עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by MeUser,

הולך לקבל עדכן 4.2.2? סמסונג התחילה להוציא את העדכון בספטמבר 2013 יש לי את הגרסה של היבואן הרשמי

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  2. Started by Lost Spirit,

אין מה לראות וכל הסדרות בפגרה וגם טופגיר האהובה :'( (יצא חרוז אפילו )

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  3. Started by Kukishin,

4. Started by Axel Foley,

מתי חוזרת העונה ה-3? נמאס לי כבר לחכות...

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  5. Started by Vega,

תודה

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  6. לשוק האירופאי...לא הישראלי ולא האמריקאי. תאריך מדוייק אם אפשר...למרות שגם חודש כללי יהיה טוב אם לא במקום להעביר בבקשה ולא לנעול. תודה מראש לעוזרים. המכשירים הם: Samsung P850 Samsung Z700

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  7. Started by r1plet,

אז מתי באמת אין תחבורה ציבורית יחד עם החנויות שכולן סגורות? ועד מתי?

• 1 תגובה
    • 7.9k צפיות
  8. ראיתי על זה כמה כתבות ב YNET ממש מזמן. אבל הפסיקו לעדכן... מישהו יודע משהו בקשר לזה, לדוגמא יש לי טלפון ל HOT, אפשר כבר להיתחבר ל ADSL או שהחוק הזה עדיין לא תקף? תודה!!!

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  9. Started by shaithebest,

לא הבנתי דבר אחד אני אוהב את האתר הזה מאוד(למרות שרצו להעיף אותי כמה פעמים ) מישהו יכול לומר לי למה אני עדיין newbie? אני באתר הזה כבר שנה כמעט ויש לי המון תגובות ושאלות מצד שני אני רואה חברה עם דרגות של קצינים (junkie,addict) אני מקנא גם רוצה דרגה אני מרגיש פה טירון למרות שאני שנה ב' בהנדסת תוכנה. חחחחחחחחח מישהו מכיר את הפרוצדורה על איך עולים בדרגה? מה צריך לעשות?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by r1plet,

*כותב את זה ב3:19 בלילה, כשיש לי לקום לצפר ב7:55... באיזו שעה אתם הולכים לישון בדרך כלל באמצע השבוע? ואיפה אתם עובדים/לומדים? באיזה שעה אתם צריכים לקום לעבודה/בית הספר/אוניברסיטה?

• 24 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. Started by H.I.V,

קראתי לא מזמן בעיתון ידיעות אחרונות שהילדים בישראל יושנים מעט מאוד לעומת הילדים בארופה בגלל שהם גולשים באינטרנט או משחקים במחשב ובגלל זה הם יורדים בלימודים ונהיים מאוד עצבניים אני למשל ביום שיש לימודים אני הולך לישון בערך ב 11 בלילה ולי אין שום בעיות מה איתכם?

• 40 תגובות
    • 2.7k צפיות
  12. אני רוצה לראות מה הלך שם... ;D

• 41 תגובות
    • 3.9k צפיות
  13. כנהוג נשמות רבות מתאספות מפורמים שונים בכדי להיפגש ולהכיר זה את זה, הנשמה שלי נודדת בפורום זה מOCT 2006 ולא ראיתי שום מפגש פורום יחיד, אין פה מפגשי פורום או איך זה הולך?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by X_Dror,

אני מת לראות את הסרט ואני לא יודע מתי ואם הוא יגיע לארץ ובאילו בתי קולנוע הוא יהיה. למישהו יש מושג?

• 8 תגובות
    • 809 צפיות
  15. אגב איפה אני יכול להשיג את כול התאריכים של הבגרויות הקרובות?

• 3 תגובות
    • 997 צפיות
  16. קראתם כבר את הביקורת שלנו על סדרת ה-Fuzion של MSI ? רוצים לקבל לוח אם חמוד שכזה במתנה?? אנחנו מחלקים לוחות כאלה (חדשים לחלוטין כמובן) לגמרי בחינם!!!! ממש כאן ---> http://hwzone.co.il/contest/msi_fuzion בנוסף ללוחות האם אנחנו מחלקים גם 25 כונני DOK מגניבים, שלא תגידו שאנחנו לא דואגים לכם נרשמתם כבר?? http://hwzone.co.il/contest/msi_fuzion

• 74 תגובות
    • 8.3k צפיות
  17. Started by x-dude,

מישהו יודע?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Tapeworm,

שלום לכולם, אני לא מוצא את לוח בחינות הבגרות באתר משרד החינוך אז אם מישהו יוכל להגיד לי בבקשה באיזו שעה הבגרות באזרחות מחר 23.06.05 אני אודה לו מאד. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  19. Started by Revertigo,

הכוונה לשעה מחר, לא מצאתי בהצלחה לכולם בכל מקרה ;D

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  20. Started by R3gM4n,

שאלה בכותרת. אני מתכוון לשעה כמובן. תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  21. Started by redti,

זה זמן ארצי אם אני לא טועה ואני בבלבול רציני ... מישהו יכול לאמר לי באיזה שעה זה?

• 9 תגובות
    • 927 צפיות
  22. Started by FARKASH7,

???

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  23. אורח Si-Nom

מתי הדלק נגמר יותר מהר במהירות נמוכה או גבוהה,ידני או אוטומטי?

• 109 תגובות
    • 10.7k צפיות
  24. Started by itaysp,

תיכננתי לקנות בשבוע הבא. עכשיו AMD מורידים מחירים.. אז חשבתי לחכו עוד חודשיים בערך... ואז שמעתי שעוד חודשיים בערך אינטל וAMD יוציאו עוד מעבדים חדשים.. 4 ג'יגה הרץ.. וגם המחירים של ה 6800 GT אולי יהיו יותר זולים.. אני כבר מבולבל מכל הסיפור ולא יודע מתי כדאי לי לקנות את המחשב....

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים