כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
אני בטוווווח שהאתר הזה יכול לתת לי הרבה מעבר למה שאני יודע לנצל בו. איך אני מוצא סרטים לפי קטגוריה ושנה? לדוגמא, כל מה שמקוטלג כקומדיה שיצא בשנת 2006. תודה!
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
חוקים מבית מדרשו של מאיר ניצן: - חוק האוסר על הפעלת מסעדות, פאבים, קיוסקים וכ'ו לאחר השעה 23:00 (בטענה שהרעש מפריע לשכנים - עדיף עיר ללא מקומות בילוי ) נאכף ע"י "החברה לבטחון וסדר ציבורי". הקנס: 660 ש"ח לבעל העסק. בעבר נלקח מס נוסף על הפעילות ממשלמי המיסים בעיר - "מס בטחון" (העירייה הפעילה אנשים בעלי עבר קרבי וחימשה אותם באופניים ובסכינים ) היום הפריטו את זה, וזה שייך לחברה פרטית שבבעלות חכ"ר ראשל"צ. יחד עם החוק כמובן שצריך לבטל מקומות חנייה ולסמנם כחול-לבן על-מנת להזרים עוד כסף שיגבה ע"י החברה לבטחון וכסף ציבורי. - חוק האוסר על האכלת חתולי רחוב. עדיין בשלבי החקיקה, נתקע בירוקראטית אצל משרד הפנים. הקנס למאכיל: 660 ש"ח. - "היכל התרבות ע"ש מאיר ניצן". ככה נקרא ה…
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שמעתי אותו באוטו ברדיו לפני כמה ימים בערב,אין לי מושג איך הוא הולך,אני רק יודע שזאת בחורה שרה אותו והוא שיר עצוב/שקט כזה והיא אומרת הרבה-"בואי אליי".... חבר אמר לי דין דין אביב,אבל לא מצאתי בין השירים שלו. תודה על כל עזרה.
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
http://www.dailymotion.com/Cee-Gee-Productions/video/x1qw98_codeguardian/1 הוא עשה את זה לבד
-
- 8 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אהלן, הדודה בארה"ב כרגע עד סוף החודש. התלבטתי והחלטתי שאני רוצה נגן טוב, אולי את ה IPOD 4. מכיוון שהיא לא ממש מכירה אני לא רוצה לשלוח אותה לכל מקום בשביל שתביא לי את זה, אבל על הדרך, מה מומלץ, והאם זה משתלם לקניה? אין בעיה עם מכס וכו' כי היא עם 5 נפשות שם בטיול. אגב, האם כדאי להזמין ב EBAY ישירות לבית של דודים שלי בארה"ב ומשם היא תביא לי את זה לכאן? תודה!
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
http://www.maslulim.co.il/index.php?i=486 הצופים מוזמנים להנות מהתחרות באזור המוצל שיוקם במיוחד לארוע! בואו למסלול ביום שישי ה-8.9 לחגיגות הארוע האחרון לעונת 2006 בליגת סיאט MDC!!! הכניסה חופשית!!!חנייה חופשית!!!
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
נגיד אני מזמין מחשב נייד או סתם חלק מחו"ל, מישהו יודע כמה מס אני צריך לשלם? ואיך אני משלם אותו? כלומר אחרי שאני מבקש מהאתר לשלוח לי אותו בFEDEX לארץ, מה הצעד הבא?
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
היי אני מחפש אופניים לספינינג(אופני כושר) עד 1000 ש"ח משהו טוב לא יותר מדיי משוכלל ולא יותר מדיי יקר ושיהיה עמיד רציתי להתייעץ עם חברים פה בפורום שרכשו אופניים לאותה מטרה ויכולים להמליץ על חברה טובה ושאלה נוספת אליכם : האם יש הבדל בין אופני ספינינג לאופני כושר ולאופני משענת? כי באתרים שאני מחפש יש את שלושת הסוגים תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
http://www.dailymotion.com/video/x2b5wr_guitar-solo אני לא יודע מה איתכם, אבל :screwy: זוועות, מומלץ ליראות מגיל 120 ומעלה!!
