כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
בלוג נחמד להעביר איתו את הזמן... http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=cons תקראו קצת באמת מעניין..
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
באוגוסט אני משתחרר ומאז שהגעתי לגדוד אני יושב למשקית תש שלי על הראש בנושא של הבגרויות, עכשיו הקורס מתחיל נראה לי ב25 למאי ועכשיו אומרים לי שיש לעבור מבחנים עניינים בשביל להתקבל לזה אז יום שלישי אני נוסע למבחנים האלה ליד פרדס חנה קרקור, עכשיו השאלה שלי היא למה צריך את המיונים האלה? אני צריך להשלים רק אזרחות.
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
ולא מוצא חנות מקוונת מתאימה. מספר הערכה הוא: 6187 לפרטים,אשמח גם לקבל קישורים לחנויות צעצועים באיזור הצפון. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
היי,אני מכניס את הדיסק עושה ריסט למחשב לאחר מכן אני לוחץ על כל מקש אפשרי אבל במקום להעביר אותי להתקנה זה עושה skip .
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
האתר המון פעמים ואפשר להגיד אפילו בקביעות לא עולה בשעות (בערך) 4:00-6:30 לפנות בוקר ! למי שזה קרה שירים יד !
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
-
-
מי שקרא או לא קרא בעיתונות על הרופאה שמתה מתסחיף מי שפיר...זאת אחותי. המשפחה שלי רוצה להכין אתר שכל מי שרוצה יוכל להעלות תמונות בצורה מסודרת וטקסטים שהוא רוצה לכתוב אליה. הפייסבוק זה משהו הרבה יותר מדי גדול ולא מסודר נכון... חשבתי בהתחלה על דרופבוקס, אבל זה בכלל לא מסודר ולא נוח להרבה אנשים. יש למישהו רעיון איך לעשות את זה?
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני לא יודע היכן לשאול את זה אבל אני רק רציתי לדעת לגבי החנות PCH מספר שאלות : 1)אופן התשלום במזומן היא זה שכאשר אתה מזמין מהאתר ואז אתה בא אליהם ואז משלם ואז מקבל את המוצר במקום? 2)תוך כמה זמן הם תמיד מבצעים את ההזמנות ,למשל הזמנתי ביום חמישי את המחשב ואז כמה זמן הם מיידעים אותך לגבי המוצר 3)יש אפשרות לקבוע איתם מתי אני יוכל לבוא לקחת את המוצר? רב תודות לאנשים שיענו לי ושוב אני מתנצל אם זה לא המקום לשאלות האלה ???
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום !!!!! הייתי רוצה אתר שמביא מילים לשירים עם אפשר אז את המילים של האלבום החדש של אמינם Eminem-Encore של כל השירים שיש שם תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אולי מישהו מכיר איזה ספרים של או אתרים עם טקסטים שלמים המלמדים תאוריה של נהיגה? פשוט בתור פרויקט גמר אני בונה אתר ללימוד נהיגה ואני צריך את כל החומר של התאוריה ואין לי ממש חשק לעתיק את כל הספר של התאוריה ידנית למחשב תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
איזו סידרת איכות. איך שהייתי מרותק לדבר הזה. http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=892257 האפקטים של שנות ה 80... מדהים. יצפאן ושרית סרי בתחילת דרכם. טירוף!
