עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by moskitos,

לפי מה שראיתי באתר שלהם בהרד דיסקים,לוחות אם ועוד הם יותר זולים אפילו מפנדה. הנה עוד סיבה לקנות רק שם.

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  2. אני עוד מעט הולך ל טסטס ואני רוצה לדעת אם הצעות החוק שצריך לנהוג חצי שנה עם מלווה ואחרי זה חצי שנה מותר לך להסיע רק איש אחד במכונית יחולו גם עלי...

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  3. Started by R0ck,

גם כאן, הומור משובח ביותר

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  4. יש לי ספר ממש טוב לשפת C, העניין הוא שבלימודים של התיכון הם תמיד מנסים להכשיל עם חידות מתמטיות ולכן חייבים המון המון תרגול. בזמנו היו לי כמה דפים עם תרגילים מהבגרות, למישהו יש את זה בוורד או PDF או מה שזה לא יהיה? תודה

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  5. זאת אחת הדרכים לגלות שידם של AMD באמת נמצאת בהכל , החל ממעבדי 486 של אינטל אשר יוצרו על ידי AMD , ואפילו כאן , סמסונג 622 , גיליתי שיש ג'וק עויין של AMD . המסקנה המתבקשת היא ..... האם ניתן לעשות אוורקלוק לסלולריים של סמסונגים ? ( ולא , אני לא אתייחס לכל הsmartphones למיניהם עם מעבדי xscale של אינטל שאפשר לשחק איתם ) . הביעו את דעתכם , או תתעלמו להנאתכם .

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  6. Started by michaelsko,

שלום. אני רוצה לתת אזהרה לכל מי שחושב להזמין מאתר Ecost.com. העיניין הוא שהזמנתי משם אוזניות בעזרת כרטיס אשראי בינלאומי (מאסטרכארד) שכבר הזמנתי בעזרתו מאתרים אחרים. קיבלתי אי-מייל שהם קיבלו את ההזמנה ומטפלים בה. לאחר יום אחד, קיבלתי אי-מייל נוסף אשר אומר שהם ביטלו את ההזמנה שלי מפני שכרטיס האשראי רשום על כתובת שנמצאת מחוץ לארה"ב ולכן הן לא יכולים לטפל בהזמנה. כמו כן נאמר שאם אני רוצה בכל זאת להמשיך עם ההזמנה, אני צריך לשלוח להם בפקס פרטים מאוד רגישים כגון צילום הכרטיס עצמו מ-2 הצדדים, צילום תעודה מזהה ואישור חתום בכתב המאשר להם לשלוח אלי את החבילה. אני רק רוצה שכולם ידעו שזה מה שדרוש על מנת להזמין משם ומי שאינו מוכן לשלוח להם את הפרטים האלה חבל שיבזבז את הזמן שלו בניסיון …

7. Started by 114508534,

אני ממש לא מכיר את זופלין והייתי רוצה לדעת איז הדיסק ממש טוב שלהם

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  8. Started by MishaK,

The Miniature Earth - Earth and the People

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  9. Started by oritush,

הכל טוב?

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  10. כן חבר'ה הרגע המאושר קרא והיום בשעה 3 אחה"צ אינני לומד תנ"ך עוד!!!!!!!!! 6 שנים מתסכלות והנה זה נגמר....הא...... נציין רק שהבגרות הייתה מאוד קלה לדעתי וחוץ משאלה אחת שאני יודע שטעיתי בה קצת עשיתי די טוב ואני מקווה לסיביות 90. עכשיו נשאר רק הספרות

• 8 תגובות
    • 717 צפיות
  11. Started by Men7a,

שלום... הזמנתי מזמן את המוצר הבא מנועה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6552 אחרי שעשו לי בעיות עם הכרטיס אשראי [בגלל טעות שלהם] סוף סוף באיחור של כמה שבועות קיבלתי את הודעה על דבר דואר... הלכתי לדואר להוציא את הדואר , הגעתי הביתה ופתאום אני מגלה שבעצם קיבלתי את המוצר הזה... http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6554 שעולה כמובן פחות לומרות ששילמתי על המוצר הקודם , והוא הרבה פחות טוב [קטודה אחת , וחיבור מסובך..] כמובן שמייד התקשרתי לנועה מחשבים אבל כנראה שהמיקום הגיאוגרפי שלי נתן להם סיבה לא להתייחס אליי... אני גר באילת וכמובן שלהגיע לחנות זאת בעיה אדירה ככה שרק דרך הטלפון יש לי איך להשיג אותם ההורים שלי דיברו איתם אבל הם תמיד אומרים "אנחנו נחזור א…

• 11 תגובות
    • 717 צפיות
  12. כהכנה ללימודים אקדמאים... כל עזרה תתקבל בברכה תודה

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  13. http://www.collegehumor.com/video:1750241 just funny.

