עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. יש לי שאלה בנוגע לדיסק, אשמח אם מישהו שיש לו את הדיסק (פיזית או לא פיזית לא משנה לי, העיקר השירים), יעזור לי. תודה.

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  2. Started by imac,

אני מחפש כבר דיי הרבה זמן סרט מצחיק, ואני לא מוצא.. אני מחפש סרט עם הגזמות, ושיהיה ממש מצחיק! שכמעט כל הסרט יהיה קטעים מצחיקים.. קיים סרט כזה? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  3. שלום. בבית הספר ביקשו מימנו לברר מאיפה בא הרעיון של הטלאי הצהוב יותר נכון למה דווקא הצבע הצהוב מצאתי שגם לפני גרמניה הנאצית נתנו ליהודים את הצבא הצהוב בתור יהודים היו מסמנים את החניות ורכוש בצבע צהוב מישהו יודע למה דווקא הצבע הזה ומה הוא מסמל? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  4. HF http://realgm.com/boards/viewtopic.php?topic=68708&forum=32&14

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  5. Started by michaelsko,

שלום. אני רוצה לתת אזהרה לכל מי שחושב להזמין מאתר Ecost.com. העיניין הוא שהזמנתי משם אוזניות בעזרת כרטיס אשראי בינלאומי (מאסטרכארד) שכבר הזמנתי בעזרתו מאתרים אחרים. קיבלתי אי-מייל שהם קיבלו את ההזמנה ומטפלים בה. לאחר יום אחד, קיבלתי אי-מייל נוסף אשר אומר שהם ביטלו את ההזמנה שלי מפני שכרטיס האשראי רשום על כתובת שנמצאת מחוץ לארה"ב ולכן הן לא יכולים לטפל בהזמנה. כמו כן נאמר שאם אני רוצה בכל זאת להמשיך עם ההזמנה, אני צריך לשלוח להם בפקס פרטים מאוד רגישים כגון צילום הכרטיס עצמו מ-2 הצדדים, צילום תעודה מזהה ואישור חתום בכתב המאשר להם לשלוח אלי את החבילה. אני רק רוצה שכולם ידעו שזה מה שדרוש על מנת להזמין משם ומי שאינו מוכן לשלוח להם את הפרטים האלה חבל שיבזבז את הזמן שלו בניסיון …

6. Started by stone cold,

טוב אז ככה אני מחפש תשמות באנגלית ל- 1-סידרה של אסונות טבע שאולי יקרו בעתיד אחד הפרקים אם אני זוכר נכון זה סופר הר געש בעיברית ובטח יש עוד דברים בסגנון בפרק המסוים הזה משחזרים מה היה קורה אם הייתה יתפרצות הר געש ענקית בילוסטון 2-סידרה בStar World על ניתוחים פלסטים ויופי אין לי מושג איך לתרגם לעיברית אז בגיבריש זה וולטי אינסנטי (המילה האחרונה זה טירוף באנגלית ) בתודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  7. Started by amisha,

היום בשעה 23:00 ( על פי האתר של הרדיו ) ברדיו תל אביב ( תדר 102 אף אם ) ישודר סט לייב של הצמד פול דייויס ומאט ג'אקסון הידועים יותר בתור ההרכב סירקוליישן ... האזנה נעימה !!!!!!! אם מישהו הקשיב ורואה את הת'רד הזה תחוו דעה !!!!!!!!!!!!!

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  8. המיטב של "הפקות-המזרח"! המשחק הכי איכותי שתראו, אי-פעם, ללא שום צנזורה! Channel 10, Now! :lol:

• 14 תגובות
    • 729 צפיות
  9. Started by Norm4nde,

אז ככה אני חושב עכשיו ונשאר לי שבוע וחצי בתום השבועה וחצי אני מקבל תכסף ... זה 2000 ש"ח אז חשתי מה יותר כדאי לקנות כרטיס מסך או מסך... המפרט בצד... ד"ט זה למחשב מספר #2 חשבתי או על מסך 19" 2 MS/ כרטיס מסך אולי את ה 7900gtx 512 mb שיש פה במבצע :\ ואם אני יקנה את הכרטיס מסך אני יזמין גם איזה אוזניות או משהו בשאר הכסף... ויש לי עוד משהו אם כבר פתחתי תרד... בעוד כ - 3 שבועות אני קונה פלאפון בארה"ב איזה פלא אתם אומרים כדי לקנות אולי אני חשבתי על ה N93 ... יש משהו יותר חדש יש תותח מזה :?

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  10. Started by benx,

http://atomchip.com/_wsn/page4.html :o נראה הזוי לגמרי - 1TB של זכרון, ו 2 בהארד דיסק ושימו לב לזה : Temperature Operating: -50+125C ?! מה זה אמור להביע ?!?! זה פשוט מטורף

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  11. Started by lev-27,

אני מנסה לראות הרצאה דרך YouTube והסרטון פשוט לא זז. בבוקר עבד חלק. אתרים אחרים טסים. אני נמצא בבזק בינלאומי.

