כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,562 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, מחר המבחן ומשום מה שכחתי איך לפתור דיפרנציאלי הנה תרגיל פשוט שאני מסתבך איתו: נתונה הפונציה y=x^3+ax-1. בנקודה x=-1 מעבירים משיק לגרף הפונקציה. א. הבע את השיפוע בעזרת a. ב. נתון ששיפוע המשיק הנ"ל הוא 1. מצא את a ואת נקודת ההשקה. ג. מצא את משוואת המשיק. שכחתי איך פותרים ולכן אשמח אם תפתרו (כלומר, דרך) ואני אלמד בדרך זו. תודה!
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/?w=/3/1153091 חחחחחח, הבנאדם עשה בשכל מקסימום יהיה לו 10 מיליון דולר, לפחות הוא ייקבל פיצויי . ובכלל אני לא קונה מזון שם, האוכל שם זועק:"שומן שומן שומן". זה אחד המקומות שאפשר למות בהם.
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
חברה ב- 31.8.07 אמור להסתיים לי המלווה עכשיו שמעתי משהו כזה שאני חייב לנהוג בלי מלווה רק יום אחרי מה שכתוב לי על הטופס שזה 1.9 אז תגידו לי אם זה נכון או שאני יכול לנהוג כבר ב- 31.8 בלי מלווה ושאלה נוספת איך ומתי מקבלים את הרישיון ככרטיס מגנטי? תודה~
-
- 10 תגובות
- 718 צפיות
-
-
למישהו יש את הטלפון שלהם? אני מוצא רק את ביתן חי"ה. תודה
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם! איפה אני יכול למצוא סרטונים, או לפחות רשימה של החיילים - מצטייני הנשיא להשנה? הטקס נערך אתמול, ביום העצמאות. בבקשה תעזרו לי, זה ממש ממש חשוב!!! מי שמוצא, שישלח לינק! תודה!
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
http://youtube.com/watch?v=k3O5uy-MBBk
-
- 9 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום,יש לי כמה חצ'קונים לא משהו רציני אבל זה מעצבן ומגעיל....,השאלה האם לפוצץ אותם או שזה יחמיר בגלל זה? כדאי לשים FACE IT וזהו? או לשתוף עם סבון? תודה
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני חייב לקנות משהו מטימס ירושלים מישהו יודע אם פתוח מחר..?
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
תמיד יש לו מצב רוח של errrrrr מישהו יודע מה הסיפור?
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
למישהו יש את זה במקרה מסודר ומרוכז?.. די דחוף, יש לי מתכונת מחר
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
מתוצרת AMD ומקבלים נתונים עליו ?
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
The bandage was wound around the wound. The farm was used to produce produce. The dump was so full that it had to refuse more refuse. We must polish the Polish furniture. He could lead if he would get the lead out. The soldier decided to desert his dessert in the desert. Since there is no time like the present, he thought it was time to present the present. A bass was painted on the head of the bass drum. When shot at, the dove dove into the bushes. I did not object to the object. The insurance was invalid for the invalid. There was a row among the oarsmen about how to row. They were too close to the door to close it. The buck does funny things when the does …
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שמתם לב שבניגוד למסורת של אינטל לסייםמעבדים ב 0 3 או 6 היה מעבד בתדירות 667? האם BigBad Micro$oft פחדו מהמספר 666? :asthanos: :devilfork:
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני מתכננן לקנות מנועה מחשבים מחשב ואני לא ממש מכיר תחנות ורציתי להכיר אז מי שקנה שם שיגיד איזה שירות יש שם ואיך החנות והאם אפשר לסמוך עליהם ?
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר לימצוא את רשימת השירים שמיתגנים ב "צא'ט פרוייקט Y"? תודה רבה לכול העוזרים!
-
- 7 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני מחפש מקום טוב ברמה שהתעודה שלו נחשבת מישהו יכול להמליץ לי על בית ספר כזה במרכז (עדיפות לרשל"צ חולון תל אביב )
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום. יש לי DVD של Graetz, והוא תומך בDIVX וכתוביות (SRT) שאני שם קובץ וידיאו עם כתוביות הוא מראה אותן בפונט דק לבן ובקושי רואים משהו, הסתכלתי בכל התפריטים ולא מצאתי שום אפשרות לשליטה על הפונט (חוץ מבחירת שפה) האם אתם מכירים דרך לשליטה על גודל וסוג הפונט? אולי באמצעות כתיבת כמה שורות בקובץ במחשב? אם לא, איך אפשר להטמיע את הכתוביות לקובץ בצורה הטובה והמהירה ביותר? התוכנה AVI2DVD די דפוקה, שאני אומר לה גודל מסוים של דיסק היא עושה קובץ גדול הרבה יותר... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
היי, אני מבקש המלצה לרדיודיסק לרכב שקורא MP3 ויש לו יציאת USB. אין לי מושג בדברים האלה ואני רוצה משהו טוב בסביבות ה-600-800 שקל. מצאתי בזאפ את זה http://zap.co.il/model.asp?model_id=687200# יש המלצות אחרות? עריכה: עזרה, מישהו?