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  14. Started by SAGIE298,

חברה מישהו יכול לשלוח לי הזמנה לאתר טורנט בסגנון של torrentbytes כאלה ואחרים תודה מראש

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  15. Started by marlboro,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3333234,00.html טוב שלא תלו גם שלט של איזור גרירה

• 8 תגובות
    • 717 צפיות
  16. אני אישית חושב שזה ממש יפה אפילו קצת מרגש,סוף סוף יש קצת הסברה ישראלית לכל המצב ולא רק ת'דברים שנסראללה מסביר.. ח"ח ענקי ליוצר של זה

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  17. אני מחפש סרטונים ביוטיוב או כל מקום אחר עדיפות לאיכות HD אפשרית. דברים בסגנון CINEMATICS שכאלה. לדוגמא: חופשת סמסטר ... קשה קשה תודה

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  18. מי שקרא או לא קרא בעיתונות על הרופאה שמתה מתסחיף מי שפיר...זאת אחותי. המשפחה שלי רוצה להכין אתר שכל מי שרוצה יוכל להעלות תמונות בצורה מסודרת וטקסטים שהוא רוצה לכתוב אליה. הפייסבוק זה משהו הרבה יותר מדי גדול ולא מסודר נכון... חשבתי בהתחלה על דרופבוקס, אבל זה בכלל לא מסודר ולא נוח להרבה אנשים. יש למישהו רעיון איך לעשות את זה?

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  19. Started by אבי ברזני,

האם אפשר לחבר ממיר של יס למגדיל טווח כדי לצפות בתכנית vod?

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  20. ברוב חלקי הארץ יש הרבה עצים שלטעמי, היה אפשר להחליף אותם בעצים הרבה יותר יפים ופחות מלכלכים. מידי שנה נשתלים פה הרבה עצים שאקולוגית, לא כל כך מתאימים אנדמית לאיזור ולעיתים מתבררים גם כמזיקים. אז אנחנו לא נגדע את מה שנשתל כאן, אבל מה אתם אומרים על רעיון כזה שבו נוטעים בעיר במקום עצי נוי, עצי פרי שיהיה ניתן להשתמש בהם לטובת התושבים לתרום או למכור אותם בזול למי שצריך לא חייב לנטוע את שבעת המינים, רק עצים מסויימים. העירייה למשל גוזרת קופון שמן מגדידת עצי התמר בסוכות וגם מוכרת את הסכך. אז למה לא להרחיב פרוייקט נטיעה עירוני שבו כולם מרוויחים? מה אתם אומרים, זה אפשרי? http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2483450#response

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  21. Started by mpdxd1,

רציתי לשאול אם יש אתר ששווה לקנות ממנו חלקים מהאינטרנט, שיהיה זול ואמין. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  22. האם יש מישהו מתל-אביב/אוני' תל-אביב שיש ברשותו מסכת Guy Fawkes והוא מוכן להשאיל לי אותה לכמה ימים לצורך עבודת צילום? תודה

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  23. Started by yadin,

שלום נכון לעכשיו עברתי בגרות אחת במחשבים ויש לי יחידה 1 נכון יחידה ראשונה של לדעת על החלקים של המחשב מי תפקידם והכל אז מה אני אמור ללמוד ביחידה 2 3 4 5? וסתם לדעת אני לא אמור ללמוד את שפת התוכנות נכון? אני בבית הספר עד 5 יחידות

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  24. מדהים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4089494,00.html רק מראה כמה אני צודק שאני לא מבטח את הרכב (ביטוח מקיף) - לא רק שאני חוסך כסף אלא שגם הסיכוי לקבל את הכסף במקרה תביעה שואף לכלום.

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  25. Started by dvirf1,

גוגל התחילה לאפשר את הנ"ל (לינק לוידאו: ).מישהו יודע האם השירות ניתן בחינם, או שמא כל sms שאני מקבל עולה כסף? אאל"ט שירות התזכורות ב sms ב google calendar עולה כמה אגורות על כל sms שמקבלים (תקנו אותי אם אני טועה), ואני לא יודע מה לגבי השירות הזה.

• 0 תגובות
    • 717 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.