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
פתחתי טוויטר ולא הבנתי בכלל מה עושים שם. יש אנשים מעניינים שאתם עוקבים אחריהם? (סליחה על ההצפה בנושאים היום, היתי רחוק מהמחשב מלא זמן :-) )
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
אנגולה: ברזיל: בוריקנה פסו: אירופה: סומליה: ארה"ב: קולומביה: סין:
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
מה קורה ?? תגידו , הסרת שיער בליזר באזור הפנים זה אפשרי ?? או שלא מומלץ ?? מה הסיכונים ?? והאם יש מישהו פה שניסה ... תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
פיתוח חדש של חברת Victorinox יוצג בקרוב בחנויות: אולר שוויצרי עם זיכרון פלאש בנפח 64MB ו-128MB. מה הפיתוח הבא? M-16 עם נגן DVD? http://www.maariv.co.il/channels/13/ART/665/906.html
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
-
-
לביבי נתניהו - לחץ 1 לעמיר פרץ - לחץ 2 לאפס - לחץ שמאלמרט
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני דיי חדש פה בפורום אני בעיקר פעיל בפורום חומרה כאן,אבל הדבר שאני בעיקר מתעסק בוא זה יצירת מוסיקה,כבר 5 שנים. (וכן אני עשיתי את השיר הדבילי הזה לא נורמלי מלי מלי מלי בשביל הצחוק חחחח..) הייתי שמח אם תשמעו דוגמית ממה שאני עושה ותתנו את דעתכם http://www.mytempdir.com/1360514
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
מבחינתי זה מאד חשוב..הדפדפן הוא firefox אני יכול להסיר מהחלונות את האנגלית אבל אז זה יהיה ברור שאני מנסה לחסום..אז אפשר להשתמש בכל דבר חוץ מלהסיר מהחלונות את האנגלית בכל פעם שהמשתמש רושם פרטים ב אתר X (אני יודע איזה) אז תופיע לו ההודעה הזאת ושלא יהיה אפשר לגלוש כמשתמש רשום או שלעשות משהוא שכשהדפדפן מזהה שיש כוכביות (בתיבה של הסיסמא יש) הוא משנה נגיד ABC ל ã£æ ואז כמובן האתר יראה שגיאה אפשרי? יש רעיון אחר?
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
המונדיאל מתקרב, ולפי מיטב הבנתי ערוץ 11 ישדר רק חלק מהמשחקים. איך אתם מתכוונים לראות את המשחקים ? דרכים מומלצות/אתרים מומלצים ?
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
תפילת יזכור - יזכור עם ישראל יִזְכֹּר עַם יִשׂרָאֵל אֶת בָּנָיו וּבְנוֹתָיו, הַנֶּאֱמָנִים וְהָאַמִּיצִים, חַיָּלֵי צְבָא-הֲגָנָה לְיִשׂרָאֵל, וְכָל לוֹחֲמֵי הַמַּחְתָּרוֹת וַחֲטִיבוֹת הַלּוֹחֲמִים בְּמַעַרְכוֹת הָעָם, וְכָל אַנְשֵי קְהִילִיַּת הַמּוֹדִיעִין וְהַבִּטָּחוֹן וְאַנְשֵי הַמִּשְׁטָרָה אֲשֶׁר חֵרְפוּ נַפְשָׁם בָּמִלְחָמָה עַל תְּקוּמַת יִשְׂרָאֵל, וְכָל אֵלֶּה שֶׁנִּרְצְחוּ בָּאָרֶץ וּמִחוּצָה לָהּ בִּידֵי מְרָצְחִים מֵאִרְגּוּנֵי הָטֶּרוֹר. יִזְכֹּר יִשׂרָאֵל וְיִתְבָּרַך בְּזַרְעוֹ וְיֶאֱבַל עַל זִיו הָעֲלוּמִים וְחֶמְדַת הַגְּבוּרָה וּקְדֻשָׁת הָרָצוֹן וּמְסִירוּת הַנֶּפֶש אֲשֶׁר נִסְפּוּ בַּמַּעֲרָכָה הַכְּבֵדָה. יִהְיוּ חַלְלֵי מַעַרְכוֹת יִשְֹ…
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
זאת השאלה. שמעתי שיש איזה תוכנה שעושה לך את זה אשמח לקבלה או לקבל הנחיות לאיך לכתוב קורות חיים.
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לדעת מה צריך בשביל להוציא תעודת ברוקר, כמה עולה מה צריך הכל. איפה אני יכול לברר את זה? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 774 צפיות
-