12. Started by אוריפ,

שלום! אני מעוניין לפתוח חשבון בPayPal כדי לשלם בכרטיס אשראי בiTunes ורציתי לשאול כמה שאלות לגביו: 1. האם צריך כרטיס אשראי בינ"ל גם כאשר אני מגדיר את כתובת המגורים ומשלוח החשבונית לישראל? 2. האם ישנם עמלות שהאתר לוקח? אם כן, באיזו העברה וכמה העמלה? 3. אם אני קונה שיר בiTunes, נניח, אז בחשבון ויזה רשומה פעולה של PayPal או של iTunes?

• 8 תגובות
    • 729 צפיות
  13. Started by PayneBack3251,

הי...האתר הזה קיים הרבה זמן...ויש פה הרבה מאוד משתמשים.... חשבתי אולי שיהיה לאתר הזה חדר במירק שיהיה כיף לדבר ולעזור... יש פה אנשים מעוד מעניינים וזה לא ממש נוח וראוי לדבר ככה בפורום (ספאם) אז יש מצב שפותחים חדר במירק לאתר ? תודה מראש,מצפה לתגובות.

14. Started by MishaK,

The Miniature Earth - Earth and the People

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  15. הייתי קורא את הספר אבלל??? הבצפר המפגר שלי לא הודיע לי שישנו בוחן אחרי החופש אלא הוא הודיע לחלק מתלמידים שיעבירו לשאר השיכבה ומה רק היום גיליתי שזה מה שהולך להיות=/ אווקיי מזה יומים ליקרוא ספר כזה קצר כלום רק חבל שאין לי את הספר=/ לכן אני מחפש סיכום

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  16. שלום. יש לי DVD של Graetz, והוא תומך בDIVX וכתוביות (SRT) שאני שם קובץ וידיאו עם כתוביות הוא מראה אותן בפונט דק לבן ובקושי רואים משהו, הסתכלתי בכל התפריטים ולא מצאתי שום אפשרות לשליטה על הפונט (חוץ מבחירת שפה) האם אתם מכירים דרך לשליטה על גודל וסוג הפונט? אולי באמצעות כתיבת כמה שורות בקובץ במחשב? אם לא, איך אפשר להטמיע את הכתוביות לקובץ בצורה הטובה והמהירה ביותר? התוכנה AVI2DVD די דפוקה, שאני אומר לה גודל מסוים של דיסק היא עושה קובץ גדול הרבה יותר... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  17. מי המטומטם פה? האמריקאים כאלה סתומים?

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  18. Started by Born2Kill,

http://news.walla.co.il/?w=/3/1153091 חחחחחח, הבנאדם עשה בשכל מקסימום יהיה לו 10 מיליון דולר, לפחות הוא ייקבל פיצויי . ובכלל אני לא קונה מזון שם, האוכל שם זועק:"שומן שומן שומן". זה אחד המקומות שאפשר למות בהם.

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  19. Started by asafpizza,

יש לי מנוי פרימיום ומאתמול אני לא יכול להוריד ואפילו להכנס לאתר של רייפידשאר למישהו עוד יש בעיה עם זה? אני אפילו לא יכול להכנס לאתר לשלוח להם איימל לבירור

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  20. שיר חדש שלי

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  21. Started by TOMY-BOY,

יש שני ריבועים, אחד בגודל 12X12 משבצות והשני 9X16. יש לחלק את ריבוע הראשון לשני חלקים שכאשרו יאוחדו ביחד יצרו בדיוק את המלבן השני(9X16). בהצלחה!

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  22. אהלן אני מחפש כמה שמות של ספרים ממולצים שאוכל לקחת מהספריה , הרבה זמן כבר לא קראתי ספר שנהנתי ממנו. מתחשק לי להתחיל לקרוא ספרים כדוגמת "שר הטבעות" וגם אהבתי את "משחקי הכס" , משהו בסגנון הזה. גם אם יש ספרים בסגנון של הסרטים טרויה או 300- שממש אהבתי בתור סרטים אני אשמח לשמוע.

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  23. מי שקרא או לא קרא בעיתונות על הרופאה שמתה מתסחיף מי שפיר...זאת אחותי. המשפחה שלי רוצה להכין אתר שכל מי שרוצה יוכל להעלות תמונות בצורה מסודרת וטקסטים שהוא רוצה לכתוב אליה. הפייסבוק זה משהו הרבה יותר מדי גדול ולא מסודר נכון... חשבתי בהתחלה על דרופבוקס, אבל זה בכלל לא מסודר ולא נוח להרבה אנשים. יש למישהו רעיון איך לעשות את זה?

• 4 תגובות
    • 729 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.