יום הדין למין האנושי את כוחך תדגים ותצמצם ערים שלמות לכדי גלעד חסר משמעות הו ערנב עזור לי להמשיך כשנהרות הדם מתפתלים והכל כך נראה ללא תקווה טע בי הרגשה של שליחות של חובה הו ערנב כארבעה מטרים גובהך ושלושים טון משקלך פרוותך עוטה שריון טי…

16. Started by עמיר,

http://www.skrbl.com/36694980

• 8 תגובות
    • 771 צפיות
  17. http://www.ebaumsworld.com/video/watch/310592/

18. שלום איך אני רואה את רשימת כל ה-topics שאני פתחתי? אם אני הולך לעמוד משתמש של עצמי, אז בתחתית העמוד יש לינק שנקרא "הראה הודעות אחרונות של משתמש זה". זה מראה לי את כל ה-Posts שאני כתבתי, והחסרון בזה הוא שהרבה פעמים topics יכולים להכיל המון posts בתוכם, ולכן זה לא נוח לבצע חיפוש כזה. אם פתחתי 10 Topics, ובכל Topics כתבתי 15 הודעות, אז אני אקבל 150 תוצאות אם אני רוצה לראות את כל ה-Topics, ולא את כל ה-Posts שלי, איך אני עושה את זה? ברוב התוכנות פורומים הקיימות, הדרך לבצע את זה היא ללכת לחיפוש מתקדם, להזין שם משתמש כלשהו, לדוגמא של עצמי, לסמן ב-V את "חיפוש בכותרת בלבד", ולהשאיר ריק את ה-TextBox של המילים לחיפוש. זה יתן לי את רשימת כל ה-topics שאני פתחתי. בלי להפ…

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  19. Started by iakovl,

רציתי לברר משהו עד מתי חל ביטוח השיניים שיש לילדים מהבית ספר (לפי הזיכרון שלי הוא כלול שם)

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  20. שלום, מחפש כל מני ציורים מגניבים לעשות מהם מדבקות או פשוט לצייר אותם על המחשב. במיוחד מחפש ציור נחמד שיכנס על פנאל של כונן 5.5"

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  21. Started by Djx,

אהלן הביאו לי מחשב נייד של IBM פנטיום 3 733 עם כונן DVD ובטרייה נוספת. המחשב במצב טוב אפילו נהדר 256 DDR עם 40 גיגה דיסק קשיח אני הייתי רוצה לדעת כמה הוא שווה ??? תנו הערכה כל אחד לפי דעתו (כמה הייתם משלמים עם נניח רציתם ליקנות אחד) תודה

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  22. דחוף!! צריך ספק עם מחירים טבים באמת!! הולך לקנות מחשב כבד במחיר גדול רוצה לראות אם אני יכול להשיג דייל טוב בבקשה עזרה

• 7 תגובות
    • 771 צפיות
  23. http://www.youtube.com/watch?v=kPKGfvkueog

24. כידוע, לפני שבוע לערך פנתה הפדרציה ו"אליס" למס' אתרי שיתוף-קבצים במדינה, בינהם- LioNetwork ו-WarezFaw, לצורך הורדת לינקים הנוגעים לקטגוריות מוסיקות או סרטים. בעקבות הפנייה, פנו "נימרוד לב ו-RBS" אל אותם האתרים ואישרו בהסכמתם לפרסם באתרם את יצירותיהם הכוללים שירים ווידאו קליפים , בצורה חוקית כמובן, וכתבו במכתב למערכת את התחושה שמלווה אותם לאור החלטת הפדרציה: נמרוד לב שהתבטא בעבר כנגד תחנת הרדיו "גלגל"צ" ושדעותיו ידועות לגביי חברות התקליטים הגדולות, פירסם מאמר בו כינה את תעשית המוסיקה "תעשיה של קומבינות". הנושא, שאותו העלה נמרוד לב בהרצאה מול אלפי סטודנטים, זכה לעלות לכותרות ולסדר היום ברוב העיתונים בארץ, והביא לגל גדול של תגובות בקרב אנשים רבים. להלן שיר להורדה (דרך…

• 12 תגובות
    • 771 צפיות
  25. Started by wooper,

שלום יש אשכול על נעל לריצה שזה לא התחום שלי מה שקורה זה שאני קונה נעלי נייק כל שנה והם נקרעות די מהר אפילו שנה לא מחזיקות אני רץ אבל לא רציני רוב הזמן אני הולך יש לי הרגשה שהרגל שלי קורעת את הנעל מכיון שהיא רחבה יש לכם המלצות על נעל חזקה ולא כבדה בכלל כל הנעליים האלה מבד לא עמידות ופשוט נקרעות

• 1 תגובה
    • 771 צפיות

דיונים חדשים בפורומים