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
כהרגלי בקודש ביום רביעי צפיתי בביקורת החדשה של יאצי, שהייתה, לאכזבתי הרבה, על סוניק החדש(כלומר, משחק שלא מעניין אותי גם ככה) לwii(קונסולה שלא מעניינת אותי, PC עד המוות!). מה שכן היה מגניב בביקורת היה הפנייה ל"תוכנית חדשה" על גיימינג(בדומה לxplay) בכיכובם של יאצי ושני חברים שלו. להלן הפיילוט: http://il.youtube.com/watch?v=bXvdoTYlVtk&eurl=http://gamedamage.net/ הרושם שלי הוא מאוד חיובי אבל עם דברים שטעונים שיפור, כיאה לפיילוט. הקטע עם ההנחיה(שבה שלושת החבר'ה יושבים על ספה) לוקה בחסר מאוד, מצד אחד זה נראה כמו סתם שלושה חברים מדברים ומצד שני זה נראה רובוטי מדי ומשוחק רע מדי, עם העיניים כל הזמן רצות בין הטלפורמטר(או המלצמה) ובין החברים לRe-Assurance שהכל בסדר. כמה פ…
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
ראיתי הרבה כאן בפורום את IQPC שהם הכי זולים אפילו יותר מאייבורי וKSP שזה מוזר... יש עוד חנויות טובות באיזור אשדוד עד ראשל"צ?
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
צה"ל הפסיד לנאסרללה בשתי מלחמות ברח ונס על נפשו ממש נוק אוואט כמו שאינטל מביאה שנים ל AMD ...תודות לשמאל הפוליטי הקיצוני החילוני. אז מה צה"ל עושה ? מנסה לחזק את האגו על חשבון " החמאס" ליד חיזבאללה הם כוסיות עם חוטיני ... שוב תודות לשמאל הפוליטי הקיצוני החילוני. אבל מה ? אין עוררין את היכולת של חסן נאסרללה בתוך מנהיג , איש צבא , טקטיקן כריזמטי וחכם , ואחרי שיחה בדלתיים סגורות עם מנהיגי החמאס החבורה הירוקה של צבי הנינגה הפכו ללוחמי סיירת עם מוטיבציה ורעל והם בדרך לכבוש את מצרים " מובארק תחזיק את הכסא טוב ". צה"ל ומדינת ישראל ( שמאל ) משחקים את המשחק הצבוע שנקרא " דמוקרטיה חילונית שאין בה אלוקים " מלחמה בלי דרך בלי כיוון שאין מטרה ... חיסול ממוקד המצאה של השמאל הקיצוני זה בע…
-
- 7 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני לא גר בארץ אבל יש לי את הערוץ הישראלי (THE ISRAELI NETWORK) לפעמים מראים כמה פרקים פה ושם אני מחפש איזה אתר שאפשר לראות או להוריד את כל הפרקים במסודר מישהו מכיר? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
http://www.bonusonlineprojekt.info/is123786786/ אני קיבלתי את זה מידידה שלי .. האתר כביכול בודק עם משהו חוסם אותך במסנגר ...באותו מעמד לוקח ממך את פרטי המסנגר שלך. לא לתת ! רוב האנשים פה באתר כנראה יודעים שזה מקור לצרות העיקר זה לידע אנשים (חברים שלכם ומשפחה שלכם שלא כלכך מודעים לנושא) בגלל שזה נראה אתר בעברית(מוזרה) נראה מאוד מזמין ולא מאיים אנשים יפה יפלו בפח... מאוד מצחיק שהם רוצים את המספר הצבאי שלך.... נב אין בעייה בגלישה לאתר אלה במילוי פרטים של המסנגר ... וגם עם למשהו יש אנטי ווירוס ורושם את הפרטים שלו וחושב שהאנטי ווירוס יצילו אותו הוא אדיוט מושלם.
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
-
יש לי מנוי פרימיום ומאתמול אני לא יכול להוריד ואפילו להכנס לאתר של רייפידשאר למישהו עוד יש בעיה עם זה? אני אפילו לא יכול להכנס לאתר לשלוח להם איימל לבירור
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-