-
- 8 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני רוצה להדפיס משהו על דיסק, חנויות צילום רגילות עושות את זה? וצריך להכין תמונה בצורה מסויימת שתתאים לדיסק או שהם ידעו מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום, אני צריך למצוא תמונות של מכוניות שהיו בישראל בשנות ה50. אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי. תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
מתוצרת AMD ומקבלים נתונים עליו ?
-
- 6 תגובות
- 773 צפיות
-
-
היום בשעה 23:00 ( על פי האתר של הרדיו ) ברדיו תל אביב ( תדר 102 אף אם ) ישודר סט לייב של הצמד פול דייויס ומאט ג'אקסון הידועים יותר בתור ההרכב סירקוליישן ... האזנה נעימה !!!!!!! אם מישהו הקשיב ורואה את הת'רד הזה תחוו דעה !!!!!!!!!!!!!
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
תענו בכנות
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
צריך משהו כמו סדנת איפור או שיער או איזה דבר דומה למסיבת בנות, מישהו מכיר מפעילה באזור המרכז שעושה אירועים מהסוג הזה?
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אבל שיכיל גם את הקישורים. כלומר שהמייל יהיה כמו שהוא אבל ללא תלות באינטרנט או בתוכנת דואר
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מebay מעבד עכשיו המעבד הוא מעבד משומש ויעלה מעל 50$(60$ כולל משלוח) עכשיו האם גם כשהמוצר משומש יכולים לבקש ממני מיסים?
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לפתוח חשבון בPayPal כדי לשלם בכרטיס אשראי בiTunes ורציתי לשאול כמה שאלות לגביו: 1. האם צריך כרטיס אשראי בינ"ל גם כאשר אני מגדיר את כתובת המגורים ומשלוח החשבונית לישראל? 2. האם ישנם עמלות שהאתר לוקח? אם כן, באיזו העברה וכמה העמלה? 3. אם אני קונה שיר בiTunes, נניח, אז בחשבון ויזה רשומה פעולה של PayPal או של iTunes?
-
- 8 תגובות
- 773 צפיות
-
-
לפגוש אותך היה גורל, להיות לצידך בחירה, אבל להתאהב בך היה מעבר לשליטתי. הרווחים שבין אצבעותייך נוצרו כדי לאפשר למישהו אחר למלא אותם , המישהו הזה הוא אני אף-פעם לא אהבתי אותך יותר, כי אף-פעם לא אהבתי אותך פחות: אני לא אוהב אותך עכשיו, כי אני אוהב אותך תמיד; אני לא אוהב אותך בלבד, כי אני אוהב אותך יותר ממה שהמילים יכולים לומר. אלה שלוש מישפטים שונים שאני רוצה שמישהו יתרגם לי אותם לאנגלית ברמה כמה שיותר גבוהה תודה.
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
מת כבר לראות את החבר'ה המאסטולים שמסתובבים פה, ולהכיר אותם, בואו נעשה מפגש?!?!
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להזמין משהו מאיביי,המוכר הוא מאוסטריה והמשלוח הוא חינם מסוג : Versicherter Versand אין לי מה זה.. מישהו התנסה עם משלוח כזה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם... מישהו יודע אם יש במקרה אתר בסגנון של ebay - שאפשר למכור ולקנות בו דברים מכל מיני אנשים, אבל ישראלי? (אני מעדיף לא אתרים של מכרזים או משהו כזה...) תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
עוד מעט אני נכנס לקבע וחשבתי להתחיל ללמוד לימודי תואר ראשון. מבדיקה קצרה שעשיתי הבנתי שניתן ללמוד רק משנה שנייה של הקבע. האם אני צודק או שיש אפשרות ללמוד בשנת קבע ראשונה? אם כן איך אני עושה את זה? אולי ניתן להשיג אישור חריג? אם כן אז איך?
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני מתכננן לקנות מנועה מחשבים מחשב ואני לא ממש מכיר תחנות ורציתי להכיר אז מי שקנה שם שיגיד איזה שירות יש שם ואיך החנות והאם אפשר לסמוך עליהם ?
-
- 6 תגובות
- 773 צפיות
-
-
משום מה נעלו את האשכול שלי בביקורת הגולשים. אבקש ביקורת בונה על האתר לא לפחד להעליב *****זונצר*****
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-